Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Krypto-Leijona

krypto-leijona lehtiTilaa Krypto-Leijona netistä

 • Uudehko ristikkolehti Krypto-Leijona on kryptolehtien kuningas.
 • Kryptolehtien todellinen valtias ilmestyy joka toinen kuukausi, eli kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehti sisältää reilusti jännittäviä palkintotehtäviä, joista voi voittaa rahapalkintoja.
 • Jokaisessa numerossa jopa 52 sivua Suomen parhaiden kryptolaatijoiden suunnittelemia monipuolisia tehtäviä.
 • Krypto-Leijona ratkontapaketista löydät perinteisiä kryptoja, kryptoristikoita, avokryptoja, teemaristikoita sekä paljon toivottuja erikoistehtäviä.
 • Jokaisen kryptolehtien ystävän monipuolista ratkontapakettia kustantaa ristikkolehtiin erikoistunut Kolmiokirja Oy.
 • Suosittua tehtävälehteä on julkaistu vuodesta 2015 lähtien.

 

Tilaa Kryptolehtien kuningas jopa 27% halvemmalla netistä

tilaa krypto-leijona lehti

Uutuuslehti Krypto-Leijona on kaikkien kryptojen ystävien ykkösvalinta

Tilaa kryptolehtien uutukainen Krypto-Leijona tehtävälehti edullisesti verkosta, joka pitää kansien välissä runsaasti palkintotehtäviä. Se tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen, jossa saat samalla rahalla huomattavasti enemmän ratkottavaa kuin mistään muusta kryptolehdestä!

Katso kuukauden parhaat lehtitarjoukset ja tilaa uudehko ristikkolehti helposti ja edullisesti netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi kaverille, joka on innostunut ratkomaan erilaisia ristikkolehtiä.

Krypto-Leijona on saatavilla irtonumerona lehtipisteistä ympäri maan ja tilattavissa netistä määräaikais- sekä jatkuvana kestotilauksena. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on myös vuoden mittainen tilausjakso, mutta tilaus uusiutuu automaattisesti tilauskauden päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen netissä tai puhelimitse lehden kustantajalle.

Krypto-Leijona lehden voi tilata lahjaksi joko jatkuvana tilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaistilauksena. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan mielummin määräaikaisen tarjouksen, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Krypto-Leijona ristikkolehti sitten kannattaa tilata netistä? Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat varmasti lehden parhaaseen hintaan ja saat aina tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilman lisäkustannuksia ensimmäisten joukossa. Lisäksi verkossa voit tehdä lehtitilauksen helposti joko itselle tai lahjaksi ystävälle silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Krypto-Leijona on uusi kotimainen kryptolehti

Kuuluuko sinun harrastuksiisi erilaisten krypto- tai ristikkolehtien ratkominen? Etsitkö kryptolehteä, joka sisältää paljon palkintotehtäviä? Haluatko tilata kryptolehden, joka sisältää vaikeustasoltaan helppoja tehtäviä? Vai etsitkö hinta-laatusuhteeltaan parasta tehtävälehteä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin siinä tapauksessa voimme suositella sinulle uutta Krypto-Leijona ristikkolehteä, josta ilmestyy uusi numero kahden kuukauden välein.

Krypto-Leijona on vuonna 2015 perustettu Kolmiokirja Oy:n julkaisema uudehko ristikkolehti, joka ilmestyy tänä päivänä kuusi kertaa vuodessa. Nopeasti suosituksi noussut monipuolinen tehtäväpaketti tunnetaan ristikkolehtien kuninkaana. Eikä ihme, sillä lehti tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen: saat siis samaan hintaan huomattavasti enemmän monipuolisia tehtäviä kuin mistään muusta kryptolehdestä!

Krypto-Leijona sisältää tavallisten kryptojen lisäksi paljon muitakin hauskoja tehtäviä, kuten suosittuja erikoistehtäviä, avokryptoja, teemaristikkoja, kryptoristikkoja ja paljon muuta! Jokainen lehti sisältää jopa 52 sivua erilaisia tehtäviä, jotka ovat vaikeustasoltaan helppoja. Kiinnostavien tehtävien joukossa on paljon palkintotehtäviä, joista tilaajat voivat voittaa jopa satoja euroja. Ristikkolehden suurimman tehtävän palkinto on huikeat 250 euroa!

Kryptolehtien kuningas on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä ympäri Suomen ja tilattavissa kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena verkosta itselle tai lahjaksi. Halvimmalla lehden saa tekemällä tilauksen netissä kestotilauksena, jolloin lehti kolahtaa postilaatikkoon säännöllisesti ilman toimituskuluja.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370