Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Trendi

trendi lehtiTilaa Trendi lehti netistä

 • Trendi lehti on ajankohtainen Suomalainen muotilehti, joka osaa yllättää joka kuukausi.
 • Lehti ilmestyy 9 kertaa vuodessa.
 • Lehti esittelee muotimaailman uusimmat trendit, hiustyylit, meikit ja parhaat shoppailuvinkit.
 • Lehden aiheisiin kuuluvat myös parisuhde, hyvinvointi, työelämä ja lifestyle.
 • Kaikki lehden tilaajat osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa on 30.000€ päävoitto ja lisäksi joka kuukausi arvotaan 1000€.
 • Hyödynnä Trendi tarjous ja tutustu lisäksi lehden ylläpitämään Lily verkkoyhteisöön.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 


Tilaa Trendi lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa trendi lehti

-Tilaajana olet mukana kuukausittain 1000€ ja vuosittain 30 000€ arvonnoissa-


Trendi lehti lyhyesti

Trendi lehti on yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvä A-lehtien julkaisema palkittu naistenlehti, joka avaa muodin ja kauneuden ilmiöt sekä antaa oivalluksia hyvinvoinnista, työstä ja ihmissuhteista. Se tarjoaa täysin uusia ideoita, tuotteita ja palveluja rakastaville lukijoille vinkkaamalla mitä kannattaa kokeilla seuraavaksi. Trendi on oikea lehtivalinta kaikille heille, jotka haluavat unelmoida ja nauttia laadusta ja maan parhaasta journalismista.


Trendi lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa verkkosivustomme kautta edulliseen tutustumishintaan kotiovelle kannettuna postikuluitta. Katso edullisin Trendi lehden tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen nyt tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle! Lehti on saatavilla myös kauppojen lehtihyllyistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Trendi lehti ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää myös vaihtuvan tilaajalahjan tai useamman vaihtoehton, joista saat valita mieleisimmän lehteä tilatessa. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta silloin tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty mm 1 numero tilauksen jatkoksi, Lumene-kosmetiikkasetti, Roma-nahkalompakko, Marimekko Unikko-kosmetiikkapussi, Marja Kurki tuulessa ja tuiskussa silkkihuivi, Ivana Helsinki aamutakki, yms.


Miksi Trendi lehti kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa sekä saat aina tuoreen lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja. Lisäksi saat valita mukavan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi ja olet automaattisesti mukana kuukausittain 1000 euron ja vuosittain huikean 30 000 euron arvonnassa! Tilauksen jatkuessa kerrytät lehtitilauksestasi myös K-plussa-pisteitä. Hyödynnä tarjous ja tilaa omasi jo tänään!


Tutustu myös viihdelehdet ja naistenlehdet kategorioiden tutustumistarjouksiin.


Trendi lehti on viisaiden naisten ja fiksujen oivallusten aikakauslehti

Oletko sinä kiinnostunut muodista ja kauneudesta? Haluatko vinkkejä pukeutumiseen? Tilaa Trendi lehti ja näytät aina hyvältä! Trendi on täysin Suomalainen ajankohtainen muotilehti, joka osaa yllättää lukijat joka kuukausi.

Trendi on lehti, joka herättää keskustelua eikä pelkää tarttua vaikeisiinkaan aiheisiin. Se on jokaisen naisen lehtivalinta, joka haluaa kuulla ensimmäisten joukossa muotimaailman uusimmat trendit ja ilmiöt. Ajankohtainen lehti esittelee lukijalle muotimaailman uusimmat trendit, hiustyylit, meikit ja antaa parhaat shoppailuvinkit.

Suosittu muotilehti ilmestyy 9 kertaa vuodessa ja lehden julkaisijana toimii on A-lehdet Oy. Vaikka lehti ilmestyy melko harvoin, niin yhdestä lehdestä riittää silti lukemista ja mielenkiintoista sisältöä pitkäksi aikaa, koska Trendi lehti on todella suuri lukupaketti.

Eikö pelkkä lehti riitä? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan lehden ylläpitämään Lily verkkoyhteisöön, joka on suunnattu naisille. Lily on yksi Suomen merkittävimmistä monikanavamedioista.

Lehden aihealueita eivät ole kuitenkaan pelkkästään muoti ja kauneus, vaan löydät lehdestä myös muita mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aihealueita. Trendi lehden muihin aihealueisiin kuuluvat parisuhde, hyvinvointi, työelämä ja lifestyle.

Lehti elää aina vahvasti mukana naisten arjessa ja tietää mikä heitä kiinnostaa. Trendi lehti on saanut monilta lukijoilta hyvää palautetta ajankohtaisesta ja monipuolisesta sisällöstä. Lunasta edullinen Trendi tarjous ja saat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle!


Trendi lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1989
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 9
 • Lukijamäärä: 66 000
 • Miehiä: 9%
 • Naisia: 91%
 • Lukuminuutit: 53 min
 • Irtonumeron hinta: 4,95€ / kpl
 • Lukioiden ikä: 18 – 60 vuotta
 • Päätoimittaja: Mari Karsikas

Hyödynnä Trendi lehden tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Trendi on 9 kertaa vuodessa ilmestyvä naisten tuhti lukupaketti, joka kertoo muotimaailman uusimmat tuulet!

Trendin ansiosta lukija pysyy perillä muoti-ilmiöistä, uusista meikeistä, suosituimmista hiustyyleistä ja muista ajankohtaisista puheenaiheista.

Etsitkö lehteä naiselle joka on kiinnostunut muodista ja kauneudesta? Silloin Trendi lehti on juuri oikea lehtivalinta!

Voit tilata lehden esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle kaverille. Lehti on mainio lahja, koska siitä riittää iloa useaksi kuukaudeksi.

Esimerkiksi neljän lehden määräaikaistilauksesta riittää lukemista useaksi kuukaudeksi, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi meikkejä, rannekello, koruja, pyyhkeitä tai yksi lehti kaupan päälle. Tilaajalahjojen arvo vaihtelee 40 euron – 80 euron valillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Hyödynnä Trendi tarjous jo tänään ja tilaa lehti edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi!


Etuja Trendi lehden tilaajille

Nyt kannattaa hyödyntää Trendi lehden tarjous, koska lehden tilaajille on tarjolla mukavia lisäetuja.

Yhtenä etuna on tietenkin se, että saat lehden nyt todella edulliseen hintaan, kun hyödynnät lehtitarjouksen.

Jokainen lehden tilaaja saa myös valita kaupan päälle tilaajalahjan, jonka arvo on noin 40 – 80 euroa.

Kaikki lehden tilaajat pääsevät automaattisesti mukaan arvontaan, jossa on 30.000 euron pääpalkinto ja lisäksi joka kuukausi arvotaan 1000 euroa lehden tilaajien kesken.

Kaiken tämän lisäksi lehden tilaajat saavat digilehden lukuoikeuden, joten voit lukea lehteä puhelimella missä ikinä liikutkin täysin ilmaiseksi. Lehden tilaajat saavat tilauksesta myös K-plussaa.


Miksi Trendi lehti kannattaa tilata?

 • Trendi tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen lehteä tilatessa.
 • Trendi lehden kestotilaajana pääset mukaan 35.000 euron arvontaan ja lisäksi joka kuukausi arvotaan 1000 euroa tijlaajien kesken.
 • Tilaajana näet ensimmäisten joukossa muotimaailman uusimmat trendit, hiustyylit, meikit ja parhaat shoppailuvinkit.
 • Lehden lukijana tiedät mistä juuri nyt puhutaan ja pääset seuraamaan mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.
 • Lehden tilaajana saat joka kuukausi parhaat vinkit pukeutumiseen, hiustenlaittoon ja meikkaamiseen.
 • Lehden kestotilaajana saat ilmaiseksi digilehden lukuoikeuden, joten voit lukea lehteä puhelimellasi, missä ikinä liikutkin.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat nyt myös valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Lukijoiden palaute

 • ”Kiva, kun lehti uudistui. Vanhassa lehdessä ei ollut toki mitään huonoa mielestäni, mutta tuohan uudistus mukavaa vaihtelua. Kiitos paljon!”
 • ”Trendi on minun mielestä paras lehti. Olen tilannut useita muitakin lehtiä mutta mikään ei ole niin hyvä kuin Trendi! Lehti on niin nuorekas ja raikas, mutta lehden jutut kiinnostavat silti myös minua, vaikka olen jo vanhempi nainen. Mielestäni Trendi erottuu muista lehdistä, sen raikkailla kuvilla.”

Trendi lehden tilaajaedut

Lehden tilaajana sinulla on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi kilpailuja, niin olet kestotilaajana niissäkin mukana automaattisesti.

kestotilaus on yleensä myös edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa.

Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.


Trendi lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Trendi tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.


Trendi lehden tarjous sisältää myös tilaajalahjan

Tilaajat saavat nyt valita myös upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 80 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjat ja tilaajalahjojen arvon näet lehden tilaussivulla.


Digilehti voituksetta

Kaikki lehden kestotilaajat saavat tilaamansa lehden myös suosittuna digilehtenä, joten voit lukea lehteä tabletilla, selaimessa tai mobiilissa täysin ilmaiseksi. Lisäksi saat vielä lehden digiarkiston käyttöösi.


Arvonta kestotilaajille

Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on huikeat 35´0.000 euroa.

Pääpalkinto arvotaan yhdelle onnekkaalle lukijalle vuoden päätteeksi.

Lisäksi joka kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 1000 euroa yhdelle onnekkaalle kestotilaajalle.


Tilaa Trendi lehti ja saat lahjalehden ilmaiseksi

Tilaa lehti kestotilauksena, niin saat kerran vuodessa valita yhden lehden laadukkaasta lehtivalikoimasta ilmaiseksi.

Tarkemmat ohjeet saat laskun mukana, kun etuus astuu voimaan.


K-Plussaa jatkuvista tilauksista

Lehden kestotilaajana saat nyt myös K-Plussaa.

Muista ilmoittaa K-Plussa-korttisi numero ennen laskun maksamista.


Miten Trendi lehti tilataan?

Sivultamme löydät tietoa lehdestä ja linkin uusimpaan lehtitarjoukseen, mutta lehtitilaus tehdään kuitenkin aina suoraan kustantajan tilaussivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan verkkosivuille, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Tilaussivulla voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Voinko tilata Trendi lehden lahjaksi ystävälle?

Kyllä, voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi.

Lahjatilauksissa on voimassa sama lehtitarjous kuin normaalissakin lehtitilauksessa.

Lahjatilaus tehdään samalla tavalla kuin normaalikin lehtitilaus, mutta tilauslomakkeesta tulee vain valita tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin voit täyttää omat tiedot lehtitilauksen maksajan kohtaan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot lehden vastaanottajan kohtaan.

Muistathan, että lehden tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle.


Voinko tilata Trendi lehden sähköpostitse?

Valitettavasti lehteä ei ole mahdollista tilata sähköpostitse.

Lehtitilauksen voi tehdä ainoastaan netissä.


Tilasin Trendi lehden kestotilauksena. Päättyykö lehden tulo automaattisesti vai pitääkö lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Kestotilaus tulee irtisanoa aina erikseen, kun et enää halua lehteä.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot lehtitilauksesi kustantajan verkkosivuilla.


Tilasin Trendi lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Ei tarvitse perua lehtitilausta, vaan kaikki määräaikaistilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten Trendi lehden kestotilaus irtisanotaan?

 • Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu puhelimitse tai verkkopalvelussa.
 • Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puh. (09) 759 6600 / Auki ma-pe 8.00 – 17.00
 • Verkkopalvelu: www.asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/

A-lehdet Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi


Kommentoi ja arvostele Trendi lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Trendi lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo