Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vauva

vauva lehtiTilaa Vauva-lehti netistä

 • Vauva-lehti on kotimainen vauvoihin, odotukseen ja perhe-elämään erikoistunut aikakauslehti.
 • Se on ollut perheiden tukena ja turvana vauvan odotuksessa, hoidossa ja kehityksessä vuodesta 1992 lähtien.
 • Joka numerossa tärkeää tietoa odotuksesta, synnytyksestä, vauvan ja taaperoikäisen lapsen hoidosta ja kehityksestä.
 • Se tarjoaa runsaasti rahanarvoisia vinkkejä lapsiperheen hankintoihin, arjessa selviytymiseen ja mielenkiintoista luettavaa vanhemmuudesta.
 • Joka julkaisussa tutkitusti oikeaa tietoa, keskusteluja, kokemuksia, vertaistukea ja mikä tärkeintä, saat neuvoja muilta vanhemmilta.
 • Sanoma Media Finland Oy:n kustantama vauva-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 


Tilaa Vauva lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

vauva lehti tarjous


Vauva lehden tiedot lyhyesti

Vauva-lehti on Sanoma Median Finland Oy:n julkaisema Suomen suurin lapsiperheiden oma perhelehti, joka on tarjonnut tutkitusti oikeaa tietoa, tunnetta ja tukea vauvan odotukseen, hoitoon, kasvatukseen ja kehitykseen liittyen jo vuodesta 1992 lähtien, unohtamatta myöskään vanhemmuutta ja parisuhdetta. Se tukee perheitä uudessa elämäntilanteessa, antaa loistavia ideoita, rahanarvoisia vinkkejä ja ratkaisumalleja arkielämän pulmiin.


Vauva lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Vauva lehti on nyt tilattavissa netistä edulliseen tarjoushintaan suoraan kotiin toimitettuna ilmaisella postituksella. Lisäksi lehti on irtonumeromyynnissä, uusin numero löytyy hyvin varustelluista lehtipisteistä kautta maan hintaan 11,90 euroa numero. Katso uusin Vauva-lehti tarjous ja tilaukseen kuuluvat tilaajalahjat / tilaajaedut Tilaa tästä napista. Voit hyödyntää edulliset lehtitarjoukset joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.


Tilaa Vauva lehti ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle

Vauva lehden tarjous sisältää digilehdet palvelun ja useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi. Lahjatilaus sisältää myös tilaajalahjan ja digilehdet palvelun, joista tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle ja digilehdet palvelu on lehden vastaanottajan käytössä. Digilehdet palvelussa lahjansaaja voi lukea tilatun lehden lisäksi yhtä valinnaista Sanoma Median julkaisemaa aikakauslehteä verkossa maksutta.


Miksi Vauva-lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä tilauksen internetissä, saat lehtitilauksen huomattavasti irtonumerohintaa halvemmalla. Tilaaja saa lisäksi aina juuri painetun lehden ilmoittamaansa osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja. Lisäetuna saat tilaajalahjan ja pääsyn digilehdet palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen aikakauslehden digitaalinen versio. Kestotilaajat ovat mukana kustantajan järjestämissä vuosiarvonnassa.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: vauvalehdet, naistenlehdet.


Vauva-lehti on Suomen suurin lapsiperheiden oma erikoislehti

Vauva-lehti on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä Sanoma Media Finland Oy:n kustantama Suomen suurin lapsiperheiden oma aikakauslehti, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1992 lähtien. Se tarjoaa kattavasti ajankohtaista tietoa vauvan odottamisesta, hoitamisesta, kasvatuksesta ja kehityksestä. Jokaisessa numerossa puhutaan runsaasti myös muista tärkeistä aiheista, kuten vanhemmuudesta ja parisuhteesta.

Vauva-lehti on kerännyt valtavan suosion suomalaisten vauvaperheiden keskuudessa. Sen sisällöstä lukijat saavat tärkeää vertaistukea, pääsevät seuraamaan muita vauvaperheitä ja heidän tekemiä valintoja. Se tarjoaa tuoretta ja oikeaa tietoa odotuksesta, vauvojen hoitamisesta, kehityksestä sekä antaa rahanarvoisia vinkkejä vauvaperheen erilaisiin hankintoihin. Lapsiperheistä kertovat koskettavat artikkelit tarjoavat samaistumisenkohteita.

Vauva-lehti on suunnattu vauvaa odottaville ja hoitaville perheille. Siinä iloitaan yhdessä vauvavaiheen ihanuudesta ja haasteista mutta ei karteta vaikeimpiakaan aiheita. Lehti opastaa, neuvoo ja valmentaa synnytykseen, neuvoo lapsen hoitamisessa ja on vahvasti mukana lapsiperheiden elämässä. Se antaa tukea vaikeina aikoina ja neuvoja askarruttaviin kysymyksiin, uuteen elämäntilanteeseen sekä vinkkejä ja neuvoja erilaisiin arkielämän tilanteisiin.

Vauva-lehden kantaviin teemoihin kuuluvat muun muassa lapsen ravinto, kasvatus, terveys ja yleinen hyvinvointi. Kokonaisuudessaan se on todella tuhti, monipuolinen, ajankohtainen ja ennen kaikkea hyödyllinen aikakauslehti, joka olisi hyvä olla jokaisen vauvaperheen arjessa mukana. Lehden koskettavat artikkelit muista vauvaperheistä ja heidän onnistumisistaan ja ongelmistaan tarjoavat samaistumisenkohteita sekä uusia ideoita omaan arkeen.


Vauva-lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: Huhtikuussa 1992
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 55 000
 • Mieslukijoita: 22 %
 • Naislukijoita: 78 %
 • Lukuminuutit: 56 min
 • Lukijoiden ikä: 21 – 39 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Maija Koski

Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja tilaa Vauva-lehti lahjaksi ystävälle

Vauva-lehti on ajankohtaisesti mukana lapsiperheiden arjessa, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Se tsemppaa eteenpäin sekä auttaa vaikeissa asioissa. Perhe saa lehdestä arvokasta tietoa arjen haasteisiin ja tärkeää vertaistukea.

Vauva-lehti sopii lapsiperheille, vauvaa odottaville ja esimerkiksi kummeille, jotka hoitavat kummilastaan usein. Lehdestä löytyy paljon vastauksia kysymyksiin, mitkä pyörivät pienen lasten vanhempien mielessä. Odottava äiti saa lehdestä neuvoja odotusaikaan, valmennusta synnytykseen ja vauvan hoitoon.

Vauva-lehti on varmasti suosituin lahjalehti odottaville äideille ja miksi ei myös kummeille, perheille ja kaikille heille, jotka hoitavat pieniä vauvoja. Lehti on mukava lahja, koska yleensä se tilataan useammaksi kuukaudeksi kerralla tai puoleksi vuodeksi, jolloin lehti on mukana arjessa koko vauva-ajan, jolloin siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Vauva-lehden lukijat ovat kertoneet, että he lukevat lehden tarkasti läpi, jonka jälkeen se laitetaan talteen ja luetaan myöhemmin uudelleen useita kertoja. Myöhemmin luettaessa siitä löytyy paljon hyödyllistä sisältöä, koska vauva on jo kasvanut ja tietyt aiheet ovat nyt ajankohtaisia.

Tilasitpa lehden sitten itsellesi tai lahjaksi ystävälle,  saat tilauksen mukana ihanan tilaajalahjan. Tilaajalahjat vaihtuvat melko tiheään tahtiin, mutta yleensä valittavissa on kaksi tai kolme tilaajalahjaa, joista voit valita mieleisen lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 40 – 100 euroa. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi, takki, taskulamppu, vauvatarvikkeita, pyyhkeitä, lakanoita, laukku, muumimuki yms.

Kun tilaat lehden lahjaksi, niin muista että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Voit siis itse pitää tilaajalahjan tai antaa sen myöhemmin lahjaksi lehden vastaanottajalle. Tilaajalahjan saat postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemisestä. Pienet tilaajalahjat toimitetaan suoraan kotiin, mutta suuret tulee noutaa lähimmästä postista.


Miksi Vauva-lehti kannattaa tilata?

 • Hyödyntämällä sivustomme lehtitarjouksen, saat Vauva-lehden nyt todella edullisesti.
 • Vauva lehti antaa aina asiantuntevia neuvoja lapsiperheille ja antaa tärkeää vertaistukea.
 • Lehti antaa rahanarvoisia vinkkejä, auttaa kasvatuksessa ja on vahvasti mukana perheen arjessa.
 • Vauva lehden tilaajana, olet tehnyt varmasti hyvän lehtivalinnan ja tilaajana saat lukea verkossa kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet ilmaiseksi, eli kaikki 15 aikakauslehteä!
 • Vauva-lehti tukee perhettä ja antaa neuvoja uudessa elämäntilanteessa sekä antaa vinkkejä, ideoita ja ratkaisumalleja arjen haasteisiin.
 • Pääset keskustelemaan ja lukemaan muiden perheiden arjesta ja vauva-ajasta.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Vauva-lehden lukijoiden palaute

 • ”Se on kyllä aina niin ihmeellistä, miten Vauva lehdestä löytyy aina justiin meille ajankohtaista sisältöä. Säilytän jokaisen lehden, koska niissä on vielä paljon asiaa, joka on vielä meillä edessä.”
 • ”Vauva on kyllä aivan mahtava lehti, jota on pakko lukea vaikka oma vauva onkin jo kasvanut aikuiseksi. Toivottavasti lehteä ei koskaan muuteta liikaa mihinkään suuntaan, koska ei ole muuta lehteä, josta tykkäisin yhtä paljon. Lehden luen useamman kerran kannesta kanteen ja pistän lehden säästöön.”
 • ”Aina kun lapset käyvät päikkäreille, niin saan oikein rentoutua ja rauhassa lukea lehteä. Nautiskelen mukavien tarinoiden kanssa ja aina tuntuu, että lehti loppuu kesken. Voisin lukea vieläkin enemmänkin. Minun mielestä Vauva lehti voisi ilmestyä vielä useammin.”
 • ”Vauva lehti on aina täynnä ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä. Lehti on tuhti tietopaketti odottajille ja jo perheensä perustaneille. Joulukuun Vauva lehti sisälsi niin mahtavia ja hyviä juttuja, että oikein harmitti kun takakansi tuli vastaan!.”

Vauva-lehden tilaajaedut

Kaikilla Vauva-lehden tilaajilla on mahdollisuus saada mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon lehteä tilatessa. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain kestotilauksissa, joten suosittelemme tutustumaan aina voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Tilaajaedut vaihtelevat yleensä sen mukaan, tilaatko lehden lyhyenä määräaikaistilauksena vai edullisena kestotilauksena. Kaikki tilaajaedut ovat voimassa aina kaikissa kestotilauksissa ja määräaikaistilauksessa saat vain vähän tilaajaetuja käyttöösi.

Vauva-lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä lopulta edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Aikakauslehtien kestotilausta pidetään yleensä jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin huomattavasti halvempi vaihtoehto. Lehtien kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto, sillä silloin saat lehden halvimpaan hintaan ja saat automaattisestin kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi arvontoja, niin olet kestotilaajana niissäkin mukana automaattisesti. Nykyään kestotilauksen peruuttaminen onnistuu vaivatta puhelimitse tai netissä.


Tarjous

Kaikkien lehtien tarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat todella usein ja niin myös Vauva lehden. Lehtitarjous ja tilaajalahja vaihtuu yleensä kerran kuukaudessa, mutta välillä lehden hinta tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt on hyvä hetki tilata Vauva-lehti, koska saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.


Tilaajalahja

Kaikki Vauva lehden tilaajat saavat nyt kaupan päälle mukavan tilaajalahjan täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä. Vauva lehden tilaajalahjan arvo on yleensä noin 40 euroa – 100 euroa.


Onnenarvonta

Vauva lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana suositussa onnenarvonnassa, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Juuri sinä voit olla se onnekas tilaaja, joka voittaa 5000 euroa puhtaana käteen!


Digilehdet-palvelu kaupan päälle

Tilaamalla Vauva lehden nyt niin saat lukea jopa 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi suositusta digipalvelusta! Kaikki Vauva lehden tilaajat saavat tunnukset suosittuun digipalveluun. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Tilaa Vauva lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Ilmaisia tuotteita

Vauva lehden kestotilaajilla on mahdollisuus saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Digisisällön tekniset vaatimukset

Selainversioina toimivat: Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suositellaan joko Firefoxia tai Safaria.

iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovelluksen saat ladattua App Storesta.


Miten Vauva-lehti tilataan?

Sivultamme löydät uusimman lehtitarjouksen ja tilaajalahjan, mutta Vauva lehden lehtitilaukset tehdään kuitenkin aina suoraan lehden kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Vauva lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki Vauva lehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita itsellesi sopivan lehtitarjouksen ja valita tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voiko Vauva-lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Vauva-lehden lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Vauva lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilauksessa tulee valita tilauslomakkeesta lahjatilaus, jolloin saat täytettyä erikseen lehtitilauksen maksajan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot. Vauva lehden lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Miten Vauva-lehden lehtitilaus maksetaan?

Vauva lehden kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksen netissä. Voit maksaa lehtitilauksen nettipankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai valita laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä.


Tilasin Vauva-lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen kustantajan sivulla. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot lehtitilauksesi. Lehtitilauksen voit tehdä netissä tai puhelimitse.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen. Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

www.oma.sanoma.fi on tilaajien oma palvelukeskus, jonne pääset kirjautumaan omilla Sanoma-tili tunnuksilla. Palvelussa voit ilmoittaa uuden osoitteen, katsoa lehtitilauksen tietoja tarkemmin ja irtisanoa lehtitilauksen päättymään tilausjakson loppuun. Sanoma-tilitunnukset on toimitettu sähköpostitse lehtitilauksen yhteydessä. Jos olet unohtanut salasanan tai jos sinulla ei ole tunnuksia palveluun, niin voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti