Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

seiska lehtiTilaa Seiska lehti netistä

 • Seiska on yksi Suomen tilatuimmista lehdistä.
 • Katso päivän lehtitarjoukset ja tilaa lehti tarjoushintaan.
 • Lehdestä löydät juonipaljastuksia, kotimaiset julkkisuutiset, ulkomaisten tähtien skandaalit, tyylit, kodit ja asut.
 • Seiska on erittäin suosittu juorulehti, jota lukee viikottain lähes miljoona suomalaista.
 • Jokainen numero sisältää kilpailuja, joista voit voittaa hienoja palkintoja.
 • Lehdestä löydät tuoreimmat juorut, terveysuutisia, posteja julkkiksille, horoskoopin ja paljon muuta.
 • Lehden lukijat voivat osallistua lehden sisältöön lähettämällä toimitukseen valokuvia, vitsejä sekä lähettämällä postia julkkiksille.
 • Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä.

 

 


Tilaa Seiska nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

seiska tarjous

-Tilaajana olet mukana 35 000€ arvonnassa-


Seiska lehden tiedot lyhyesti

Seiska lehti on ylivoimaisesti Suomen kattavin ja suosituin viihdelehti, joka kokoaa kansien väliin joka torstai viihteen maailman tapahtumat niin meiltä Suomesta kuin ulkomailtakin. Se kertoo tuoreeltaan uusimmat julkkisjuorut, lemmenkuviot ja yllättää ja herättää keskustelua keskustelupalstoilla kuin muissakin medioissa. Lisäksi se tarjoaa Hollywood-tähtien, kuninkaallisten ja musiikkialan tähtien kuulumiset ja paljon muuta.


Seiskan tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Seiska on irtonumeromyynnissä lähes kaikissa kaupoissa, joissa on lehtipiste. Joten voit tutustua lehteen ostamalla vain yhden numeron hintaan 5.50 €/kpl tai tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan palvelumme kautta. Katso paras Seiska tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Voit tehdä lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan nyt itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.


Seiskan tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Seiska tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Lahjatilauksiin kuuluvat samat tilaajalahjat, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa RFID-korttikotelo, Finnfeelings Leimu-koru, Aarikan putkikassi, laadukas meikkisetti, selkäreppu & vyölaukku, langattomat kuulokkeet yms..


Miksi Seiska sitten kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kaupasta kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Lisäksi saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.


Seiska on varmasti Suomen suosituin ja kattavin viihdelehti

Kuka näyttelijä on raskaana? Kuka kärähti ratista? Kuka törsäsi miljoonia autoihin ja koruihin? Suomen suosituin ja parhain viihdelehti Seiskan lukijana pääset ensimmäisten joukossa sisäpiirin ytimeen ja tiedät aina mistä kahvipöydässä tänään puhutaan. Suosittua Seiska lehteä julkaisee Aller Media Oy.

Seiska lehden suosiosta kertoo se, että lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa. Lehden tilaajat saavat kerran viikossa viihdyttävän lehden kotiin kannettuna. Seiska on aina ajankohtainen, rohkea, värikäs viihde ja tv-aikakauslehti, josta löytyy paljon tietoa suosikki julkkiksista ja mielenkiintoisia juttuja ja haastatteluja.

Seiska lehti on todella suosittu Suomessa, lehteä lukee viikottain lähes miljoona Suomalaista. Seiska on ajankohtainen viikkolehti, josta löydät niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin julkkisten kömmähdykset ja mielenkiintoisimmat juorut. Lehden lukijana pääset kurkistamaan suosikki julkkisten yksityiselämään ja lukemaan heidän uusimmat kuulumiset ja töppäykset. Lehdessä on myös rikospalsta, TV-ohjelmat, hauskoja kuvia, horoskooppi, arvontoja ja terveysuutisia. Seiska on siis todella tuhti lukupaketti, josta riittää lukemista koko viikoksi!

Lehti on saavuttanut suosionsa sen mielenkiintoisen ja paljastavan sisällön ansiosta. Monet ihmiset ovat sanoneet, että lehden jutut on mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa, joiden jälkeen oma elämä tuntuu paljon helpommalta. Lehdestä löytyy toki paljon muutakin, kuin juoruja ja tietoa julkkiksista. Lehdessä on esimerkiksi suosittu filmi-opas osio, josta näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.

Vaikka lehden sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi julkkisten tempauksista ja sekoilusta, niin lehdessä käsitellään kuitenkin vakavempiakin asioita sekä autetaan esimerkiksi köyhiä perheitä antamalla heille erilaisia lahjoja. Lehti sisältää myös monen lukijan suosikit, eli horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Joka viikko ristikon ratkaisijat voivat osallistua arvontaan lähettämällä oikean vastauksen postikortilla tai tekstiviestillä Seiskalle. Kaikkien oikean vastauksen lähettäneiden kesken arvotaan 50 euron sekä kaksi 15 euron palkintoa. Lunasta edullinen lehtitarjous nyt ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


 Seiska lehden tiedot

 • Kustantaja/julkaisija: Aller Media Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijamäärä: 378 000
 • Mieslukijoita: 44%
 • Naislukijoita: 56%
 • Lukuminuutit: 97 min
 • Lukijoiden ikä: 15 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Joni Soila

Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa tarjoushintaan lahjaksi kaverille

Lehti tilataankin usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Lehteä tykkää lukea lähes kaiken ikäiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Seiska lehti on siis varma valinta, kun olet etsimässä lahjaa ystävälle.

Lehti on sisällöltään sellainen, että sitä jaksaa selata myös raskaan työpäivän päätteeksi. Lehti on hyvä lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti ilmestyy kerran viikossa, joten lahjansaaja saa joka viikko lukea polttavimmat puheenaiheet lehdestä ja pysyy perillä siitä, mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukset sisältävät aina myös arvokkaita tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi kun tilaat lehden lahjaksi. Tilaajalahjojen arvo voi olla jopa 100 euroa. Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi reppu, laukku, muumimuki, sääasema, lelu, takki ja paljon muuta. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Hyödynnä nyt edullinen Seiska tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ystävälle ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Seiska lehti kannattaa tilata?

 • Seiska tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.
 • Lehden tilaajana pääset ensimmäisten joukossa sisäpiirin ytimeen ja saat joka viikko kuumimmat juorut ja puheenaiheet kotiin kannettuna.
 • Lehdestä pääset lukemaan joka viikko suosikkijulkkisten kuulumiset ja kömmähdykset.
 • Näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.
 • Saat joka viikko mukavaa ajankulua lehden lisäksi kuten horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Seiska lehden tilaajaedut

Lehden tilaajille on tarjolla myös mahtavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista. Lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, niin lehden kestotilaajana olet niissäkin automaattisesti mukana. Lehtien kestotilaukset ovat yleensä myös huomattavasti edullisenpia kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät yleensä kestotilausta jotenkin huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka lehden kestotilaus olisikin paljon halvempi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huononpi vaihtoehto.

Kestotilauksen voit saada paljonkin edullisenpaan hintaan ja kestotilaukseen kuuluu myös paljon mukavia tilaajaetuja, joita et saa lyhyeen määräaikaiseen lehtitilaukseen mukaan. Nykyään kestotilauksien irtisanominenkin on tehty niin helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa puhelimitse tai kätevästi netissä.

Lehtien lahjatilauksissa suositaan usein määräaikaista lehtitilausta, joka loppuu automaattisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.


Seiskan tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Kaikkien lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat välillä todella usein.

Lehtitarjous ja tilaajalahja vaihtuu yleensä kerran kuukaudessa, mutta välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa!

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Seiska tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.


Seiskan tilaajalahja

Hyödynnä lehtitarjous jo tänään ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Lehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, reppu, meikkisetti, pyyhe, työkalusetti, aktiivisuusranneke ja paljon muuta.


Vuosikalenteri

Lehden tilaajana saat kerran vuodessa hienon vuosikalenterin. Kalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi!


Ristikkolehti

Lehden tilaajana saat normaalin lehden yhteydessä ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa täysin ilmaiseksi. Ristikkolehdet saat kesän ja talven tuplanumeroiden mukana.


Kahdeksan lisäsivua

Lehden tilaajat saavat lehteensä kahdeksan lisäsivua viisi kertaa vuodessa. Lisäsivuja ei ole normaaleissa irtonumeroissa.


Vuosiarvonnat

Kaikki lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana suositussa vuosiarvonnassa, jossa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran vuodessa 35.000 euroa.

Juuri sinä voit olla se tilaaja, joka voittaa 5000 euroa tai huikean 35.000 euron pääpalkinnon!


Digiversio ilmaiseksi

Lehden tilaajana saat lukea ilmaiseksi lehden suosittua digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Jos olet esimerkiksi matkoilla, niin voit lukea lehteä verkossa täysin ilmaiseksi, silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Seiska lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin

Lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin. Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Seiska lehdestä sekä Seiska lehden tilaajien sähköisestä etukirjeestä.


Kutsuja tapahtumiin

Tilaajana voit saada kutsuja Seiskan ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumiin saat sähköpostitse.


Miten Seiska tilataan?

Lehtitilaus tehdään kustantajan verkkosivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä tehdä lehtitilauksen määräaikaisesti tai edullisena kestotilauksena.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Onko Seiskan tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Lehden voi tilata myös lahjaksi. Seiskan tarjous on aina voimassa myös lehden lahjatilauksissa.

Lehden lahjatilauksen pääset tekemään klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivuille, jossa voit valita tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Seiska lehden tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Seiska lehden tilata puhelimitse?

Seiska lehteä ei voi tilata puhelimitse.

Seiska tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Voit tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.


Voinko tilata Seiskan sähköpostitse?

Lehtitilausta ei ole mahdollista tehdä sähköpostilla.

Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen edullisesti täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä.


Tilasin Seiskan kestotilauksena. Loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen lehden kustantajan sivulla tai puhelimitse.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut Seiskan määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua Seiska lehden tilauksen?

www.omaaller.fi on asiakkaan oma palvelukeskus, jossa voit hoitaa kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Palvelussa voit katsoa voimassa olevia tilauksia ja tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


 

Seiska lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Aller Media Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero: +358 9 8621 7000

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.


Kerro mielipiteesi Seiska lehdestä

Seiska lehden arvostelut

Tämä on oikein oikein kiinnostava lehti tuo seiska lehti. toivoo pappa raumalta

pappa78

Ei kyllä kiinnosta niiin paljoa julkkisten kuulumiset että lukisin

tatu

Luen joka viikko. Siinä kuluui aika ku siivillä

markku32

Karsastan kaikenlaisia naisten hömppälehtiä, joten tilasin seiskan. Aivan huikean hyvä lehti! Kattavat Tv-ohjelmat, viihdyttävä rikospähkinä, hyvä sudoku ja kiinnostavaa luettavaa tunnetuista henkilöistä

tarja

Kiinnostavaa luettavaa, joten annan neljä tähteä

siina

Loistava tuo Seiska lehti.

Kimmo4232

Aikas turha lehti mutta silti sitä pitää aina lukea

Mauno23

Paras!

eija

Hyvä

Katri43

Ok

Esa22

Olen tyytyväinen lehteen ja tilaajalahjaan, joka menee pukin konttiin 🙂

Sari

ihan hyvä oli. Toki onhan Seiskaa tullut jo aikaisemmin luettua mutta ei ole aikaisemmin suoraan kotiin tullut.

Heli

Hyvä lehti.

Mauno56

Ihan mielenkiintoinen aikakauslehti tuo Seiska. Ei nyt mitään ihmeemmin kehuttavaa ole mutta ei myöskään valittamista.

Erno

Ok lehti. Aivot narikkaan ja lukemaan.

Artsi

tilasin lehden taas ja kun tuli tilaajalahja niin tuli miesten kello ja olen nainen joten lahja ei ollut se mitä piti olla 🙁

tuju vantaalta

Luin tänään Seiska lehteä kampaajalla ja innostuin nyt sitten tilaamaan lehden itselleni. 😊

Saija

Seiska on kyllä ylivoimaisesti mielenkiintoisin aikakauslehti. Kaikkia ihmisiä ei nimittäin kiinnosta puutarhan laitto tai sisustaminen.

Panu

Mieheni tilasi Seiskan minulle lahjaksi, mutta en oikein pitänyt sisällöstä. Paljon juoruja, juttuja julkkiksista ja salaa otettuja kuvia. Ei vain ollut minun juttuni..

Marika

Seiska lehti maksoi vain 2,50€ kappale, joten pitihän se 50% alennus hyödyntää ja tilata itselle ja siskolle lahjaksi. Tilaajalahjaksi valitsin Aarikan Pihlaja viikonloppulaukun.

Heli

Tilasin Seiska lehden vanhemmille joululahjaksi. Tilaajalahjaksi sain melko laadukkaan työkalusetin, joka meni myös lahjaksi. Olen siis todella tyytyväinen! 🙂

Maija