Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

prinsessa tarjousTilaa Prinsessa lehti netistä

 • Prinsessa lehti on todella suosittu 3-13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma aikakauslehti.
 • Lehden tarinoissa seikkailevat kaikki Disneyn-kaunottaret ruususesta tähkäpäähän.
 • Lastenlehti pitää sisällään kiehtovia tarinoita, helppoja askarteluohjeita, mukavia puuhatehtäviä sekä kauniita prinsessajulisteita oman huoneen sisustamiseen.
 • Kuukausittain ilmestyvää lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy.
 • Lehti pitää sisällään paljon opettavaista sisältöä pienille lapsille.
 • Jokaisen numeron mukana tulee ihana yllätyslahja perheen pienimmälle, joka saattaa olla esimerkiksi tiara tai koru.

 


Tilaa Prinsessa lehti nyt ja valitse tilaajalahja kaupan päälle!

tilaa prinsessa lehti


Prinsessa lehti lyhyesti

Prinsessa lehti on perheen prinsessoille ja prinsseille suunnattu tarina- ja puuhalehti, jonka jokaisessa numerossa esiintyvät kolme suosittua Disneyn prinsessaneitoa. Olipa perheen pienin sitten Mulanin, Pocahontasin tai Tähkäpään ihailija, niin tässä julkaisussa hän pääsee varmasti seuraamaan oman suosikin hohdokkaita seikkailuja. Lisäksi joka numerossa on opettavaisia puuha- ja askartelutehtäviä, joita on mukava tehdä yksin tai kavereiden kanssa. Keskiaukeamalla on perheen pienimmälle oma juliste, jolla lapsi voi koristella omaa huonettaan.


Prinsessa tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Prinsessa lehti on nyt tilattavissa verkosta suoraan kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Katso uusin Prinsessa tarjous ja mahdolliset tilaajaedut / tilaajalahjat ja tilaa ihana lehti tutustumishintaan netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi. Lehti on saatavilla myös lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Prinsessa lehti ja saat tilaajalahjan ilmaiseksi

Prinsessa tarjous sisältää aina myös kivoja tilaajalahjoja, joista lehden tilaaja voi valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja vaihtoehtoja voi olla jopa viisi, jotka ovat yleensä myös prinsessa-aiheisia. Tilaajalahjana voi olla muun muassa Frozen-kerhoreppu, Frozen-valokuvakehys, Haaveiden prinsessat -kirja, tiara, upea koru yms. Tilaajalahja toimitetaan postikuluitta lähimpään postiin tai suoraan ilmoitettuun osoitteeseen kannettuna.


Miksi Prinsessa lehti sitten kannattaa tilata internetistä?

Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat joka numeron ilman toimitusmaksua kotiin kannettuna ilmestymispäivänä. Lisäksi tilaaja saa tunnukset digilehdet palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden lisäksi yksi valinnainen Sanoman aikakauslehti. Lisäksi saat valita useista tilaajalahja vaihtoehdoista mieleisimmän ilmaiseksi kaupan päälle!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osioista: poikienlehdet, tyttöjenlehdet, askartelulehdet.


Prinsessa lehti on jokaisen pienen prinsessan unelma lehti

Prinsessa lehti ilmestyy yhteensä 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Sanoma Media Finland Oy. 12 numerosta kahdeksan on tavallista Prinsessa lehteä, 2 lehteä on aivan uudenlaisia puuhateltäviä sisältäviä numeroita ja loput 2 lehteä ovat suosittuja frozen-lehtiä.

Prinsessa lehti on perheen pienempien suosikki lehti. Se on suunnattu sisällöltään 3-13-vuotiaille tytöille ja pojille, joita kiinnostaa Prinsessa-tarinat ja tehtävät. Lehti sisältää lukemista ja paljon mukavia tehtäviä. Lehden tarinoissa tapaat kaikki Disneyn rakastetuimmat prinsessahahmot kuten esimerkiksi Prinsessa Ruusunen, Belle, Lumikki ja Mulan.

Prinsessa lehti sisältää paljon opettavaista puuhaa perheen pienille pitemmäksi aikaa, sillä tarinoiden lisäksi se pitää sisällään mukavia askarteluohjeita, pelejä, helppoja puuhatehtäviä, joita on mukava tehdä yksin, yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

Prinsessa lehti sopii hyvin myös lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea. Lisäksi perheen prinsessat ja prinssit pääsevät sisustamaan omaa huonettaan lehden mukana tulevalla julisteella, jonka kuva liittyy tietystin prinsessoihin ja lehden tarinoihin. Jokaisen numeron mukana tulee myös ihana yllätyslahja perheen pienimmille, joka voi olla esimerkiksi tiara, korvakorut, hansikkaat tai kruunu.

Prinsessa lehti on pienille lapsille myös suosittu iltasatulehti, koska julkaisu pitää sisällään ihania tarinoita, jotka ovat mielenkiintoista kuunneltavaa ja joista aukeaa lapsille aivan uudenlainen maailma.

Tilaa lehti lapsellesi jo tänään, niin hän pääsee pian tutustumaan Arielin merenalaiseen maailmaan ja Tuhkimon ystäviin sekä katsomaan Prinsessa Jasminen lentävällä matolla lentämistä hauskoissa tarinoissa. Se tempaa lapsesi mukaan Disneyn satumaiseen maailmaan ja osaksi uusia seikkailuja.

Prinsessa lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa, joista neljässä lehdessä seikkailevat myös Frozen-elokuvasta tutut hahmot, Elsa ja Anna ystävineen. Anna ja Elsa ovat useiden lapsien suosikki hahmoja, joiden seikkailuja pääsee nyt seuraamaan satumaisen ihanassa Prinsessa lehdessä!


Julkaisun tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Prinsessa
 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1999
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijoista poikia: 3%
 • Lukijoista tyttöjä: 97%
 • Lukijoiden ikä: 3 – 13 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,30 € / kpl
 • Päätoimittaja: Heli Koppelo

Lunasta edullinen Prinsessa tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Prinsessa lehti on suosittu lahja kaikille perheen pienemmille, lehteä tilataan niin tytöille kuin pojillekkin. Lehti pitää sisällään mukavia tarinoita ja paljon opettavaista sisältöä. Puuhatehtävät, askarteluohjeet, pelit, helpot tehtävät ja tarinat ovat mielekästä puuhaa pienille lapsille.

Prinsessa lehti on todella suosittu ja haluttu lahjalehti noin 3-13-vuotiaille lapsille, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa lapsille pitkäksi aikaa ja lehden sisältö on lapsille opettavaista ja hyödyllistä. Prinsessa lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai yllätyksenä kummilapselle.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjojen arvo vaihtelee noin 20 euron – 40 euron välillä. Prinsessa lehden tilaajalahja voi olla esimerkiksi prinsessa-pyyhe, prinsessa-reppu, prinsessa-laukku tai prinsessa-kirja.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Hyödynnä nyt edullinen Prinsessa tarjous ja tilaa lehti lahjaksi lapsellesi tai vaikka yllätyksenä kummilapselle!


Miksi Prinsessa lehti kannattaa tilata?

 • Prinsessa tarjous on nyt todella edullinen, kun teet lehtitilauksen netissä.
 • Jokainen lehti sisältää prinsessamaisen lukijalahjan, josta on paljo iloa perheen pienemmille.
 • Prinsessa lehti sisältää paljon opettavaista sisältöä pienille lapsille.
 • Lehti sisältää paljon mukavia puuhatehtäviä, lyhyitä kuvatarinoita ja innostavia askarteluohjeita.
 • Jokaisessa lehdestä julkaistaan kuukauden lukijaprinsessan esittely.
 • Lehden lukijat voivat osallistua myös lehden tekoon, sillä lehden postipalstalla julkaistaan lasten piirroksia ja valokuvia.
 • Saat valita ihanan tilaajalahjan kaupan päälle, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Lukijoiden kommentteja

 • ”Tilasin Prinsessa lehden 5-vuotiaalle tytölleni ja hyvin on aika kulunut lehden parissa. Tykkää erityisestin tehtävistä ja odottaa kovasti jokaisessa lehdessä tulevaa lukijalahjaa.”
 • ”Prinsessa lehti on tullut meille jo useamman kuukauden ja kaikki kolme lastani ovat tykänneet lehden tarinoista, arkarteluohjeista ja puuhatehtävistä.”
 • ”Tilasimme 3-vuotiaalle tytöllemme Prinsessa lehden syntymäpäivälahjaksi ja on kovasti tykännyt lehdestä. Hetki vielä menee, että saa lehdestä kaiken irti, kun oppii lukemaan.”

Prinsessa lehden tilaajaedut

Prinsessa lehden tilaajille on tarjolla myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Prinsessa lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä lopulta edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Yleensä kestotilausta kuitenkin pidetään jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisi huomattavasti halvempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto, sillä silloin saat varmasti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja saat lehden edullisimpaan hintaan.

Nykyään kestotilauksien peruutuksetkin on tehty niin helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa helposti puhelimitse tai netissä.


Prinsessa tarjous on voimassa vain hetken

Kaikkien lehtien hinnat vaihtuvat todella usein ja niin myös Prinsessa lehden.

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat yleensä kerran kuukaudessa ja välillä tarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa!

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Prinsessa tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Prinsessa lehden tilaus sisältää myös vaihtuvan tilaajalahja

Prinsessa lehden tilaajat saavat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi!

Tilaajalahjan saa myös silloin, kun tilaa lehden lahjaksi esimerkiksi kummilapselle.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 40 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet lehtitilauksen yhteydessä.


Digilehdet palvelu

Prinsessa lehden tilaajat saavat tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan ilmaiseksi tilaamasi lehden lisäksi yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä.

Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti?

Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Prinsessa lehden kestotilaajana osallistut automaattisesti suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Juuri sinä voit olla se tilaaja, joka voittaa 5000 euroa puhtaana käteen!


Ilmaisia tuotteita

Prinsessa lehden kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Miten tilaan Prinsessa lehden?

Uusimman lehden tarjouksen löydät aina sivultamme, mutta lehden lehtitilaus tehdään suoraan kustantajan sivulta.

Lehden pääset tilaamaan klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti lehden kustantajan kotisivuille, jossa voit valita tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voinko tilata Prinsessa lehden lahjaksi?

Kyllä voit. Voit tehdä lehtitilauksen joko itselle tai lahjaksi.

Lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.


Voinko tehdä lehtitilauksen sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse.

Lehtitilauksen voi tehdä ainoastaan täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.


Voinko tilata Prinsessa lehden puhelimitse?

Valitettavasti sivustomme kautta ei voi tilata Prinsessa lehteä puhelimitse.

Prinsessa tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.


Tilasin Prinsessa lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Tilasin Prinsessa lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy lehden tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Miten lehtitilaus maksetaan?

Voit maksaa lehtitilauksen kustantajan sivulla joko verkkopankissa tai valitsemalla laskun, joka toimitetaan postitse tai sähköpostitse.

Laskulla tilatessa voit valita myös osamaksun, jolloin lasku toimitetaan kahdessa erässä.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen voi irtisanoa päättymään tilausjakson viimeiseen numeroon osoitteessa: www.oma.sanoma.fi.

Palvelussa voit myös muuttaa osoitetietoja ja katsoa lehtitilauksen tarkempia tietoja.

Kirjaudu palveluun omilla Sanoma-tili tunnuksilla.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin voi rekisteröityä palveluun ilmaiseksi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1


Kommentoi mitä mieltä olet Prinsessa lehdestä

 

 

Prinsessa lehden arvostelut