Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kodin kuvalehti tarjousKodin Kuvalehti tarjous

 • Kodin kuvalehti on sisällöltään suuri ja todella suosittu lukupaketti, jonka mielenkiintoiset artikkelit ovat aina ykkösluokkaa.
 • Asumisosiossa esitellään erilaisia koteja ja sisustusideoita sekä mielenkiintoisia tee-se-itse -ideoita.
 • Muotiosiossa lukijat saavat upeita pukeutumisvinkkejä tasapuolisesti kaiken kokoisille vartalotyypeille.
 • Ruokaosiossa esitellään herkullisia ruokareseptejä, jotka innostavat jokaista kotikokkia.
 • Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää lehden kotiin kannettuna ja arvokkaan tilaajalahjan sekä suositun digilehdet palvelun.

 


Hyödynnä Kodin Kuvalehti tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi

kodin kuvalehti tarjous


Kodin Kuvalehti lyhyesti

Kodin Kuvalehti on ylivoimaisesti Suomen arvostetuin ja suosituin naistenlehti. Se tavoittaa medioillaan yli 500 000 naista ympäri Suomea. Naisten ykköslehden parasta antia ovat erittäin kattavat henkilöhaastattelut ja koskettavat kertomukset.

Inspiroivat sisustusjutut, herkulliset ruokajutut sekä palvelevat kauneus- ja muotisivut tarjoavat toinen toistaan parempia vinkkejä ja ratkaisuja arjen eri tyyppisiin pulmiin.


Kodin Kuvalehti tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Aikakauslehti on saatavilla lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa helposti tarjoushintaan verkosta suoraan kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna.

Katso Kodin Kuvalehti tarjous ja upeat tilaajalahjat / tilaajaedut Katso tarjous napista ja tilaa lehti helposti verkosta.

Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden alehintaan myös lahjaksi.


Kodin Kuvalehden tarjoukset ovat tunnettuja suosituista tilaajalahjoista

KK:n lehtitarjous sisältää lähes aina useita arvokkaita tilaajalahjoja, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein.

Lahjatilaukseen kuuluu myös tilaajalahja, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Kodin Kuvalehden tilaajalahjoina on nähty mm: Finlaysonin Mila-pöytäliina, Fiskars Black & White -sakset, Cook’n Co veitsisetti ja 1 numero ilmaiseksi tilauksen jatkoksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleisesti 20 – 50 euron välillä.


Kodin Kuvalehti on varmasti Suomen suurin ja arvostetuin naistenlehti

Kodin Kuvalehti on 24 kertaa vuodessa ilmestyvä Sanoma Media Finland Oy:n kustantama supersuosittu aikakauslehti, joka on suunnattu etupäässä naisille. Suomalaisten naisten luottolehti tarjoilee jokaisessa numerossa vahvoja ja koskettavia tarinoita kauniilla kuvilla varustettuna ja mielenkiintoisten ihmisten henkilöhaastatteluja.

Kodin Kuvalehti on ajankohtainen ja ylivoimaisesti luetuin naisten ja kodin lukupaketti. Jokainen julkaisu sisältää yli sata sivua mielenkiintoista sisältöä. Se tarjoaa vinkkejä arkeen, sisustusideoita, esittelee nopeasti valmistettavia ruokareseptejä, antaa neuvoja kauneudenhoitoon ja pukeutumiseen liittyen. Sen syväluotaavat artikkelit tempaavat mukaan heti ensimmäisistä lauseista lähtien, eikä lehden lukemista malttaisi lopettaa.

Kodin Kuvalehden suosiosta kertoo se, että suurin osa lehden tilaajista tekee lehtitilauksen melko nopeasti uudelleen. Eikä ihme, sillä lehden kaikki numerot koostuvat mielenkiintoisista tarinoista, ihastuttavista kuvista, jännittävistä henkilöhaastatteluista ja reportaaseista, jotka ovat aina yhtä kiinnostavaa ja koukuttavaa seurattavaa. Kodin Kuvalehti tavoittaa perinteisellä paperisella lehdellä ja muilla medioillaan yhteensä 500 000 naista.

Kodin Kuvalehti sisältää asumisosion, jossa esitellään kauniita Suomalaisia koteja, annetaan lukijoille sisustusvinkkejä ja mahtavia tee-se-itse -ideoita, kuten esimerkiksi vanhojen tavaroiden kunnostaminen, erilaisten tavaroiden muuttaminen eri käyttötarkoitukseen tai koriste-esineiden valmistaminen epätavallisista materiaaleista.

Kodin Kuvalehden ruokaosion herkulliset reseptit vetävät kaikkia puoleensa ja ne innostavat lukijoita kokeilemaan erilaisia ruokareseptejä. Se antaa myös tietoa ruokauutuuksista, uusista trendeistä ja eri ruokakulttuureista. Lehden ruokaosion herkulliset ja aina yhtä helposti valmistettavat ruokareseptit saavat jokaisessa kotikokin syttymään.

Kodin Kuvalehden suositussa muotiosiossa tilaajat pääsevät seuraamaan erilaisia pukeutumisvinkkejä kaiken kokoisille vartalotyypeille. Muotiosion malleina toimivat aivan tavalliset Kodin Kuvalehden lukijat ympäri Suomea. Hyödynnä Kodin Kuvalehti tarjous ja voit päästä halutessasi myös muoti-osion malliksi.


Kodin Kuvalehti lyhyesti:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1967
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 24
 • Lukijamäärä: 335 000
 • Mieslukijoita: 16%
 • Naislukijoita: 84%
 • Lukuminuutit: 72 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: ( 3,95€ lehtipiste )
 • Päätoimittaja: Minna McGill

Kodin Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksessa

Kodin Kuvalehti on monipuolinen, ajankohtainen ja lehti sisältää paljon erilaisia vinkkejä ja paljon hyödyllistä tietoa, siksi lehti on myös suosittu lahja.

Lehti tilataan usein äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain ilahduttamaan hyvää ystävää.

Lehti on aina mukava yllätys lahjansaajalle, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kodin Kuvalehti on niin tuhti lukupaketti, että jo muutaman lehden määräaikaistilauksesta riittää luettavaa ja puuhaa pitkäksi aikaa.

Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja ruokareseptejä, joten lehti kannattaa ehdottomasti säästää, niin lehden vinkkejä tai herkullisia ruokareseptejä voi kokeilla halutessaan myöhemmin uudestaan.

Hyvän ja edullisen lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukseen kuuluu aina myös arvokas tilaajalahja. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista voit valita mieleisen tilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 50 euroa – 100 euroa, mutta saat sen kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja lähetetään siinä tapauksessa sinulle ja saat itse päättää pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahja lähetetään yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lunasta Kodin Kuvalehti tarjous nyt ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Etuja Kodin Kuvalehden tilaajille

Nyt kannattaa hyödyntää Kodin Kuvalehti tarjous, koska lukijoille on tarjolla myös mukavia lisäetuja.

Yhtenä tärkeänä etuna on tietenkin se, että Kodin Kuvalehti tarjous on nyt todella edullinen ja saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen. Lehden tilaajat saavat myös valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, jonka arvo on noin 50-100 euroa.

Kodin kuvalehti on yksi suosituimmista naisten lehdistä ja tilaajana olet tehnyt varmasti oikean lehtivalinnan. Lehden tilaajana pääset lukemaan yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä digitaalisesti täysin ilmaiseksi.

Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uusinta Me Naiset lehteä? tai kenties Gloria? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Aku Ankka?

Lunasta Kodin Kuvalehti tarjous nyt ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun haluat vilkaista muitakin mielenkiintoisia lehtiä!


Miksi Kodin Kuvalehti tarjous kannattaa hyödyntää?

 • Lehdestä löydät paljon erilaisia arkipäivän ruokareseptejä, ohjeita leivontaan sekä ruokia erilaisiin juhliin.
 • Lehti esittelee upeita koteja, joista saat hyviä neuvoja ja vinkkejä sisustukseen sekä pääset näkemään hienoja tee-se-itse -ideoita, joita on mukava kokeilla kotona.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää nyt myös suositun digipalvelun, josta pääset lukemaan yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä ilmaiseksi.
 • Lehden lukijana pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja heidän mielenkiinnon kohteisiin mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa.
 • Lehti vie sinut upeille ajatusmatkoille ympäri maailmaa matkareportaasien avulla.
 • Pääset seuraamaan mielenkiintoisia ihmisiä suositusta Elämäni-tarina osiosta sekä lukemaan ihmisten kesken palstaa.
 • Tilaamalla lehden kestotilauksena, olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa.

Miksi Kodin Kuvalehti kannattaa tilata netistä?

 • Saat Kodin Kuvalehden huomattavasti edullisemmin kuin esimerkiksi kaupasta irtonumerona.
 • Netissä voit hyödyntää parhaat lehtitarjoukset ja tilata lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää aina arvokkaan tilaajalahjan, jonka saa valita lehtitilauksen yhteydessä.
 • Saat lisäpalveluna tilauksen yhteydessä tunnuksen suosittuun digilehdet palveluun, jossa voit lukea yli 10 eri aikakauslehteä ilmaiseksi verkossa koko tilausjakson ajan.
 • Netissä lehtitilauksen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.
 • Saat Kodin Kuvalehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja.
 • Netissä saat rauhassa tutustua lehteen ja päättää kaikessa rauhassa haluatko tilata lehden vai et.
 • Voit itse vertailla lehtitarjouksia ja etsiä edullisimman tarjouksen, jolloin saat lehtitilauksen parhaaseen hintaan.
 • Saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.

Lukijoiden palaute

”Avasin lehden ja ajattelin vain vähän selailla sitä. Kohta huomasin, että olin jo aloittanut lukemaan ensimmäistä artikkelia. Kodin Kuvalehti oli huomaamattani ottanut minut mukaansa ja jo seuraavaan juttuun mielenkiintoni johdattanut. Koko lehti tuli luettua siltä istumalta kannesta kanteen. Koko lehti oli tuhti lukupaketti. Juttujen taso oli noussut kuin avaruusraketti, siis ylöspäin. Jatkakaa samaan malliin!”

”Kodin Kuvalehti tarjous oli kyllä todella edullinen ja lisäksi sai valita viidestä tilaajalahjasta mieleisimmän kaupan päälle.”

”Huomasin kauniin kansikuvan seisoessani ruokakaupan pitkässä jonossa. Tiesin, että sama lehti odottaa minua kotona. Kansikuvat ovat aina todella kauniita ja erottuvat edukseen muista lehdistä. Lehden värivalinnat ovat aina niin raikkaita ja rohkeita.”

Makaan flunssaisena ja räytyneenä sängyssäni pino uusimpia Kodin Kuvalehtiä seuranani. Monipuolinen lehti ja vaikka sen kuinka olisi lukenut kannesta kanteen, niin aina siitä löytyy joku juttu minkä haluan lukea uudelleen. Lehden kannet ovat ihanan värikkäitä ja houkuttelevia, lehti on pullollaan mielenkiintoista asiaa ja monipuolisesta sisällöstä löytyy varmasti kaikille luettavaa. Monipuolisuuden takia Kodin Kuvalehti saa minut tilaamaan sen aina uudelleen ja uudelleen.”

”Lehtenne on todella mielenkiintoinen ja ihmisläheinen. Lehti ei sisällä mitään turhia juoruja. Kiitos. Nyt on käynyt niin meidänkin perheessämme, että lehden luku on siirtynyt äidiltä tyttärelle. Kiitos hyvistä aiheista ja mielenkiintoisesta sisällöstä jälleen kerran.”

”Kodin Kuvalehti on minun mielestäni ehdottomasti paras lehti. Lehden tekstit ovat aina kirjoitettu tarkasti ja lehden kuvat ovat parhaasta päästä. Olen ollut jo monta vuotta kestotilaajana ja tulen olemaan jatkossakin.”

”Tänään kolahti taas Kodin Kuvalehti postiluukusta. Täytyy sanoa että, Kodin Kuvalehti todella osaa yllättää jokainen kerta positiivisella tavalla. Kiitos taas mukavasta sisällöstä ja ruokaresepteistä.”

”Tilasin Kodin Kuvalehden hetken mielijohteesta ja täytyy kyllä sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen lehteen ja lehden sisältöön. Jatkan tilausta varmasti!”

”Kodin Kuvalehti tarjous oli todella edullinen ja sain vielä ihanan tilaajalahjankin kaupan päälle. Kodin Kuvalehti sisältää aina yhtä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita. Jatkan varmasti tilausta vielä useamman vuoden ajan.”


Kodin Kuvalehti tarjous sisältää mahtavia tilaajaetuja

Kodin Kuvalehden tilaajana voit saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilaamista suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi.

Mikäli lehden kustantaja järjestää arvontoja, olet kestotilaajana niissäkin mukana automaattisesti.

Lehtien kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Kodin Kuvalehti tarjous on voimassa?

Sivuiltamme löydät aina uusimman Kodin Kuvalehden tarjouksen. Lehtitarjous on voimassa yleisesti noin kuukauden, jonka jälkeen lisäämme palveluun uuden tarjouksen.

Miksi Kodin Kuvalehti tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa edullisemmin. Lehdet toimitetaan kotiin kannettuna postimaksutta ja saat upean tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat tunnukset Digilehdet-palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen Sanoman aikakauslehden vuosikerrat. Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämässä kilpailussa, josta voit voittaa jopa 35.000 euroa puhtaana käteen.

Onko Kodin Kuvalehti tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Lehtitarjous on voimassa aina myös lahjatilauksissa. Sivuillamme voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen tarjoushintaan. Lahjatilauksessa tulee valita tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin voit täyttää lehtitilauksen maksajan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot erikseen. Lahjatilauksissa lehden tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Miten Kodin Kuvalehti tilataan?

Kodin Kuvalehti on tilattavissa palvelumme kautta. Klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, siirryt automaattisesti lehden tilauslomakkeeseen, josta löytyy kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivuilla on useampi lehtitarjous, joista toiset ovat kestotilauksia ja toiset taas lyhyitä määräaikaisia lehtitilauksia. Voit valita mieleisen tilaustyypin ja tilaajalahjan, jonka jälkeen tulee täyttää tilauslomake ja maksaa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistuksen saat omaan sähköpostiosoitteesi, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Miten Kodin Kuvalehti irtisanotaan?

Oma Sanoma on tilaajien oma palvelu, jossa voit hallinnoida omia lehtitilauksia, muuttaa osoitetietoja, katsoa koska lehti ilmestyy ja irtisanoa lehtitilauksen. Kirjaudu palveluun omilla Sanoma-tili tunnuksilla, jotka olet saanut sähköpostitse lehtitilauksen yhteydessä. Palvelussa on mahdollista pyytää uutta salasanaa, jos olet unohtanut salasanasi. Palveluun voi myös rekisteröityä ilmaiseksi, jos ei ole vielä tunnuksia palveluun.

Voinko tilata Kodin Kuvalehden puhelimitse?

Valitettavasti sivuiltamme ei voi tilata lehteä puhelimitse. Kodin kuvalehti tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Pitääkö kestotilaus irtisanoa erikseen?

Kestotilaus pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Täytyykö määräaikainen lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Määräaikaistilausta ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen. Määräaikaistilaus on tilausmuoto, joka päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1


Kommentoi ja arvostele Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehden arvostelut

5,0 rating
maaliskuu 18, 2019

Ehdottomasti paras aikakauslehti! 🙂

jaana

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

5,0 rating
tammikuu 2, 2019

Tilaajalahjat olivat laadukkaan oloisia. Nyt vain odotella että eka numero ilmestyisi. 😊

Pete

Lehtitarjouksia.com

Moikka Pete! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen valikoimaan. Eiköhän se ensimmäinen lehti pian postilaatikkoon kolahda.

5,0 rating
tammikuu 2, 2019

Huomattavasti halvempi hinta kuin kaupassa irtonumerona ja sain valita tilaajalahjan kaupan päälle.

Erja

Lehtitarjouksia.com

Moikka Erja! Lehtitarjoukset todella kannattaa hyödyntää. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 50 euroa.

5,0 rating
tammikuu 2, 2019

Huikean hyvä lehti. Henkilöhaastattelut ovat minun makuuni

Henna67

Lehtitarjouksia.com

Hei Henna! Heinoa, että olet ollut tyytyväinen lehteen.

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Sain kodin kuvalehden joululahjaksi. Aivan upea lehti.

Eija

Lehtitarjouksia.com

Hei Eija! Hyvä juttu, että lehti oli mieleinen.

3,0 rating
joulukuu 23, 2018

Hyvä lehti

Kati

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Kodin kuvalehti on paras lehti. Suosittelen 😁

Eila

Lehtitarjouksia.com

Moi Eila! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen.

4,0 rating
joulukuu 12, 2018

Kodin Kuvalehden lehtitarjous oli tosi edullinen verrattuna kaupan irtonumerohintaan niin päätin laittaa tilaukseen 🙂

danny
4,0 rating
joulukuu 12, 2018

Lehti tuli ajallaan ja tilaajalahja muutaman viikon kuluttua sovitusti 🙂

henna
4,0 rating
joulukuu 12, 2018

Äiti on ollut lehden tilaajana jo 7 vuotta. Nyt tilasin sitten lehden itselleni 🙂 Plussaa tilaajalahja vaihtoehdoista. Se oli muihin aikakauslehtiin verrattuna paljon monipuolisempi

katja