Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Barbie

barbie lehtiTilaa Barbie-lehti netistä

 • Barbie-lehti on 3-8-vuotiaiden perheen prinsessojen oma lehti.
 • Jokainen numero sisältää yllätyslahjan.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Lehden kustantaja on Egmont Kustannus Oy.
 • Lehti sisältää yllätyslahjoja, fotonovelleja, tarinoita, askarteluohjeita, julisteita, puuhatehtäviä, reseptejä, muotia – keräilykuvia.
 • Lehden lukijana pääset Barbien ja hänen ystäviensä mukaan hauskoihin seikkailuihin.
 • Lehden kaikki tarinat ovat ennen julkaisemattomia.
 • Lehden palkintotehtävistä voi voittaa erilaisia Barbie-aiheisia palkintoja.
 • Barbie-aiheisia kirjoja, leluja ja pelejä voi tilata myös netistä – Katso tästä yli 1400 tuotteen valikoima.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Barbie lehti lyhyesti

Barbie lehti on perheen prinsessojen oma aikakauslehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Se tarjoaa mukavia tarinoita, opettavaisia ja hauskoja puuhatehtäviä, askarteluohjeita, barbiemuotia, erilaisia leikkejä ja keräilykuvia 3-8-vuotiaille tytöille. Lehden tarinoissa seurataan hyväkäytöksisen Barbien ja hänen ystävien seikkailuja. Tutustu julkaisuun paremmin ja tee lehtitilaus helposti netissä itselle tai lahjaksi!


Barbie lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Barbie lehde ntarjous ja tilaukseen kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi. Lehti on lisäksi myynnissä irtonumerona kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan hyvin varustetuissa lehtipisteissä kautta maan.


Barbie lehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena

Lehti on tilattavissa nyt netistä kestotilauksena ja määräaikaisesti. Kestotilaus on tilaustyyppi, joka jatkuu niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen ja määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon. Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on aina huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin määräaikaistilaus. Määräaikaistilaus on mahdollista muuttaa kestotilaukseksi kesken tilausjakson.


Miksi Barbie lehti kannattaa tilata netistä?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Saat tilaamasi lehden aina ensimmäisten joukossa säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja. Voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii omalla tietokoneella, kannettavalla, puhelimella tai tabletilla.


Tiesitkö, että Barbie-aiheisia leluja, kirjoja ja muita tuotteita voi myös tilata netistä? – Katso tästä yli 1400 tuotteen valikoima.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Lastenlehdet, Lahjalehdet tytölle, Lahjalehdet pojalle.


Barbie lehti on tyttöjen todellinen kestosuosikki

Barbie lehti on Suomalainen todella suosittu 3-8-vuotiaiden tyttöjenlehti täynnä tarinoita ja opettavaisia puuhatehtäviä. Jokainen lehti sisältää yllätyslahjan perheen prinsessalle, joka voi olla esimerkiksi koru, rannerengas tai sormus.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Barbie lehti sisältää puuhatehtäviä, askarteluohjeita, lukemista, leikkejä, reseptejä, kilpailuja, keräilykuvia, fotonovelleja, tarinoita, yllätyslahjoja, julisteita ja paljon muuta. Lisäksi lehden teemanumeroissa keskitytään tarkemmin muun muassa erilaisiin ammatteihin, musiikkiin, eläimiin ja muotiin. Lehden kilpailuista lukijat voivat voittaa erilaisia Barbie-aiheisia palkintoja.

Barbie lehden upeasti kuvitetuissa seikkailuissa lukijat pääsevät Barbien ja hänen ystäviensä Stacien ja Chelseanin mukaan seikkailuihin. Seikkailuissa on mukana tietystin myös Stacien ja Chelseanin eläinystävät.

Jokainen Barbie lehti sisältää jännittäviä tarinoita ja seikkailuja, jotka ovat ennen julkaisemattomia. Lehden tarinat ovat täynnä onnistumisen riemua ja ystävyyttä. Lehden päähenkilö on hyväkäytöksinen tyttö, joka kunnioittaa ystäviään ja vanhempiaan.

Kokonaisuudessaan Barbie lehti on ihana, säihkyvä, värikäs ja tyttömäinen lehti täynnä monipuolista sisältöä. Barbie-lehti on tyttöjen lehti, joka ilahduttaa takuuvarmasti perheen prinsessaa sisällöllään ja yllätyslahjoillaan. Varmista, että pääset mukaan lehden tuleviin ennen julkaisemattomiin seikkailuihin ja tilaa lehti netistä kampanjahintaan.


Barbie lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 6 %
 • Naislukijoita: 94 %
 • Lukijoiden ikä: 3 – 8 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404


Kommentoi ja arvostele Barbie lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Barbie lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]