Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Irmelin ihanat ristikot

irmelin ihanat ristikotIrmelin ihanat ristikot lehti

 • Irmelin ihanat ristikot on uusi tyylikäs ristikkolehti.
 • Tehtävien ulkoasu on selkeä ja sanasto ymmärrettävä.
 • Tehtävät ovat Suomen parhaiden ristikonlaatijoiden käsialaa.
 • Jokainen numero sisältää runsaasti sopivan helppotasoisia kuvaristikoita.
 • Uutuuslehti pitää kansien välissä jopa 52-sivua mukavaa ratkottavaa.
 • Irmelin ihanat ristikot joka numerossa helposti palautettavat palkintotehtävät, joihin osallistumalla voit voittaa jopa satoja euroja.
 • Suosituimmat erikoistehtävät, kuten tavuristikot tuovat vaihtelua ratkontaan.
 • Ristikkolehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

 


Tilaa Irmelin ihanat ristikot nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

irmelin ihanat ristikot


Irmelin ihanat ristikot lehti lyhyesti

Irmelin ihanat ristikot on Kolmiokirja Oy:n uutuus ristikkolehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Sen jokainen numero sisältää 52-sivua ratkottavaa. Monipuoliset tehtävät ovat Suomen parhaiden ristikonlaatijoiden käsiäalaa, jotka sopivat mainiosti myös aloitteleville ratkojille, sillä kaikki tehtävät ovat sopivan helppotasoisia kuvaristikoita.  Suosituimmat erikoistehtävät, kuten tavuristikot tuovat vaihtelua ratkontaan ja jännitystä useat palkintotehtävät.


Irmelin ihanat ristikot lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Upean tyylikäs uutuuslehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Irmelin ihanat ristikot tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla nettitilauksen lisäksi myös irtonumerona kaupoista.


Tilaa Irmelin ihanat ristikot lehti määräaikais- tai kestotilauksena

Ristikkolehti on nyt tilattavissa netistä säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna postikuluitta. Voit tehdä tilauksen muutamassa minuutissa kestotilauksena tai määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehtitilaus jatkuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle Määräaikaistilaus on voimassa vain sovitun tilausjakson, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti.


Miksi Irmelin ihanat ristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa tarjoushintaan kotoa käsin omalla tietokoneella, kannettavalla, tabletilla tai puhelimella. Tilausta tehdessä voit itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle, edullisena kestotilauksena vai lyhyenä määräaikaistilauksena. Lisäksi saat lehdet varmasti huomattavasti edullisempaan kappalehintaan nettitilauksella, kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen lehtipisteestä.


Katso myös muut lehtitarjoukset seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet.


Irmelin ihanat ristikon on uusi tyylikäs ristikkolehti

Irmelin ihanat ristikot on uusi ulkoasultaan värikäs ja tyylikäs ristikkolehti, joka ilmestyy kuudesti vuodessa. Se tarjoaa sopivassa suhteessa jännitystä, rentoa puuhastelua sekä kehittävää aivojumppaa. Ristikkolehden päätähti Irmeli on nuorekas nainen, joka tarjoaa innokkaille ratkojille mukavia tehtäviä, jännittäviä palkintotehtäviä sekä tietystin suosittuja erikoistehtäviä. Tehtävien palkintoina on muun muassa raha- ja tavarapalkintoja.

Irmelin ihanat ristikot lehden tehtävät koostuu Suomen parhaiden ristikonlaatijoiden sopivan helppotasoisista kuvaristikoista. Tehtävien ulkoasu on selkeä ja sanasto ymmärrettävä, joten ne soveltuvat mainiosti myös aloittelijoille. Monipuolinen tehtävälehti tarjoaa myös vaihtelua ratkontaan suosituilla erikoistehtävillä, kuten tavuristikoilla. Tähän ristikkolehteen et heti kyllästy, sillä sen jokainen numero sisältää jopa 52-sivua ratkottavaa.

Irmelin ihanat ristikot lehden jokainen numero sisältää myös helposti palautettavan palkintotehtävän, johon osallistumalla saa mahdollisuuden voittaa suuren rahapalkinnon tai pienempiä summia. Bonuskilpailuista on mahdollisuus voittaa jopa 400 euroa ja lehden vuosikerta kotiin kannettuna ilmaiseksi. Tilaa omasi jo tänään helposti netistä uskomattomaan tarjoushintaan ja saat mahdollisuuden voittaa suuria raha- ja tavarapalkintoja!


Irmelin ihanat ristikot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 2019
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 6 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 100 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla irtonumerona

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00

Kirjoita kommentti ja arvostele Irmelin ihanat ristikot lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Irmelin ihanat ristikot lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo