Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

elle lehti

Tilaa Elle lehti netistä

 • Elle lehti on maailman suosituin naistenlehti ja maailman suurin muotilehti.
 • Katso Elle lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset.
 • Lehdestä löydät uusimmat trendit, kosmetiikkauutuudet, upeimmat hiustyylit, kauneus, meikit, muoti ja shoppailuvinkit.
 • Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Lehti tutustuttaa lukijat uusiin ihmisiin ja kulttuureihin.
 • Lehdestä löydät uusimmat sisustusideat ja trendikkäät ruoat.
 • Lehden mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa vierailee artisteja, taiteilijoita, näyttelijöitä ja paljon muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.
 • Elle lehti on naiselle, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa.

Katso Elle lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

tilaa elle lehti

Elle lehtitarjous

Katso Elle lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti edulliseen tutustumishintaan netistä. Tilaamalla lehden edulliseen tutustumishintaan, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa. Tutustumistarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Elle lehden lehtitarjous sisältää aina useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden kaupan päälle ilmaiseksi. Tilaajalahjat sisältyvät myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna postimaksutta normaalin postin mukana ja lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joissa arvotaan muun muassa kerran vuodessa huikeat 35.000 euron pääpalkinto lukijoiden kesken.

Katso päivän paras lehtitarjous ja tilaajalahjat ja tee lehtitilaus edullisesti itselle tai lahjaksi ystävälle!

Elle lehden kuvaus

Maailman suosituin naistenlehti Elle on maailman suurin muotilehti. Kerran kuukaudessa ilmestyvä Elle on jokaisen naisen lehtivalinta, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa ja tuntea kauneuden trendit.

Lehden muotitoimittajat kertovat, kuinka yhdistät vaatteista ja asusteista upeita kokonaisuuksia. Lehti tarjoaa uusimmat trendit, kosmetiikkauutuudet, upeimmat hiustyylit, kauneus, muoti ja shoppailuvinkit. Lehdestä saat parhaat ohjeet itsesi hemmotteluun ja lehden vinkeillä näytät aina hyvältä.

Lehti vie lukijat ajatusmatkalle ympäri maailmaa ja tutustut uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Lehden mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa tapaat artisteja, näyttelijöitä, taiteilijoita ja paljon muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Lehti käsittelee myös muita mielenkiintoisia aiheita kuten hyvä ruoka, sisustus, matkailu ja liikunta. Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi kaikki lehden kestotilaajat pääsevät mukaan arvontaan, jossa voi voittaa 35 000 € päävoiton tai 5000€ shoppailurahaa!

Suosittelemme tutustumaan myös sisustuslehdet kategorian lehtitarjouksiin ja upeisiin tilaajalahjoihin. Kaikkien aikakauslehtien lehtitarjoukset ja tutustumistarjoukset ovat listattuna etusivullamme uusimmasta lehtitarjouksesta vanhinpaan.

Elle lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 50 000
 • Mieslukijoita: 9%
 • Naislukijoita: 91%
 • Lukuminuutit: 60 min
 • Lukijoiden ikä: 20–40 vuotta
 • Päätoimittaja: Taru Marjamaa

Lunasta Elle tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Elle lehti on todella suosittu lahja kaikille muodista ja kauneudesta kiinnostuneille naisille. Elle lehti on siis yksi hyvä vaihtoehto, jos olet etsimässä lahjalehteä naiselle.

Suurin osa lehden lukijoista on noin 20 – 50 -vuotiaita naisia. Lehti tilataan usein ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle. Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Esimerkiksi jo neljän lehden määräaikaisesta lehtitilauksesta riittää iloa jopa neljäksi kuukaudeksi!

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, meikkejä tai koruja. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysi ilmaiseksi.

Muistathan, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin lehden tilaajalahja toimitetaan sinulle postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Lunasta edullinen Elle tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

Miksi lehti kannattaa tilata?

 • Elle lehden tilaajana voit saada kutsuja erilaisiin tapahtumiin.
 • Tilaamalla Elle lehden kestotilauksena, olet mukana kustantajan arvonnassa, jossa arvotaan 35.000€ päävoitto sekä 5000€ shoppailurahaa lukijoiden kesken.
 • Saat kerran kuukaudessa maailman suurimman muotilehden kotiin kannettuna.
 • Elle lehti pitää lukijansa ajantasalla muodissa ja esittelee lehdessä uusimmat trendit.
 • Elle lehti esittelee myös uusimmat kosmetiikkauutuudet, hiustyylit ja shoppailuvinkit.
 • Elle lehden ideoilla ja vinkeillä näytät aina hyvältä ja lisäksi saat parhaimmat vinkit itsesi hemmotteluun.
 • Lehti vie lukijansa mahtaville ajatusmatkoille, jossa pääset tutustumaan eri kulttuureihin ja ihmisiin.
 • Lehden mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa pääset tapaamaan näyttelijöitä, artisteja, taiteilijoita ja paljon muita julkkiksia.
 • Lisäksi Elle lehti sisältää tärkeää tietoa hyvästä ruoasta, sisustamisesta, matkailusta ja liikunnasta.

Miksi Elle kannattaa tilata netistä?

