Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

gloria tarjousTilaa Gloria lehti netistä

 • Gloria on Suomen muotilehtien ykkönen ja luotettavin kauneuden asiantuntija.
 • Se pitää lukijat ajan tasalla kauneudessa, muodissa sekä kulttuuritapahtumissa.
 • Lehti ilmestyy kuukausittain, eli 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.
 • Lehdestä löydät joka kuukausi parhaat vinkit muotiin, kauneuteen sekä kiinnostavimmat ihmiset ja ilmiöt.
 • Uudistunut aikakauslehti on lämminhenkisempi kuin aiemmin ja edelleen Suomen ainut oikea muotilehti.
 • Hyödynnä Gloria tarjous ja saat käyttöösi digilehdet-palvelun, jossa pääset lukemaan yhteensä 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi.

 

Katso ajankohtainen Gloria tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

 

tilaa gloria

Gloria on idearikas ja tyylikäs lifestyle-lehti, joka on suunnattu etupäässä Suomalaisille naisille. Se on tutkitusti Suomen paras muotilehti ja kauneuden asiantuntija. Sen jokainen numero on runsas lukupaketti täynnä muotia, kauneutta ja kulttuuria. Lehden sisällöllisen kivijalan muodostavat muodin ja kauneuden uutuudet, herkulliset reseptit sekä persoonalliset sisustusratkaisut. Lisäksi joka numeroon on koottu vahvoja ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja sekä kulttuurin ja matkailun parhaat palat.

Gloria on nyt tilattavissa palvelumme kautta tarjoushintaan kotiovelle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso ajankohtainen Gloria tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti verkosta alehintaan. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edullisesti myös lahjaksi.

Gloria tarjous sisältää edullisen hinnan lisäksi lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja tulee mukaan myös lahjatilauksissa, mutta se toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Miksi Gloria lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% halvemmalla normaalihintaan verrattuna ja saat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan. Lisäksi saat lehden ilman postikuluja kotiin kannettuna sen ilmestymispäivänä, saat tunnukset suosittuun digilehdet palveluun, jossa on luettavissa yli 15 eri aikakauslehden vuosikerrat ja kestotilaajana olet automaattisesti mukana lehden kustantajan järjestämissä vuosiarvonnassa.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, nuortenlehdet, ruokalehdet.

Glorian laadukas ja globaali sisältö ilahduttaa lukijoitaan kuukausittain

Gloria on kotimainen vuonna 1987 perustettu ylellisyyteen suuntautunut aikakauslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Sanoma Media Finland Oy. Samaan lehtiperheeseen kuuluvat myös suositut Glorian Koti ja Glorian Ruoka ja Viini lehdet.

Gloria on tyylikäs ja viihdyttävä julkaisu, jota pidetään Suomen ainoana oikeana muotilehtenä. Jos rakastat muotia, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan lehden, sillä se tarjoaa joka kuukausi parhaat vinkit muotiin ja kauneuteen.

Glorian muotijutuista saat upeita uusia ideoita omaan pukeutumiseesi. Sen uutuuspalstat kertovat, missä teet parhaat ostokset ja kuinka päivität vaatekaappisi. Lehti kertoo kattavasti pukeutumisen parhaat ideat juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan.

Gloria esittelee lukijoilleen kauneudenhoidon uutuuksia. Uudet tuotteet, hoidot ja muodikkaat meikkivinkit sekä suositut tuotetestit ovat lehden kauneussivujen ydin. Lehden lukijat kuvailevat lehteä Suomen luotettavimmaksi kauneuslehdeksi.

Gloria pitää sisällään koskettavia tarinoita ja suuria tunteita. Sen mielenkiintoisia haastatteluja et pääse lukemaan mistään muualta. Lehden artikkeleissa lukijat pääsevät erittäin lähelle kiinnostavia ihmisiä, sillä sen jutuissa puhutaan avoimesti tunteista, elämän käännekohdista ja haasteista.

Gloria vie lukijat myös nauttimaan kulttuurista. Kulttuurisivut kertovat erilaisista tapahtumista, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua sekä esittelee kiinnostavimmat kulttuurin vaikuttajapersoonat. Tilaamalla Glorian, tiedät aina mistä puhutaan.

Gloria tarjoaa parhaat vinkit ja ideat myös työelämääsi. Lehden monipuoliset jutut avaavat työelämän solmuja ja antavat inspiraatiota ja voimaa selättämään vaikeammatkin haasteet.

Glorian ruokabloggaaja esittelee herkulliset ruokareseptit perheelle ja vieraille! Uusi ruokakirjoittaja Hanna Gullichsen suunnittelee herkulliset ruokareseptit aviomiehensä huippukokin ja ravintoloitsijan Alexsander Gullichsenin kanssa.

Herkullisempaa ja kiinnostavampaa ruokaa et löydät mistää muusta lehdestä! ja mikä parasta, Hannan ruokareseptit on helppo toteuttaa! Tee lehtitilaus netissä jo tänään ja saat upean tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Gloria
 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 126 000
 • Mieslukijoita: 14%
 • Naislukijoita: 86%
 • Lukuminuutit: 67 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Saila-Mari Kohtala

Hyödynnä Gloria tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan lahjaksi myös ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Voit tilata lehden esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle, joka haluaa pysyä ajantasalla muodissa ja kauneudessa.

Lehti on mukava ja suosittu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi yllätyspaketti tai pöytäliina. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä.

Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaajalahja lähetetään yleensä postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lunasta Gloria tarjous jo tänään ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

Miksi Gloria lehti kannattaa tilata?

 • Gloria tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Jokaisesta lehdestä saat parhaimmat vinkit muotiin ja kauneuteen.
 • Gloria kertoo jokaisessa numerossa kauneudenhoidon uutuuksista, hoidoista ja muodikkaimmat meikkivinkit.
 • Lehden tilaajana pääset lukemaan juttuja mielenkiintoisista ihmisistä.
 • Gloria lehti esittelee mielenkiintoisimmat kulttuurin vaikuttajapersoonat.
 • Lehden monipuoliset jutut antavat inspiraatiota, avaavat työelämän solmuja ja antaa voimaa uusiin haasteisiin.
 • Glorian suosittu ruokabloggaaja esittelee lukijoille parhaat ruokareseptit, joilla voit valmistaa herkullista ruokaa perheelle ja viereille.
 • Lehden tilaajana saat myös arvokkaan tilaajalahjan, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Gloria lehden tilaajaedut

Gloria lehden tilaajilla on mahdollisuus saada lehtitilauksen yhteydessä myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa aina ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden muutaman kuukauden mittaisena määräaikaisena tilauksena vai tilaatko lehden edullisena kestotilauksena. Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, niin voit olla varma että saat kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja olet myös automaattisesti mukana lehden kilpailuissa. Lehden voimassa olevat tilaajaedut pääset näkemään lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Suosittelemme tilaamaan lehden edullisena kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki tilaajaedut kaupan päälle ja kestotilaukset ovat yleensä myös huomattavasti edullisenpia vaihtoehtoja kuin vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset.

Lehtien kestotilauksia pidetään kuintenkin usein huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka lehden kestotilaus olisikin huomattavasti halvempi. Nykyään kuitenkin kestotilaukset eivät ole mitenkään huononpia vaihtoehtoja kuin määräaikaiset tilaukset, koska esimerkiksi kestotilauksien peruutus on nykyään todella helppoa, kun lehtitilauksen voi irtisanoa helposti netissä tai soittamalla lehden asiakaspalveluun. Lisäksi kestotilauksissa tulee kaupan päälle mukavia tilaajaetuja, jotka eivät kuulu määräaikaisiin lehtitilauksiin. Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin kannattaa valita määräaikainen lehtitilaus, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.

Miten tilaan lehden?

Sivultamme löydät uusimman lehtitarjouksen, mutta lehtitilaus tehdään kuitenkin suoraan kustantajalta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita useista vaihtoehdoista tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen. Kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksesi. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voiko lehden tilata lahjaksi netistä?

Kyllä voit. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Gloria lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lehden lahjatilaus, jolloin voit täyttää erikseen lehtitilauksen maksajan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot. Lahjatilauksen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostitse, missä on kaikki tilauksesi tiedot.

Milloin lehden voi tilata?

Sivustomme on avoinna aina ja lehtitilauksen voit tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lehtitilauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä tai viikonloppuna.

Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Y-tunnus: 1524361-1

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti

Gloria lehden aineisto ja ilmestymispäivät 2017

Katso alla olevasta taulukosta, milloin seuraava lehti ilmestyy ja mitä lehden teemoihin kuuluu. Taulukosta näet kaikkien numeroiden teemat, aineistopäivät, varauspäivät ja ilmestymispäivät.

NumeroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeemat
125.11.20162.12.201628.12.2016Uusi vuosi. Uuden vuoden trendit & asusteet.
25.1.201712.1.20172.2.2017Elämäsi kuntoon. Lempeän liikunnan ilo & liikkujan muoti.
33.2.20179.2.20172.3.2017Tervetuloa kevät. Suuri kevätmuotinumero & kaikki ihonhoidosta.
410.3.201716.3.20176.4.2017Sinä olet kaunis. Kauneuden megatrendit & tuoteuutuudet.
55.4.201711.4.20174.5.2017Elämä on juhlaa. Kevään juhlamuoti & tuoksut.
64.5.201710.5.20171.6.2017Holiday! Kesän muoti / kauneuspaketti.
87.7.201713.7.20173.8.2017Takaisin töihin. Bisnesmuoti & hyvinvointi.
911.8.201717.8.20177.9.2017September issue. Syksyn upea muotikatsaus & anti age -tuotteiden salaisuudet.
108.9.201714.9.20175.10.2017Talvi saa tulla. Talven takit / talven kuulas iho.
116.10.201712.10.20172.11.2017Juhlat. Juhlakauden näyttävä muoti, kauneus & hiukset.
127.11.201713.11.20174.12.2017Top12 - Glorian legendaarinen TOP12 Vuoden parhaat kauneustuotteet.
10 Total Score

lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)