Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

ET-Matkaopas

et matkaopas tarjousTilaa Et-matkaopas netistä

 • Et-Matkaopas lehti tarjoaa innostavia lukuelämyksiä erilaisista matkakohteista.
 • Jokaisesta numerosta esittelyt suosituimmista matkakohteista ja runsaasti tietoa kiinnostavista paikoista.
 • Lehti kertoo tärkeimmät uutiset, trendit, terveys, turvallisuus, kuluttajajutut sekä lukijoiden omat matkailutarinat.
 • Jokainen lehti sisältää suositun pintaa syvemmältä -kaupunkijutun, jonka kirjoittaja tuntee läpikotaisin.
 • Lehti poimii kuumimmat matkakohteet tutuista lomaklassikoista eksoottisiin unelmasaariin, Euroopan kaupungeista jännittäviin omatoimikohteisiin, kotimaata unohtamatta.
 • Esittelyssä pienen budjetin reissuja, luksusristeilyjä, kaupunkilomia sekä perinteisiä valmismatkoja.

 


Tilaa Et-Matkaopas nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa et-matkaopas lehti


Et-Matkaopas lehti lyhyesti

Et-Matkaopas lehden tilaajana saat enemmän irti uusista ja tutuista kohteista. Se tarjoaa matkailijalle rahanarvoista hyötyä ja eväitä onnistuneisiin matkoihin. Luvassa mm: mahtavia seikkailuja ja upeaa luontoa, kiinnostavia kaupunkilomia, uusia makuja maailmalta, luksusristeilyjä, pienen budjetin reissuja, omatoimilomia, valmismatkoja sekä kattava kaupunkiopas joka numerossa. Tilaa raikas matkailulehti jo tänään ja varmista ettet jää mistää paitsi!


Et-Matkaopas lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Entistä raikkaampi uudistunut matkailulehti on nyt tilattavissa tarjoushintaan palvelumme kautta säännöllisesti kotiin kannettuna ilman postikuluja. Katso uusin Et-Matkaopas tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden myös lahjaksi ystävälle. Lehden uusin numero on saatavilla lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Et-Matkaopas lehti ja valitse tilaajalahja kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää lähes aina monta tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 15-60 euroa. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa: käytännöllinen laukku, matkailijan reppu, valinnainen kirja, yksi lisälehti tilauksen jatkoksi yms..


Miksi Et-Matkaopas lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen itselle tai lahjaksi tarjoushintaan ja valinnaisen tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat pääsyn suosittuun digilehdet-palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden lisäksi yksi valinnainen aikakauslehti jopa yli 15 lehden valikoimasta. Kaikki tilaajat saavat aina tuoreen julkaisun ilmestymispäivänä kotiin kannettuna postikuluitta huomattavasti tavallista irtonumerohintaa edullisemmin.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osioista: perhelehdet, harrastelehdet.


Et-Matkaopas lehti pyrkii tarjoamaan matkailijalle onnistuneimmat matkat

Suomen suurin matkailulehti Et-Matkaopas on kaikkien Suomalaisten matkailijoiden lempilehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1999 lähtien. Lehden suosiosta kertoo se, että sen lukijakunta on kasvanut lähes vuosittain.

Et-Matkaopas lehden kustantajana toimii Sanoma Media Finland Oy. Lehdestä löydät mielenkiintoiset matkakohteet tutuista lomaklassikoista eksoottisiin unelmasaariin, Euroopan kaupungeista jännittäviin omatoimikohteisiin, kotimaata unohtamatta.

Lehti uudistettiin muutama vuosi sitten ja nyt se on entistä ajankohtaisempi. Aikaisemmin lehti tunnettiin nimellä Matkaopas lehti, mutta nykyään lehden nimi on Et-matkaopas.

Lehden jokaisesta numerosta löydät suositun pintaa syvemmältä kaupunkijutun, jonka kirjoittaja tuntee kohteensa läpikotaisin. Näitä vinkkejä et saa mistään muusta lehdestä!

Lehdestä löydät paljon mielenkiintoisia aiheita, kuten esimerkiksi uutiset, trendit, terveys, turvallisuus, kuluttajajutut sekä lukijoiden omat matkailutarinat.

Lehti tarjoaa tärkeitä vinkkejä matkustamisesta kiinnostuneille erilaisista matkakohteista, kaupunkimatkailusta, lentojen varauksesta, matkustajan turvallisuudesta, terveydenhoidosta, valuutta-asioista sekä esittelee matkustamiseen liittyvät tuotteet.


 ET-Matkaopas lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1999
 • Ilmestyy vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 140 000
 • Mieslukijoita: 37 %
 • Naislukijoita: 63 %
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 11,90€
 • Päätoimittaja: Riitta Korhonen

Tilaa Et-Matkaopas lehti nyt tarjoushintaan lahjaksi ystävälle

Et-Matkaopas lehti on suosittu lahja kaikille matkustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Sen mielenkiintoinen ja ajankohtainen sisältö vetää puoleensa niin miehet kuin naisetkin.

Matkustamisesta kiinnostuneet henkilöt saavat lehdestä paljon hyötytietoa eri matkakohteista, terveydenhoidosta, matkustajan turvallisuudesta, valuutta-asioista, lentojen varauksesta sekä kaupunkimatkailusta.

Lehti on nykyään todella haluttu lahja, koska se tilataan useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Lehti tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, äitenpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain innokkaalle matkailijalle.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä useita vaihtoehtoja, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana on usein matkustamiseen liittyviä tuotteita, kuten esimerkiksi viikonloppulaukku tai selfiekeppi.

Tilaajalahjojen arvo voi olla jopa 100 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.


Miksi Et-Matkaopas lehti kannattaa tilata?

 • Et-Matkaopas tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden lukijana pääset näkemään mielenkiintoisimmat matkakohteet ja erilaisten matkakohteiden esittelyt.
 • Matkaopas lehden pintaa syvemmältä kaupunkijuttuja et löydä mistään muusta lehdestä.
 • Lehden lukijana saat tärkeää tietoa matkustamisesta kuten esimerkiksi lentojen varauksesta, matkustajan turvallisuudesta, terveydenhoidosta, valuutta-asioista, uutisista, turvallisuudesta ja paljon muusta.
 • Matkaopas lehdestä löydät myös uusimmat matkustamiseen liittyvät tuotteet sekä esittelyt.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat tilauksen yhteydessä valita kaupan päälle myös mukavan tilaajalahjan.

Miten Et-Matkaopas lehti tilataan?

Et-matkaopas lehden lehtitilaus tehdään aina suoraan kustantajan verkkosivuilta.

Klikkaa kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti kustantajan tilaussivulle, josta löytyy uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivuilla voit valita useista tilaajalahjoista mieleisimmän ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Tilauksesi on vastaanotettu, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.


Voinko tilata Et-Matkaopas lehden lahjaksi?

Lehti on tilattavissa netistä joko itselle tai lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Lahjatilaus tehdään samalla tilaussivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaa kohdasta ”katso tarjous” ja valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, niin saat täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle.


Miten lehtitilaus maksetaan?

Kustantajan tilaussivulla voit maksaa lehtitilauksen heti tilauksen yhteydessä verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli et jostain syytä halua maksaa tilausta heti verkkopankissa, voit valita maksutavaksi laskun maksettavaksi yhdessä tai kahdessa erässä.

Lasku toimitetaan yleisesti ensimmäisen numeron mukana tai lähetetään liitteenä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Sisältääkö Et-Matkaopas lehden tarjous digilehdet-palvelun?

Lehden tilaaja saa ilmaisen pääsyn digilehdet-palveluun, jokoa toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Palvelussa voit lukea tilaamasi lehden lisäksi yhtä valinnaista Sanoman kustantamaa aikakauslehteä ilmaiseksi.


Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti


Kerro oma mielipiteesi ja arvostele Et-Matkaopas lehti

 

Et-Matkaopas lehden arvostelut

 

4,0 rating
joulukuu 7, 2018

Hyvä lehti

kaisa
5,0 rating
joulukuu 7, 2018

Et-Matkaopas on kyllä paras matkailulehti.

anni