Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

V8 Magazine lehti uudistuu 22.2.2017

v8-magazine

Suomen suurin jenkkiautolehti uudistuu

Katso V8 Magazine tarjous ja tilaa täysin uudistunut lehti netistä itselle tai lahjaksi! Kaikki lehden tilaajat saavat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä. Lisäksi lehtitilaus sisältää digilehdet vuodesta 2015 lähtien. Tutustu myös uudistuneen lehden tilaajaetuihin!

Suosittu jenkkiautolehti V8 Magazine uudistuu 22.2.2017 alkaen. Uudistuneesta lehdestä löydät yhä enemmän  näyttäviä juttuja, kuvia sekä täysin uudistuneen ulkoasun. Lehteen lisätään entistä enemmän suosittuja perustekniikkajuttuja ja talliesittelyjä. Lehti julkaisee uudistuksen jälkeen myös enemmän lukijoiden omia kuvia.

Lisää etuja lehden tilaajille

Lehden tilaajat saavat uudistuksen myötä lisää etuja, tilaajan etuihin kuuluu ilmainen lukuoikeus näköislehtiin, tällä hetkellä luettavissa on kaikki lehdet vuodesta 2015 alkaen. Lisäksi lehden tilaajat saavat käyttöoikeuden suosittuun Overdrive.fi sivuston sijaitsevaan V8 Magazine Klubiin, joka tarjoaa mm lisäkuvia lehdessä julkaistuihin juttuihin, suljetun keskustelupalstan ja paljon muuta.

Lehden kuvaus

V8 Magazine on nyt entistä näyttävänpi ja parempi uuden ulkoasun ja sisällön ansiosta! Lehti tunnetaan myös nimellä V8 tai Veekasi, joka on amerikkalaisista autoista kiinnostuneiden aikakauslehti, jonka julkaisijana toimii Fokus Media Oy.

Lehti kertoo kaiken amerikkalaisten autojen rakentamisesta, harrastuksesta ja harrastajista. Lehden sisältöön kuuluvat myös autoesittelyt niin meiltä Suomesta kuin muualta maailmaltakin, messut ja alan tapahtumat sekä tietystin harrastajat hienojen autojen takana, jotka ovat rakentaneet autojaan monta vuotta.

Autoesittelyissä esitellään erilaisia autoja, kuten alkuperäisiä klassikoita, rakennettuja autoja, tuunattuja autoja, kustomeja, kiihdytysautoja ja Harley-Davitsoneja.

Lehden sisältöön kuuluvat myös autojen yksityiskohtaiset tekniset tiedot, ohjeet rakentamiseen, maan kattavin tapahtumarekisteri sekä autojen rakentajien haastattelut, joista lehden lukijat saavat tietoa itse harrastuksesta ja harrastajat tärkeää tietoa, ohjeita ja vinkkejä oma auton rakentamiseen.

Lehti pitää lukijat ajantasalla autoharrastuksessa, tapahtumista ja messuista. Lehden toimittajat kiertävät ympäri maailmaa näyttelyissä, kisoissa ja tapahtumissa, joista he julkaisevat juttua ja kuvia lehteen. Suurin osa lehden toimittajista rakentaa myös omia autoja ja ovat täysillä mukana harrastuksessa.

V8 Magazine on ehdottomasti paras lehti amerikkalaisista autoista, harrastuksesta ja autojen rakentamisesta kiinnostuneille henkilöille!

Lehden historia

  • V8 Magazine on perustettu vuonna 1978.
  • Lehden perustivat Kim Pettersson, Berndt W. Ekman ja Riitta Ekman.
  • Lehti myytiin Helsinki Medialle vuonna 1994.
  • Helsinki Media on nykyisin osa Sanoma Media Finlandia.
  • Vuonna 2014 Sanoma Media Finland myi V8 Magazine lehden Fokus Medialle.
  • V8 Magazine lehden päätoimittaja on Jarmo Markkanen.

Kaikkien aikakauslehtien lehtitarjoukset löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset