Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fokus Media Finland Oy jatkaa kasvuaan

Fokus Media Finland Oy:n lehtivalikoima kasvaa kolmella kuukausilehdellä

Kuukausilehdet Elle, Koti ja Keittiö ja Oma Aika siirtyvät Fokus Media Finland Oy:lle 1.1.2018 Aller Media Oy:ltä. Kaupan mukana siirtyvät myös lehtien henkilöstö Fokus Media Finland Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Uudet lehtitarjoukset lisätään Lehtitarjouksia.com palveluun heti kun tarjoukset on saatu kustantajalta.

Kolme uutta lehteä tukevat Fokus Median strategiaa olla vahvasti kasvava sisällöntuottaja ja kustantaja, kertoo Fokus Media omalla verkkosivustollaan. Kolmen uuden lehden ansiosta yhtiön lehtivalikoima monipuolistuu ja laajenee entisestään ja auttaa kustantajaa kehittymään entistä vahvemmaksi erityisesti naiskohderyhmissä.

Yhtiö kertoo että, yrityksen kasvu tarjoaa mahdollisuuden panostaa entistä tehokkaampaan myyntiorganisaatioon niin kuluttuja kuin media-asiakaspuolellekin.

Fokus Media Finland Oy:n toimitusjohtaja Tapani Pitzen kertoo, että yhtiö on viime vuosina onnistunut kasvattamaan mediamyyntiään merkittävästi haastavista markkinaoloista huolimatta.

Vuonna 2018 Fokus Media aikoo panostaa entistä enemmän myös digitaalisten palvelujensa kehittämiseen ja lisäksi julkaista asiakkailleen uudet ja aikaisempaa monipuolisemmat ja paremmat verkkosivut.

Fokus Media Finland Oy:n uudistuneeseen lehtivalikoimaan kuuluvat seuraavat aikakauslehdet:

Antiikki ja Design

Antiikki ja Design kertoo asiantuntevasti sisustuksen eri tyylikausista, designesta, vintagesta ja antiikista.

Antiikki ja Design on upea löytöretki vanhojen esineiden historiaan ja kauneuteen. Se kertoo mielenkiintoisimmista taidenäyttelyistä, museoiden tarjonnasta sekä uutuuskirjoista.

Suomen parhaat asiantuntijat vastaavat lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyen erilaisten esineiden aikakauteen ja arvoon. Samalla lukijat saavat arvokasta tietoa siitä, mihin juuri nyt kannattaa sijoittaa.

Lehden suositut keräilysivut tarjoavat tietoa siitä, mitä juuri nyt on tarjolla huutokaupoissa, liikkeissä ja verkossa.

 

 

Cosmopolitan

Cosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti.

Se tarjoaa tietoa kaikesta mistä nuoret naiset ovat kiinnostuneita, kuten ihmissuhteista, kauneudesta, työelämästä, muodista, hyvinvoinnista ja tietenkin uusimmista trendeistä.

Lehdessä muoti ja kauneustrendit ovat yhtä tärkeässä osassa kuin parisuhdejutut ja kannustavat työelämästoorit ja uravinkit. Jokaisessa numerossa on todella kattava shoppailuopas, joka auttaa lukijoita bongaamaan kauneusuutuudet ja ihanimmat vaatelöydöt.

Cosmopolitan ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Syyskuussa ja helmikuussa ilmestyy laadukas muotinumero.

 

 

Hifimaailma

Hifimaailma on äänen- ja kuvantoiston erikoislehti.

Se esittelee uusimmat tuotteet, testaa, vertailee ja opastaa laitteiden käytössä.

Lehti testaa muun muassa stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, videotykit, kaiuttimet ja televisiot.

Hifimaailma testaa koko äänen ja kuvantoiston kirjon aina pienistä nappikuulokkeista suuriin kaiuttimiin ja pienistä kotiteattereista älyttömimpään ökyelektroniikkaan.

Vertailuissa mitataan erilaisten laitteiden sähköinen suorituskyky, joka paljastaa poikkeuksellisen hyvät tuotteet ja mahdolliset heikkoudet.

 

 

Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on Suomen ajankohtaisin autolehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa auton käyttöön ja ostoon.

Asiantuntijalehden pääsisältöön kuuluvat uutuusmallien koeajot, erikoisvertailut, testit ja ainutlaatuiset 100 000 kilometrin kestotestit.

Auto Bild Suomi paljastaa uutuusmallit aina ensimmäisenä. Suomalaisten suosikkimerkit koeajetaan aina suomalaisissa olosuhteissa.

Lehden hyötyosiossa tutkitaan käytettyjä autoja, haetaan säästökeinoja autoilun kuluihin, annetaan loistavia tee-se-itse ohjeita ja tehdään rengastestejä.

 

 

Elle

Elle on kaikkien muodista, hyvästä elämästä ja trendeistä kiinnostuneiden naisten ykköslehti. Suosittu muotilehti on jokaisen naisen lehtivalinta, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa.

Lehden henkilöhaastatteluissa tavataan artisteja, näyttelijöitä, taiteilijoita ja muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Ellessä yhdistyy yhdeksi kokonaisuudeksi tyyli- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit sekä upeat muotikuvat ja henkilöhaastattelut.

Elle esittelee uusimmat trendit, kesmetiikkauutuudet, hiustyylit, meikit, muodin ja antaa parhaat shoppailuvinkit.

 

 

Koti ja Keittiö

Koti ja Keittiö on raikas suomalainen sisustuslehti, joka esittelee kauniita koteja sekä tarjoaa lukijoille loistavia sisustusvinkkejä.

Sisustusvinkkien lisäksi lehti tarjoaa elämyksiä viinien, ruoan, matkaulun ja antiikin parissa.

Jokaisessa lehdessä on lisäksi runsaasti puutarha- tai vihersisustusjuttuja.

Lehden tilaajana saat herkullisimmat ruokareseptit, vinkkejä hyvistä sisustuskaupoista, kiinnostavimmat matkakohteet ja lisäksi pääset kurkistamaan upeisiin koteihin, joista voit poimia parhaat vinkit oman kodin sisustamiseen.

 

 

Geo

Reportaasilehti Geo on todella koukuttava kattaus tarinoita ja kuvia kulttuureista, kansoista ja luonnosta. Lehden kiinnostavat artikkelit lennättävät lukijat nojatuolimatkalle niin merten syvyyksiin, etelänavalle kuin tropiikkiin.

Geo lehden katsaukset tämän päivän mielenkiintoisimpiin ilmiöihin pitävät lukijan ajan hermolla ja auttaa ymmärtämään, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu.

Geo lehden sisältö on täyttä asiaa, mutta se pureutuu aina aiheisiin viihdyttävästi ja kiinnostavasti.

Laadukkaan sisällön takaavat kovan luokan toimittajat maailmalta ja kuvaajat, jotka ovat kansanvälistä huippua.

 

Oma Aika

Oma Aika on raikas yleisaikakauslehti kaikille 50+ vuotiaille miehille ja naisille.

Lehden aiheisiin kuuluvat kunto, terveys, perhe- ja ihmissuhteet, oma talous, laki, työelämä, matkat ja viihdyttävät ja ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut.

Oma Aika on aikakauslehti, jolle on kunnia-asia tarjota hyötytietoa selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Lehti yhdistää suuret tunteet ja tärkeän tiedon ainutlaatuiseksi lukupaketiksi.

 

 

Fit

Fit on ylivoimaisesti suurin hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut aikakauslehti.

Fit on jokaisen treenilehti, joka haluaa treenata kovaa ja näyttää hyvältä.

Jokainen numero pitää sisällään maistuvia kevyitä reseptejä ja hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta.

Treenilehden treenivaate- ja välinejutut antavat lisää potkua liikunnalliseen elämään.

Lähde yksin tai ystävien kanssa mukaan Fit jengiin jo tänään ja anna hyvän energian tarttua!

 

 

Pelit

Pelit lehti on kaikille, jotka suhtautuvat pelaamiseen intohimoisesti.

Pelit on kulttuurilehti, joka kertoo, mikä uutuuksissa viehättää, mikä tekee retrosta suosittua, mihin suuntaan pelimaailma on menossa ja miksi.

Tarkkaan pohditut, aina pinnan alle tunkeutuvat viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, peliteon ja tekijöiden taustoja. Pelit lehti ottaa rohkeasti kantaa teollisuuden nykytilaan ja kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse.

Pelit lehti tarjoaa riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

 

 

Gti

Gti on Suomen suosituin tuning-lehti, se kertoo kaiken tietämisen arvoisen erilaisten autojen rakentelusta.

Gti Magazine kertoo harrastuksesta, rakentajista, autoista ja niiden tekniikasta.

Gti lehdellä on horjumaton taito yhdistää näyttävimmät kuvat, kiinnostavimmat tarinat, kauniit Gti-tytöt ja upeat autot yhdeksi vauhdikkaaksi kokonaisuudeksi.

Tuningin edelläkävijä paljastaa alan kuumimmat trendit ensimmäisten joukossa. Tiivis ja toimiva yhteisöllisyys näkyy lehdessä ja somessa, sillä tekijät ovat itsekkin pesunkestäviä autofriikkejä. Lehti on perustettu vuonna 2000, ja se on ollut koko ajan oman sektorinsa auktoriteetti ja markkinajohtaja.

 

V8 Magazine

V8 Magazine on aina jenkkiautoharrastuksen ytimessä.

V8 Magazine puhuu V8-moottorin tavoin syvällä rintaäänellä.

Komeat 40 vuotta täyttävä veekasi lehteä on alusta alkaen tehty harrastajalta harrastajalle.

Veekasi esittelee ja fiilistelee uusimmat rakennustrendit, esittelee hienoja autoja ja kiertää kiinnostavimmissa tapahtumissa.

Suomen kattavin Tapahtumakalenteri kertoo minne kesällä kannattaa keula suunnata. V8 Magazine sisältää ja tarjoaa ideoita rakenteluun, yksityiskohtaista teknistä tietoa, projektiautoja ja käytännön ohjeita.