Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


aku ankka junioriTilaa Aku Ankka Juniori

 • Aku Ankka Juniori on pienten lasten oma sarjakuvalehti.
 • Lehti sisältää opettavaisia puuhatehtäviä ja lukemista 3-8-vuotiaille lapsille.
 • Sen parissa lapsi oppii laskemista, lukemista, syy-seuraus-suhteita sekä sosiaalisia taitoja.
 • Puuhatehtävät ovat suunniteltu yhteistyössä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa.
 • Tilaus sisältää digipalvelun, jossa on tarinoita ääneenluettuna sekä paljon lapsille suunniteltuja puuhatehtäviä.
 • Uutuutena tilaajat saavat kesällä 2019 upean Sudenpentujen luontojulisteen.
 • Digipalvelu toimii myös tableteilla.
 • Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 


 Tilaa Aku Ankka Juniori nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

aku ankka juniori


Aku Ankka Juniori lyhyesti:

Aku Ankka Juniori on vielä melko uusi konsepti, jossa yhdistyvät viihteellinen oppiminen ja aina yhtä hauskat sarjakuvat. Sarjakuvalehden kanssa uuden oppiminen on aina hauskaa! Lukemaan, kirjoittamaan, värittämään ja laskemaan opettavainen sarjakuvalehti on suunniteltu 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Uutuutena kaikki tilaajat saavat kaksi kertaa vuodessa 24-sivuiset tussinkestävät puuhaliitteet, joissa on roppakaupalla lisätekemistä!


Aku Ankka Juniori tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lasten suosikki sarjakuvalehti Aku Ankka Juniori on nyt tilattavissa palvelumme kautta huikeaan tarjoushintaan. Tarkista ajankohtainen Aku Ankka Juniori tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja täytä tilauslomake. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edulliseen etuhintaan myös lahjaksi esimerkiksi kummilapselle! Lehti ei ole valitettavasti irtonumeromyynnissä lehtipisteissä.


Aku Ankka Juniori tarjous muistetaan aina mukavista tilaajalahjoista

Lasten sarjakuvalehden tutustumistarjous sisältää välillä jopa viisi erilaista tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan arvo on usein noin 25 – 50 euroa. On hyvä muistaa, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle kotiin noin kuukauden kuluttua tilauspäivästä. Sarjakuvalehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa Aku Ankka -pussireppu, Aku Ankka -pyyhe yms.


Miksi Aku Ankka Juniori sitten kannattaa tilata netistä?

Sarjakuvalehti ei kuulu tällä hetkellä lainkaan lehtipisteiden lehtivalikoimaan, joten ainut tapa hankkia sarjakuvalehti kotiin kannettuna on tehdä lehtitilaus verkossa. Nettitilaus on kuitenkin helppoa tehdä ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja ja kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan sekä digipalvelun.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lastenlehdet, poikienlehdet, tyttöjenlehdet.


Aku Ankka Juniori on pienten lasten oma puuha- ja sarjakuvalehti

Aku Ankka Juniori on sarjakuvalehti, joka on suunnattu noin 3-8-vuotiaille lapsille. Se on usein pienten lasten ensimmäinen kosketus sarjakuvien maailmaan. Lehtitilaus sisältää kerran kuukaudessa ilmestyvän lehden ja viikottain päivittyvän digipalvelun, jotka yhdessä muodostavat tuotepaketin, joka on lasten oma juttu. kaikki tilaajat saavat lisäksi kaksi kertaa vuodessa 24-sivuiset tussinkestävät puuhaliitteet, joissa on runsaasti lisätekemistä!

Aku Ankka Juniori sisältää 36-sivua, josta yli puolet on sarjakuvaa ja loput ovat mukavia puuhatehtäviä mm. kynänkäyttöön kannustavia sokkeloja ja piirustustehtäviä. Lehti sisältää paljon lyhyitä hauskoja tarinoita, jotka sopivat mainiosti pienille lapsille. Sarjakuvissa vierailee Akun ja kumppaneiden lisäksi paljon lasten suosikkihahmoja, kuten autoja, nalle-puh, prinsessoja sekä paljon muita lasten elokuvasankareita.

Aku Ankka Juniori sarjakuvalehdestä ja digipalvelun puuhatehtävistä on paljon hyötyä lapselle. Lapsi oppii hauskojen tarinoiden ja tehtävien ohessa lukemista, laskemista, numeroita, syy-seuraus-suhteita ja sosiaalisia taitoja. Lehden puuhatehtävät sopivat hyvin yli 3-vuotiaille lapsille ja ne on suunniteltu yhteistyössä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa.

Palvelussa on myös suosittu sarjisaitta, joka on täynnä perheen pienimmille lapsille sopivia sarjoja Aku Ankan 60-vuotisen historian varrelta. Tilaa suosittu Aku Ankka Juniori jo tänään ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle!


Aku Ankka Juniori lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2014
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Poikia lukijoina: 50%
 • Tyttöjä lukijoina: 50%
 • Lukijoiden ikä: 3 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Aki Hyyppä

Aku Ankka Juniorin digipalvelussa oppiminen on hauskaa

Aku Ankka Juniori lehden jokainen tarina on ääneenluettuna digipalvelussa, joten lapsi voi seurata tarinaa lehdestä ja kuunnella digipalvelusta ääneenluettua tarinaa. Puuhatehtävissä on valittavissa kolme vaikeustasoa, joten niissä riittää haastetta isommillekkin lapsille.

Juniorin puuhaosio löytyy selainpohjaisesta digipalvelusta, joka toimii myös tableteilla. Digipalvelussa lapsi saa valita yhden kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat matikkamestari, kiva kaveri ja sanasankari. Näissä puuhatehtävissä lapsi opettelee pienien tehtävien muodossa lukemista, kirjaimia, numeroita sekä sosiaalisia taitoja.

Kaikki puuhatehtävät on suunniteltu pienille lapsille sopiviksi. Jokaisessa tehtäväosiossa on valittavissa vaikeustaso. Vaikeustasoina on helppo, keskitaso ja vaikea. Matikkamestarissa opetellaan numeroita ja helppoja laskutoimituksia mukavan leikin muodossa.

Kiva kaveri osiossa lapsi voi ratkaista palapelejä ja esimerkiksi selvittää Aku Ankan ilmeitten syitä tai kokeilla tunnistamaan erilaisia kaloja, joita Aku Ankka onkii.

Sanasankari osiossa lapsi voi opetella mukavien tehtävien avulla kirjaimia ja sanoja. Tehtävissä lapsi voi esimerkiksi kirjoittaa erilaisia joulusanoja Akun kanssa tai opetella eri sanojen alkukirjaimia Samu Sirkan kanssa. Mitä enemmän lapsi tekee tehtäviä, sitä enemmän lapsi ansaitsee mitalleja pelissä olevaan palkintokaappiin.


Hyödynnä Aku Ankka Juniori tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Etsitkö lahjaa 3-8-vuotiaalle lapselle? Aku Ankka Juniori on suosittu pienten lasten lehti. Se on nykyään varmasti yksi toivotuimmista lahjoista, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti kuitenkaan maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain lapselle, joka opettelee lukemaan. Lahjatilauksien määrästä huomaa sen, että lasten vanhemmat luottavat Aku Ankka Juniorin-brändiin.

Aku Ankka Juniori sarjakuvalehti ja suosittu digipalvelu sisältää viihdyttävää ja turvallista sekä ennen kaikkea mukavaa tekemistä pienille lapsille. Mukavien tehtävien sekä sarjakuvalehden avulla lapsi oppii leikin ja puuhatehtävien ohessa kirjaimia, numeroita, sosiaalisia taitoja sekä lukemaan.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki Aku Ankka Juniori lehden tilaajat saavat myös kaupan päälle tilaajalahjan täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja voi olla esimerkiksi talvitakki, kello, lelu, reppu, laukku, peli, tai elektroniikkaa. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 40 euroa – 100 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden esimerkiksi lahjaksi kummilapselle, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.


Miksi Aku Ankka Juniori kannattaa tilata?

 • Saat Aku Ankka Juniori lehden nyt todella edullisesti ja kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan.
 • Lapsi oppii sarjakuvalehden ja mukavien puuhatehtävien avulla lukemista, numeroita, kirjaimia sekä sosiaalisia taitoja.
 • Aku Ankka Juniorin digipalvelun tehtävät ovat hyödyllistä ja opettavaista sisältöä lapselle.
 • Jokainen tarina on ääneen luettuna suositussa digipalvelussa, joten lapsi voi kuunnella ääneenluettua tarinaa ja samalla seurata sitä sarjakuvalehdestä.
 • Jokainen lehti sisältää 36-sivua, joista yli puolet on sarjakuvia ja loput hyödyllisiä puuhatehtäviä.
 • Aku Ankka Juniorin sisältö on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa, joten lehden sisältö on varmasti sopivaa pienille lapsille.
 • Lehtitilauksen yhteydessä saat kaupan päälle digipalvelun, joka sisältää sarjisaitan, joka on täynnä perheen pienimmille lapsille sopivia sarjoja Aku Ankan 60-vuotisen historian varrelta.

Lukijoiden kommentteja

 • ”Aku Ankka Juniorin kanssa saa viettää jopa extra-aikaa varsinaisen peliajan päälle. Palvelu on todella hyödyllinen!”
 • ”Kiva katsoa, kun lapsi harjoittelee numeroita ja kirjaimia innoissaan mukavien tehtävien parissa.”
 • ”On mukavaa, kun lapsi tekee hyödyllisiä puuhatehtäviä, joista on paljon hyötyä hänelle itselleen. Suosittelen ehdottomasti kaikille perheille, joissa on pieniä lapsia.”
 • ”Digipalvelun kerättävät mitallit ovat olleet huippujuttu!”
 • ”Tilasin Aku Ankka Juniori lehden lapselleni, kun hän täytti 6 vuotta. Nyt lapsi menee jo kouluun ja vuodessa oppi paljon kirjaimia ja numeroita puuhatehtävien ansiosta.”

Aku Ankka Juniori tilaajaedut

Aku Ankka Juniori lehden tilaajille on tarjolla myös erittäin hyviä tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena.

Aku Ankka Juniori kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus. Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huononpi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa. Kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.


Aku Ankka Juniori tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat todella usein ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt kannattaa ehdottomasti tilata Aku Ankka Juniori, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Aku Ankka Juniorin tilaajille kiva tilaajalahja kaupan päälle

Sarjakuvalehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä. Tämän hetken Tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digipalvelu kaupan päälle

Kaikki lehden tilaajat saavat kaupan päälle tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa on kaikkien sarjakuvalehden tarinat ääneen luettuna sekä hyödyllisiä puuhatehtäviä lapsille. Puuhatehtäviä tekemällä lapsi oppii kirjaimia, lukemista, numeroita sekä sosiaalisia taitoja.


Onnenarvonta

Aku Ankka Juniorin kestotilaajalana osallistut automaattisesti suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!


Ilmaisia tuotteita

Aku Ankka Juniori lehden kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Aku Ankka Juniori lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Aku Ankka Juniori ja digipalvelu

Aku Ankka Juniori lehden digipalvelun tehtäviä voi tehdä pöytätietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai kosketusnäytöllisellä tabletilla. Lehtitilauksen yhteydessä saat tunnukset digipalveluun, joilla pääset kirjautumaan palveluun. Samoilla tunnuksilla voi kirjautua digipalveluun jopa kolme henkilöä yhtäaikaa, joten lasten ei tarvitse vuorotella palvelun käyttöä, vaan pääsevät yhtäaikaa tekemään mukavia tehtäviä.


Aku Ankka Juniorin digipalveluun ilmestyy uutta sisältöä joka viikko

Aku Ankka Juniori lehden digipalveluun päivittyy joka viikko uutta sisältöä, joten lapset eivät kyllästy samoihin tehtäviin. Digipalvelussa on sarjakuvia, joita lapset voivat itse lukea tai kuunnella ääneen luettua tarinaa.

Palvelussa on myös paljon hyödyllisiä puuhatehtäviä. Puuhatehtävissä on valittavissa kolme vaikeustasoa, helppo, keskitaso ja vaikea, joten tehtävissä riittää haastetta vähän vanhemmillekin lapsille. Puuhatehtävissä lapsi saa valita yhden kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat matikkamestari, sanasankari ja kiva kaveri.

Näissä puuhatehtävissä lapsi opettelee mukavien tehtävien muodossa lukemista, kirjaimia, numeroita sekä sosiaalisia taitoja.


Aku Ankka Juniorin sarjakuvat

Sarjakuvia lukemalla lapsi oppii uusia asioita. Pienet lapset voivat seurata tarinaa lehdestä ja kuunnella ääneenluettua tarinaa digipalvelusta.

Tutkimuksen mukaan jopa 40% Suomalaisista oppii lukemaan Aku Ankka kädessään. Aku Ankka Juniori on tehtykin juuri lukemaan oppimisen avuksi pienille lapsille.


Aku Ankka Juniorin puuhatehtävät

Lehdestä löytyy hyödyllisiä puuhatehtäviä pienille lapsille. Puuhatehtävissä opetellaan numeroita, kirjaimia ja opetellaan kirjoittamaan sanoja sekä tutustutaan helppoihin laskuihin.

Tehtävissä lapsille tulee kynänkäyttö tutuksi eri reittejä ja muotoja piirtäessä. Ankkalinnalaisten kanssa myös askarrellaan, luetaan, opetellaan uimataitoja ja matkustetaan maailmalla.


Aku Ankka Juniorin digisarjakuvat

Digipalvelusta löytyvät kaikki lehdessä julkaistut sarjakuvat ja kuukausittain ilmestyvän klassikkotarinan ääneen luettuna. Ääninäyttelijöinä toimivat Puntti Valtonen ja Rinna Paatso. Halutessaan lapsi voi lukea tarinat myös itse.

Osa digipalvelun sarjakuvista on tavutettu ja kirjoitettu isoin kirjaimin, helpottamaan lukemista.

Jos isompi lukunälkä yllättää, digipalvelun sarjisaitasta löytyy hahmojen mukaan jaoteltuja tarinoita. Sarjisaittaan päivittyy joka viikko täysin uusia tarinoita.

Sarjakuvissa seikkailevat ankkalinnan hahmojen lisäksi myös muut Disney-hahmot lentsikoista ja autoista aina prinsessoihin ja monstereihin.


Aku Ankka Juniorin digipuuhat

Matikkamestarissa opetellaan numeroita ja helppoja laskutoimituksia mukavan leikin muodossa.

Kiva kaveri osiossa lapsi voi ratkaista palapelejä ja esimerkiksi selvittää Aku Ankan ilmeitten syitä tai kokeilla tunnistamaan erilaisia kaloja, joita Aku Ankka onkii.

Sanasankari osiossa lapsi voi opetella mukavien tehtävien avulla kirjaimia ja sanoja. Tehtävissä lapsi voi esimerkiksi kirjoittaa erilaisia joulusanoja Akun kanssa tai opetella eri sanojen alkukirjaimia Samu Sirkan kanssa.

Mitä enemmän lapsi tekee tehtäviä, sitä enemmän lapsi ansaitsee mitalleja pelissä olevaan palkintokaappiin.

Puuhatehtävien tekemistä helpottavat ääneen luetut kysymykset, vastausvaihtoehdot ja yksittäisten kirjainten äänteet sekä kannustavat kommentit.


Aku Ankka Juniori digipalvelun vaatimukset

Digipalvelu toimii parhaiten Google Chrome, Safari ja Mozilla Firefox -selaimilla.


Miten Aku Ankka Juniori lehti tilataan?

Aku Ankka Juniori lehden lehtitilaukset tehdään lehden kustantajan sivulla. Klikkaa kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, niin siirryt automaattisesti kustantajan sivulle, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Onko Aku Ankka Juniori lehden tarjous voimassa lahjatilauksessa?

Kyllä on. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilaukset tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Kustantajan sivulla voit valita tilaajalahjan ja valita tilauslomakkeesta lahjatilauksen, niin saat täytettyä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voiko lahjatilauksen tehdä sähköpostitse?

Aku Ankka Juniori lehteä ei voi tilata sähköpostitse. Lehtitilauksen voi tehdä kustantajan sivulla tilauslomakkeella.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan peruutettua Aku Ankka Juniorin tilauksen?

Lehtitilauksen irtisanominen tehdään aina Sanoma Media Finlandin sivulla, oma sanoma palvelussa.

Kirjaudu palveluun syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti


Kirjoita arvostelu Aku Ankka Juniorista

 

Kaikki arvostelut Aku Ankka Juniorista

 

2,0 rating

Ei ollut hyvä. 13 v poika ei tykännyt

Harri
4,0 rating

Sanoman paras lehti

Fanny
5,0 rating

Tilaajalahja valikoima oli aiva loistavat

Kati
3,0 rating

Ok

Yrjö78
4,0 rating

Hyviä tehtäviä ja kivat tarinat

Hannele
5,0 rating

Sarjakuvat on onneksi valmiiksi tavutettu joka auttaa lasta lukemisessa

Krista
4,0 rating

Aivan paras.

Tino
5,0 rating

Aika kiva lehti. Sopii hyvin myös tytölle

Niina
5,0 rating

Hyvä

Niina
5,0 rating

Paljo tehtäviä

Taisto
5,0 rating

Paras lehti!!!!

Jarkko
5,0 rating

Kiva sarjakuvalehti ja hyvät tehtavat

Riina
5,0 rating

Hyvä lehti 6 vuotiaalle pojalle

Make54
5,0 rating

Hyvä lehti ja tarjous

Timo
5,0 rating

Ok

Korpi
5,0 rating

Hyvä lehti

Jokke
5,0 rating

Ei voi ainakaan sanoa että lehtitilaus tulisi liian kalliiksi. Sen verran edullinen on tuo Aku Ankka Juniorin tutustumistarjous.

Jaakko
5,0 rating

Aku Ankka Juniori oli minun lehtivalintani, kun kuulin että se on suunniteltu lukemaan oppimisen avuksi. Saas nähdä, kartuttaako lapsen sanavarastoa ja auttaako lukemaan oppimisessa. Ilmeisesti ainakin osa sarjakuvista on tavutettu valmiiksi, jotta lukeminen olisi helpompaa. 😊

Aino
5,0 rating

Etsi monesta kaupasta ja lehtipisteestä Aku Ankka Junioria. Olisin nimittäin ostanut lehden irtonumerona, mutta kuulin tänään ettei lehti ole irtonumeromyynnissä. Tällä sivulla on kyllä edullinen Aku Ankka Juniori tarjous. Nyt vain laittaa lehti tilaukseen lahjaksi 4-vuotiaalle pojalle 🙂

Maarit
5,0 rating

Aku Ankka Juniorin tilasin silloin, kun lapseni täytti 3 vuotta. Nyt lapsi täyttää 8 vuotta ja lehden saa vaihtaa Aku Ankkaan. Aku Ankka Juniori oli kyllä tilaamisen arvoinen lehti. Lapsi oppi numeroita, kirjaimia ja lukemista mukavien tehtävien parissa. Harjoittelu ei siis ollut milloinkaan ”pakkopullaa”. Suosittelen tilaamaan kaikille 3 – 8 vuotiaille lapsille. 🙂

Terttu
5,0 rating

Aku Ankka Juniori yllätti minut positiivisesti! Erittäin hyvä kokonaisuus, paljon lapsille soveltuvia lyhyitä sarjakuvia, mukavia tehtäviä ja vielä edulliseen hintaan! Lapsi tykkäsi tosi paljon puuhatehtävistä ja tilaajalahjasta. 🙂

Maikki