Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lehdet alle 10€

Lehtitarjouksia.com – sivulta löydät kaikki halvimmat lehtitarjoukset ja parhaat tilaajalahjat. Sivullamme pääset tutustumaan erilaisiin aikakauslehtiin ja tekemään lehtitilauksen jopa alle 10 eurolla ja saat vielä valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.

Alta löydät kaikkien aikakauslehtien lehtitarjoukset, jotka maksavat nyt vain alle 10 euroa. Tutustu sivustomme edullisiin lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle. Tilaajalahjojen arvo on noin 30-100 euroa.

Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti

  • Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti.
  • Lukijat pääsevät seuraamaan tieteen uusimpia edistysaskeleita ensimmäisten joukossa.
  • Aiheita ovat lääketiede, luonto, tekniikka - kulttuuri.
  • Artikkelit ovat omien toimittajien ja asiantuntijoiden yhteistyön tulos.

Lue lisää

Tee lehtitilaus alle 10 eurolla

Nykyään aikakauslehtien tilaaminen netistä ei todellakaan ole kallista. Useissa aikakauslehdissä on jatkuvasti tarjolla edullisia lehtitarjouksia, jotka kuitenkin sisältävät vielä tilaajalahjankin. Netissä aikakauslehtiin pääsee tutustumaan kaikessa rauhassa ja lehtiä voi tilata jopa alle 10 eurolla ja kaupan päälle saa valita vielä arvokkaan tilaajalahjan.

Sivustomme suosituinpiin alle 10 euron lehtitarjouksiin kuuluvat Tieteen Kuvalehti, Tieteen Kuvalehti Historia ja Tee Itse lehti. Näistä lehdistä on lähes jatkuvasti tarjolla todella edullisia lehtitarjouksia. Tieteen Kuvalehti tarjoaa ehdottomasti edullisinta lehtitarjousta, sillä Tieteen Kuvalehden tarjous sisältää 2 lehteä ja kaupan päälle saa valita laadukkaista tilaajalahjoista mieleisimmän ja tilauksen loppusumma on vain 6.90 euroa.

Tee Itse lehdellä on myös usein edullisia lehtitarjouksia. Tälläkin hetkellä Tee Itse lehdellä on edullinen lehtitarjous, jossa saa 2 numeroa + arvokkaan tilaajalahjan hintaan 9.90 euroa. Tieteen Kuvalehti Historia tarjoaa myös 2 lehteä + tilaajalahjan vain hintaan 9.90 euroa.

Nämä lehtitarjoukset kannattaa aina hyödyntää, koska tilauksen arvo tilaajalahjan kanssa on huomattavasti enemmän kuin koko tilauksen hinta on yhteensä. Jos löydät listasta lempilehtesi tarjouksen, niin se kannattaa hyödyntää heti, koska lehtitarjoukset vaihtuvat todella usein eikä alle 10 euron lehtitilauksia ole aina tarjolla.

Alle 10 euron lehtitilausten tilaajalahjat

Alle 10 euron lehtitilausten mukana saa uskomattoman arvokkaita tilaajalahjoja. Esimerkiksi tällä hetkellä Tieteen Kuvalehden tarjous sisältää tilaajalahjana NANO-kuoritakin, jonka arvo on 99.00 euroa. Tee Itse lehti tarjoaa tilaajalahjana laserlämpömittaria, jonka arvo on 66.50 euroa. Tieteen Kuvalehti Historia lehtitarjous sisältää useamman tilaajalahjan, joista saa valita mieleisimmän. Tilaajalahjoina on muun muassa takki, radio-ohjattava lennokki, actionkamera, Bluetooth-kuulokkeet, Hasaki Omakase -veitsisetti ja kiikarit.

Näin arvokkaita tilaajalahjoja ei kovin monet aikakauslehdet tarjoa lehtitilausten yhteydessä. Kaikki nämä lehtitarjoukset ovat kuitenkin kestotilauksia, joten muista peruuttaa lehtitilaus ajoissa, jos et halua jatkaa tilausta. Näin halpojen lehtitarjouksien taka-ajatuksena ei ole mitään muuta kuin se, että niillä houkutellaan lisää asiakkaita ja toivotaan, että suurin osa tilaajista jäisi lehden kestotilaajaksi.

Lehden kestotilaajaksi ei siis ole mikään pakko jäädä. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen ja perua lehtitilauksen heti sen jälkeen, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus. Suosittelemme kuitenkin aina lukemaan tarkasti kaikki tilausehdot ennen lehtitilauksen tekemistä, näin vältyt aina ikäviltä yllätyksiltä.

Alle 10 euron lehtitilaukset lahjaksi

Netin halvimpia alle 10 euron lehtitarjouksia voi tilata niin itselle kuin lahjaksikin. Nykyään yhä useammin lahjatilaukset tehdään netissä, koska netistä löytyy suuri valikoima eri aikakauslehtiä, joissa on todella edulliset lehtitarjoukset. Tälläkin hetkellä sivultamme löytyy useampi lehtitarjous, jotka maksavat vain alle 10 euroa ja silti kaupan päälle saa vielä valita arvokkaan tilaajalahjan.

Aikakauslehtiä tilataan lahjaksi yhä enemmän syntymäpäivänä, jouluna, ystävänpäivänä, äitienpäivänä  ja isänpäivänä. Lehtien tilaaminen lahjaksi on yleistynyt jatkuvasti ja Suomesta löytyykin valtava valikoima erilaisia aikakauslehtiä, joista löytyy varmasti jokaiselle mieleinen lehti.

Lehden lahjatilaus on mukava lahja, koska lehtitilaus tehdään usein pitemmäksi aikaa kerralla, joten lehtitilauksesta on iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle ja silti lehtitilaus ei maksa paljoa. Lehden tilaaminen lahjaksi on helpointa tehdä netissä, jossa voit itse täyttää lehden vastaanottajan tiedot ja päättää tilaatko lehden kestotilauksena vain määräaikaisesti.

Aikakauslehtien lahjatilauksissa lehti toimitetaan lahjansaajalle ja tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan voi toki antaa myöhemmin lahjaksi, jos ei itse halua pitää tilaajalahjaa. Tutustu rauhassa sivustomme lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaus edullisesti netissä!

Kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme: