Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

me naiset tarjousTilaa Me Naiset netistä

 • Tilaa Me Naiset lehti ja saat lisäksi digilehdet-palvelun, josta pääset lukemaan yli 15 eri aikakauslehteä.
 • Lehti ilmestyy joka Torstai ilahduttamaan viikonloppuasi.
 • Lehti tarjoaa aina ajankohtaiset aiheet ja tietoa muodista, terveydestä, kauneudesta, ruoasta, ihmissuhteista, työelämästä, raha-asioista, sisustamisesta ja matkustamisesta.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Me Naiset on luetuin ja suosituin naisten viikkolehti Suomessa.
 • Lehti todella osaa yllättää, viihdyttää ja sykähdyttää.
 • Hyödynnä Me Naiset tarjous ja voit saada vuoden aikana yllätyksiä, kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä.

 

 

Me Naiset tarjous: 3kk / 12 numeroa + tilaajalahja 29,00 €

 

tilaa me naiset lehti

Me Naiset on ylivoimaisesti Suomen suosituin naisten viikkolehti. Se tarjoilee jokaisessa julkaisussa ajankohtaista tietoa muodista, henkilöistä, terveydestä, kauneudesta, ihmissuhteista, ruoasta, työelämästä, raha-asioista, sisustuksesta ja matkustamisesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.

Me Naiset lehden tarjous päivitetään noin kuukauden välein, joten tarkista ajankohtainen lehtitarjous ja mahdolliset tilaajaedut / tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti verkosta tutustumistarjoushintaan. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, saat lehtitilauksen noin 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Lehtitarjoukset on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle.

Me Naiset tarjous voi sisältää jopa kuusi erilaista tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjat vaihtuvat noin kuukauden välein ja ne sisältyvät myös lahjatilauksiin, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle.

Me Naiset tarjous sisältää usein myös todella suositun digilehdet palvelun, jossa on luettavissa jopa 15 eri aikakauslehteä. Digipalvelu toimii tietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

Miksi lehti sitten kannattaa tilata internetistä? Tilaamalla lehden verkosta, voit saada lehtitilauksen jopa 50% normaalihintaa halvemmalla ja saat kaikki lehdet kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja. Lisäksi voit usein itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle vai lahjaksi kaverille.

Tilaamalla lehden kestotilauksena, olet automaattisesti mukana lehden kustantajan järjestämässä vuosiarvonnassa, jossa arvotaan yhdelle tilaajalle 35.000 euroa!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista:: Viihdelehdet, Sisustuslehdet, Muotilehdet.

Me Naiset on varmasti Suomen suosituin naisten viikkolehti

Me Naiset on joka Torstai ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Me Naiset on noussut Suomen suosituimmaksi naisten viikkolehdeksi. Lehti todella tuntee kaikki Suomalaiset naiset ja tietää tarkalleen mikä heitä kiinnostaa.

Me Naiset on rohkea ja värikäs lehti täynnä koskettavia tarinoita ja mielenkiintoisia juttuja. Me Naiset on ajankohtainen joka Torstai ilmestyvä viikkolehti, täynnä viihdyttävää sisältöä. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, kauneudesta, muodista, terveydestä, raha-asioista, ruoasta, matkustamisesta, työelämästä ja sisustuksesta. Lehdessä puhutaan rohkeasti myös herkemmistä asioista.

Lehden tilaajana pysyt aina ajantasalla, mistä nyt puhutaan ja missä mennään, niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin erilaisissa tuotteissa. Sisällöltään Me Naiset on suuri lukupaketti, joka on täynnä ohjeita ja vinkkejä kaikille osa-alueille.

Lehden jokainen numero vie lukijat jännittäville ajatusmatkoille upeisiin matkakohteisiin ja antaa hyödyllisiä vinkkejä muotiin ja kauneudenhoitoon. Lehti näyttää joka viikko uusimmat sisustustrendit ja antaa aivan uusia ideoita keittiöön ja ruoanlaittoon.

Me Naiset lehti sopii kaikkiin tilanteisiin. Kerran viikossa ilmestyvän lehden kanssa on mukava pysähtyä hetkeksi arjen kiireiden keskellä ja rentoutua. Viihdyttävää, ajankohtaista ja hyödyllistä Me Naiset lehteä jaksaa lukea myös raskaan työpäivän päätteeksi.

Vuoden aikana lehti tarjoaa myös kilpailuja ja leffanäytöksiä, yllätyksenä lukijoilleen. Upean viikkolehden lisäksi lehti tarjoaa tilaajilleen iPad -lehden sekä näköislehden verkossa. Anna itsellesi hetki laatuaikaa hyvän lukemisen parissa ja tilaa Me Naiset lehti netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!

Me Naiset lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja/Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Lehti ilmestyy: 48 kertaa vuodessa
 • Lukijamäärä: 261 000
 • Mieslukijoita: 16%
 • Naislukijoita: 84%
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Iina Artima-Kyrki

Lunasta edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Oletko hankkimassa ystävänpäivälahjaa, syntymäpäivälahjaa, äitienpäivälahjaa tai muuten vain lahjaa hyvälle ystävälle? Tiesithän, että voit tilata Me Naiset lehden myös lahjaksi? Todella edullinen Me Naiset tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa!

Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa yli puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan!

Jo 12 lehden lyhyestä määräaikaisesta lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle kolmeksi kuukaudeksi! Suurin osa lehden lukijoista on 25-45 vuotiaita naisia, mutta lehdestä löytyy mielenkiintoista sisältöä myös nuoremmille sekä vanhemmille naisille ja siksi lehti onkin Suomen suosituin naisten viikkolehti.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa sinun tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikkiin lahjatilauksiin kuuluu kaupan päälle myös arvokas tilaajalahja.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron – 80 euroan välillä. Muista, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta itsellesi ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaa Me Naiset lehti edullisesti netistä ja saat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle!

Miksi lehti kannattaa tilata?

 • Me Naiset tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana pääset ensimmäisten joukossa lukemaan julkkisten kuulumiset ja muut ajankohtaiset aiheet.
 • Lehti on viihdyttävä, rentouttava ja antaa aivan uusia näkökulmia.
 • Lehdestä saat joka viikko parhaat vinkit ja ideat pukeutumiseen, hiustenlaittoon ja meikkaamiseen.
 • Lehdestä löydät joka viikko maukkaita ruokareseptejä, joita on mukava kokeilla kotona.
 • Lehti esittelee upeimmat matkakohteet ja vinkkaa parhaat paikat shoppailla sekä kertoo hyvistä ravintoloista.
 • Jokaisesta lehdestä saat uusia vaihtoehtoja terveelliseen ruokaan, hyvinvointiin ja liikuntaan.
 • Lehden tilaajana saat kaikki digitaaliset sisällöt kätevästi käyttöösi täysin ilmaiseksi.
 • Kaikki tilaukset sisältävät nyt myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle täysin ilmaiseksi kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Me Naiset lehden historia

Vuonna 1952 lehti ilmestyi ensimmäisen kerran tunnuslauseenaan – Nykyaikaisen naisen nykyaikainen lukemisto.

Vuonna 1957 lehden julkaisuoikeudet myytiin Sanoma Osakeyhtiölle. Vasta 1960-luvulla lehden konsepti alkoi vakiintua ja Me Naiset lehdestä tuli ensimmäinen naisten viikkolehti Suomessa.

Me Naiset lehden levikki nousi nopeasti. Vuodesta 1962 alkaen Me Naiset järjesti joka vuosi ”mannekiinikilpailun”, jossa etsittiin malleja Fordin mallitoimistoon New Yorkiin. Ensimmäisen mannekiinikilpailun voitti Hellevi Keko, joka teki menestyksekkään malliuran 1960-luvun amerikkalaisissa aikakauslehdissä.

1960-1970-luvuilla sukupuoliasioiden osuus Me Naiset lehden sisällössä kasvoi ajan hengen mukaisesti, ja lehti oli yksi ensimmäisistä, jotka suhtautuivat myönteisesti aborttiin, ehkäisyyn ja naisten seksuaalisten oikeuksien ajamiseen.

1980-luvulla Me Naiset alkoi tuoda esiin myös muita poliittisia kysymyksiä ja esitellä naispoliitikkoja. 1990-luvulla Me Naiset lehden linja keveni viihdejulkkisten haastatteluja kohti ja itsensä hemmotteluun. 2000-luvun konseptiuudistuksessa lehteen tulivat mukaan muun muassa usein globaaleja ilmiöitä käsittelevät kuvareportaasit.

Lukijoiden palaute

 • ”Miten ihana Me Naiset -lehdestä onkaan tullut! Ennen tarvitsin monta lehteä saadakseni kaiken sen, joka nyt tulee yhdestä lehdestä. On kauneutta, muotia, ruokaa, terveyttä, leffoja, matkoja ja vielä tv-ohjelmatkin”.
 • ”Täyteläinen, raikas, pehmeä, hienostunut, monipuolinen, mehukas, eloisa, kukkea  ja luonteikas. Jättää mukavan jälkimaun. Enkä nyt puhu hyvästä viinistä, vaan täysin uudistuneesta Me Naiset lehdestä!”
 • ”Haluan kiittää Me Naiset lehteä avarakatseisuudesta ja rohkeudesta. Oli hienoa huomata, että lehdessä on juttuja, joka käsittelevät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Enpä ole muista lehdistä samantapaisia artikkeleita löytänyt vielä ikinä. Jatkakaa samaan malliin!”
 • ”Me Naiset-lehden tämän vuoden kaikki numerot ovat olleet uudistuksen myötä entistäkin parempia. Entistä enemmän lukemista ja mielenkiintoisia henkilöitä. Pidän myös Radalla-sivuista, joista saa tietoiskun tuoreista julkkiskasvoista. Lehti on selkeämpi kuin ennen ja kansikuvien valinta on osunut aivan nappiin. Pidän myös erityisen paljon herkullisista ruokaresepteistä.”
 • ”Kiitos Me Naiset lehdelle ihanasta leffaillasta! Vietimme mukavan elokuvaillan 21 tapaa pilata avioliitto –leffan näytöksessä sisareni kanssa. Upeaa, että lehti järjestää kestotilaajilleen tällaisiä mukavia pieniä yllätyksiä arjen kiireitä tasapainottamaan.”
 • ”Voi, miten upea ruokaosio teillä taas oli! On mukavaa, että lehdessänne on erilaisia ruokateemoja. Olisiko vaikka intialaista seuraavaksi? Upeat kuvat lisäävät lukuiloa.”
 • ”Perjantaina Alepan kassalla mietin, millä lehdellä piristän itseäni viikonloppuna. Me Naiset lehden valitsin, kuten usein ennenkin. En pettynyt! Muotisivut ovat inspiroivia. Kiitos!”
 • ”Mietiin tosi kauan minkä naistenlehden tilaisin. Lopulta Me Naiset lehti vaikutti oikealta minulle. Nyt lehti on tullut jo puoli vuotta ja aijon jatkaa tilausta varmasti.”

Tilaajaedut

Lehden tilaajana on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja lehtitilauksen yhteydessä, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Jos haluat saada kaikki tilaajaedut käyttöösi, niin silloin lehti tulee tilata kestotilauksena, koska kaikki tilaajaedut ovat aina voimassa kaikissa kestotilauksissa. Jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Lehtien kestotilauksia pidetään yleensä jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huononpi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä. Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena tilauksena, koska silloin lehden saajan ei tarvitse irtisanoa erikseen tilausta vaan lehtitilaus loppuu automaattisestin lehtitilauksen viimeiseen numeroon. Lehti on mahdollista tilata myös kestotilauksena lahjaksi ja lehden tilaamisen jälkeen voit perua lehtitilauksen loppumaan lehtitilauksen viimeiseen numeroon, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus.

Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa, sama pätee myös Me Naiset lehteen. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää edullinen Me Naiset tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.

Tilaajalahja

Me Naiset lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 80 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Digilehdet-palvelu ilmaiseksi

Kaikki lehden tilaajat saavat tunnukset todella suosittuun digipalveluun, josta pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi koko tilausjakson ajan. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Hyvä Terveys lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Glorian Koti? ET-lehti? Lunasta Me Naiset tarjous nyt ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Onnenarvonta

Me Naiset lehden kestotilaajana osallistut automaattisesti suureen onnenarvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa jopa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!

Ilmaisia tuotteita

Me Naiset lehden kestotilaajille on toisinaan tarjolla myös yllätysetuja, ilmaisia tuotteita tms. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista ilmoitetaan sähköpostitse.

Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää toisinaan myös lukijailtoja, leffailtoja, kulttuuritapahtumia, lukijamatkoja ja ostosetuja. Kaikista yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.

Digisisällön vaatimukset

 • Selainversio: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Me Naiset lehti netissä

Lehteen voit tutustua halutessasi myös lehden suositussa nettiversiossa. Nettiversiosta löydät saman tyylisiä artikkeleita ja aiheita, joita on myös Me Naiset lehdessä. Nettiversiossa on vain vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta. Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Me Naiset lehden sivultamme.

Suosittu keskustelupalsta

Me Naiset lehden nettisivuilla on suosittu keskustelupalsta, jossa voit keskustella muiden ihmisten kanssa ja kysyä vaikka neuvoa mieltä askarruttaviin asioihin. Keskustelupalstalle kannattaa rekisteröityä, niin voit aloittaa uusia keskusteluja ja kysyä vaikka kysymyksen muilta käyttäjiltä. Ilman rekisteröitymistä voit vain kommentoida muiden aloittamia keskusteluja. Rekisteröitymiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti, ja se on täysin ilmaista.

Me Naiset Talk Show

Miksi uimahalliinkin pitää mennä meikit naamassa? Voimaannuttaako äly vai ulkonäkö? Missä viipyvät elokuvat Suomalaisista naisista? #EVEK – Ei vois enempää kiinnostaa on Me Naisten nettisivuilla pyörivä hauska Talk Show. Talk Show videoissa on mukana kolme naista, jotka keskustelevat päivän polttavista puheenaiheista. Videoissa mukana Ulla Virtanen, Veera Korhonen ja Niina Lahtinen.

Blogiyhteisö

Lehden nettisivuilla on myös suosittu blogiyhteisö, jossa voit lukea mielenkiintoisia artikkeleita ja voit myös itse kommentoida mitä mieltä olet aiheesta. Blogiyhteisössä on mahdollisuus perustaa myös helposti oma blogi. Katso ohjeet blogiyhteisöstä.

Ajanviete

Nettisivuilta löydät myös mukavaa ajanvietettä. Sivuston kilpailut, ristikko, sää ja pelit ovat mukavaa ajanvietettä sateisina päivinä. Sivustolla on myös paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja videoita.

Reseptiarkisto

Reseptiarkisto on paikka, josta sinun on helppo käydä katsomassa unohtunut tai täysin uusi ruokaresepti. Etsitpä sitten pääruoan reseptiä tai jälkiruoan reseptiä, niin löydät sen varmasti suuresta reseptiarkistosta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lehden lehtitilaus tehdään?

Päivitämme sivustolle aina Me Naiset lehden uusimman lehtitarjouksen ja tilaajalahjat. Sivustomme kautta pääset tekemään lehden lehtitilauksen suoraan kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Me Naiset lehden kustantajan sivulle, josta löytyy sama lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla saat valita tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot.

Onko lehtitarjous voimassa lahjatilauksissa?

Me Naiset tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, jolloin siirryt Me Naiset lehden kustantajan sivulle. Valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot. Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Saako lehtitilauksen tehdä sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse. Lehden voi tilata ainoastaan täyttämällä tilauslomakkeen netissä.

Milloin saan tilaajalahjan?

Me Naiset lehden tilaajalahjat toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Voinko saada tilaajalahjan nopeammin?

Tilaajalahjan voit saada hieman nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Me Naiset lehden kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksessa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi. Lehtitilaus pitää irtisanoa aina lehden kustantajalle.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Me Naiset lehden määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät aina automaattisesti, eikä niitä tarvitse perua erikseen. Määräaikainen lehtitilaus päättyy kampanjan viimeiseen numeroon.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu Sanoma Media Finlandin sivulla. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen”, pääset kirjautumaan sivulle syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.

 

Me Naiset lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Me Naiset ilmestymispäivät 2018

Alla olevaan taulukkoon olemme koonneet lehden teemat, aineisto, varaus ja ilmestymispäivät. Katso taulukosta milloin seuraava numero kolahtaa postilaatikkoon ja mitä teemoja lehti pitää sisällään.

NumeroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
114.1219.124.1Hiusextra: Talvitukan uudet mallit ja värit. Parhaat vegeherkut kotikeittiöön
227.122.111.1Matkaextra: Vinkit talvilomaan ja kesäloman suunnitteluun. Muotia muodokkaalle
33.18.118.1Suuri ruokanumero: Talven uudet herkut ja juomat. Luonnonkosmetiikan parhaat
410.115.1 25.1Sisustusextra: värit ja trendit. Parhaat farkut eri vartalotyypeille
517.122.11.2Hyvinvointia mielelle ja keholle: virkisty viikonlopussa. Gluteenittomat herkut
624.129.18.2Kauneusextra: ihonhoito ja parhaat meikit. Talven helppoa ja herkullista leivontaa. Ystävänpäivähoroskooppi
731.15.215.2Kevään suuri muotinumero: ihanimmat vaatteet, kengät ja asusteet
87.212.222.2Hemmottelua pikkurahalla: muoti, kosmetiikka ja herkut
914.219.21.3Kuntoiluextra: Uudet trendilajit & parhaat vinkit ja varusteet. Terveellistä ja trendikästä arkiruokaa uusin maustein.
1021.226.28.3Muotia ja keuneutta verkosta. Uutta kivaa kevätkodin sisustukseen
1128.25.315.3Kuntoile ja kevennä syömällä: täsmäreseptit ja kuntoiluvinkit. Parhaat farkut
127.312.322.3Pääsiäisen uudet herkut & parhaat juhlajuomat
13 - 1412.316.328.3Kevään suuri kauneusnumero. Piha ja perveke.
1527.33.412.4Uutta kivaa hiuksiin. Pyöräily.
164.49.419.4Korut, kellot & ihanat asusteet. Omat rahat
1711.416.426.430 minuutin vappubuffa & parhaat kuoharit alle 10 e
1818.423.43.5Kevään juhlat: ruokaa ja tunnelmointia, reseptit, juomat, kattaus ja koristelu
1925.430.49.5Kevään upein juhlamuoti & juhlameikit. Kesäkodin sisustusvinkit.
2030.44.517.5Aurinkovoiteet, -lasit ja parhaat uikkarit. Vegaanista leivontaa
219.514.524.5Suuri grilliextra. Uutuustuoksut. Lemmikkiextra.
2216.521.531.5Markettikosmetiikan parhaat. Kotimaan parhaat lomakohteet.
2323.528.57.6Kesäihon hoito- ja meikkivinkit, ihanat kynnet. Parhaat kirjat
2430.54.614.6Juhannuksen parhaat ruuat ja juomat. Rakkaushoroskoopppi
25 - 264.68.620.6Muhkea juhannustupla. Kesämuotia ja kauneutta. Kesäpasta ja muut helpot lomaherkut. KESÄLIITE
2720.625.65.7Kesäherkut ja grillaaminen. Parhaat kesäjuomat. KESÄLIITE
2827.62.712.7Mindfulness-extra: Lepo, läsnäolo ja vinkit hyvään oloon. Ihanat jälkkärit kauden marjoista. KESÄLIITE
294.79.719.7Vinkit vartalon- ja ihonhoitoon, kesätuoksut. Suomalaista kesäruokaa uusin maustein KESÄLIITE
3011.716.726.7Kesähiukset. Meikkipussin ja vaatekaapin päivitys. Vaellus ja melonta. KESÄLIITE
3118.723.72.8Kevennä ja kuntoile. Reseptit ja liikuntavinkit. Sporttimuotia.
32 - 3325.730.79.8Syksyn upea muotinumero. Sesongin herkut syksyn sadosta.
348.813.823.8Syksyn suuri ruokaextra: trendit ja reseptit. Onnistu farkkuostoksilla.
3515.820.830.8Syksyn sisustusextra: uutta kivaa kotiin. Upeat kengät, laukut ja asusteet.
3622.827.86.9Kauneusextra: ihonhoito ja parhaat meikit. Upeat alusvaatteet
3729.83.913.9Matkaextra: Vinkit syyslomaan ja talviloman suunnitteluun. Kevyttä syysruokaa.
385.910.920.9Parhaat talvitakit. Luksuskosmetiikan parhaat löydöt
3912.917.927.9Hemmottelua pikkurahalla: muoti, kosmetiikka ja herkut. Kodin talous kuntoon.
4019.924.94.10Vinkit parempaan uneen, lepoon ja stressistä palautumiseen. Syksyn herkkuruuat ja viinit.
4126.91.1011.10Syysihon ja hiusten tehohoidot ja tuotteet. Sisustuslöydöt.
423.108.1018.10Kuntoiluextra: kehonpainotreenit ja lihashuolto. Ihanat tuoksut, korut ja kellot.
4310.1015.1025.10Pikkujoulun suolaiset leivonnaiset ja glögit: upea juhlamuoti ja -meikki, herkut.
4417.1022.101.11Piristystä syksyyn: muodin ja kauneuden uudet trendit. Talvihiukset
4524.1029.108.11Herkullista sohva- ja sänkyruokaa. Talven parhaat neuleet.
4631.105.1115.11Hemmotteluextra: Hoida ja helli itseäsi, uudet hemmotteluvinkit. Viikonloppumatkat.
477.1112.1122.11Sisustuslöydöt jouluun. Parhaat lahjaideat.
4814.1119.1129.11Helppoa leivontaa valmistaikinilla ja mukavaa muotia. Viihde-elektroniikan ykköslahjat
4921.1126.115.12Suuri jouluruokaextra: joulun ruuat, makeat herkut / suklaaherkut ja juomat. Vuoden parhaat kauneustuotteet.
50 - 5126.1130.1113.12Vuodenvaihteen juhlat: muoti, kauneus ja ruoka. Vuosihoroskooppi 2018.
5210.1214.1228.12Kevennä ja kuntoile. Reseptit ja liikuntavinkit. Sporttimuotia.
9.5 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)