Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Elle

Tilaa Elle lehti netistä

 • Elle lehti on maailman suosituin naistenlehti ja maailman suurin muotilehti.
 • Lehdestä löydät uusimmat trendit, kosmetiikkauutuudet, upeimmat hiustyylit, kauneus, meikit, muoti ja shoppailuvinkit.
 • Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Lehti tutustuttaa lukijat uusiin ihmisiin ja kulttuureihin.
 • Lehdestä löydät uusimmat sisustusideat ja trendikkäät ruoat.
 • Lehden mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa vierailee artisteja, taiteilijoita, näyttelijöitä ja paljon muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.
 • Elle lehti on naiselle, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa.
 • Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


 Elle lehti lyhyesti

Elle lehti on suunnattu etupäässä muodista, uusista trendeistä ja hyvästä elämästä kiinnostuneille naisille. Raikas julkaisu yhdistää inspiroivat tyylit- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat henkilöhaastattelut. Se on jokaisen naisen lehtivalinta, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa ja tutustua ensimmäisten joukossa kuukausittain ilmestyvässä lehdessä mihin suuntaan muoti ja trendit ovat menossa.


Elle lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Elle lehti on nyt tilattavissa tutustumishintaan palvelumme kautta säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso edullisin lehtitarjous  ja mahdolliset tilaajalahjat klikkaamalla katso tarjous nappia ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Tutustumistarjouksen voit hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona kaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Elle lehden tarjous sisältää myös vaihtuvan tilaajalahjan

Lehtitarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden kaupan päälle ilmaiseksi. Tilaajalahjat sisältyvät myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa Nanso Mäntykallio-meikkilaukkusetti, Lumene-meikkisetti, 1 numero tilauksen jatkoksi yms. Lahjan arvo on yleisesti noin 10 – 60 euroa.


Miksi Elle lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina tuoreen lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna postimaksutta normaalin postin mukana ja valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi! Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joissa arvotaan muun muassa kerran vuodessa huikea 10 000 euron pääpalkinto lukijoiden kesken. Tilaa omasi jo tänään, seuraava voittaja voit olla juuri sinä!


Elle lehti on ylivoimaisesti maailman suosituin muotilehti

Maailman suosituin naistenlehti Elle on maailman suurin muotilehti. Kerran kuukaudessa ilmestyvä raikas julkaisu on jokaisen naisen lehtivalinta, joka haluaa pysyä mukana muodin maailmassa ja tuntea kauneuden trendit.

Lehden muotitoimittajat kertovat, kuinka yhdistät vaatteista ja asusteista upeita kokonaisuuksia. Se tarjoaa uusimmat trendit, kosmetiikkauutuudet, upeimmat hiustyylit, kauneus, muoti ja shoppailuvinkit. Lehdestä saat parhaat ohjeet itsesi hemmotteluun ja lehden vinkeillä näytät aina hyvältä.

Elle lehti vie lukijat ajatusmatkalle ympäri maailmaa ja tutustut uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Lehden mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa tapaat artisteja, näyttelijöitä, taiteilijoita ja paljon muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Tähti- ja henkilöhaastattelut ovat tehty aina suurella sydämellä!

Vaikka lehti tunnetaan maailman suosituimpana muotilehtenä, silti jokaisessa numerossa käsitellään monipuolisesti myös muita mielenkiintoisia aiheita, kuten hyvää ruokaa, sisustustamista, matkailua ja liikuntaa. Hyödynnä lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan itselle tai lahjaksi ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi kaikki kestotilaajat ovat mukana arvonnassa, jossa on mahdollisuus voittaa huikea 10 000 euron päävoitto.


 Elle lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1945 (Suomessa 2008)
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 50 000
 • Mieslukijoita: 9 %
 • Naislukijoita: 91 %
 • Lukuminuutit: 60 min
 • Irtonumero: 4,90 €/kpl
 • Lukijoiden ikä: 20 – 40 vuotta
 • Päätoimittaja: Taru Marjamaa

Tilaa Elle lehti tutustumishintaan lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Elle lehti on todella suosittu lahjalehti kaikille muodista ja kauneudesta kiinnostuneille naisille. Suosittelemme siis tutustumaan tarjoukseen tarkemmin, jos etsit sopivaa lahjalehteä naiselle.

Suurin osa lehden lukijoista on noin 20 – 50 -vuotiaita naisia. Lehti tilataan usein ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle. Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehtitilaus maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Esimerkiksi jo neljän numeron mittaisesta määräaikaistilauksesta riittää iloa jopa neljäksi kuukaudeksi!

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, meikkejä tai koruja. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysi ilmaiseksi.

Muistathan, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin lehden tilaajalahja toimitetaan sinulle postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Miksi Elle lehti kannattaa tilata?

 • Tilaajana voit saada kutsuja erilaisiin jännittäviin tapahtumiin.
 • Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa arvotaan mm: vuoden päätteeksi huikeat 10 000 euroa yhdelle onnekkaalle lukijalle.
 • Saat kerran kuukaudessa maailman suurimman muotilehden kotiin kannettuna.
 • Elle lehti pitää lukijansa ajantasalla muodissa ja esittelee lehdessä uusimmat trendit.
 • Joka numerossa esitellään uusimmat kosmetiikkauutuudet, hiustyylit ja shoppailuvinkit.
 • Lehden ideoilla ja vinkeillä näytät aina hyvältä ja lisäksi saat parhaimmat vinkit itsesi hemmotteluun.
 • Lehti vie lukijansa mahtaville ajatusmatkoille, jossa pääset tutustumaan eri kulttuureihin ja ihmisiin.
 • Mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa pääset tapaamaan näyttelijöitä, artisteja, taiteilijoita ja paljon muita julkkiksia.
 • Lisäksi Elle lehti sisältää tärkeää tietoa hyvästä ruoasta, sisustamisesta, matkailusta ja liikunnasta.

Miksi Elle lehti kannattaa tilata netistä?

 • Saat lehden uskomattoman edulliseen tarjoushintaan, kun tilaat lehden netistä.
 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, pääset mukaan kustantajan järjestämiin raha-arvontoihin, joista voit voittaa jopa 10 000 euroa puhtaana käteen.
 • Netissä voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi hyvälle ystävälle.
 • Tilaamalla lehden netistä, saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi.
 • Voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Saat rauhassa tutustua lehteen ja vertailla eri sivustojen lehtitarjouksia.
 • Tilaamalla lehden netistä, saat paljon erilaisia lisäetuja, joita et saa ostamalla lehden kaupasta irtonumerona.

Elle lehden tilaajaedut

Lehden tilaajana sinulla on mahdollisuus saada nyt myös todella hyviä tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua paremmin ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena. Osa lehtitarjouksista on tarjouksia, jotka jatkuvat aina edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevalla hinnalla.


Kannattaako Elle lehti tilata määräaikaistilauksena vai kestotilauksena?

Jos tilaat lehden kestotilauksena, silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, sillä esimerkiksi lehtitilauksen irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa.

Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.


Elle lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja saattaa vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa, sama koskee myös Elle lehteä.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää  Elle lehden tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Elle lehden tarjous sisältää myös vaihtuvan tilaajalahjan

Tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä ennen lehtitilauksen maksamista.

Yleensä tilaajalahjan arvo on noin 30 euroa – 60 euroa.


Digitaalinen versio veloituksetta

Tilaajana voit lukea ilmaiseksi lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella.

Suosittu digiversio mahdollistaa sen, että voit lukea lehteä missä ikinä liikutkin.


Etuja ja tarjouksia

Tilaajana shoppailet edullisemmin.

Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Ellen etukirjeestä.


Kutsuja tapahtumiin

Tilaajana saat kutsuja Ellen tai yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin.

Tiedon tapahtumista saat etukirjeestä.


Vuosiarvonnat

Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Median kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan mm 10 000 euroa.


Miten Elle lehti tilataan?

Helpoin tapa tilata lehti on siirtyä suoraan kustantajan tilaussivulle klikkaamalla kohdasta katso tarjous.

Tilaussivulta löydät ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat, joista voit valita mieleisimmän vaihtoehdon.

Valitse sopivin lehtitarjous ja tilaajalahja ja täytä tilauslomake.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Voinko tilata Elle lehden lahjaksi ystävälle?

Kyllä voit tehdä lehtitilauksen myös lahjaksi ystävälle, sillä lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa.

Siirry täyttämään tilauslomake klikkaamalla kohdasta katso tarjous, jolloin siirryt automaattisesti kustantajan verkosivuille.

Valitse tilauslomakkeesta lehden lahjatilaus, sen jälkeen voit täyttää lahjansaajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostiisi, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voinko tilata Elle lehden sähköpostitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse.

Lehden voit tilata ainoastaan tekemällä lehtitilauksen netissä.


Tein lehtitilauksen lahjaksi. Lähetetäänkö tilaajalahja myös lahjansaajalle?

Lahjatilauksen tilaajalahjaa ei toimiteta koskaan lahjansaajalle, vaan lehtitilauksen maksajalle.

Lahjatilauksen tilaajalahjat ovat tarkoitettu lehtitilauksen maksajalle, jolloin lahjansaaja saa lehden kotiin kannettuna ja lehtitilauksen maksaja saa valita itselleen tilaajalahjan.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilauksissa lehti toimitetaan tilaajalle, niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen.

Kestotilaus tulee irtisanoa aina lehden kustantajalle.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaisesti tehtyjä lehtitilauksia ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten Elle lehti irtisanotaan?

Lehtitilauksen peruuttaminen, lehtitilauksen seuraaminen ja osoitteenmuutokset voi tehdä helposti osoitteessa www.omaaller.fi.

Kirjaudu palveluun omalla sähköpostiosoitteella.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit pyytää uuden salasanan, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi


Kommentoi ja arvostele Elle lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Elle lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo