Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Cosmopolitan

cosmopolitan tarjousTilaa Cosmopolitan netistä

 • Cosmopolitan on todella suosittu nuorten naisten lifestyle-lehti.
 • Se käsittelee laajasti kaikkia aiheita, joita nuoret naiset haluavat lukea ja seurata ja siksi se onkin Suomen luetuin nuorten naisten aikakauslehti.
 • Lehden pääaiheita ovat liikunta, hyvinvointi, menestys, kauneus, miehet, julkkikset, seksi, työelämä ja ihmissuhteet.
 • Lehti käsittelee asioita, jotka auttavat lukijoita voimaan hyvin sekä auttaa silloin, kun ihmissuhteissa tai työelämässä on ongelmia.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Fokus Media Finland Oy.

 

 


(Lehtitarjous päättynyt)

Lehtitarjoukset


Cosmopolitan tiivistettynä

Cosmopolitan on varmasti koko maailman suosituin nuorten naisten aikakauslehti. Se on kerännyt valtavan suosion ympäri maailmaa ja on ylivoimaisesti nuorten naisten eniten lukema ja ostama julkaisu Suomessa. Kuukausittain ilmestyvä Cosmo pitää lukijat ajan tasalla tämän hetken uusimmista trendeistä. Se esittelee kuumimmat muotivaatteet, kosmetiikkauutuudet sekä tarttuu mielenkiintoisiin ilmiöihin. Lehti opastaa monipuolisesti nuoria niin vapaa-aikaan, työhön, parisuhteeseen kuin hyvinvointiinkin liittyvissä asioissa.


Cosmopolitan tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Cosmopolitan on nyt tilattavissa netistä suoraan kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso ajankohtainen Cosmopolitan tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut Tilaa tästä napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös hyvin varustelluista lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Hyödynnä Cosmopolitan tarjous ja valitse upea tilaajalahja kaupan päälle

Cosmopolitan tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta se toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 20 – 100 euroa. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa: Lumene meikkisetti, Ruusukultainen reppu, muumimuki, laukku, keittiötarvikkeita, aktiivisuusranneke, elektroniikkaa, vara-akku yms.


Miksi Cosmopolitan sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä tilauksen netissä, saat lehdet huomattavasti irtonumerohintaan edullisemmin ja kaikki numerot kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Lisäksi saat valita kivan tilaajalahjan kaupan päälle. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämässä vuosiarvonnassa, jossa voit voittaa 10.000€ puhtaana käteen!


Cosmopolitan on maailman suosituin nuorten naisten aikakauslehti

Cosmopolitan on maailman suosituin nuorten naisten aikakauslehti. Lehteä julkaistaan kaikestaan 34 eri kielellä ja lehteä julkaistaan yli 100 maassa. Useimmissa maissa Cosmo on kohderyhmänsä suosituin lehti, kuten myös Suomessa. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja sitä julkaisee Suomessa Fokus Media Finland Oy.

Miten säästää rahaa matkaa varten? Mitä ostaa lahjaksi ystävälle? Miten tehdä hyvä aloite Tinderissä? Cosmopolitan on kuin nuorten naisten paras ystävä ja se vastaa kaikkiin nuorten naisten kysymyksiin. Liittyi kysymys sitten seksiin, miehiin, muotiin, työelämään, ulkonäköön, julkkiksiin, ihmissuhteisiin, liikuntaan tai hyvinvointiin.

Cosmopolitan käsittelee kattavasti kaikkia nuorten naisten ympärillä pyöriviä asioita ja siksi se onkin Suomen luetuin ja tilatuin nuorten naisten lehti. Se auttaa lukijoita jaksamaan silloin, kun elämässä on huolia. Vuoden aikana lehdestä löytyy paljon erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.


Cosmopolitan tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Cosmopolitan
 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2000
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 106 000
 • Mieslukijoita: 15%
 • Naislukijoita: 85%
 • Lukuminuutit: 57 min
 • Lukijoiden ikä: 13 – 45 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,25 € / kpl
 • Päätoimittaja: Stina Mäntyniemi

Hyödynnä Cosmopolitan tarjous ja tee lehtitilaus lahjaksi

Oletko hankkimassa lahjaa 18-30-vuotiaalle naiselle? Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Cosmopolitan on loistava lahja nuorelle naiselle, koska lehti käsittelee kaikkia naisia kiinnostavia aiheita ja siksi se onkin maailman suosituin nuorten naisten lehti. Monelle naiselle lehti on kuin paras ystävä, josta löytää tietoa vaikeisiinkin asioihin. Lehti on myös mukava lahja, koska siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lehden tilaajat saavat kaupan päälle myös vaihtuvan tilaajalahjan, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.  Tilaajalahjoja on yleensä useita erilaisia, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, huivi, rahapussi, meikkejä, aktiivisuusranneke, reppu ja paljon muuta. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaajalahja lähetetään postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Hyödynnä lehtitarjous jo tänään ja tilaa lehti edullisesti vaikka ystävälle, jolla on jo kaikkea ja voit pitää tilaajalahjan itselläsi tai antaa sen lahjaksi myöhemmin.


Miksi Cosmopolitan kannattaa tilata?

 • Tilaamalla lehden sivustomme kautta voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan.
 • Liittyipä kysymyksesi seksiin, työelämään, ulkonäköön, ihmissuhteisiin, julkkiksiin, muotiin, miehiin, hyvinvointiin tai liikuntaan, niin löydät varmasti vastauksen Cosmopolitan lehdestä.
 • Lehden suosiosta kertoo se, että Cosmopolitan on Suomen tilatuin nuorten naisten lehti.
 • Lehti tarjoaa lukijoilleen erilaisia kilpailuja ja arvontoja vuoden aikana.
 • Lehti tukee ja tsemppaa lukijoita jaksamaan silloin kun elämässä on huolia.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Tilaajaedut

Cosmopolitan tilaajana on mahdollisuus saada lehtitilauksen yhteydessä erilaisia tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua ennen lehden tilaamista. Kaikki lehden tilaajaedut ovat käytössä kestotilauksissa automaattisestin, mutta jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena, niin silloin saat käyttöösi vain osan tilaajaeduista, joten ennen lehden tilaamista suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Kaikki lehden kestotilaajat pääsevät automaattisesti mukaan lehden kilpailuihin ja kestotilaus on yleensä huomattavasti edullisenpi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikainen lehtitilaus. Lehtitarjouksen voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin lehti kannattaa ehdottomasti tilata määräaikaisesti, niin lahjansaaja ei joudu itse irtisanomaan lehtitilausta.

Usein lehtien tilaajat valitsevat mielummin lyhyen määräaikaisen lehtitilauksen kuin kestotilausta, vaikka usein lehtien kestotilaukset ovat halvenpia vaihtoehtoja, kun vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset. Lehtien kestotilauksista tilaaja saa huomattavasti enemmän vastinetta rahoille kuin määräaikaisesta lehtitilauksesta, sillä kestotilaukset sisältävät todella paljon tilaajaetuja, jotka kannattaa aina käyttää hyväksi. Nykyään lehtien kestotilaukset ovat myös todella helppo peruuttaa, joko puhelimitse tai verkossa.


Miten lehtitilaus tehdään netissä?

Cosmopolitan lehden kaikki lehtitilaukset tehdään lehden kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on kaikki lehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Valitse lehtitarjous ja tilaajalahja ja täytä tilauslomake. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Cosmopolitan tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lahjatilauksen pääset tekemään samalla sivulla kuin normaalinkin lehtitilauksen klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

Kustantajan verkkosivulla voi olla jopa viisi eri lehtitarjousta ja tilaajalahjaa, joista saat valita mieleisimmän. Valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus ja täytä lehtitilauksen vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilaus on vastaanotettu. Lahjatilauksissa tulee muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voinko tehdä lehtitilauksen puhelimitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä puhelimitse. Lehden voi tilata ainoastaan netissä täyttämällä kustantajan sivulla oleva tilauslomake.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi


Kirjoita arvostelu Cosmopolitan lehdestä

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Cosmopolitan lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo