Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mediuutiset

mediuutiset lehtiTilaa Mediuutiset netistä

 • Mediuutiset on Suomen suurin terveydenhoitoalan ammattilehti.
 • Terveydenhuollon uutislehti on suunnattu lääkäreille, hoitajille, sairaaloille, työterveysasemille, terveydenhuolto-, lääke- ja apteekkialan ammattilaisille.
 • Terveydenhuollon erikoislehti on tutkitusti Suomen suosituin terveydenhuoltoa käsittelevä sanomalehti.
 • Lehti kokoaa yhteen terveydenhuoltoalan viikon tärkeimmät pääuutiset ja teemasivuille ajankohtaisia terveysaiheita.
 • Mediuutiset on Alma Talent Oy:n julkaisema uutislehti, joka ilmestyy 45 kertaa vuodessa.

 

Tilaa terveydenhuoltoalan uutislehti nyt 24% edullisemmin netistä

tilaa mediuutiset lehti

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutismedia, joka on suunnattu etupäässä suomalaisille lääkäreille, terveydenhuollon päättäjille ja lääkealan ammattilaisille. Se kertoo olennaisen terveydenhuollosta tarjoamalla lukijoilleen terveydenhuollon pääuutiset, ilmiöt ja kattavat artikkelit monipuolisesti sekä luotettavasti.

Suomen suurin terveydenhoitolalan ammattilehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta jopa 24% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus tarjoushintaan verkosta. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden erikoishintaan joko itselle, lahjaksi ystävälle tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Mediuutiset on tilattavissa netistä suoraan kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on usein 6 kk tai 12 kk mittainen tilausjakso, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus tehdään myös 12 kk tai 6 kk tilausjaksona, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle puhelimitse tai verkossa.

Lehden voi tilata myös lahjaksi automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai edullisempana kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen. Lahjatilaus suositellaan kuitenkin tekemään aina määräaikaistilauksena, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta ajoissa, vaan lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti tilausjakson viimeisen numeron ilmestyttyä.

Miksi Mediuutiset lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin lehden normaalihintaan verrattuna ja voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina uusimman lehden ensimmäisten joukossa kotiovelle toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: terveyslehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Mediuutiset kertoo viikon pääuutiset terveydenhuoltoalalta

Mediuutiset on Suomen suurin ja siteeratuin terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu uutislehti, joka välittää tärkeimmät ja uusimmat tiedot alalta lääkäreille, terveydenhuollon päättäjille ja lääkealan ammattilaisille. Jo vuodesta 1998 lähtien ilmestynyt julkaisu kuuluu tänä päivänä Alma Talent Oy:n laajaan lehtivalikoimaan, joka ilmestyy 45 kertaa vuodessa.

Mediuutiset on tutkitusti Suomen suosituin terveydenhuollon erikoislehti, joka kokoaa yhteen terveydenhuollon mielenkiintoisimmat artikkelit, uutiset, ilmiöt ja tapahtumat monipuolisesti ja luotettavasti. Lehden suosion takana on varmasti sen ajankohtaisuus ja monipuolisuus. Se tavoittaa suomalaiset lääkärit, sairaalat, työterveysasemat ja lääketieteen ammattilaiset. Se tarjoaa lukijoilleen hyvän yleiskuvan terveydenhuoltoalan tapahtumista ja tilanteesta uutisten ja ajankohtaisten juttujen muodossa.

Mediuutiset sisältää myös useita eri teemasivuja, joihin kootaan aiheisiin liittyviä artikkeleita. Lehden teemoihin ovat kuuluneet aiemmin mm: biosimilaarit & biologiset lääkkeet, sydän- ja verisuonitaudit, gynekologiset syövät, infektiot, silmätaudit, diabetes, radiologia, psykiatria, allergiat & astma, reuma- & autoimmuunisairaudet, akuuttilääketiede, iho- & sukupuolitaudit, IBD, Patologia, ortopedia & traumatologia, keuhkosairaudet, syöpä- & veritaudit, skitsofrenia, anestesiologia, rokotteet, masennus, sisätaudit, urologiset syövät ja parkinson.

Eikö pelkkä lehti riitä? Haluatko lukea enemmän terveydenhuoltoalan uutisia ja artikkeleita perinteisen printtilehden lisäksi? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan lisäksi Mediuutisten muihin medioihin ja tapahtumiin. Mediuutiset on monikanavainen media, joten lehden aiheisiin voi tutustua myös perinteisen paperisen lehden lisäksi esimerkiksi verkossa.

Mediuutiset.fi on lehden verkkosivusto, johon lisätään terveydenhuollon uutisia, ajankohtaisia ja kiinnostavia artikkeleita. Suurin osa verkkopalvelun kävijöistä on lehden tapaan lääkärit, terveydenhuollon ammattilaiset ja terveydenhuollon päättäjät. Printtilehden ja kattavan verkkopalvelun lisäksi Mediuutiset järjestää erilaisia tapahtumia, joita ovat mm: Mediakatemiat, Mediareenat ja Medi-illat.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1998
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 45 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Päätoimittaja: Anna Niemelä

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki

Lehtitarjouksia.com
Logo