Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lastenlehdet

Lastenlehdet osiosta löydät kaikki lastenlehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Päivitämme sivustolle lehtitarjoukset ja tilaajalahjat aina ensimmäisten joukossa, joten Lehtitarjouksia.com sivuilta löydät aina uusimmat lehtitarjoukset.

Suurin osa tarjouksista sisältää vaihtuvan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saat kaupan päälle ilmaiseksi.

Tutustu palvelumme valikoimaan ja tee lehtitilaus tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan ja kaupan päälle vielä arvokkaan tilaajalahjan.

Aku Ankka
Prinsessa
Aku Ankka Juniori
Ducktales
Spider-man
Top Model
Koululainen
Lego-ninjago
Goal Suomi
Hevoshullu
Jääkiekkolehti

Kommentoi ja arvostele mitä mieltä olit lehdestä

 

Lastenlehtien arvostelut

 

Kaikki lastenlehdet nyt tarjoushintaan netistä

Lehtitarjouksia.com sivulta löydät kaikki suosituimmat lastenlehdet tarjoushintaan. Sivustomme kautta saat lastenlehdet huomattavasti edullisemmin kuin kaupoista tai lehtimyyjiltä. Sivustomme lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjoja, jotka ovat aina lasten mieleen!

Lastenlehdet osioon päivitämme uusimmat ja ajankohtaisimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Lastenlehdet osion lehtivalikoima kasvaa jatkuvasti, joten uusien lehtien erikoistarjoukset kannattaa käydä vilkaisemassa. Kaikki sivulla olevat lehdet voit tilata edulliseen tarjoushintaan netistä itselle tai lahjaksi. Klikkaamalla kohdasta ”Lue lisää” siirryt lehden artikkeliin, jossa kerrotaan lehdestä enemmän.

Tee lehtitilaus netissä ja saat lehden halvimpaan hintaan

Kuten varmasti olet jo huonnutkin, että kaikki lastenlehdet löytyvät huomattavasti halvemmalla netistä. Lastenlehtien lehtitarjoukset kannattaa aina hyödyntää lehteä tilatessa, koska silloin saat lehtitilauksen lehdet huomattavasti edullisemmin kuin irtonumerona ostettuna. Palvelumme lehtivalikoimasta löydät varmasti niin tytöille kuin pojillekkin kiinnostavan lehden, myös pienille lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan.

Suuresta lehtivalikoimasta voi olla vaikea valita yhtä lehteä, varsinkin jos lehtitilaus tulee lapselle yllätyksenä eikä lapsi itse ole katsomassa minkä lehden haluaisi. Lehti kannattaa aina kuitenkin valita sen mukaan, mistä aihepiiristä lapsi on kiinnostunut. Jos lapsi pitää esimerkiksi jääkiekosta, niin silloin oikea lehti voisi olla jääkiekkolehti tai jos lapsi pitää eläimistä tai hevosista, niin sopiva lehti voisi olla hevoshullut lehti.

Sarjakuvalehdet ovat suosituimmat lastenlehdet

Nykyään suosituimmat lastenlehdet ovat erilaisia sarjakuvalehtiä, kuten Aku Ankka Juniori, Aku Ankka ja Roope-setä. Joten nämä lehdet kannattaa vilkaista ensimmäisenä, jos lapsesi haluaa jonkun sarjakuvalehden. Usein sellaiset lapset, jotka ei niin piittaa lukemista, lukevat kuitenkin mielellään sarjakuvalehtiä, jolloin kannattaa ehdottomasti tilata jokin sarjakuvalehti, koska kaikki lukeminen on lapsille hyväksi.

Lastenlehdet kannattaa siis valita aina lapsen mielenkiinnon mukaan, jolloin lehti on varmasti lapsen mielestä mielenkiintoinen ja silloin lehteä ei myöskään tilata turhaan ja jää lukematta. Kun lehti käsittelee aihetta, josta lapsi on kiinnostunut niin lehteä lukee mielellään ja lukemista saattaa tulla myös aivan uusi harrastus lapselle.

Miksi lastenlehdet kannattaa tilata netistä?

  • Kun teet lehtitilauksen netissä, saat kaikki lastenlehdet huomattavasti halvemmalla kuin kaupoista.
  • Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät tilaajalahjan, jonka saat vain tilatessa lehden netistä.
  • Kaikki suosituimmat lastenlehdet löytyvät nyt helposti saman katon alta.
  • Voit tilata lehden netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti.
  • Tilaamalla lastenlehdet netistä, saat lukea lehteä myös verkossa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.
  • Netissä voit tehdä lehtitilauksen myös lahjaksi.

Tutustu sivustomme kaikkiin lehtitarjouksiin ja tilaajalahjoihin etusivullamme: