Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kestotilauksen peruminen

Kestotilauksen peruminen

Yhä useammat lehtitarjoukset, jotka sisältävät tilaajalahjan ovat tilauksia, jotka jatkuvat edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevalla kestotilaushinnalla. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehden tulo päättyy vasta, kun tilaaja irtisanoo lehtitilauksen lehden kustantajalle puhelimitse, netissä, kirjeitse tai verkkolomakkeella.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole huononpi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus, sillä lehden kestotilaus on usein huomattavasti halvenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus. Nykyään kestotilauksen peruminen ja irtisanominen onnistuu monella eri tavalla. Katso alta ohjeet, miten voit irtisanoa lehden kestotilauksen.

Kestotilauksen peruminen ja irtisanominen

Etsitkö tietoa siitä, miten kestotilauksen peruminen ja irtisanominen tehdään? Tältä sivulta löydät ohjeet lehtitilauksen perumiseen ja irtisanomiseen eri lehtitaloissa. Alle olemme listanneet kaikkien suurimpien lehtitalojen yhteystiedot ja ohjeet lehtitilauksen perumiseen. Katso kuka on lehden kustantaja ja alla olevasta listasta miten kestotilauksen peruminen ja irtisanominen tapahtuu.

Jos olet tilannut lehden puhelinmyyjältä tai netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti ja et jostain syystä haluakkaan lehteä, niin sinulla on kuluttajasuojalain 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukainen oikeus perua lehtitilaus veloituksetta 14 päivän kuluessa ensimmäisen laskun, lehden tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta ilman erillistä syytä. Lehtitilauksen voi peruuttaa suullisesti tai kirjallisesti lehden kustantajalle.

Lehtien kestotilauksen peruminen tulee tehdä aina, jos olet tilannut lehden kestotilauksena ja haluat irtisanoa lehtitilauksen. Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Muista, että laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita sitä, että olisit irtisanonut lehtitilauksen, vaan lehtitilaus tulee irtisanoa aina erikseen puhelimitse, netissä, kirjeellä tai sähköpostitse lehden kustantajalle. Alta löydät listan lehtitaloista ja ohjeet kestotilauksen perumiseen.

Sanoma Media Finland – kestotilauksen peruminen / irtisanominen

Sanoma Media Finlandin lehtien kestotilausten peruminen ja irtisanominen onnistuu helpoiten Sanoman asiakastukisivustolla, jonne pääset kirjautumaan omilla Sanoma-tili tunnuksilla. Sanoma-tilillä voit hallinnoida helposti omia lehtitilauksia, perua lehtitilauksen tai tehdä osoitteenmuutoksen, mihin kellon aikaan tahansa. Vaihtoehtoisesti lehtitilauksen voi perua myös puhelimitse.

Netissä: www.oma.sanoma.fi/asiakastuki

Puhelimitse: 0203 31010

Avoinna: ma-pe klo 9-17

Jonotusaika noin: 2-6 min

Puhelun hinta: 8,4 senttiä/minuutti

Otavamedia – Kestotilauksen peruminen / irtisanominen

Otavamedian lehtien kestotilausten irtisanominen onnistuu helposti netissä osoitteessa Otavamedia.fi, puhelimitse tai sähköpostitse. Lehtitilauksen voi irtisanoa myös asiakaspalveluun 2 viikkoa ennen uuden tilausjakson alkamista.

Määräaikaista lehtitilausta ei ole mahdollista peruuttaa kesken tilauskauden. Jos irtisanot lehtitilauksen verkossa, niin lehtitilaus päättyy kestotilauksen voimassa olevan tilauskauden loppuun. Jos kestotilaus irtisanotaan kesken tilauskauden, niin silloin tilaaja on velvollinen maksamaan tilausjakson päättymiseen saakka toimitetut lehdet ja digipalvelun erillishinnaston mukaisesti.

Muista ilmoittaa sähköpostiviestissä oma nimesi, osoitteesi ja asiakasnumerosi. Asiakasnumeron löydät lehden takakannesta.

Netissä: www.otavamedia.fi/kirjaudu/

Puhelimitse: (09) 156 665

Aukioloaika: ma-pe 8-17

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

A-lehdet – Kestotilauksen peruminen / irtisanominen

A-lehtien lehtitilausten perumisen ja irtisanomisen voi tehdä verkossa kirjautumalla A-lehtien nettiasiakaspalveluun. Palvelussa näet kaikki lehtitilauksesi ja voit valita lehden jonka tilauksen haluat irtisanoa.

Palvelussa voit irtisanoa lehtitilauksen päättymään joko heti tai tilauskauden loppuun. Jos sinulla ei ole tunnuksia palveluun, niin voit rekisteröityä ilmaiseksi. Rekisteröitymiseen tarvitset vain asiakasnumeron, sähköpostiosoitteen ja postinumeron.

Asiakasnumerosi on jokaisen lehden takakannessa. Lehtitilauksen voi perua myös puhelimitse tai sähköpostilla. Muista ilmoittaa sähköpostiviestissä nimesi, postinumero ja asiakasnumero.

Netissä: asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu

Puhelimitse: (09) 759 6600 (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan)

Avoinna: ma-pe 8.00 – 17.00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Aller Media – Kestotilauksen peruminen / irtisanominen

Aller Median lehtitilauksen voi irtisanoa mihin kellon aikaan tahansa Oma Aller palvelukeskuksessa. Palvelussa voit katsoa lehtitilauksiasi, tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia palvelukeskukseen, niin voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi. Lehtitilauksen peruutusilmoituksen voi tehdä vaihtoehtoisesti myös kirjallisesti tai puhelimitse.

Netissä: www.omaaller.fi

Puhelimitse: 075 328 5102

Puhelun hinta: 8,8, snt/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Bonnier Bublications – Kestotilauksen peruminen / irtisanominen

Kestotilauksen peruminen ja irtisanominen onnistuu verkossa kustantajan sivulla. Kirjaudu palveluun omalla 10-numeroisella asiakasnumerolla ja postinumerolla. Asiakasnumero on merkitty laskuun. Jos lehtitilauksen irtisanominen on tehty verkkopalvelussa, niin se astuu voimaan noin kahden viikon kuluttua.

Kuluttajasuojalain mukaisesti voit peruuttaa uuden lehtitilauksen 14 vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen tai ensimmäisen numeron vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa lehtitilauksen, niin ilmoita asiasta lehden asiakaspalveluun ennen peruuttamisoikeusajan päättymistä. Mikäli olet vastaanottanut jo lehtitilauksen ensimmäisen numeron, niin lähetä lehti takaisin 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut lehden asiakaspalveluun, että aijot käyttää peruuttamisoikeuttasi. Lehden mukana tulee lähettää täytetty peruuttamislomake, jonka saat ladattua lehden kustantajan verkkosivulta.

Netissä: www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna: arkisin klo. 9.00 -16.00

Puheluhinnat: (ALV. 24 %) Kiinteästä puhelinverkosta 0,0835 euroa/puhelu + 0,0702 euroa/min
matkapuhelinverkosta 0,0835 euroa/puhelu + 0,1717 euroa/min
Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Fokus Media – Kestotilauksen peruminen / irtisanominen

Määräaikainen tilaus on voimassa tilauskauden loppuun, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti, eikä tilausta tarvitse peruuttaa tai irtisanoa erikseen. Kestotilauksen peruminen onnistuu verkkopalvelussa, kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse.

Jos haluat irtisanoa lehtitilauksen kirjeitse, niin lähetä kirje osoitteeseen: Fokus Media/Nesenta Oy, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas.

Kirjoita kirjeeseen seuraava teksti ja täytä tietosi: Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista: tilauspäivä / vastaanottopäivä, etu- ja sukuni, osoite, allekirjoitus ja päiväys.

Netissä: www.fokusmedia.fi/asiakaspalvelu/

Puhelimitse: 020 7354 130

Avoinna: arkipäivisin klo 8-17

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelun hinta: lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Haluatko tilata peruutetun lehden tilalle jonkun toisen aikakauslehden? Katso uusimmat lehtitarjoukset etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset