Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kodin kuvalehti tarjousKodin Kuvalehti tarjous

 • Kodin kuvalehti on sisällöltään suuri ja todella suosittu lukupaketti, jonka mielenkiintoiset artikkelit ovat aina ykkösluokkaa.
 • Asumisosiossa esitellään erilaisia koteja ja sisustusideoita sekä mielenkiintoisia tee-se-itse -ideoita.
 • Muotiosiossa lukijat saavat upeita pukeutumisvinkkejä tasapuolisesti kaiken kokoisille vartalotyypeille.
 • Ruokaosiossa esitellään herkullisia ruokareseptejä, jotka innostavat jokaista kotikokkia.
 • Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää lehden kotiin kannettuna ja arvokkaan tilaajalahjan sekä suositun digilehdet palvelun.

 


Tilaa Kodin Kuvalehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

kodin kuvalehti tarjous


Kodin Kuvalehti lyhyesti

Kodin Kuvalehti on ylivoimaisesti Suomen arvostetuin ja suosituin naistenlehti. Se tavoittaa medioillaan yli 500 000 naista ympäri Suomea. Naisten ykköslehden parasta antia ovat erittäin kattavat henkilöhaastattelut ja koskettavat kertomukset. Inspiroivat sisustusjutut, herkulliset ruokajutut sekä palvelevat kauneus- ja muotisivut tarjoavat toinen toistaan parempia vinkkejä ja ratkaisuja arjen eri tyyppisiin pulmiin.


Kodin Kuvalehti tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Aikakauslehti on saatavilla lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa helposti tarjoushintaan internetistä suoraan kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna. Katso Kodin Kuvalehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut Katso tarjous napista ja tilaa lehti vaivattomasti verkosta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden alehintaan myös lahjaksi.


Kodin Kuvalehden tarjoukset ovat tunnettuja suosituista tilaajalahjoista

KK:n lehtitarjous sisältää lähes aina useita arvokkaita tilaajalahjoja, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein. Lahjatilaukseen kuuluu myös tilaajalahja, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Kodin Kuvalehden tilaajalahjoina on nähty mm: Finlaysonin Mila-pöytäliina, Fiskars Black & White -sakset, Cook’n Co veitsisetti ja 1 numero ilmaiseksi tilauksen jatkoksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleisesti 20 – 50 euron välillä.


Miksi Kodin Kuvalehti tarjous kannattaa hyödyntää?

Tekemällä tilauksen verkossa, saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaan edullisemmin, kaikki lehdet kotiin toimitettuna postimaksutta ja upean tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat tunnukset Digilehdet-palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen Sanoman aikakauslehden vuosikerrat. Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämässä kilpailussa, josta voit voittaa jopa 35.000 euroa puhtaana käteen!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: perhelehdet, sisustuslehdet, ruokalehdet.


Kodin Kuvalehti on varmasti Suomen suurin ja arvostetuin naistenlehti

Kodin Kuvalehti on 24 kertaa vuodessa ilmestyvä Sanoma Media Finland Oy:n kustantama supersuosittu aikakauslehti, joka on suunnattu etupäässä naisille. Suomalaisten naisten luottolehti tarjoilee jokaisessa numerossa vahvoja ja koskettavia tarinoita kauniilla kuvilla varustettuna ja mielenkiintoisten ihmisten henkilöhaastatteluja.

Kodin Kuvalehti on ajankohtainen ja ylivoimaisesti luetuin naisten ja kodin lukupaketti. Jokainen julkaisu sisältää yli sata sivua mielenkiintoista sisältöä. Se tarjoaa vinkkejä arkeen, sisustusideoita, esittelee nopeasti valmistettavia ruokareseptejä, antaa neuvoja kauneudenhoitoon ja pukeutumiseen liittyen. Sen syväluotaavat artikkelit tempaavat mukaan heti ensimmäisistä lauseista lähtien, eikä lehden lukemista malttaisi lopettaa.

Kodin Kuvalehden suosiosta kertoo se, että suurin osa lehden tilaajista tekee lehtitilauksen melko nopeasti uudelleen. Eikä ihme, sillä lehden kaikki numerot koostuvat mielenkiintoisista tarinoista, ihastuttavista kuvista, jännittävistä henkilöhaastatteluista ja reportaaseista, jotka ovat aina yhtä kiinnostavaa ja koukuttavaa seurattavaa. Kodin Kuvalehti tavoittaa perinteisellä paperisella lehdellä ja muilla medioillaan yhteensä 500 000 naista.

Kodin Kuvalehti sisältää asumisosion, jossa esitellään kauniita Suomalaisia koteja, annetaan lukijoille sisustusvinkkejä ja mahtavia tee-se-itse -ideoita, kuten esimerkiksi vanhojen tavaroiden kunnostaminen, erilaisten tavaroiden muuttaminen eri käyttötarkoitukseen tai koriste-esineiden valmistaminen epätavallisista materiaaleista.

Kodin Kuvalehden ruokaosion herkulliset reseptit vetävät kaikkia puoleensa ja ne innostavat lukijoita kokeilemaan erilaisia ruokareseptejä. Se antaa myös tietoa ruokauutuuksista, uusista trendeistä ja eri ruokakulttuureista. Lehden ruokaosion herkulliset ja aina yhtä helposti valmistettavat ruokareseptit saavat jokaisessa kotikokin syttymään.

Kodin Kuvalehden suositussa muotiosiossa tilaajat pääsevät seuraamaan erilaisia pukeutumisvinkkejä kaiken kokoisille vartalotyypeille. Muotiosion malleina toimivat aivan tavalliset Kodin Kuvalehden lukijat ympäri Suomea. Hyödynnä Kodin Kuvalehti tarjous ja voit päästä halutessasi myös muoti-osion malliksi.

Kodin Kuvalehden yhdistelmätilauksessa saat lehden kotiin kannettuna julkaisupäivänä sekä lisäksi saat digitaaliset näköislehdet, joita saat lukea verkossa iPadilla ja Android-laitteilla, missä ikinä liikutkin. Digilehtien arkistosta löydät Kodin Kuvalehden koko vuosikerran, joka on luettavissa koko tilauskauden ajan.


Kodin Kuvalehti lyhyesti:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1967
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 24
 • Lukijamäärä: 335 000
 • Mieslukijoita: 16%
 • Naislukijoita: 84%
 • Lukuminuutit: 72 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: ( 3,95€ lehtipiste )
 • Päätoimittaja: Minna McGill

Kodin Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksessa

Kodin Kuvalehti synnyttää vahvoja tunteita sekä inspiroi ja innostaa lukijoita myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Kodin Kuvalehti on saavuttanut suosionsa varmasti sen monipuolisella, viihdyttävällä sekä ykkösluokan sisällöllä ja siksi se onkin Suomen suosituin naisten ja kodin lehti. Se on lukijalle kuin hyvä ystävä, tukija ja ymmärtäjä. Lehden tilaajat ovat niin tyytyväisiä lehteen, että he tilaavat sen lähes aina uudelleen.

Kodin Kuvalehti on monipuolinen, ajankohtainen ja lehti sisältää paljon erilaisia vinkkejä ja paljon hyödyllistä tietoa. Siksi lehti on myös suosittu lahja. Lehti tilataan usein esimerkiksi äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain ilahduttamaan hyvää ystävää. Lehti on aina mukava yllätys lahjansaajalle, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kodin Kuvalehti on niin tuhti lukupaketti, että jo muutaman lehden määräaikaisesta lehtitilauksesta riittää luettavaa ja puuhaa pitkäksi aikaa. Kodin Kuvalehti on lehti, joka selataan tarkasti kannesta kanteen ja sen jälkeen se säästetään ja selataan myöhemmin uudelleen. Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja ruokareseptejä, joten lehti kannattaa ehdottomasti säästää, niin lehden vinkkejä tai herkullisia ruokareseptejä voi kokeilla halutessaan myöhemmin uudestaan.

Lehden lukijat ovat sanoneet ettei vanhoja lehtiä malta heittää roskiin, vaan ne säilytetään tai viedään esimerkiksi mökille, jossa niitä on mukava selata uudestaan ajan kanssa. Kodin Kuvalehti on hyödyllinen ja elämyksellinen täynnä koskettavia ja koukuttavia lukukokemuksia. Lunasta edullinen Kodin Kuvalehti tarjous nyt ja tilaa lehti parhaalle ystävälle lahjaksi!

Hyvän ja edullisen lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukseen kuuluu aina myös arvokas tilaajalahja. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista voit valita mieleisen tilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.  Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 50 euroa – 100 euroa, mutta saat sen kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja lähetetään siinä tapauksessa sinulle ja saat itse päättää pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lunasta Kodin Kuvalehti tarjous nyt ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Etuja Kodin Kuvalehden tilaajille

Nyt kannattaa hyödyntää Kodin Kuvalehti tarjous, koska lukijoille on tarjolla myös mukavia lisäetuja.

Yhtenä tärkeänä etuna on tietenkin se, että Kodin Kuvalehti tarjous on nyt todella edullinen ja saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen. Lehden tilaajat saavat myös valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, jonka arvo on noin 50-100 euroa.

Kodin kuvalehti on yksi suosituimmista naisten lehdistä ja tilaajana olet tehnyt varmasti oikean lehtivalinnan. Lehden tilaajana pääset lukemaan kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti täysin ilmaiseksi. Pääset siis lukemaan ilmaiseksi jopa 15 eri aikakauslehteä, kun olet Kodin Kuvalehden tilaaja.

Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uusinta Me Naiset lehteä? tai kenties Gloria? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Aku Ankka? Lunasta Kodin Kuvalehti tarjous nyt ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun haluat vilkaista muitakin mielenkiintoisia lehtiä!


Miksi Kodin Kuvalehti tarjous kannattaa hyödyntää?

 • Lehdestä löydät paljon erilaisia arkipäivän ruokareseptejä, ohjeita leivontaan sekä ruokia erilaisiin juhliin.
 • Lehti esittelee upeita koteja, joista saat hyviä neuvoja ja vinkkejä sisustukseen sekä pääset näkemään hienoja tee-se-itse -ideoita, joita on mukava kokeilla kotona.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää nyt myös suositun digipalvelun, josta pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi.
 • Lehden lukijana pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja heidän mielenkiinnon kohteisiin mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa.
 • Lehti vie sinut upeille ajatusmatkoille ympäri maailmaa matkareportaasien avulla.
 • Pääset seuraamaan mielenkiintoisia ihmisiä suositusta Elämäni-tarina osiosta sekä lukemaan ihmisten kesken palstaa.
 • Tilaamalla lehden kestotilauksena, olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa.

Miksi Kodin Kuvalehti kannattaa tilata netistä?

 • Tilaamalla lehden netistä, saat Kodin Kuvalehden huomattavasti edullisemmin kuin esimerkiksi kaupasta irtonumerona.
 • Netissä voit hyödyntää parhaat lehtitarjoukset ja tilata lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.
 • Kodin Kuvalehti tarjous sisältää aina arvokkaan tilaajalahjan, jonka saa valita lehtitilauksen yhteydessä.
 • Saat lisäpalveluna tilauksen yhteydessä tunnuksen suosittuun digilehdet palveluun, jossa voit lukea yli 10 eri aikakauslehteä ilmaiseksi verkossa koko tilausjakson ajan.
 • Netissä lehtitilauksen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.
 • Saat Kodin Kuvalehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja.
 • Netissä saat rauhassa tutustua lehteen ja päättää kaikessa rauhassa haluatko tilata lehden vai et.
 • Voit itse vertailla lehtitarjouksia ja etsiä edullisimman tarjouksen, jolloin saat lehtitilauksen parhaaseen hintaan.
 • Saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.

Digisisällön tekniset vaatimukset

 • Selainversioina toimivat: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suositellaan joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovelluksen saat ladattua App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisesti kaikilla tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovelluksen saat ladattua laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Lukijoiden palaute

 • ”Taas kerran piti vain vähän vilkaista uutta Kodin Kuvalehteä, mutta kävi niin kuin aina ennenkin. Koko lehti piti lukea yhdeltä istumalta.”

 

 • ”Avasin lehden ja ajattelin vain vähän selailla sitä. Kohta huomasin, että olin jo aloittanut lukemaan ensimmäistä artikkelia. Kodin Kuvalehti oli huomaamattani ottanut minut mukaansa ja jo seuraavaan juttuun mielenkiintoni johdattanut. Koko lehti tuli luettua siltä istumalta kannesta kanteen. Koko lehti oli tuhti lukupaketti. Juttujen taso oli noussut kuin avaruusraketti, siis ylöspäin. Jatkakaa samaan malliin!”

 

 • ”Kodin Kuvalehti tarjous oli kyllä todella edullinen ja lisäksi sai valita viidestä tilaajalahjasta mieleisimmän kaupan päälle.”

 

 • ”Huomasin kauniin kansikuvan seisoessani ruokakaupan pitkässä jonossa. Tiesin, että sama lehti odottaa minua kotona. Kansikuvat ovat aina todella kauniita ja erottuvat edukseen muista lehdistä. Lehden värivalinnat ovat aina niin raikkaita ja rohkeita.”

 

 • Makaan flunssaisena ja räytyneenä sängyssäni pino uusimpia Kodin Kuvalehtiä seuranani. Monipuolinen lehti ja vaikka sen kuinka olisi lukenut kannesta kanteen, niin aina siitä löytyy joku juttu minkä haluan lukea uudelleen. Lehden kannet ovat ihanan värikkäitä ja houkuttelevia, lehti on pullollaan mielenkiintoista asiaa ja monipuolisesta sisällöstä löytyy varmasti kaikille luettavaa. Monipuolisuuden takia Kodin Kuvalehti saa minut tilaamaan sen aina uudelleen ja uudelleen.”

 

 • ”Lehtenne on todella mielenkiintoinen ja ihmisläheinen. Lehti ei sisällä mitään turhia juoruja. Kiitos. Nyt on käynyt niin meidänkin perheessämme, että lehden luku on siirtynyt äidiltä tyttärelle. Kiitos hyvistä aiheista ja mielenkiintoisesta sisällöstä jälleen kerran.”

 

 • ”Kodin Kuvalehti on minun mielestäni ehdottomasti paras lehti. Lehden tekstit ovat aina kirjoitettu tarkasti ja lehden kuvat ovat parhaasta päästä. Olen ollut jo monta vuotta kestotilaajana ja tulen olemaan jatkossakin.”

 

 • ”Tänään kolahti taas Kodin Kuvalehti postiluukusta. Täytyy sanoa että, Kodin Kuvalehti todella osaa yllättää jokainen kerta positiivisella tavalla. Kiitos taas mukavasta sisällöstä ja ruokaresepteistä.”

 

 • ”Tilasin Kodin Kuvalehden hetken mielijohteesta ja täytyy kyllä sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen lehteen ja lehden sisältöön. Jatkan tilausta varmasti!”

 

 • ”Kodin Kuvalehti tarjous oli todella edullinen ja sain vielä ihanan tilaajalahjankin kaupan päälle. Kodin Kuvalehti sisältää aina yhtä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita. Jatkan varmasti tilausta vielä useamman vuoden ajan.”

Kodin Kuvalehti tarjous sisältää mahtavia tilaajaetuja

Kodin Kuvalehden tilaajana voit saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilaamista suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi arvontoja, niin kestotilaajana olet niissäkin mukana automaattisesti. Lehtien kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.


Lehti lahjaksi

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään tavalla huonompi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksen netissä tai halutessaan soittamalla lehden asiakaspalveluun.

Lehden lahjatilauksissa suositellaan yleensä valitsemaan lyhyt määräaikainen lehtitilaus, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta ja lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa määräaikaista lehtitilausta halutessaan tai tilata vaihteeksi vaikka jonkun toisen aikakauslehden.


Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Kodin Kuvalehti tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Tilaajalahja

Hyödynnä edullinen Kodin Kuvalehti tarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digilehdet-palvelu veloituksetta

Kodin Kuvalehti tarjous sisältää myös digipalvelun, jossa pääset lukemaan ilmaiseksi jopa 15 eri aikakauslehteä. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Kodin Kuvalehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana suositussa onnenarvonnassa, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Juuri sinä voit olla se onnekas kestotilaaja, joka voittaa 5000 euroa puhtaana käteen! Hyödynnä Kodin Kuvalehti tarjous jo tänään ja pääset mukaan kilpailuun.


Ilmaisia tuotteita

Kodin Kuvalehden kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Kodin Kuvalehden kestotilaajille voidaan järjestää yllätysetuina muun muassa lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse. Lunasta Kodin Kuvalehti tarjous jo tänään ja voit saada huikeita yllätysetuja!


Kodin Kuvalehti verkossa

Kodin Kuvalehti on myös verkossa! Kodin Kuvalehteen voit tutustua halutessasi myös lehden suositussa nettiversiossa. Suositusta nettiversiosta löydät sellaisia artikkeleita ja juttuja, jotka ovat olleet jo lehdessä sekä aivan uusia juttuja. Nettiversiossa on vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa mitä lehti tarkalleen pitää sisällään. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään Kodin Kuvalehti tarjous ja tilaamaan lehden sivultamme.


Keskustelupalsta

Kodin kuvalehden nettisivuilla on suosittu ja vilkas keskustelupalsta, jossa voi keskustella eri asioista tai kysyä neuvoa muilta henkilöiltä mieltä askarruttaviin asioihin. Keskustelupalstalla voit aloittaa uuden keskustelun tai kommentoida muiden aloittamia keskusteluja. Keskustelupalstalle voi myös rekisteröityä, jolloin voit kirjoittaa viestejä tai aloittaa uusia keskusteluja omalla nimimerkilläsi.


Blogiyhteisö

Nettisivulla on myös suosittu blogiyhteisö, josta löydät lukijoiden omia blogeja eri aiheista. Blogiyhteisössä voit lukea mielenkiintoisia juttuja ja kommentoida mitä mieltä sinä olet aiheista. Blogiyhteisössä voit perustaa myös helposti oman blogin. Katso ohjeet blogiyhteisöstä.


Artikkelit

Nettisivulla on myös jo lehdissä julkaistuja artikkeleita lyhyemmässä muodossa sekä aivan uusia artikkeleita, joita ei ole painettu lehteen. Kodin Kuvalehden nettisivujen artikkelit ovat todella suosittuja netissä ja niitä jaetaan paljon sosiaalisessa mediassa.


Kokkaa

Sivuston suosittu kokkaa osio on täynnä ruokaan ja ruoanlaittoon liittyviä artikkeleita, josta pääset helposti ja nopeasti vilkaisemaan ruokien reseptit ja kokeilemaan niitä kotona. Kokkaa osiosta löydät myös niksi artikkeileita, joissa kerrotaan esimerkiksi miten saat mikroaaltouunin puhdistettua helposti tai miten poistat tahrat aterimista vaivattomasti.


Sisusta

Sisusta osio on täynnä upeita vinkkejä ja ideoita kodin sisustamiseen sekä mielenkiintoisia kirjoituksia ja artikkeita, jotka sisältävät paljon hienoja kuvia. Sisustusideoita löytyy kotiin, pihalle, mökille ja puutarhaan.


Tee itse

Sivuston tee itse osio on täynnä opettavasta sisältöä, jossa näytetään kuinka valmistat erilaisia käsitöitä ja opetetaan kuinka virkataan perussilmukat, miten ompelet sivutaskun, miten neulot intarsianeuletta, miten ompelet kauniin poimutuksen ja paljon muuta. Lue myös kannustavat tarinat.


Voi hyvin

Miksi iltapäivisin iskee makeanhimo? Voiko ihminen nukkua liikaa? Tiesitkö tämän kuumesta? Kaikki vastaukset löydät Kodin Kuvalehden verkkosivulta. Sivuston voi hyvin osio on täynnä mielenkiintoisia artikkeleita terveydestä.


Kodin Kuvalehti – Blogit

Blogit-osiosta löydät seitsemän suosittua blogia, joita voit käydä lukemassa sekä kommentoimassa. Alle olemme lisänneet lyhyen kuvauksen jokaisesta blogista.

Ruusupuu ja Huvikumpu blogi – Kädentaitojen ohjaaja Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat juhliin, koristeluun ja leivontaan. Kesäisin pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut. Blogissa käydään välillä sisustuspuodeissa, käsityötapahtumissa ja erilaisilla reissuilla. Huvikummussa asuu myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira.

Nelliinan vaatehuone blogi – blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, innokas puutarhanhoitaja ja lukutoukka Pätsiniemestä. Niina, aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa asuvat yhdessä 1941 rakennetussa hirsitalossa. Blogista löydät laajasti mielenkiintoisia aiheita kuten remontti, käsityöt, puutarha, reissuja, kokkausta, kauneutta ja tyyliä.

Uraäidin ruuhkavuodet blogissa 41-vuotias Aino kertoo perhearjesta kauneudesta ja kiireestä ja etsii tietä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mukana on myös hänen tyttärensä, 12-vuotias Venla, joka kirjoittaa fantasiaromaania ja harrastaa taitoluistelua, teatteria, laulua ja pianonsoittoa.

Minna Mcgill blogi – KK:n päätoimittaja Minna pohtii pääkirjoituksissaan arjen pieniä ja isoja kysymyksiä, lapsia, aikuisia, mennyttä ja tulevaa.

Kuokka ja kurpitsa blogi – Kuokka ja kurpitsa on videoblogi, jonka aiheena on hyötypuutarha. Valokuvaaja Ninna Lindström on innokas harrastajatarhuri. Ninnalla on aari maata, puutarha ja yli 10 vuoden kokemus palstaviljelystä. Ninna tarjoaa vartaistukea ja inspiraatiota kaikille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville.

Kirjasieppo blogi – Mari Paalosalo-Jussinmäki on KK:n toimituspäällikkö. Mari uskoo, että jokaisella kirjalla on lukija. Blogissa hän yrittää yhdistää ihmiset ja kirjat.

Molla Mills blogi – Molla on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin. Mollan suositussa Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.


Miten Kodin Kuvalehden lehtitilaus tehdään?

Katso ajankohtainen Kodin Kuvalehti tarjous klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, niin siirryt automaattisesti Kodin Kuvalehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla on usein useampi lehtitarjous, joista toiset ovat kestotilauksia ja toiset taas lyhyitä määräaikaisia lehtitilauksia. Voit valita mieleisen tilaustyypin ja tilaajalahjan, jonka jälkeen tulee täyttää tilauslomake ja maksaa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistuksen saat omaan sähköpostiosoitteesi, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voiko Kodin Kuvalehden tilata lahjaksi?

Kodin Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilauksessa tulee valita tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin voit täyttää lehtitilauksen maksajan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot erikseen. Lahjatilauksissa lehden tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Kodin Kuvalehden tilata puhelimitse?

Valitettavasti sivultamme ei voi tilata lehteä puhelimitse. Kodin kuvalehti tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Tuleeko lehtitilaus perua erikseen?

Määräaikainen lehtitilaus on tilaus, joka päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon, joten määräaikaista tilausta ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Oma Sanoma on tilaajien oma palvelu, jossa voit hallinnoida omia lehtitilauksia, muuttaa osoitetietoja, katsoa koska lehti ilmestyy ja irtisanoa lehtitilauksen. Kirjaudu palveluun omilla Sanoma-tili tunnuksilla, jotka olet saanut sähköpostitse lehtitilauksen yhteydessä. Palvelussa on mahdollista pyytää uutta salasanaa, jos olet unohtanut salasanasi. Palveluun voi myös rekisteröityä ilmaiseksi, jos ei ole vielä tunnuksia palveluun.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1


Kommentoi ja arvostele alla Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehden arvostelut

5,0 rating

Ehdottomasti paras aikakauslehti! 🙂

jaana

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

5,0 rating

Tilaajalahjat olivat laadukkaan oloisia. Nyt vain odotella että eka numero ilmestyisi. 😊

Pete

Lehtitarjouksia.com

Moikka Pete! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen valikoimaan. Eiköhän se ensimmäinen lehti pian postilaatikkoon kolahda.

5,0 rating

Huomattavasti halvempi hinta kuin kaupassa irtonumerona ja sain valita tilaajalahjan kaupan päälle.

Erja

Lehtitarjouksia.com

Moikka Erja! Lehtitarjoukset todella kannattaa hyödyntää. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 50 euroa.

5,0 rating

Huikean hyvä lehti. Henkilöhaastattelut ovat minun makuuni

Henna67

Lehtitarjouksia.com

Hei Henna! Heinoa, että olet ollut tyytyväinen lehteen.

4,0 rating

Sain kodin kuvalehden joululahjaksi. Aivan upea lehti.

Eija

Lehtitarjouksia.com

Hei Eija! Hyvä juttu, että lehti oli mieleinen.

3,0 rating

Hyvä lehti

Kati

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

4,0 rating

Kodin kuvalehti on paras lehti. Suosittelen 😁

Eila

Lehtitarjouksia.com

Moi Eila! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen.

4,0 rating

Kodin Kuvalehden lehtitarjous oli tosi edullinen verrattuna kaupan irtonumerohintaan niin päätin laittaa tilaukseen 🙂

danny
4,0 rating

Lehti tuli ajallaan ja tilaajalahja muutaman viikon kuluttua sovitusti 🙂

henna
4,0 rating

Äiti on ollut lehden tilaajana jo 7 vuotta. Nyt tilasin sitten lehden itselleni 🙂 Plussaa tilaajalahja vaihtoehdoista. Se oli muihin aikakauslehtiin verrattuna paljon monipuolisempi

katja
4,0 rating

Ihan hyvä lehti. Ei mitään moitittavaa, mutta hieman kylmäksi jätti

senni
3,0 rating

Tilasin lehden syntymäpäivälahjaksi kaverille. Saas nähdä tykkääkö 🙂

minna
5,0 rating

Jälleen kolahti Kodin Kuvalehti postiluukusta. Lehti oli uudistunut ja nyt se on entistäkin parempi!

keijo
2,0 rating

Ei ollut minun mieleeni. Enemmän saisi olla juoruja

kimmo
5,0 rating

Kodin kuvalehden tilaus oli helppoa tehdä. Aikaa meni vain minuutti 🙂

kaija
5,0 rating

Kodin kuvalehden tilaajalahjat ovat parhaasta päästä!

Jarkko
5,0 rating

Kodin Kuvalehti on tullut meidän perheeseen yhtäsoittoa jo liki viisi vuotta. Lehti on uudistunut ajan kuluessa ja tarjonnut yhä enemmän mukavaa sisältöä

Saija
5,0 rating

Ihan hyvä oli

jaana
5,0 rating

Paras naistenlehti

seija
5,0 rating

Ehdottomasti paras lehti naisille!!!

anneli323
5,0 rating

Kodin Kuvalehden peruutus oli aikanaan todella helppoa tehdä verkossa. Nyt tilasin lehden itselle joululahjaksi 😀

enni
5,0 rating

Lahjatilauksen tein siskolle ja täytyy sanoa että oli poikkeuksellisen tasokkaat tilaajalahjat tarjolla 😊👍 teen tilauksen joulun jälkeen vielä itselle kunhan edellinen tilaus päättyy

Jonna
5,0 rating

Kodin kuvalehti oli hyvä ja edullinen lehti moniin muihin verrattuna. Tilaajalahjaa vain joutui odottelemaan noin 4 viikkoa

Sanna
5,0 rating

Huomattavasti parempi mitä odotin. Ei ollut lehti täynnä keksittyjä tarinoita ja turhia juoruja

Anneli66
5,0 rating

Värikäs, monipuolinen ja kiinnostava lehti oli. Jatkan määräaikaistilausta varmasti

Helinen
5,0 rating

Joulupakettiin menee tilaukseni 😊

Inna
5,0 rating

Ihan huippu lehti. Täynnä hyötytietoa ja mukavia henkilöhaastatteluja

Juu
5,0 rating

Hyvä lehti. Ei turhia juoruja niin kuin monissa lehdissä on.

Ulla
5,0 rating

Kiva lehti kaikin puolin. Miinusta siitä että ei ilmesty viikottain.

Irmeli
5,0 rating

Aikanaan luin äitin lehteä mutta nyt tilasin oman kun muutin omilleni 😊

Anni
5,0 rating

5/5

Riina
4,0 rating

Mukavasti oli asiaa ainakin viime numerossa. Kiva pysähtyä hektisen arjen keskellä takkatulen ääreen lukemaan kodin kuvalehteä

Annu
5,0 rating

Sain tarjouksen sähköpostiin niin pitihän se hyödyntää

Elli
5,0 rating

Kodin Kuvalehti pelastaa aina päivän kun kolahtaa postilaatikkoon.

niina
5,0 rating

Hyvä julkaisu. Juuri tilasin kun oli niin edullinen tuo kodin kuvalehden joulutarjous

seija
5,0 rating

Aina yhtä ihana lehti

mari
5,0 rating

Paras lehti kotona viihtyvälle naiselle. Laitoin tilaukseen. Oli niin hyvä joulutarjous

liisa23
4,0 rating

Hyvä, raikas ja monipuolinen kattaus naisille. Miksei miehillekkin.

aino
4,0 rating

Ihan luettava oli. Ainut lehti jota luemme äitin kanssa yhdessä. Molemmille löytyy monipuolista asiaa.

reija
4,0 rating

Ihan perus naistenlehti. Ei moitittavaaa

ulla43
5,0 rating

Oikein hyvä ja asiallinen lehti tuo kodin kuvalehti. aina on sopivassa suhteessa muotia ja henkilöjuttuja minun makuuni!

kati
5,0 rating

Takuulla asiallisin naisille suunnattu aikakauslehti!!

eeva
5,0 rating

Houkutteleva lehti. Selasin läpi lehtipisteessä ja nyt piti tilata kotiin kun oli niin halpa tarjous

Tuuli76
5,0 rating

Oikein hyvä tuo kodin kuvalehti. Tilaaminen oli naurettavan helppoa joten siitä pisteitä

Taru
5,0 rating

Piti laittaa kodin kuvalehti tilaukseen kun tarjousjakso päättyi. Samalla tilasin äitille syntymäpäivälahjaksi

Heli65
5,0 rating

Positiivinen ja kiinnostava julkaisu. Tilaajalahja vaihtoehtoja oli runsaasti 😊

Kata
5,0 rating

Laitoin tilaukseen kun on saanut niin paljon hyvää palautetta. Menee siskolle joululahjaksi 😊

Anni77
4,0 rating

Olen tyytyväinen

mari
5,0 rating

Paras lehti!!!

Eino
5,0 rating

Kodin Kuvalehti osaa todella yllättää joka kerta. Niin paljon mukavaa sisältöä. Jatka tilausta varmasti tarjousjakson jälkeen 🙂

Sanni
5,0 rating

Ei mitään moittimista.

leila
5,0 rating

Kiva lehti.

Paappa
5,0 rating

Mukavaa ja monipuolista luettavaa. Lehti uudistui hetrki sitten, joka toi huomattavasti parannuksia lehteen.

Mumma
5,0 rating

Kodin Kuvalehden lukijana olen ollut jo kolme vuotta. Nyt tilasin lehden joululahjaksi äitille 🙂

Emmi
4,0 rating

Kiva lehti kaiken puolin. Huonoa palautetta ei ole ilmennyt ainakaan vielä.

Anneli32
4,0 rating

10 vuotta lehden tilaajana voin sanoa että on paras aikakauslehti mitä Suomen markkinoilla on.

Enni
4,0 rating

Sain postin mukana Kodin Kuvalehden tarjouksen joka sisälsi viisi erilaista tilaajalahjaa, joista sain valita yhden kaupan päälle. Tilaus maksoi vain 29 euroa.

Irma
5,0 rating

Oikein mukava lehti tuo Kodin Kuvalehti. Huomasin kaupassa että lehden kansikuva eroaa muista aikakauslehdistä huomattavasti. Ottaa lehtipisteessä heti silmään.

Anneli
4,0 rating

Kodin kuvalehti kolahti postilaatikkoon ajallaan niinkuin pitääkin ja muutaman viikon kuluttua sain hakea tilaajalahjan postista 😊

Kati
3,0 rating

Tilasin kk:n viikko sitten mutta ei ainakaan vielä ole tilaajalahjaa näkynyt

Eija v
2,0 rating

Tilaajalahja tuli vasta kolmen viikon kuluttua tilauksen tekemisestä. Voisi tulla nopeammin

Jarkko
4,0 rating

Kaikin puolin hyvä ja mielenkiintoinen lehti. Tilaajalahjaa oli vaikea valita kun oli niin suuri valikoima

Tiia
5,0 rating

Joululahjaksi menee äitille 😊

Anna
5,0 rating

Kodin kuvalehti oli yhtä hyvä kuin aina ennenkin ja tilaajalahja tuntui olevan laadukas.

Sanni44
5,0 rating

Ihan kiva. Ei valittamista

irmeli j
3,0 rating

Ei mikään erikoinen. Samaan kastiin menee kuin muuta vastaavat lehdet

anja
3,0 rating

Ihan jees lehti oli. Jatka tilausta

jaana
4,0 rating

Törmäsin Kodin Kuvalehteen kaupan lehtipisteessä ja päätin vilkaista mitä lehti sisältää. Nyt sitten piti heti tilata lehti kotiin 🙂

irmeli
5,0 rating

On kyllä loistava lehti. Niin paljon momipuolista asiaa, että lukemisessa kuluu aikaa paljon 🙂

anneli h
5,0 rating

Kodin kuvalehti on kyllä aina yhtä hyvä lahjalehti. Se sopii niin joulu kuin syntymäpäivälahjaksikin

Terttu
5,0 rating

Tilasin lahjaksi siskolle ja äipälle. Tilaajalahjaksi valitsin 1 kk lehdet kaupan päälle ja toiseen rakas villasukka -kirja ja 2 x bambupuikot 🙂

kuula23
4,0 rating

Kodin Kuvalehti tuli tilattua ja sain tilaajalahjaksi ook’n co veitsisetin. Oli yhtä laadukas kuin odotinkin 🙂

Taru32
5,0 rating

On tainnut Kodin Kuvalehti uudistua sitten viime tilauksen.. Oli huomattavasti raikkaampi, enemmän sisältöä, uusi voimaannuttavien tarinoiden juttusarjakin oli tullut sekä leivonta- ja ruokaideoita löytyi nyt ammattilaisille ja kotikokeille.. 🙂

Irmeli43
5,0 rating

Kodin Kuvalehti on Sanoman aikakauslehdistä paras. Koti ja keittiö on myös kiva julkaisu, mutta ei se Kodin kuvalehteä kuitenkaan voita.

anneli54
3,0 rating

Ihan kiva oli ainakin viimeisin numero

Hanna
5,0 rating

Kiva lehti 😊 tilasin itselle ja serkulle joululahjaksi

Tiina55
5,0 rating

Hyvä

Heljä
5,0 rating

Ok

Erkka
2,0 rating

Ei ollut niin hyvä kun odotin..

Mamma44
5,0 rating

Aivan tyytyväinen olen

Kata
4,0 rating

Kiva lehti

Turo66
5,0 rating

Huippu julkaisu

Hevi
5,0 rating

Ok

Juulia
5,0 rating

Olen tyytyväinen lehteen. Aina tulee lehti ajallaan kotiin kannettuna

Hilli
1,0 rating

Ei ollut minun mieleeni. Pitää irtisanoa tilaus

Erkki
4,0 rating

Huippu lehti. Tilasin samalla äitille ja tätille joululahjaksi.

Irma
5,0 rating

Paras lehti. Terveisin mummeli porvoosta

Mumma
5,0 rating

Kivat tilaajalahjat tarjolla taas

Emmi
5,0 rating

Mukava lehti. Innostaa kokeilemaan uutta ja antaa hyviä ideoita. Henkilöhaastatteluita on kiva lukea ajan kanssa

Ritva45
5,0 rating

Kodin kuvalehti on paras lehti mitä sanoman valikoimasta löytyy

Katja
5,0 rating

Kaupassa luin irtonumeroa tovin ja nyt innostuin tilaamaan lehden. Kiva että kaupan päälle saa tilaajalahan

Satu
5,0 rating

Mukava lehti. Paljon hyötytietoa mutta voisi ilmestyä useammin

Saana
5,0 rating

Loistava tuo kodin kuvalehti

Pertti
5,0 rating

Kodin kuvalehti piristää kummasti syksyn pimeitä iltoja

Kake
5,0 rating

Tämä Kodin Kuvalehti on hyvä lahjalehti. Aikanaan sain itse lehden joululahjaksi ja nyt tilasin siskolle syntymäpäivälahjaksi. Henkilöhaastattelut laittavat ajattelemaan ja ovat mielenkiintoisia.

Annikki77
5,0 rating

Eihän Kodin Kuvalehdestä voi antaa kuin hyvää palautetta. Olen ollut nyt tilaajana jo liki 4 vuotta yhteen putkeen. Enkä näillä näkymin irtosano tilausta milloinkaan! 🙂

Katja
5,0 rating

Hyvä lehti. Aina täynnä monipuolista ja tärkeää tietoa sekä koskettavia tarinoita 🙂

Sanni
3,0 rating

Tilasin Kodin Kuvalehden juuri äsken. Saas nähdä millainen lehti on..

Seija44
5,0 rating

Paras lehti!!!!

reija
3,0 rating

Ihan hyvä

tt
5,0 rating

Ei huono. Ei vaan, oli tosi hyvä. Minun luona käy paljon vieraita ja lähes jokainen on kehunut Kodin Kuvalehteä 🙂

Henna
4,0 rating

Ihan jees lehti oli.

Marja
5,0 rating

Kiinnostava ja ihmisläheinen lehti. Annan täydet viisi tähteä 🙂

Katja
5,0 rating

En juuri piittaa lukea lehtiä mutta Kodin Kuvalehteä luen säännöllisesti.

Raija
5,0 rating

Paljon parempi lehti kun monet muut aikakauslehdet. Ei turhia juoruja ja keksimällä keksittyjä juttuja.

Anna
3,0 rating

Luin kampaajalla ja innostuin tilaamaan. Saas nähdä innostunko jatkamaan tilausta tarjousjakson jälkeen.

Leila
4,0 rating

Ihan kiva lehti. Voisi ilmestyä useammin.

Taru
5,0 rating

Ok julkaisu.

Erno
4,0 rating

Asiallinen lehti. Paljon monipuolista sisältöä.

Taija
5,0 rating

Kodin Kuvalehti on paras naisten aikakauslehti, muita en juurikaan viitsi lukea. Tässä on paljon hyödyllistä tietoa, kaikki hömppä juorut ja iänikuiset laihdutusvinkit ym turha puuttuu. Pisteet värikkäille ja viihdyttäville kansille!

Petra
4,0 rating

Kodin Kuvalehti on ihan ok hyvä lehti. Sisko ei tykännyt lainkaan, kun tykkää lukea enemmän juorulehtiä kuten Seiskaa.

Katri
5,0 rating

Hyvä aikakauslehti ja erittäin helppo irtisanoa lehtitilaus toisin kuin A-lehtien kohdalla..

Helinen
1,0 rating

En pitänyt lehdestä..

Kati
3,0 rating

Tilasin joululahjaksi äitille. Oli lukenut lehteä kampaajalla ja kehui lehden sisältöä.

Tiia
4,0 rating

Ihan perus hyvä lehti. Muutama numero toki vasta ehtinyt tilauksen jälkeen ilmestyä.

Heikki
1,0 rating

Hieman petyin. Odotin että lehdessä olisi enemmän sisältöä nuorisolle.

Kati
4,0 rating

Tilasin Kodin Kuvalehden joululahjaksi äitille ja tykkäsi kovasti lehdestä 😊

Mirkku
1,0 rating

En pidä lehdestä.
Petyin!!!

Ei minun lehteni
4,0 rating

Taas kolahti tänään uusin kodin kuvalehti postiluukusta. Heti luin koko numeron läpi tarkasti ja annoin lehden naapurille luettavaksi 😊

Tarja
5,0 rating

Ei voi ainakaan sanoa että kodin kuvalehti olisi liian kallis tilattavaksi. Sen verran edullinen tuo tarjous.

Sari
5,0 rating

Olen ollut kodin Kuvalehden tilaajana jo muutaman vuoden. Tilaus taas päättyi mutta tein heti uuden lehtitilauksen. KK:lla on aina myös arvokkaat tilaajalahjat, ei haittaa vaikka välillä joutuu tekemään tilauksen uudelleen 🙂

Martta
4,0 rating

Milloin Kodin Kuvalehden tilaajalahjana on taas muumimuki? Tarjous on kyllä tosi edullinen verrattuna irtonumerohintaan, mutta tällä hetkellä jää tilaamatta kunnes saa taas valita muumimukin kaupan päälle..

Tanja
5,0 rating

Kodin Kuvalehti on aina ollut minun suosikkini. Kotona asuessa luin äitin tilaamaa lehteä ja kun muutin omilleni niin piti heti tilata lehti itselle.

Tanja
5,0 rating

Kodin Kuvalehti on tullut meidän talouteen jo 5 vuotta. Erinomainen aikakauslehti!

Marja