Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

fit tarjousTilaa Fit lehti netistä

 • Fit lehti on Suomen luetuin treenilehti, josta saat paljon tietoa kaikkeen liikkumiseen ja hyvinvointiin.
 • Katso Fit lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Lehden pääaiheet ovat treenaaminen, ruoka ja hyvä olo.
 • Lehti motivoi kaikkia naisia liikkumaan ja voimaan paremmin.
 • Fit lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin rennolla tavalla.
 • Lehdestä saat vinkkejä, jotka pitävät motivaation yllä.
 • Lehti antaa mahtavia idoita ulkonäöstään ja omasta tyylistään huolehtiville naisille.
 • Lehden lukijat saavat sisällöstä hyvää fiilistä ja paljon luotettavaa tietoa liikkumisesta ja hyvinvoinnista sekä tietoa hyvästä ruosta.

 

 

Katso Fit lehden tutustumistarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

tilaa fit lehti

Fit lehtitarjous

Katso Fit lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus edullisesti netissä. Hyödyntämällä Fit lehden tutustumistarjouksen, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna. Tutustumistarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen joko itselle tai lahjaksi.

Fit lehden lehtitarjous sisältää lähes aina myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa ilmaiseksi kaupan päälle. Sama tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan kuitenkin lehtitilauksen maksajalle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja normaalin postin mukana ja saat tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa voit lukea Fit lehden uusia ja vanhoja numeroita verkossa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella missä ikinä liikutkin.

Katso päivän lehtitarjous ja tilaajalahja ja hyödynnä edullinen tutustumistarjous tilaamalla lehti itselle tai lahjaksi!

Suosittelemme tutustumaan myös urheilulehdetnuortenlehdet ja terveyslehdet osion lehtitarjouksiin ja tilaajalahjoihin. Uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme.

Fit lehden kuvaus

Fit on Suomen suurin hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut lehti, jonka julkaisijana toimii Fokus Media Finland Oy. Fit on trendikäs urheilulehti, joka tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla.

Lehden ohjeita ja vinkkejä seuraamalla kuka tahansa voi saada hyvännäköisen ja vahvan kropan. Fit lehteä pidetäänkin usein omana Personal trainerina. Fit lehti ei kuitenkaan ole pelkästään treenilehti, vaan löydät lehdestä myös monipuolisia vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin ja hyviä ruoka vinkkejä.

Fit lehti sopii erityisesti kaikille, jotka haluavat treenata kovaa ja saada hyviä tuloksia sekä näyttää hyvältä. Lehden uudistunut sisältö ja uusi ulkonäkö tarjoavat entistä enemmän raikasta sisältöä, kuvia, juttuja, faktaa sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä. Lehti antaa vinkkejä ja hyviä ohjeita kaikkeen liikkumiseen, joilla lukijat saavat pidettyä motivaation yllä. Lehden pääaiheet ovatkin treenaaminen, liikunta, trendit, hyvä ruoka ja hyvä olo.

Lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin mukavalla ja rennolla tavalla. Lehti antaa mahtavia vinkkejä ulkonäöstään ja omasta tyylistä kiinnostuneille naisille. Lehden idea on antaa hyvää ja rentoa fiilistä treenamiseen ja luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen liittyen sekä panostaa hyvinvointiin ja antamaan vinkkejä terveellisenpään mukavaan elämään.

Fit lehti kertoo ja antaa vinkkejä eri urheilulajeista, vertailee urheiluvälineitä ja vinkkaa uusista lajeista. Fit lehti sisältää paljon treeni-ohjelmia, juoksu-ohjelmia ja kuntoilu-ohjelmia, joista lukijoiden on helppo valita itselle sopivin vaihtoehto. Aloita terveellisempi elämä jo tänään ja lunasta Fit tarjous ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!

Fit lehden tiedot 2017

 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 100 000
 • Mieslukijoita: 18%
 • Naislukijoita: 82%
 • Lukuminuutit: 57 min
 • Lukijoiden ikä: 18 – 45 vuotta
 • Päätoimittaja: Taina Risto

Lunasta Fit tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Fit lehti on juuri oikea lehtivalinta naiselle, joka haluaa treenata kovaa ja näyttää hyvältä. Fit lehti onkin noussut todella suosituksi aikakauslehdeksi, koska liikkuminen ja terveellisenpi elämä sekä hyvä olo on kaikille tärkeää. Fit lehti on varmasti noussut suosituksi myös sen takia, että se sopii kaikille naisille, eikä lehden sisältö ole pelkkää fitnessiä. Lehti antaa luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen, terveellisiin elämäntapoihin ja tarjoaa terveellisiä ruoka vinkkejä.

Fit lehti on myös suosittu lahjalehti. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Lehti tilataankin yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti tilataan yleensä syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle, joka tykkää treenaamisesta sekä liikunnasta.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi, laukku, reppu, meikkejä tai jotain muuta pientä kuntoiluun liittyen. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä.

Lehtitarjous sisältää yleensä kaksi tai kolme tilaajalahjaa, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Lunasta edullinen Fit tarjous jo tänään ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

Miksi Fit lehti kannattaa tilata?

 • Fit tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Fit lehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla asenteella.
 • Saat tietoa uusista urheilulajeista ja pääset näkemään eri urheiluvälineiden vertaulut.
 • Lehdestä saat poimia hyviä kuntoilu-ohjelmia, treeni-ohjelmia sekä juoksu-ohjelmia.
 • Fit lehden tilaajana saat lukea lehden digitaalista näköisversiota ilmaiseksi, missä ikinä liikutkin.
 • Fit lehden ohjeita ja vinkkejä seuraamalla kuka tahansa voi saada hyvännäköisen ja vahvan kropan.
 • Lehden tilaajala saat pidettyä paremmin motivaation yllä treenaamiseen.
 • Uudistunut Fit lehti tarjoaa entistä enemmän raikasta sisältöä, kuvia, juttuja, faktaa sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä.
 • Lehtitilaus sisältää arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat itsellesi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaajaedut

Fit lehden tilaajana voit saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa muistaa ottaa huomioon ennen lehden tilausta. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huononpi vaihtoehto, sillä nykyään lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä.

Tarjous

Lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehden hinta voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa! Nyt kannattaa ehdottomasti lunastaa Fit ltarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.

Tilaajalahja

Fit lehden tilaajana saat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä. Tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa.

Digiversio veloituksetta

Fit lehden tilaajana voit lukea lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin. Voit siis lukea lehteä vaikka olisit hetken poissa kotoa, jolloin lehden tilaaminen ei ole mennyt hukkaan.

Shoppaile edullisemmin

Fit lehden tilaajana shoppailet edullisemmin! Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Fitin tilaajanumeroista sekä tilaajien sähköisestä etukirjeestä.

Teemaliitteet

Fit lehden tilaajille postitetaan teemaliite Fitin numeron 2-3 mukana. 16-sivuisesta liitteestä saat helpot kotitreeniohjeet.

Vuosiarvonnat

Kaikki Fit lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran huikeat 35.000 euroa. Tilaa lehti nyt kestotilauksena ja voit olla juuri se tilaaja, joka voittaa pääpalkinnon tai 5000 euroa puhtaana käteen!

Fit lehti Youtubessa

Fit lehti on myös Youtubessa! Fit lehden Youtube-kanava on noussut todella suosituksi. Videoissa annetaan hyviä ruokavinkkejä ja treeniohjeita. Jumppa ja treenivideoissa muun muassa vatsatreeni, yläkroppatreeni, pepputreeni, eläinliikkeet, lankutus, lonkkien avaus, lämmittelysetti, aamujooga, voimistelijan keskivartalotreeni ja paljon muuta! Mukana Trainer ja blokkaaja Oona Tolppanen, joka on tehnyt mahtavia videotreenejä yhteistyössä Fit lehden kanssa. Kaikki Oonan treenivideot löydät Fit lehden Youtube-kanavalta.

Katsomalla treenivideoita ja itse treenaamalla onnistut paremmin ja teet liikkeet varmemmin myös oikein. Treenaaminen on kaiken lisäksi yleensä tylsää yksin, joten videoita katsomalla saat varmasti motivaatiota omaan treenaamiseen. Videot ovat myös hyviä aloitteleville treenaajille, jotka eivät välttämättä osaa tehdä kaikkia liikkeitä tai tiedä miten tulee treenata esimerkiksi ylävartaloa. Opettavaisten ja mukavien treenivideoiden avulla onnistut varmasti!

Liity Fit jengiin jo tänään!

Joko sinä olet mukana Fit lehden treenijengissä? #Fitjengi – hashtagin avulla treenaajat voivat lisätä kuvia ja kommentteja, jutella ja treenata yhdessä Fitin kanssa. #Fitjengi hashtagilla voit kertoa edistymisistäsi, kompastuskivistä, onnistumisista, kokemuksista ja mielipiteitä treenaamisesta. Fit on mukana keskusteluissa ja postaa kuvia, heittää treenihaasteita, kertoo tapahtumista,vinkkaa treeneistä ja ruokavaliosta sekä tsemppaa jengiä onnistumaan ja jaksamaan! Liity mukaan jo tänään #Fitjengiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilaan Fit lehden?

Fit lehden lehtitilaukset tehdään suoraan kustantajan sivulla. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Fit lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksen. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Onko Fit lehden tarjous voimassa myös lahjatilauksessa?

Fit tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen, joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilaus tehdään suoraan kustantajan sivulta valitsemalla tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täyttämällä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Lehden lahjatilauksessa tilaajalahjaa ei toimiteta lahjansaajalle, vaan lehtitilauksen maksajalle.

Miten teen Fit lehden lahjatilauksen?

Fit lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin tavallinenkin lehtitilaus. Klikkaa kohdasta ”tilaa lehti tästä” ja valitse lahjatilaus, sen jälkeen voit täyttää lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Onnistuneesta tilauksesta saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kuinka usein sama henkilö voi hyödyntää lehtitarjouksen?

Edellisen tilauksen päättymisestä täytyy olla kulunut vähintään 90 vuorokautta. 90 vuorokauden jälkeen voit jälleen hyödyntää lehden tutustumistarjouksen.

Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Hinnasto: lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Fit lehden ilmestymispäivät 2017

NumeroAineistoLehti ilmestyyTeema
116.122.1Talvilajien riemua: hiihtolenkit & laskettelu. Treenipäivän välipalat. Urheilijan lempi kosmetiikka. Gynekologiset vaivat / hoitokonstit.
2-324.18.2Talviliikuntaa hangilla & luistelua. Liikuntavammojen ennaltaehkäisy, vinkkejä sporttaajan hiusongelmiin. Hyvinvointimatkat & Treenisovellusten testaus.
414.21.3Kosteusvoiteet. Lenkkeilyn riemua, kevään juoksuohjema, lenkkarit, juoksuvaatteet & sporttitopit.
523.312.4Pyöräilyasusteet & polkupyörät. Vahvenpi keskivartalo. Parhaat salaatit & terveelliset salaatinkastikkeet.
621.410.5Suojaudu auringolta, voiteet, vaatteet, aurinkolasit. Sporttiuikkarit.
7-829.519.6Sporttista kesämuotia, lomaliikuntaa & kesän parhaat lajit.
94.823.8Syksyn tehostartti, pikatreenit työpäivän aikana. Sään kestävät sporttivarusteet, liikkujan nopeat herkut & treenaavan naisen ihonhoito.
1025.813.9Testissä uudet lajit, trendikkäimmät sisäliikuntavaatteet & urheilijan hiustenhoito.
116.1025.10Lisää voimaa, kolme erilaista treeniä. Kehonhuolto, vinkit / välineet. Liiikkujan tekniset alusasut. Terveelliset / maistuvat salaatit.
123.1122.11Tehokkaat treenit & tekniset sporttivaatteet. Liikkujan tuoksut. Nopeat / kevyet välipalat.
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)