Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

tieteen kuvalehti historiaTieteen Kuvalehti Historia

 • Tieteen Kuvalehti Historia on Suomen suurin historialehti.
 • Tieteen Kuvalehti Histori vie lukijansa jännittäville matkoille historian kätköihin.
 • Lehdestä löydät uskomattomia kertomuksia urheista teoista, juonitteluista, suuruudenhulluudesta, rakkaudesta ja paljon muusta.
 • Tieteen Kuvalehti Historia lehden kustantaja on Bonnier Publications
 • Tieteen Kuvalehti Historia sisältää paljon karttoja, valokuvia ja ainutlaatuista kuvitusta.
 • Lehti sisältää myös mielenkiintoisia kertomuksia aivan tavallisten ihmisten arkielämästä menneinä aikoina.
 • Jännittävien artikkeleiden takana on joukko historiantutkimuksen ammattilaisia, jotka varmistavat kertomuksien luotettavuuden.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 


 Tilaa Tieteen Kuvalehti Historia nyt huippuhintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa tieteen kuvalehti historia


 Tieteen Kuvalehti Historia lyhyesti

Tieteen Kuvalehti Historia käsittelee laajasti historian eri aikakausia aina esihistoriasta viime vuosikymmeniin saakka. Vuodesta 2007 lähtien ilmestynyt tiedeaikakauslehti sisältää kiehtovia ja innostavia artikkeleita maailman tapahtumista, kansoista, sivilisaatioista, taiteesta sekä arjen historiasta. Lehden mieleenpainuvat artikkelit ovat kuvitettu tyylikkäin kuvin ja grafiikoin. Lähde mukaan maailmaa mullistaville tutkimusretkille ja tilaa lehti netistä!


Tieteen Kuvalehti Historia tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen suosituin historiaa käsittelevä aikakauslehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta tarjoushintaan suoraan postilaatikkoon säännöllisesti toimitettuna ilman postikuluja. Katso edullisin Tieteen Kuvalehti Historia tarjous ja tilaukseen sisältyvä tilaajalahja katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös kaupoista voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tieteen Kuvalehti Historian tarjous sisältää myös vaihtuvan tilaajalahjan

Tilaa Tieteen Kuvalehti Historia nyt huikeaan tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 20 – 100 euroa. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa: Como-kello, N’arctic-kevyttoppis, ActiveFit-kevyttoppatakki, Sukiyaki-veitsisetti, Hi-Fi Bluetooth -kuulokkeet yms. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Miksi Tieteen Kuvalehti Historia kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat tuoreimman numeron aina ensimmäisten joukossa ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Hyödyntämällä ajankohtaisen lehtitarjouksen voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa! Voit tehdä lehtitilauksen nyt tarjoushintaan muutamassa minuutissa kotoa käsin omalla pöytätietokoneella, puhelimella, tabletilla tai kannettavalla itselle tai lahjaksi!


Tutustu myös lehtien erikoistarjouksiin ja tilaajalahjoihin historialehdetyhteiskunnalliset lehdet ja tiedelehdet osioissamme. Etusivultamme löydät kaikkien aikakauslehtien uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.


Tieteen Kuvalehti Historia tarjoaa innostavaa luettavaa historiasta kiinnostuneille

Oletko sinä tai ystäväsi kiinnostunut historiasta? Haluatko lukea esimerkiksi sivilisaatioiden noususta ja tuhosta historian kulkuun vaikuttaneisiin valloitus- ja tutkimusretkiin ja maailman taiteen merkkiteoksista tekniikan ja insinööritaidon käännekohtiin unohtamatta arjen kiintoisaa historiaa?

Mikäli vastasit myönteisesti suosittelemme tilaamaan Tieteen Kuvalehti Historian, jolloin pääset mukaan maailmanhistorian jännittäviin seikkailuihin!

Tieteen Kuvalehti Historia ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Bonnier Publications.

Lehti käsittelee eri historian aikakausia aina esihistoriasta viimevuosikymmeniin saakka. Jokaisesta numerosta löydät myös mielenkiintoisia tarinoita aivan tavallisten ihmisten arkielämästä menneinä aikoina.

Jännittävien artikkeleiden takana on joukko historiantutkimuksen ammattilaisia, jotka varmistavat kertomuksien luotettavuuden. Lehden tilaajana pääset tutustumaan merkkihenkilöihin ja historian dramaattisiin tapahtumiin.

Tieteen Kuvalehti Historiasta löydät uskomattomia tarinoita urheista teoista, juonitteluista, suuruudenhulluudesta, rakkaudesta ja paljon muusta. Tilaa lehti nyt edullisesti ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Tieteen Kuvalehti Historia tiivistettynä:

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Aloitusvuosi: 2005 (Suomessa 2007)
 • Maa: Suomi
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 18
 • Lukijamäärä: 150 000
 • Mieslukijoita: 60%
 • Naislukijoita: 40%
 • Irtonumeron hinta: 9,60 €/kpl
 • Lukioiden ikä: 10 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Torsten Weper

Historia on joko tylsä aihe tai sitten huikean kiehtova aihe

Tieteen Kuvalehti Historia nostaa päivänvaloon ainutkertaisia ihmiskohtaloita ja dramaattisia historiantapahtumia, jotka ovat olleet muovaamassa niin mennyttä kuin nykyhetkeäkin.

Se yhdistää mukaansatempaaviin kertomuksiin ainutlaatuista kuva-aineistoa.

Tieteen Kuvalehti Historia kertoo niin pienistä kuin suuristakin tapahtumista. Kaikki lehden lukijat tuntuvat pitävän siitä. Lehti on noussut äärimmäisen nopeasti Suomen suurimmaksi historialehdeksi. Testaa sinäkin!


Hyödynnä Tieteen Kuvalehti Historia tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin, lehden tilauslomakkeeseen tarvitsee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Tieteen Kuvalehti Historia tyypillinen lukija on noin 20 vuotta täyttäneet miehet. Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle.

Lehti on mukava ja mielenkiintoinen lahja henkilölle, joka on kiinnostunut historiasta ja menneen ajan jannittävistä tapahtumista. Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilakset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi radio-ohjattava, takki, veitsisetti tai camera.

Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 40 euroa – 80 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kahden viikon kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita, annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Etuja kaikille Tieteen Kuvalehti Historia lehden tilaajille

Nyt kannattaa olla Tieteen Kuvalehti Historian tilaaja, koska lehden tilaajille on tarjolla mukavia lisäetuja.

Yhtenä tärkeänä etuna on tietenkin se, että saat lehden nyt todella edullisesti. Kaikki lehden tilaajat saavat nyt myös valita tilaajalahjan kaupan päälle, jonka arvo on noin 40 euroa – 80 euroa.

Kaikki lehden tilaajat saavat myös lehden ilmaisen lukuoikeuden tabletille ja puhelimelle, joten voit lukea lehteä missä ikinä liikutkin.


Miten Tieteen Kuvalehti Historia tilataan?

Tilaa lehti klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti tilauslomakkeeseen.

Valitse useammasta vaihtoehdosta mieleisin lehtitarjous ja tilaajalahja ja täytä tilauslomake.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


 Voinko tilata Tieteen Kuvalehti Historian puhelimitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei ole mahdollista tehdä puhelimitse.

Lehtitarjous on voimassa vain nettitilauksissa.


Milloin voin irtisanoa lehtitilauksesi?

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena, jonka voit peruuttaa milloin vain.


Kuinka nopeasti tilaajalahjat toimitetaan?

Ensimmäisen lehden saat noin kuukauden kuluessa ja tilaajalahjan toimitusaika on 2 viikkoa maksun kirjautumisesta.


Saanko lukea Tieteen Kuvalehti Historian digiversiota?

Saat tilaamasi lehden ilmaisen lukuoikeuden tabletille ja puhelimelle.


Kuinka paljon lehtitilauksesta kertyy postikuluja?

Lehden tilaaja ei joudu maksamaan lehtitilauksesta ja tilaajalahjasta lainkaan postikuluja.

Kaikki lehdet ja valitsemasi tilaajalahja toimitetaan postimaksutta.


Miten Tieteen Kuvalehti Historia toimitetaan?

Kaikki lehdet toimitetaan normaalin postin mukana ja tilaajalahja koosta riippuen suoraan kotiin, lähimpään postiin tai matkahuoltoon toimitettuna.


Voinko tilata Tieteen Kuvalehti Historian lahjaksi?

Kyllä, voit ostaa lehden myös lahjaksi.

Lahjatilaus tehdään samalla verkkosivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaa kohdasta ”Katso tarjous” niin siirryt automaattisesti lehden tilaussivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Lahjatilauksissa tulee valita lahjatilaus tilauslomakkeesta ja täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Lehtitilauksen voit maksaa kaikille yleisimmillä maksutavoilla.

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voiko alle 18-vuotias tilata Tieteen Kuvalehti Historian?

Alle 18-vuotiailta tilaajilta vaaditaan aina kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus.


Voinko perua lehtitilauksen?

Tieteen Kuvalehti Historia lehden lehtitilauksilla on 14 päivän peruutusoikeus.


Miten Tieteen Kuvalehti Historia irtisanotaan?

Voit irtisanoa tilauksen osoitteessa www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu.

Kirjaudu sisään asiakasnumerollasi ja postinumerollasi.

Muistathan, että tilaus tulee irtisanoa viimeistään 5 päivää viimeisimmän numeron vastaanottamisesta.

Samalla verkkosivulla voit tehdä myös osoitteenmuutoksen ja maksutavan muutoksen.


Bonnier Publications Oy yhteystiedot

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna:  9.00-16.00


Kommentoi ja arvostele Tieteen Kuvalehti Historia

 

Tieteen Kuvalehti Historian arvostelut

 

5,0 rating
marraskuu 5, 2018

Ystävä tilasi minulle syntymäpäivälahjaksi Tieteen Kuvalehti Historian. Kaksi numeroa on nyt ehtinyt jo ilmestyä ja olen positiivisesti yllättynyt lehden sisällöstä. Olen aina pitänyt historiasta ja siksi lehti onkin todella mielenkiintoinen. 🙂

Sanni