Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

et matkaopas tarjousTilaa Et-matkaopas netistä

 • Et-Matkaopas lehti tarjoaa innostavia lukuelämyksiä erilaisista matkakohteista.
 • Katso Et-matkaopas lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset.
 • Lehden jokaisesta numerosta löydät ajankohtaiset esittelyt matkakohteista ja saat uutta tietoa kiinnostavista paikoista.
 • Et-Matkaopas lehti kertoo tärkeimmät uutiset, trendit, terveys, turvallisuus, kuluttajajutut sekä lukijoiden omat matkailutarinat.
 • Jokainen lehti sisältää suositun pintaa syvemmältä -kaupunkijutun, jonka kirjoittaja tuntee läpikotaisin.
 • Et-Matkaopas lehti poimii kuumimmat matkakohteet tutuista lomaklassikoista eksoottisiin unelmasaariin, Euroopan kaupungeista jännittäviin omatoimikohteisiin, kotimaata unohtamatta.

 

 

Katso Et-matkaopas lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti netistä!

tilaa et-matkaopas lehti

Et-matkaopas lehtitarjous

Katso Et-matkaopas lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Tutustumistajous on voimassa myös lahjatilauksissa.

Et-matkaopas lehden lehtitarjous sisältää aina monta tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä. Samat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen tekijälle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja normaalin postin mukana, kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa puhtaana käteen ja saat tunnuksen suosittuun digilehdet palveluun, jossa voit lukea yli 15 aikakauslehteä verkossa puhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Katso päivän lehtitarjous ja tilaajalahjat ja tee lehtitilaus edullisesti netistä itselle tai lahjaksi ystävälle.

Tietoa Et-matkaopas lehdestä

Suomen suurin matkailulehti Et-Matkaopas on kaikkien Suomalaisten matkailijoiden lempilehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1999.

Et-Matkaopas lehden kustantajana toimii Sanoma Media Finland Oy. Lehdestä löydät mielenkiintoiset matkakohteet tutuista lomaklassikoista eksoottisiin unelmasaariin, Euroopan kaupungeista jännittäviin omatoimikohteisiin, kotimaata unohtamatta.

Lehti uudistettiin muutama vuosi sitten ja nyt se on entistä ajankohtaisempi. Aikaisemmin lehti tunnettiin nimellä Matkaopas lehti, mutta nykyään lehden nimi on Et-matkaopas.

Lehden jokaisesta numerosta löydät suositun pintaa syvemmältä kaupunkijutun, jonka kirjoittaja tuntee kohteensa läpikotaisin. Näitä vinkkejä et saa mistään muusta lehdestä!

Lehdestä löydät paljon mielenkiintoisia aiheita, kuten esimerkiksi uutiset, trendit, terveys, turvallisuus, kuluttajajutut sekä lukijoiden omat matkailutarinat.

Lehti tarjoaa tärkeitä vinkkejä matkustamisesta kiinnostuneille erilaisista matkakohteista, kaupunkimatkailusta, lentojen varauksesta, matkustajan turvallisuudesta, terveydenhoidosta, valuutta-asioista sekä esittelee matkustamiseen liittyvät tuotteet.

Suosittelemme tutustumaan myös aikakauslehtien erikoistarjouksiin perhelehdet ja harrastelehdet osioissamme. Kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme.

 

 ET-Matkaopas lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 73 000
 • Mieslukijoita: 37%
 • Naislukijoita: 63%
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Päätoimittaja: Riitta Korhonen

Tilaa lehti lahjaksi

Et-Matkaopas on suosittu lahja kaikille matkustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Lehden mielenkiintoinen ja ajankohtainen sisältö vetää puoleensa niin miehet kuin naisetkin. Matkustamisesta kiinnostuneet henkilöt saavat lehdestä paljon hyötytietoa eri matkakohteista, terveydenhoidosta, matkustajan turvallisuudesta, valuutta-asioista, lentojen varauksesta sekä kaupunkimatkailusta.

Lehti on nykyään todella haluttu lahja, koska lehti tilataan useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa. Lehti tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, äitenpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain innokkaalle matkailijalle. Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä useita vaihtoehtoja, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana on usein matkustamiseen liittyviä tuotteita, kuten esimerkiksi viikonloppulaukku tai selfiekeppi. Tilaajalahjojen arvo voi olla jopa 100 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Hyödynnä edullinen Et-matkaopas tarjous jo tänään ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

Et-Matkaopas lehden ilmestymispäivät 2017

 • Nro 1: 11.01.
 • Nro 2: 15.03.
 • Nro 3: 17.05.
 • Nro 4: 19.07.
 • Nro 5: 20.09.
 • Nro 6: 29.11.

Miksi lehti kannattaa tilata?

 • Et-Matkaopas tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden lukijana pääset näkemään mielenkiintoisimmat matkakohteet ja erilaisten matkakohteiden esittelyt.
 • Matkaopas lehden pintaa syvemmältä kaupunkijuttuja et löydä mistään muusta lehdestä.
 • Lehden lukijana saat tärkeää tietoa matkustamisesta kuten esimerkiksi lentojen varauksesta, matkustajan turvallisuudesta, terveydenhoidosta, valuutta-asioista, uutisista, turvallisuudesta ja paljon muusta.
 • Matkaopas lehdestä löydät myös uusimmat matkustamiseen liittyvät tuotteet sekä esittelyt.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat tilauksen yhteydessä valita kaupan päälle myös mukavan tilaajalahjan.

Miten lehtitilaus tehdään?

Et-matkaopas lehden lehtitilaukset tehdään aina suoraan kustantajan sivulta.

Klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä, niin siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit valita useista tilaajalahjoista mieleisimmän ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen. Tilauksesi on vastaanotettu, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Voiko lehden tilata lahjaksi?

Lehden voi tilta netistä joko itselle tai lahjaksi. Lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä ja valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, niin saat täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle.

Miten maksan lehtitilauksen?

Kustantajan sivulla voit maksaa lehtitilauksen helposti verkossa tai vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksi laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Sisältääkö lehtitarjous digilehdet palvelun?

Lehden tilaaja saa ilmaisen pääsyn digilehdet.fi palveluun, josta löytyy yhteensä 15 eri aikakauslehden vuosikerrat. Lahjatilaukset sisältävät myös palvelun ja se on lehden vastaanottanajan käytössä.

Et-Matkaopas lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)