Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pelilehdet

Pelilehdet tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

Pelilehdet sivulle olemme koonneet Suomalaisten pelilehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Sivuillamme voit tutustua suosituimpiin lehtiin ja tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan.

Lehtitarjoukset kannattaa aina hyödyntää lehteä tilatessa, silloin saat lehdet kotiin kannettuna tarjoushintaan.

Useimmat peliaiheiset lehdet sisältävät myös tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tutustu valikoimaan ja tilaa lehti netistä edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Pelaaja

Pelaaja

 • Pelaaja on nimensä mukaisesti konsoli- ja tietokonepelien erikoislehti.
 • Se arvioi & esittelee uudet videopelit, auttaa peliharrastajia saamaan kaiken irti peliharrastuksesta sekä kertoo pelimaailman tuoreimmat uutiset & ilmiöt.
 • Pelaaja lehden jokainen julkaisu sisältää noin 10-30 peliarvostelua, jossa pelit arvostellaan asteikolla 1-10 ja paras julistetaan kuukauden peliksi.
 • Lehden Verkkorintama-osiossa asiantuntijat arvioivat peleihin saatavilla olevia lisäsisältöjä ja niille annetaan ota-, harkitse- tai jätä-leima.
 • Pelilehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja se kuuluu H-Town Oy:n monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Sankari

Sankari

 • Sankari-lehti on varmasti Suomen iloisin pelilehti.
 • Sankari on hieno / rikassisältöinen lastenlehti, joka on suunnattu kaikille lapsille, jotka tykkäävät pelaamisesta sekä uusimmista lasten maailman ilmiöistä.
 • Hauskan pelilehden päälukijakunta on 8-12 -vuotiaat tytöt & pojat.
 • Pelilehti tarjoilee jokaisessa numerossa innostavaa luettavaa ajankohtaisista lautapeleistä, videopeleistä, elokuvista & leluista.
 • Sankari-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se kuuluu H-Town Oy:n monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.
 • Jokainen julkaisu sisältää lisäksi paljon erilaista tekemistä, kuten askartelua, ongelman ratkaisutehtäviä, puuhatehtäviä & julisteita.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää

Pelilehdet netistä

Pelilehdistä tulee ensimmäisenä mieleen Pelit lehti, joka on yksi Suomen suosituimmista. Pelilehdet kertovat kaiken tietämisen arvoisen pelien maailmasta. Ne esittelevät niin uusimmat tietokonepelit, verkkopelit kuin konsolipelitkin. Lehdet sisältävät myös pelien arvostelut ja esittelyt.

Peliaiheiset lehdet ovat suosittuja aikakauslehtiä varsinkin nuorten miesten keskuudessa. Toki lehdillä on myös paljon nuoria naisia lukijoina, mutta suurimmaksi osaksi lukijat ovat kuitenkin miehiä.

Useimmat peliaiheiset lehdet esittelevät ja testaavat Pc- ja konsolipelejä aina retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun.

Pelilehdet ovat sisällöltään suuria ja mielenkiintoisia aikakauslehtiä, joita ei heitetä heti pois, vaan lehdet säästetään ja luetaan vielä useamman kerran kannesta kanteen.

Lehdet tarjoavat lukijoille mahdollisuuden tutustua ensimmäisten joukossa uutuuspeleihin, klassikkopeleihin, peliarvosteluihin sekä kiinnostavimpiin peliuutisiin.

Lehtiä tilataan nykyään netistä todella paljon edullisten lehtitarjousten ja arvokkaiden tilaajalahjojen ansiosta. Lähes kaikki peliaiheiset lehdet sisältävät myös useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Peliaiheiset lehdet ovat myös yhä suositumpia lahjalehtiä.

Tällä sivustolla voit vertailla eri peliaiheisten aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja sekä tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi netin halvimpaan hintaan.