Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

me naiset tarjousMe Naiset lehti lyhyesti:

 • Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti.
 • Lehti ilmestyy joka Torstai ilahduttamaan viikonloppuasi.
 • Se tarjoaa aina ajankohtaiset aiheet ja tietoa muodista, terveydestä, kauneudesta, ruoasta, ihmissuhteista, työelämästä, raha-asioista, sisustamisesta ja matkustamisesta.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Me Naiset on luetuin ja suosituin naisten viikkolehti Suomessa.
 • Lehti todella osaa yllättää, viihdyttää ja sykähdyttää.
 • Hyödynnä Me Naiset tarjous ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

 


Hyödynnä Me Naiset tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi

me naiset tarjous


Me Naiset tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta edulliseen tarjoushintaan säännöllisesti kotiin kannettuna ilman toimituskuluja.

Uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat näet klikkaamalla Katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen tutustumistarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Lehden uusin numero on saatavilla lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Me Naiset tarjous sisältää monta arvokasta tilaajalahjaa

Me Naiset tarjous saattaa sisältää välillä jopa kuusi erilaista tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi.

Lahjatilaus sisältää aina samat tilaajalahjat, mutta lahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaajalahjoina on nähty muun muassa: mineraalimeikkisetti, Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, muumimuki, upea laukku yms. Lahjan arvo on yleisesti noin 2o – 100 euroa.


Me Naiset on varmasti Suomen suosituin naisten viikkolehti

Me Naiset on joka Torstai ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Se on noussut nopeasti Suomen suosituimmaksi naisten viikkolehdeksi, joka kertoo laadukkaasta sisällöstä.

Lehti todella tuntee kaikki Suomalaiset naiset ja tietää tarkalleen mikä heitä kiinnostaa. Se parissa voit ottaa rennosti ajatuksia herättävien lukujuttujen parissa ja nautiskelemaan muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja matkailun maailmasta.

Me Naiset on värikäs lehti täynnä koskettavia tarinoita ja mielenkiintoisia juttuja. Joka Torstai ilmestyvä viikkolehti on täynnä ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, kauneudesta, muodista, terveydestä, raha-asioista, ruoasta, matkustamisesta, työelämästä ja sisustuksesta.

Me Naiset lehden tilaajana pysyt aina ajantasalla siitä, mistä juuri nyt puhutaan ja missä mennään, niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin erilaisissa tuotteissa.

Joka numerosta löytyy tuoremmat julkkisten kuulumiset ja runsaasti kiiinostavien henkilöiden haastatteluja, jotka kertovat usein avoimesti koskettavia tarinoita elämästään.

Lehden jokainen numero vie lukijat jännittäville ajatusmatkoille upeisiin matkakohteisiin ja antaa hyödyllisiä vinkkejä muotiin ja kauneudenhoitoon. Lehti näyttää joka viikko uusimmat sisustustrendit ja antaa aivan uusia ideoita keittiöön ja ruoanlaittoon.

Kerran viikossa ilmestyvän lehden kanssa on mukava pysähtyä hetkeksi arjen kiireiden keskellä ja rentoutua. Viihdyttävää, ajankohtaista ja hyödyllistä lehteä jaksaa lukea myös raskaan työpäivän päätteeksi.

Upean viikkolehden lisäksi lehti tarjoaa tilaajilleen iPad -lehden sekä näköislehden verkossa. Anna itsellesi hetki laatuaikaa hyvän lukemisen parissa ja tilaa Me Naiset lehti netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.


Me Naiset lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja/Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1952
 • Lehti ilmestyy: 52 kertaa vuodessa
 • Lukijamäärä: 261 000
 • Mieslukijoita: 16 %
 • Naislukijoita: 84 %
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Iina Artima-Kyrki

Hyödynnä Me Naiset tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Oletko hankkimassa ystävänpäivälahjaa, syntymäpäivälahjaa, äitienpäivälahjaa tai muuten vain lahjaa hyvälle ystävälle? Tiesithän, että Me Naiset tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa?

Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa yli puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Jo 12 lehden lyhyestä määräaikaistilauksesta riittää iloa lahjansaajalle kolmeksi kuukaudeksi. Lehti on loistava lahjaidea kaikille heille, joilla on jo kaikkea.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikkiin lahjatilauksiin kuuluu kaupan päälle myös arvokas tilaajalahja.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta itsellesi ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.


Usein kysytyt kysymykset

Miksi Me Naiset tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja valita tilaajalahjan kaupan päälle. Silloin saat aina tuoreen julkaisun kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja. Tilaus sisältää usein myös digilehdet palvelun, jolloin saat lukea yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä verkossa ilmaiseksi koko tilauskauden ajan.

Onko Me Naiset tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä, voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle. Lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle.

Miten Me Naiset lehti tilataan?

Palvelumme kautta pääset tekemään lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan. Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden tilaussivuille, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot.

Milloin Me Naiset lehden tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan yleisesti noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Voinko tilata Me Naiset lehden puhelimitse?

Valitettavasti voit tehdä lehtitilauksen palvelussamme vain nettitilauksena. Tilauslomakkeen täyttäminen on kuitenkin helppoa ja se vie aikaasi vain muutaman minuutin.

Voinko tilata Me Naiset lehden sähköpostitse?

Palvelumme kautta voit tehdä lehtitilauksen ainoastaan nettitilauksena.

Miten Me Naiset lehti irtisanotaan?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu Sanoma Media Finlandin tarjoamalla Omasanoma.fi verkkosivuilla. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen”, pääset kirjautumaan sivuille syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnuksen sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Täytyykö määräaikainen lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaistilaukset päättyvät aina automaattisesti, eikä niitä tarvitse perua erikseen.

Täytyykö kestotilaus irtisanoa erikseen?

Me Naiset lehden kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Lehtitilaus pitää irtisanoa aina lehden kustantajalle.


Me Naiset lehden kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti


Kerro mielipiteesi Me Naiset lehdestä

 

Me Naiset kokemuksia

 

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Me naiset lehden tarjous oli edullinen ja tilaajalahjat kivoja

tiia

Lehtitarjouksia.com

Hei Tiia! Mukava kuulla.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Mietiin tosi kauan minkä naistenlehden tilaisin. Lopulta Me Naiset lehti vaikutti oikealta minulle. Nyt lehti on tullut jo puoli vuotta ja aijon jatkaa tilausta varmasti.

Saija

Lehtitarjouksia.com

Moi Saija! Kiva kuulla, että lehti on ollut mieleinen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Perjantaina Alepan kassalla mietin, millä lehdellä piristän itseäni viikonloppuna. Me Naiset lehden valitsin, kuten usein ennenkin. En pettynyt! Muotisivut ovat inspiroivia. Kiitos!

Vilma

Lehtitarjouksia.com

Moikka Vilma! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen Me Naiset lehteen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Voi, miten upea ruokaosio teillä taas oli! On mukavaa, että lehdessänne on erilaisia ruokateemoja. Olisiko vaikka intialaista seuraavaksi? Upeat kuvat lisäävät lukuiloa.

Ulla

Lehtitarjouksia.com

Hei Ulla! Mukava kuulla, että olet tykännyt lehden sisällöstä.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Kiitos Me Naiset lehdelle ihanasta leffaillasta! Vietimme mukavan elokuvaillan 21 tapaa pilata avioliitto –leffan näytöksessä sisareni kanssa. Upeaa, että lehti järjestää kestotilaajilleen tällaisiä mukavia pieniä yllätyksiä arjen kiireitä tasapainottamaan

Leila

Lehtitarjouksia.com

Moikka Leila! Mukavaa, että sait kutsun elokuviin. Toivottavasti lehti on mieleinen myös jatkossa.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Me Naiset-lehden tämän vuoden kaikki numerot ovat olleet uudistuksen myötä entistäkin parempia. Entistä enemmän lukemista ja mielenkiintoisia henkilöitä. Pidän myös Radalla-sivuista, joista saa tietoiskun tuoreista julkkiskasvoista. Lehti on selkeämpi kuin ennen ja kansikuvien valinta on osunut aivan nappiin. Pidän myös erityisen paljon herkullisista ruokaresepteistä

kaiho

Lehtitarjouksia.com

Hei Kaiho! Hienoa kuulla, että olet tykännyt uudistuneestä lehdestä.

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Haluan kiittää Me Naiset lehteä avarakatseisuudesta ja rohkeudesta. Oli hienoa huomata, että lehdessä on juttuja, joka käsittelevät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Enpä ole muista lehdistä samantapaisia artikkeleita löytänyt vielä ikinä. Jatkakaa samaan malliin!

maisa

Lehtitarjouksia.com

Moi Maisa! Kiitos mukavasta palautteesta.

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Täyteläinen, raikas, pehmeä, hienostunut, monipuolinen, mehukas, eloisa, kukkea ja luonteikas. Jättää mukavan jälkimaun. Enkä nyt puhu hyvästä viinistä, vaan täysin uudistuneesta Me Naiset lehdestä!

Elina

Lehtitarjouksia.com

Hei Elina! Kiitos kivasta palautteesta. Toivottavasti pidät lehden sisällöstä myös jatkossa.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Miten ihana Me Naiset -lehdestä onkaan tullut! Ennen tarvitsin monta lehteä saadakseni kaiken sen, joka nyt tulee yhdestä lehdestä. On kauneutta, muotia, ruokaa, terveyttä, leffoja, matkoja ja vielä tv-ohjelmatkin.

riina

Lehtitarjouksia.com

Hei Riina! Me Naiset lehti tosiaan on uudistunut melkoisesti! Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen tilaukseen.

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Jaa tykkäänkö kun lehti on ilmestynyt meille jo vuosikausia 😁

Hanna

Lehtitarjouksia.com

Moi Hanna! Olet sitten ollut tilaajana todella pitkään. Mukavia lukuhetkiä!