Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Seiska lehti täytti 25 vuotta 27.2.2017

seiska lehti

Suomen suurin viikkolehti Seiska täytti 25 vuotta 27.2.2017

Ensimmäinen Seiska lehti ilmestyi 27.2.1992. Seiska lehti nousi Suomen suosituimmaksi viihdelehdeksi jo 90-luvulla ja on edelleen lukijamäärältään Suomen suurin viikkolehti. Kansallisen mediatutkimuksen julkaiseman tutkimuksen mukaan lehden lukijamäärä on yhä kasvussa.

Seiskan printtilehdellä on viikottain 378 000 lukijaa. Lehden taakse jäävät niin iltapäivälehdet kuin kaikki muutkin markkinoilla olevat viikkolehdet.

Seiskasta julkaistiin huhtikuussa ”once in a lifetime” tyyppinen lehti, joka on eräänlainen keräilyharvinaisuus. Erikoisnumeroon kerättiin neljännesvuosisadan ajalta viihdemaailman suurimmat tapahtumat, julkkisten haastatteluja ja ajankohtaisia juttuja.

Seiskan juhlavuoden johdosta lehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ovat olleet entistäkin parenpia. Arvokkaat tilaajalahjat ja edulliset lehtitarjoukset innostavat tekemään lehtitilauksen myös lahjaksi ystäville.

Suomalaiset lukevat viikon polttavimmat uutiset mieluiten Seiska lehdestä

Seiska lehti on todella suosittu aikakauslehti, jonka huomaa sen jatkuvasti kasvavasta lukijamäärästä. Jatkuvasti kasvavan lukijamäärän mukaan Suomalaiset lukevat mielellään kuumimmat uutiset joka viikko ilmestyvästä Seiska lehdestä. Yhä useampi Suomalainen tilaakin lehden netistä, jolloin he saavat lehden kotiin kannettuna heti kun lehti ilmestyy. Monet ihmiset tykkäävät Seiska lehdestä, koska siitä pääsee seuraamaan suosittujen jukkisten yksityiselämää todella läheltä. Lehden ansiosta jokainen pääsee seuraamaan suosikki julkkistensa elämää ja lukemaan ensimmäisten joukossa heidän uusimmat kuulumiset.

Seiska lehti tunnetaan juorulehtenä, mutta lehden sisältöön kuuluu paljon muutakin kuin julkkisten kuulumiset ja töppäykset. Lehdestä löytyy muun muassa rikospalsta, hauskoja kuvia, elokuvien ensi-illat, sudoku, ristikko, horoskooppi, Tv-ohjelmat, arvontoja ja terveysuutiset. Seiska lehti on siis kokonaisuudessaan melko monipuolinen lukupaketti!

Seiska lehti on todella suuri ja ajankohtainen, josta riittää lukemista ja tekemistä koko viikoksi. Vaikka lehden sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi juoruista ja uutisista niin lehdessä käsitellään silti myös vakavenpiakin asioita sekä autetaan köyhiä perheitä antamalla heille erilaisia lahjoja.

Seiska live

Seiska lehti on todella suosittu myös netissä. Kerran viikossa ilmestyvä lehti kertoo jokaisessa numerossa kuumimmat tapahtumat ja lisäksi Seiska liveen päivittyy kuvia, videoita, kuvasarjoja eri tapahtumista.

Suosittelemme pitämään liveä lehden lisäksi silmällä, sillä sieltä löytyy lehden juttuihin usein jatkoa, kuvia, videoita ja paljon muuta mielenkiintoista. Netistä löydät huomattavasti enemmän sisältöä kuin normaalista lehdestä, joten jos haluat mielenkiintoista lisäsisältöä lehden lisäksi, niin kannattaa tutustua nettilehteen tarkemmin.

Voit laajentaa lehden lukukokemuksia todella laajasti suositulla digilehdellä, jota pääset lukemaan pienellä kuukausimaksulla. Liveä voi toki selata myös ilmaiseksi, mutta silloin pääset näkemään vain osan suositusta sisällöstä. Jos kuitenkin alkaa tuntumaan siltä, että haluat nähdä vielä enemmän kuvia, videoita ja koko sivuston sisällön, niin silloin kannattaa kirjautua Vip-asiakkaaksi, joka on maksullinen.

Livessä pääset näkemään uusimmat videot, kuvat, Seiskan tosi-tv-sarjat sekä julkkisten omat videot. Liven käyttäjät voivat myös kommentoida sivuston juttuja ja videoita sekä lisätä omia videoita sivustolle, jotka näkyvät muille käyttäjille.

Livessä pääset antamaan lehdelle myös juttuvinkin, josta voit tienata jopa 5000 euroa. Seiska lehti maksaa parhaista juttuvinkeistä 5000 euroa ja pienemmistä jutuista vähemmän.

Seiska lehden uusimman lehtitarjouksen löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset