Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huippu-Ristikot Albumi

huippu ristikot albumiTilaa Huippu-Ristikot Albumi

 • Huippu-Ristikot Albumi on monipuolinen ristikkolehti.
 • Kaikki lehden tehtävät sisältävät rahapalkinnon.
 • Huippu-Ristikot Albumi pitää sisällään jopa 52-sivua erilaisia tehtäviä.
 • Monipuolisten tehtävien takana ovat Suomen huippulaatijat.
 • Ristikkolehden tehtävät ovat vaikeustasoltaan 3, kun kustantajan määrittämä vaikeustasoasteikko on 1-7 (1=helppo 7= vaikea).
 • Ristikkolehti sisältää paljon kuvaristikoita, kryptoja, tavuristikoita, sijoitustehtäviä, piilosanoja, avoristikoita, kennoristikoita ja tavupiilosanoja.
 • Lehden kustantaja on Kolmiokirja Oy.
 • Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
 • Lehti on tilattavissa netistä määräaikais ja kestotilauksena.

 

Tilaa monipuolinen ristikkolehti itselle tai lahjaksi ja säästä 20% lehtitilauksessa

tilaa huippu ristikot albumi

Huippu-Ristikot Albumi on todella tuhti ja monipuolinen ristikkolehti, jonka saat tilattua nyt edulliseen tarjoushintaan netistä itselle tai lahjaksi ystävälle. Hyödyntämällä parhaan tarjouksen, saat lehtitilauksen jopa 20% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja hanki lehti edullisemmin netistä!

Huippu-Ristikot Albumin voi tilata netistä jatkuvana tilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaistilauksena. Jatkuva tilaus on kestotilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu ja määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat suositun ristikkolehden uusimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillistä postimaksua normaalin postin mukana.

Lahjatilauksissa suositellaan yleisesti valitsemaan määräaikainen tarjous, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa tilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti vuoden kuluttua.

Lahjatilauksen voi kuitenkin tehdä halutessaan myös kestotilauksena, joka onkin usein huomattavasti määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Miestenlehdet, Naistenlehdet, Nuortenlehdet.

Huippu-Ristikot Albumi kuvaus

Huippu-Ristikot Albumi on ehdottomasti yksi monipuolisimmista ristikkolehdistä. Se nimittäin sisältää todella paljon erilaisia tehtäviä, kuten kuvaristikoita, tavuristikoita, kryptoja, sijoitustehtäviä, avoristikoita, piilosanoja, kennoristikoita ja tavupiilosanoja. Lehdestä löytyy takuuvarmasti mukavia tehtäviä jokaiselle harrastajalle.

Lisäksi Huippu-Ristikot Albumi sisältää lukijoiden toivomia erilaisia erikoistehtäviä, jotka tarjoavat mukavasti haastetta innokkaille ratkojille. Ristikkolehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Huippu-Ristikot Albumi sisältää jopa 52-sivua hauskoja tehtäviä, joista tehtävien ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja. Lehti sopii mainiosti myös aloittelijoille, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on luokitellut lehden tehtävien vaikeustasoksi 3, kun vaikeustasoasteikko on 1-7, josta 1 on helppo ja 7 on vaikea.

Huippu-Ristikot Albumi on juuri oikea lehtivalinta kaikille, jotka haluavat ratkoa laidasta laitaan erilaisia tehtäviä ja saada mahdollisuuden voittaa huikeita palkintoja. Suositusta ristikkolehdestä riittää puuhaa pitemmäksi ajaksi, sillä lehti sisältää yhteensä 52-sivua monipuolisia tehtäviä. Huippu-Ristikot Albumi on siis todella tuhti tehtäväpaketti!

Ristikkolehden voi tilata nyt kätevästi netistä itselle tai lahjaksi kaverille neljän lehden mittaisena määräaikais tai kestotilauksena. Huippu-Ristikot Albumi tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten hyödynnä lehtitarjous jo tänään!

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 4
 • Mieslukijoita: 38 %
 • Naislukijoita: 62 %
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370