 • Saat Elle lehden uskomattoman edulliseen tarjoushintaan, kun tilaat lehden netistä.
 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, pääset mukaan kustantajan järjestämiin raha-arvontoihin, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa puhtaana käteen.
 • Netissä voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi hyvälle ystävälle.
 • Tilaamalla lehden netistä, saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi.
 • Voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Saat rauhassa tutustua lehteen ja rauhassa vertailla eri sivustojen lehtitarjouksia.
 • Tilaamalla lehden netistä, saat paljon erilaisia lisäetuja, joita et saa ostamalla lehden kaupasta irtonumerona.

Tilaajaedut

Lehden tilaajana sinulla on mahdollisuus saada nyt myös todella hyviä tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua paremmin ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisena vai kestotilauksena. Osa lehtitarjouksista on tarjouksia, jotka jatkuvat aina edullisina kestotilauksina kulloinkin voimassa olevalla hinnalla.

Kannattaako lehti sitten tilata määräaikaisena vai kestotilauksena? Jos tilaat lehden kestotilauksena, niin silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huononpi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa. Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.

Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa, sama koskee myös Elle lehteä. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää  Elle tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.

Tilaajalahja

Ellen tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä ennen lehtitilauksen maksamista. Yleensä Elle lehden tilaajalahjan arvo on noin 30 euroa – 60 euroa.

Digitaalinen versio veloituksetta

Ellen tilaajana voit lukea ilmaiseksi lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Suosittu digiversio mahdollistaa sen, että voit lukea lehteä missä ikinä liikutkin.

Etuja ja tarjouksia

Ellen tilaajana shoppailet edullisemmin. Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Ellen etukirjeestä.

Kutsuja tapahtumiin

Ellen tilaajana saat kutsuja Ellen tai yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Tiedon tapahtumista saat Ellen etukirjeestä.

Vuosiarvonnat

Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Median kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran 35.000 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lehtitilaus tehdään?

Tältä sivulta löydät Elle lehden uusimman lehtitarjouksen ja tilaajalahjat. Jos haluat hyödyntää edullisen lehtitarjouksen ja tehdä lehtitilauksen, niin klikkaa kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, niin siirryt automaattisesti Elle lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki Elle lehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Valitse mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja täytä tilauslomake. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Miten lehden lahjatilaus tehdään?

Lahjatilauksessa on voimassa sama lehtitarjous kuin itselle tilatessakin. Elle lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Klikkaa kohdasta ”tilaa lehti tästä” ja valitse tilauslomakkeesta lehden lahjatilaus, sen jälkeen voit täyttää lahjansaajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko tilauksen tehdä sähköpostitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse. Elle lehden voi tilata ainoastaan tekemällä lehtitilauksen netissä.

Tein lehtitilauksen lahjaksi. Lähetetäänkö tilaajalahja myös lahjansaajalle?

Lahjatilauksien tilaajalahjaa ei toimitetan lahjansaajalle, vaan lehtitilauksen maksajalle. Lahjatilauksien tilaajalahjat ovat tarkoitettu lehtitilauksen maksajalle, jolloin lahjansaaja saa lehden kotiin kannettuna ja lehtitilauksen maksaja saa valita itselleen tilaajalahjan.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilauksissa lehti toimitetaan tilaajalle, niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen. Kestotilaus tulee irtisanoa aina lehden kustantajalle.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaisesti tehtyjä lehtitilauksia ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti lehtitilauksen viiimeiseen numeroon.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten Elle lehden lehtitilaus irtisanotaan?

Lehtitilauksen peruuttaminen, lehtitilauksen seuraaminen ja osoitteenmuutokset voi tehdä helposti osoitteessa www.omaaller.fi. Kirjaudu palveluun omalla sähköpostiosoitteella. Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit pyytää uuden salasanan, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

 

Elle lehden aineisto ja ilmestymispäivät 2017

NroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
12-13.11.20167.11.201623.11.2016Joulun shoppausopas & tyylikkäänä uudenvuoden juhliin.
216.12.201620.12.201611.1.2017Suuri kauneusnumero. Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet & vapaa-ajan asut. Matkat: Ruotsin Lappi & Vietnam.
32.2.20176.2.201722.2.2017Suuri muotinumero. Kaikki, mitä sinun pitää tietää kevään muodista. Huulipunat & ripsivärit.
42.3.20176.3.201722.3.2017Hyvinvointinumero. Rakkaudesta denimiin. Trendikkäimmät farkkuasut & aurinkolasit.
527.3.201731.3.201719.4.2017Keväinen juhlamuoti, kellot & korut. Aurinkorasvat & uutuustuoksut.
628.4.20175.5.201722.5.2017Bikinit, uima-asut, kesähameet, kesän klassikkoasusteet & hiusekstra.
7-829.5.20172.6.201719.6.2017Kesämuodin parhaat, tyylikkäänä lomalla & vapaa-ajan jalkineet.
93.8.20177.8.201723.8.2017Syksyn suuri muotinumero.
1031.8.20174.9.201720.9.2017Asusteiden erikoisnumero. Kellot, korut, laukut, kengät & alusvaatteet.
1128.9.20172.10.201718.10.2017Hienoimmat takit & juhlava muoti.
12-12.11.20176.11.201722.11.2017Trendikkäimmät joululahjat & tyylikkäin uusi vuosi.
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)