Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

DuckTales

ducktales lehtiTilaa DuckTales netistä

 • DuckTales on uusi sarjakuvalehti, joka on täynnä ennenjulkaisemattomia sarjakuvatarinoita ankkalinnasta.
 • Tarinankerronnallisesti entistäkin seikkailullisempi ja piirrostyyliltään moderni lehti tarjoaa joka kuukausi 100 sivua TV:stä tuttuja jännittäviä seikkailutarinoita.
 • Uutuuslehti tarjoaa hauskoja sarjakuvatarinoita, vauhdikkaita urheilusarjoja, fantasiasarjoja sekä supersankaritarinoita, kuten Taikaviittaa & Superhessu.
 • Uusi suosittu sarjakuvalehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Lehden tarinoissa seikkailevat Ankkalinnan tutut hahmot, mutta myös harvinaisemmat tuttavuudet, kuten Mustakaapu ja Parta-Jussi.
 • Lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy.
 • Sarjakuvalehti sopii kaikille sarjakuvien ystäville, niin nuorille kuin vanhemmillekkin henkilöille.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


 

DuckTales lyhyesti

DuckTales on uusi sarjakuvalehti Suomen lehtimarkkinoilla, jonka ensimmäinen numero tuli uunista ulos vuonna 2017. Uusi aikakauslehti on Ankroniikka-animaatiosarjaan perustuva laadukas julkaisu, joka tarjoilee kerran kuukaudessa huikeat 100 sivua jännittäviä TV:stä tuttuja seikkailuja kaikille sarjakuvien ystäville.


DuckTales tarjous, irtonumero, tilausohjeet

Uutuuslehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta aina netin halvimpaan hintaan. Katso ajankohtainen DuckTales tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tee lehtitilaus edullisemmin verkosta. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi. Sarjakuvalehti on saatavilla myös irtonumerona kaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa DuckTales kestotilauksena ja päätä tilaus silloin kuin itse haluat

Ankkalinnan hurja uutuuslehti on tilattavissa nyt tutustumishintaan jatkuvana tilauksena, joka on voimassa toistaiseksi. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse tai verkkopalvelussa. Lehtitarjoukset päivitetään noin kuukauden välein, joten lehti voi olla välillä tilattavissa myös automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.


Miksi DuckTales sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden verkosta ja hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa 50% normaalihintaa edullisemmin ja saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa lehden ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja. Lisäksi voit helposti tilata lehden tutustumishintaan lahjaksi jännittävistä sarjakuvatarinoista pitävälle ystävälle. Lisäksi saat valita ankkamaisen tilaajalahjan kaupan päälle!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lastenlehdet, nuortenlehdet, miestenlehdet.


DuckTales on Ankkalinnan uusi 100 sivuinen sarjakuvalehti

DuckTales on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema täysin uusi sarjakuvalehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa. Sen ensimmäinen numero ilmestyi joulukuussa 2017, jolloin monille tuttu Roope-Setä sarjakuvalehti päätettiin lopettaa.

DuckTales lehti on varmasti monille sarjakuvien suurkuluttajille ja faneille vielä täysin tuntematon julkaisu, eikä ihme, sillä sarjakuvalehti on ilmestynyt Suomessa vasta 2017 vuoden lopusta lähtien. Joka tapauksessa DuckTales lehti on Ankroniikka-animaatiosarjaan perustuva laadukas sarjakuvalehti, jonka jokainen julkaisu on täynnä upouusia sarjakuvatarinoita, joita ei ole ennen julkaistu Suomessa.

DuckTales sisältää moniin muihin sarjakuvalehtiin verrattuna huomattavasti enemmän luettavaa, sillä jokainen sarjakuvalehti sisältää jopa 100 sivua uusia hauskoja sarjakuvaseikkailuja, joissa ovat mukana kaikki Ankkalinnasta tutut hahmot, kuten esimerkiksi Roope-Setä, Aku Ankka, Tupu, Hupu ja lupu, mutta myös harvinaisemmat tuttavuudet, kuten Mustakaapu ja Parta-Jussi.

Lisäjännitystä tarinoihin luovat supersankarit, kuten Taikaviitta, joka nähdään jokaisessa numerossa!

DuckTales lehti on kokonaisuudessaan myös Suomessa julkaistaviin sarjakuvalehtiin verrattuna rutkasti monipuolisempi lukupaketti, sillä sen jokainen numero pitää kansiensa välissä TV:stä tutun animaatiosarjan pohjalta tehtyjä itsenäisiä tarinoita, pitkiä seikkailutarinoita niin Ankoilta kuin Hiiriltäkin sekä hurjia fantasiaseikkailuja kaikkein kovahermoisimmille sekä vauhdikkaita urheilusarjiksia, joissa pelataan koripalloa, jalkapalloa, tennistä ja miekkaillaan sekä uidaan.

DuckTales lehden täysimittaiset tarinat ovat paikallaan silloin kun sinulle iskee suuri sarjakuva nälkä ja lyhyet urheilusarjat ja vitsisarjat ovat paikallaan silloin, kun ehdit istahtaa alas vain muutamaksi minuutiksi. Liity sinäkin mukaan suosittuun DuckTales jengiin ja tilaa lehti jo tänään tutustumishintaan verkosta ja saat uutta luettavaa kotiin kannettuna ilman toimituskuluja joka kuukausi!


DuckTales tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. DuckTales lehti sopii mainiosti esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain henkilölle, joka pitää erityisesti sarjakuvista.

DuckTales sarjakuvalehti sisältää ainoastaan ennen julkaisemattomia sarjakuvatarinoita, joten voit olla varma, että lahjansaaja saa kerran kuukaudessa uutta ja mielenkiintoista luettavaa. Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä useita erilaisia, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahjan arvo vaihtelee 20 € – 100 € välillä.

Lahjatilauksissa tulee muistaa, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita, annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Jokainen DuckTales lehti tarjoaa:

 • TV:stä tutun animaatiosarjan pohjalta luotuja ennen julkaisemattomia sarjakuvia
 • Monipuolisia ja laadukkaita pitkiä seikkailutarinoita, jännittäviä fantasiaseikkailuja sekä lyhyitä urheilusarjoja ja vitsisarjoja.
 • Vauhdikkaita urheilusarjoja, joissa seikkailut kuljettavat lukijat seuraavien urheilulajien pariin: koripallo, jalkapallo, tennis, miekkailu ja uinti.
 • 100 sivua ainoastaan uusia sarjakuvatarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu Suomessa.
 • Taikaviitta esiintyy sarjakuvalehden jokaisessa numerossa ja lisäksi paljon muita supersankareita, kuten muun muassa Superhessu.
 • Tutustuttaa lukijat myös harvinaisempiin hahmoihin, kuten Mustakaapuun, Into Ankkaan ja Parta-Jussiin.

Miksi DuckTales lehti kannattaa tilata?

 • Saat DuckTales lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Pääset lukemaa joka kuukausi uusia seikkailuja hurjasta 100 sivuisesta sarjakuvalehdestä.
 • Suositun sarjakuvalehden jännittävät sarjakuvatarinat sopivat koko perheen luettaviksi.
 • Lehden tarinoissa pääset tapaamaan myös aivan uusia hahmoja, joita et ole vielä tavannut.
 • Lehden tilaajat saavat valita mukavan tilaajalahjan lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.
 • Voit tilata lehden helposti netistä itselle tai lahjaksi edulliseen tutustumistarjoushintaan.

Miten DuckTales lehti tilataan?

Sarjakuvalehti tilataan ja maksetaan lehden kustantajan verkkosivuilla.

Klikkaamalla kohdasta katso tarjous siirryt automaattisesti lehden kustantajan kotisivuille, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan verkkosivuilla voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata DuckTales lehden lahjaksi?

Kaikki sarjakuvalehden lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Lahjatilaus tehdään samalla verkkosivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Tilauslomakkeesta tulee valita tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin saat täytettyä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Lahjatilauksissa tulee muistaa, että tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.

Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata DuckTales lehden sähköpostitse?

Sarjakuvalehteä ei valitettavasti voi tilata sähköpostitse.

Lehden voi tilata ainoastaan täyttämällä lehden tilauslomakkeen kustantajan verkkopalvelussa.

Tekemällä tilauksen sivustomme kautta, saat lehtitilauksen lähes puoleen hintaan!


Miten lehtitilaus maksetaan?

Kustantajan tilaussivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat joilla voit maksaa lehtitilauksen verkossa ennen tilauslomakkeen lähettämistä tai vaihtoehtoisesti voit valita tilauksen yhteydessä laskun, joka toimitetaan tilaajalle postitse.


Kustantajan yhteistiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti


Kommentoi ja arvostele DuckTales lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

DuckTales lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo