Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fit lehden kustantaja vaihtuu 1.4.2017

fit

Fit lehden kustantaja vaihtuu 1.4.2017

Hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut Fit lehti on todella suosittu aikakauslehti, jota tilataan sivultamme päivittäin. Lehden kustantajana on toiminut pitkään Aller Media Oy, mutta 1.4.2017 lehden kustantaja vaihtuu.

Lehden uusi kustantaja on Fokus Media Oy, jonka lehtiin kuuluvat muun muassa Antiikki & Design, Plaza Koti, Gti, Auto Bild Suomi, Geo, V8 Magazine ja Hifimaailma.

Ohjeita Fit lehden tilaajille

Jos asiasi koskee laskutusta, niin ota yhteyttä suoraan laskun lähettäjään. Laskun lähettäjänä voi olla Aller Media Oy tai Fokus Media Oy. Jos asiasi koskee aikaa ennen 1.4.2017, niin ota yhteyttä Aller Median asiakaspalveluun. Jos asiasi koskee 1.4.2017 jälkeistä aikaa, niin ota yhteyttä Fokus Median asiakaspalveluun.

Vaikuttaako kustantajan vaihtuminen lehden tilaamiseen?

Lehden kustantajan vaihtuminen ei vaikuta mitenkään lehden tilaamiseen sivustomme kautta. Jos lehden haluaa tilata suoraan kustantajan sivulta, niin lehtitilaus tulee tehdä jatkossa Fokus Median sivulta. Lehteä tilatessa kannattaa muistaa hyödyntää netin parhaat lehtitarjoukset, jolloin saat lehden huomattavasti edullisemmin.

Tietoa Fit lehdestä

Tilaamalla Fit lehden netistä, saat täysin uudistetun Suomen suurimman liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistuneen lehden 12 kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Fit lehti on kuin oma personal traineri. Se tsemppaa, motivoi ja rohkaiseen jatkamaan silloinkin kun on vaikeaa.

Lehdestä löydät kattavasti kaiken sen mikä liittyy liikuntaan, terveyteen, hyvinvointiin, urheiluvaatteisiin sekä  uusiin lajeihin. Lehti sopii erityisesti kaikille, jotka haluvat treenata kovaa, syödä terveellisesti ja lisäksi näyttää hyvältä. Asiantuntijoiden neuvoja ja vinkkejä noudattamalla voi paremmin ja sen huomaa myös peilikuvasta.

Lehden uudistettu ulkonäkö ja sisältö tarjoavat lukijoille inspiroivia / raikkaita juttuja ja kuvia. Uudistunut lehti tarjoaa yhä enemmän innostavia tarinoita, uusia trendejä, terveellistä ruokaa,  liikuntaa, motivaatiota, luotettavaa faktaa ja ennen kaikkea hyvää fiilistä huumoria unohtamatta.

Suomalaiset luottavat lehden sisältöön, jonka huomaa jatkuvasti nousevista lukijamääristä. Fit lehti antaa tärkeitä vinkkejä, ohjeita ja auttaa lukijoita saamaan unelmavartalon olemalla tuki herkuttelun lopettamisessa ja treenaamisen aloittamisessa. Lehden helppoja ohjeita ja vinkkejä noudattamalla jokainen onnistuu saavuttamaan unelmiensa vartalon ja aloittamaan terveellisemmän elämän.

Kokonaisuudessaan Fit lehti on melko runsas ja monipuolinen treenilehti, jonka ohjeita ja vinkkejä sitkeästi noudattamalla pääsee melko nopeasti tavoitteisiin. Vuoden aikana Fit lehti kannustaa ja ohjeistaa juoksemaan, kuntoilemaan, jumppaamaan, kokkaamaan terveellistä ravintoa ja rentoutumaan. Unohtamatta runsaita ja kiinnostavia artikkeleita kauneuteen ja pukeutumiseen liittyen.

Lehden lahjatilaus sisältää samat tilaajalahjat kuin normaalikin tilaus. Tilaa lehti tarjoushintaan ja aloita treenaaminen ja terveellisenpi elämä jo tänään ja saat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle.