Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Me Naiset

me naiset tarjousTilaa Me Naiset netistä

 • Tilaa Me Naiset lehti ja saat lisäksi digilehdet-palvelun, josta pääset lukemaan yli 15 eri aikakauslehteä.
 • Lehti ilmestyy joka Torstai ilahduttamaan viikonloppuasi.
 • Lehti tarjoaa aina ajankohtaiset aiheet ja tietoa muodista, terveydestä, kauneudesta, ruoasta, ihmissuhteista, työelämästä, raha-asioista, sisustamisesta ja matkustamisesta.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Me Naiset on luetuin ja suosituin naisten viikkolehti Suomessa.
 • Lehti todella osaa yllättää, viihdyttää ja sykähdyttää.
 • Hyödynnä Me Naiset tarjous ja voit saada vuoden aikana yllätyksiä, kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä.

 


Tilaa Me Naiset nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

me naiset tarjous


Me Naiset lyhyesti

Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, joka tunnetaan hyväntuulisesta huumoristaan, yllättäviä näkökulmia arkisiin asioihin tuovasta uskaliaasta otteestaan sekä rohkeasti uusiin puhenaiheisiin ja ilmiöihin tarttumisesta. Joka numerossa uutta tietoa muodista, henkilöistä, terveydestä, kauneudesta, ihmissuhteista, ruoasta, työelämästä, raha-asioista, sisustuksesta ja matkustamisesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.


Me Naiset lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta edulliseen tarjoushintaan säännöllisesti kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat näet klikkaamalla Tilaa tästä napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen tutustumistarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle. Lisäksi lehden uusin numero on saatavilla lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Me Naiset lehden tilaajat saavat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle

Me Naiset tarjous saattaa sisältää välillä jopa kuusi erilaista tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Lahjatilaus sisältää aina samat tilaajalahjat, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa: mineraalimeikkisetti, Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, muumimuki, upea laukku yms. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 2o – 100 euroa.


Miksi Me Naiset lehti sitten kannattaa tilata internetistä?

Tilaamalla lehden verkosta, saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja valita tilaajalahjan kaupan päälle. Silloin saat aina tuoreen julkaisun kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja. Tilaus sisältää usein myös todella suositun digilehdet palvelun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen aikakauslehden vuosikerrat. Digipalvelu toimii tietokoneella, puhelimella ja tabletilla.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista:: Viihdelehdet, Sisustuslehdet, Muotilehdet.


Me Naiset on varmasti Suomen suosituin naisten viikkolehti

Me Naiset on joka Torstai ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Se on noussut nopeasti Suomen suosituimmaksi naisten viikkolehdeksi, joka kertoo laadukkaasta sisällöstä. Lehti todella tuntee kaikki Suomalaiset naiset ja tietää tarkalleen mikä heitä kiinnostaa. Lehden parissa voit ottaa rennosti ajatuksia herättävien lukujuttujen parissa ja nautiskelemaan muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja matkailun maailmasta.

Me Naiset on värikäs lehti täynnä koskettavia tarinoita ja mielenkiintoisia juttuja. Joka Torstai ilmestyvä viikkolehti on täynnä viihdyttävää sisältöä. Se tarjoaa ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, kauneudesta, muodista, terveydestä, raha-asioista, ruoasta, matkustamisesta, työelämästä ja sisustuksesta. Lehdessä puhutaan rohkeasti myös herkemmistä asioista. Se tunnetaan uskaliaasta otteestaan, joka tarttuu rohkeasti uusiin puhenaiheisiin ja ilmiöihin.

Me Naiset lehden tilaajana pysyt aina ajantasalla siitä, mistä juuri nyt puhutaan ja missä mennään, niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin erilaisissa tuotteissa. Sisällöltään lehti on aina ajankohtainen ja melko tuhti lukupaketti täynnä ohjeita ja vinkkejä kaikille osa-alueille. Joka numerosta löytyy tuoremmat julkkisten kuulumiset ja runsaasti kiiinostavien henkilöiden haastatteluja, jotka kertovat usein avoimesti koskettavia tarinoita elämästään.

Lehden jokainen numero vie lukijat jännittäville ajatusmatkoille upeisiin matkakohteisiin ja antaa hyödyllisiä vinkkejä muotiin ja kauneudenhoitoon. Lehti näyttää joka viikko uusimmat sisustustrendit ja antaa aivan uusia ideoita keittiöön ja ruoanlaittoon.

Me Naiset lehti sopii kaikkiin tilanteisiin. Kerran viikossa ilmestyvän lehden kanssa on mukava pysähtyä hetkeksi arjen kiireiden keskellä ja rentoutua. Viihdyttävää, ajankohtaista ja hyödyllistä lehteä jaksaa lukea myös raskaan työpäivän päätteeksi. Vuoden aikana se tarjoaa myös kilpailuja ja leffanäytöksiä, yllätyksenä lukijoilleen.

Upean viikkolehden lisäksi lehti tarjoaa tilaajilleen iPad -lehden sekä näköislehden verkossa. Anna itsellesi hetki laatuaikaa hyvän lukemisen parissa ja tilaa Me Naiset lehti netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Me Naiset lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja/Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1952
 • Lehti ilmestyy: 52 kertaa vuodessa
 • Lukijamäärä: 261 000
 • Mieslukijoita: 16 %
 • Naislukijoita: 84 %
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Iina Artima-Kyrki

Hyödynnä Me Naiset tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Oletko hankkimassa ystävänpäivälahjaa, syntymäpäivälahjaa, äitienpäivälahjaa tai muuten vain lahjaa hyvälle ystävälle? Tiesithän, että voit tilata Me Naiset lehden myös lahjaksi? Todella edullinen Me Naiset tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa!

Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa yli puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan!

Jo 12 lehden lyhyestä määräaikaisesta lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle kolmeksi kuukaudeksi! Suurin osa lehden lukijoista on 25-45 vuotiaita naisia, mutta lehdestä löytyy mielenkiintoista sisältöä myös nuoremmille sekä vanhemmille naisille ja siksi lehti onkin Suomen suosituin naisten viikkolehti.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa sinun tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikkiin lahjatilauksiin kuuluu kaupan päälle myös arvokas tilaajalahja.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron – 80 euroan välillä. Muista, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta itsellesi ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaa Me Naiset lehti edullisesti netistä ja saat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Me Naiset kannattaa tilata?

 • Me Naiset tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana pääset ensimmäisten joukossa lukemaan julkkisten kuulumiset ja muut ajankohtaiset aiheet.
 • Lehti on viihdyttävä, rentouttava ja antaa aivan uusia näkökulmia.
 • Lehdestä saat joka viikko parhaat vinkit ja ideat pukeutumiseen, hiustenlaittoon ja meikkaamiseen.
 • Lehdestä löydät joka viikko maukkaita ruokareseptejä, joita on mukava kokeilla kotona.
 • Lehti esittelee upeimmat matkakohteet ja vinkkaa parhaat paikat shoppailla sekä kertoo hyvistä ravintoloista.
 • Jokaisesta lehdestä saat uusia vaihtoehtoja terveelliseen ruokaan, hyvinvointiin ja liikuntaan.
 • Lehden tilaajana saat kaikki digitaaliset sisällöt kätevästi käyttöösi täysin ilmaiseksi.
 • Kaikki tilaukset sisältävät nyt myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle täysin ilmaiseksi kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Me Naiset lehden historia

Vuonna 1952 lehti ilmestyi ensimmäisen kerran tunnuslauseenaan – Nykyaikaisen naisen nykyaikainen lukemisto.

Vuonna 1957 lehden julkaisuoikeudet myytiin Sanoma Osakeyhtiölle. Vasta 1960-luvulla lehden konsepti alkoi vakiintua ja Me Naiset lehdestä tuli ensimmäinen naisten viikkolehti Suomessa.

Me Naiset lehden levikki nousi nopeasti. Vuodesta 1962 alkaen Me Naiset järjesti joka vuosi ”mannekiinikilpailun”, jossa etsittiin malleja Fordin mallitoimistoon New Yorkiin. Ensimmäisen mannekiinikilpailun voitti Hellevi Keko, joka teki menestyksekkään malliuran 1960-luvun amerikkalaisissa aikakauslehdissä.

1960-1970-luvuilla sukupuoliasioiden osuus Me Naiset lehden sisällössä kasvoi ajan hengen mukaisesti, ja lehti oli yksi ensimmäisistä, jotka suhtautuivat myönteisesti aborttiin, ehkäisyyn ja naisten seksuaalisten oikeuksien ajamiseen.

1980-luvulla Me Naiset alkoi tuoda esiin myös muita poliittisia kysymyksiä ja esitellä naispoliitikkoja. 1990-luvulla Me Naiset lehden linja keveni viihdejulkkisten haastatteluja kohti ja itsensä hemmotteluun. 2000-luvun konseptiuudistuksessa lehteen tulivat mukaan muun muassa usein globaaleja ilmiöitä käsittelevät kuvareportaasit.


Tilaajaedut

Lehden tilaajana on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja lehtitilauksen yhteydessä, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Jos haluat saada kaikki tilaajaedut käyttöösi, silloin lehti tulee tilata kestotilauksena, koska kaikki tilaajaedut ovat aina voimassa kaikissa kestotilauksissa.

Jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaistilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Lehtien kestotilauksia pidetään yleensä jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huonompi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä.

Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehden saajan ei tarvitse irtisanoa erikseen tilausta vaan lehtitilaus loppuu automaattisesti lehtitilauksen viimeiseen numeroon.

Lehti on mahdollista tilata myös kestotilauksena lahjaksi ja lehden tilaamisen jälkeen voit perua tilauksen loppumaan tarjousjakson viimeiseen numeroon, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus.


Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa, sama pätee myös Me Naiset lehteen. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää edullinen Me Naiset tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Tilaajalahja

Me Naiset lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 80 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digilehdet-palvelu ilmaiseksi

Kaikki lehden tilaajat saavat tunnukset todella suosittuun digipalveluun, josta pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi koko tilausjakson ajan. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Hyvä Terveys lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Glorian Koti? ET-lehti? Lunasta Me Naiset tarjous nyt ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Me Naiset lehden kestotilaajana osallistut automaattisesti suureen onnenarvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa jopa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!

Ilmaisia tuotteita

Me Naiset lehden kestotilaajille on toisinaan tarjolla myös yllätysetuja, ilmaisia tuotteita tms. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista ilmoitetaan sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää toisinaan myös lukijailtoja, leffailtoja, kulttuuritapahtumia, lukijamatkoja ja ostosetuja. Kaikista yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Digisisällön vaatimukset

 • Selainversio: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Me Naiset lehti netissä

Lehteen voit tutustua halutessasi myös lehden suositussa nettiversiossa.

Nettiversiosta löydät saman tyylisiä artikkeleita ja aiheita, joita on myös Me Naiset lehdessä.

Nettiversiossa on vain vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on.

Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Me Naiset lehden sivuiltamme.


Suosittu keskustelupalsta

Me Naiset lehden nettisivuilla on suosittu keskustelupalsta, jossa voit keskustella muiden ihmisten kanssa ja kysyä vaikka neuvoa mieltä askarruttaviin asioihin. Keskustelupalstalle kannattaa rekisteröityä, niin voit aloittaa uusia keskusteluja ja kysyä vaikka kysymyksen muilta käyttäjiltä. Ilman rekisteröitymistä voit vain kommentoida muiden aloittamia keskusteluja. Rekisteröitymiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti, ja se on täysin ilmaista.


Me Naiset Talk Show

Miksi uimahalliinkin pitää mennä meikit naamassa? Voimaannuttaako äly vai ulkonäkö? Missä viipyvät elokuvat Suomalaisista naisista? #EVEK – Ei vois enempää kiinnostaa on Me Naisten nettisivuilla pyörivä hauska Talk Show. Talk Show videoissa on mukana kolme naista, jotka keskustelevat päivän polttavista puheenaiheista. Videoissa mukana Ulla Virtanen, Veera Korhonen ja Niina Lahtinen.


Blogiyhteisö

Lehden nettisivuilla on myös suosittu blogiyhteisö, jossa voit lukea mielenkiintoisia artikkeleita ja voit myös itse kommentoida mitä mieltä olet aiheesta. Blogiyhteisössä on mahdollisuus perustaa myös helposti oma blogi. Katso ohjeet blogiyhteisöstä.


Ajanviete

Nettisivuilta löydät myös mukavaa ajanvietettä. Sivuston kilpailut, ristikko, sää ja pelit ovat mukavaa ajanvietettä sateisina päivinä. Sivustolla on myös paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja videoita.


Reseptiarkisto

Reseptiarkisto on paikka, josta sinun on helppo käydä katsomassa unohtunut tai täysin uusi ruokaresepti. Etsitpä sitten pääruoan reseptiä tai jälkiruoan reseptiä, niin löydät sen varmasti suuresta reseptiarkistosta.


Miten Me Naiset lehti tilataan?

Sivustomme kautta pääset tekemään lehtitilauksen suoraan kustantajan verkkosivuilta tarjoushintaan.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivuille, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Kustantajan tilaussivulla saat valita tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot.


Onko lehtitarjous voimassa lahjatilauksissa?

Me Naiset tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa.

Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt Me Naiset lehden kustantajan tilaussivulle.

Valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata lehden sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse.

Lehden voit tilata ainoastaan täyttämällä tilauslomakkeen netissä.


Milloin tilaajalahja toimitetaan?

Me Naiset lehden tilaajalahjat toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.


Voinko saada tilaajalahjan nopeammin?

Tilaajalahjan voit saada hieman nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Me Naiset lehden kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Lehtitilaus pitää irtisanoa aina lehden kustantajalle.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Me Naiset lehden määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät aina automaattisesti, eikä niitä tarvitse perua erikseen.

Määräaikaistilaus päättyy kampanjan viimeiseen numeroon.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu Sanoma Media Finlandin tarjoamalla Omasanoma.fi verkkosivuilla.

Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen”, pääset kirjautumaan sivulle syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi.

Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Me Naiset lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti


Kerro mielipiteesi Me Naiset lehdestä

 

Me Naiset lehden arvostelut

 

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Me naiset lehden tarjous oli edullinen ja tilaajalahjat kivoja

tiia

Lehtitarjouksia.com

Hei Tiia! Mukava kuulla.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Mietiin tosi kauan minkä naistenlehden tilaisin. Lopulta Me Naiset lehti vaikutti oikealta minulle. Nyt lehti on tullut jo puoli vuotta ja aijon jatkaa tilausta varmasti.

Saija

Lehtitarjouksia.com

Moi Saija! Kiva kuulla, että lehti on ollut mieleinen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Perjantaina Alepan kassalla mietin, millä lehdellä piristän itseäni viikonloppuna. Me Naiset lehden valitsin, kuten usein ennenkin. En pettynyt! Muotisivut ovat inspiroivia. Kiitos!

Vilma

Lehtitarjouksia.com

Moikka Vilma! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen Me Naiset lehteen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Voi, miten upea ruokaosio teillä taas oli! On mukavaa, että lehdessänne on erilaisia ruokateemoja. Olisiko vaikka intialaista seuraavaksi? Upeat kuvat lisäävät lukuiloa.

Ulla

Lehtitarjouksia.com

Hei Ulla! Mukava kuulla, että olet tykännyt lehden sisällöstä.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Kiitos Me Naiset lehdelle ihanasta leffaillasta! Vietimme mukavan elokuvaillan 21 tapaa pilata avioliitto –leffan näytöksessä sisareni kanssa. Upeaa, että lehti järjestää kestotilaajilleen tällaisiä mukavia pieniä yllätyksiä arjen kiireitä tasapainottamaan

Leila

Lehtitarjouksia.com

Moikka Leila! Mukavaa, että sait kutsun elokuviin. Toivottavasti lehti on mieleinen myös jatkossa.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Me Naiset-lehden tämän vuoden kaikki numerot ovat olleet uudistuksen myötä entistäkin parempia. Entistä enemmän lukemista ja mielenkiintoisia henkilöitä. Pidän myös Radalla-sivuista, joista saa tietoiskun tuoreista julkkiskasvoista. Lehti on selkeämpi kuin ennen ja kansikuvien valinta on osunut aivan nappiin. Pidän myös erityisen paljon herkullisista ruokaresepteistä

kaiho

Lehtitarjouksia.com

Hei Kaiho! Hienoa kuulla, että olet tykännyt uudistuneestä lehdestä.

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Haluan kiittää Me Naiset lehteä avarakatseisuudesta ja rohkeudesta. Oli hienoa huomata, että lehdessä on juttuja, joka käsittelevät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Enpä ole muista lehdistä samantapaisia artikkeleita löytänyt vielä ikinä. Jatkakaa samaan malliin!

maisa

Lehtitarjouksia.com

Moi Maisa! Kiitos mukavasta palautteesta.

4,0 rating
joulukuu 23, 2018

Täyteläinen, raikas, pehmeä, hienostunut, monipuolinen, mehukas, eloisa, kukkea ja luonteikas. Jättää mukavan jälkimaun. Enkä nyt puhu hyvästä viinistä, vaan täysin uudistuneesta Me Naiset lehdestä!

Elina

Lehtitarjouksia.com

Hei Elina! Kiitos kivasta palautteesta. Toivottavasti pidät lehden sisällöstä myös jatkossa.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Miten ihana Me Naiset -lehdestä onkaan tullut! Ennen tarvitsin monta lehteä saadakseni kaiken sen, joka nyt tulee yhdestä lehdestä. On kauneutta, muotia, ruokaa, terveyttä, leffoja, matkoja ja vielä tv-ohjelmatkin.

riina

Lehtitarjouksia.com

Hei Riina! Me Naiset lehti tosiaan on uudistunut melkoisesti! Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen tilaukseen.

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Jaa tykkäänkö kun lehti on ilmestynyt meille jo vuosikausia 😁

Hanna

Lehtitarjouksia.com

Moi Hanna! Olet sitten ollut tilaajana todella pitkään. Mukavia lukuhetkiä!

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Me naiset lehden tilaajalahjat ovat aina mukavia. Paljon oli taas valinnanvaraa 😊👍

Heini

Lehtitarjouksia.com

Moi Heini! Me Naiset lehden tilaajalahjavaihtoehtoja tosiaan on aina paljon.

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Me naiset on aina hyvä!!!

Helmi

Lehtitarjouksia.com

Hei Helmi! Kiitos palautteesta.

4,0 rating
joulukuu 21, 2018

Hyvä oli

Virva

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta.

2,0 rating
joulukuu 21, 2018

Ei tuo nyt muita perus viikkolehti kummempi ollut

Kaija
4,0 rating
joulukuu 21, 2018

Tyytyväinen olen.

Muori

Lehtitarjouksia.com

Hei ja kiitos palautteesta!

4,0 rating
joulukuu 21, 2018

Ihan kiva viikkolehti.

Maisa

Lehtitarjouksia.com

Moi Maisa! Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen.

4,0 rating
joulukuu 21, 2018

Ei valittamista

Eila

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

3,0 rating
joulukuu 21, 2018

Ok

Kulju
5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Tilasin joululahjaksi äitille. Sääs nähdä tykkääkö

Raija

Lehtitarjouksia.com

Moi Raija! Toivotaan, että lehti on mieleinen.

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Pakko oli laittaa lehti tilaukseen. Oli niin edullinen tuo me naiset lehden tarjous

Kata

Lehtitarjouksia.com

Hei Kata! Me Naiset lehden tarjous on todella juuri nyt ennätyksellisen edullinen. Toivottavasti myös tilaajalahjat ovat mieleisiä.

5,0 rating
joulukuu 21, 2018

Me naiset oli ilmeisesti uudistunut. Oli paljon eri osioita tullut lisää. Taisi olla sivumääräkin kasvanut

Elli

Lehtitarjouksia.com

Hei Elli! Me Naiset lehti on uudistunut melkoisesti, joka on tuonut myös paljon positiivista palautetta.

5,0 rating
lokakuu 10, 2018

Hienoa nähdä, että Me Naiset on mukana Roosa nauha -keräyksessä! Nyt ollaan tärkeällä asialla liikkeellä! Tein heti tilauksen ja tilasin lehden samalla lahjaksi siskolleni 🙂

Piia
5,0 rating
lokakuu 10, 2018

Tilasin pitkästä aikaa Me Naiset lehden, kun olis tarjouksessa nyt -50% ja samalla tuin Roosa nauha -keräystä. Valitsin tilaajalahjaksi mineraalimeikkisetin. Toivottavasti on yhtä laadukas kuin muutama vuosi sitten 🙂

Minna