Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Girl It

girl it


(Tarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Girl It kirjakerho tarjoaa lukuiloa ja inspiraatiota tytöille

Girl It kerho on varmasti yksi mielenkiintoisimmista nuorille tytöille suunnatuista kirjakerhoista. Palvelun tarjoaa Stabenfeldt AB, joka on kustantanut erilaisia kirjoja Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien. Kirjakerho tarjoaa melko usein todella edullisia lehtitarjouksia. Tutustu palveluun ja liity mukaan suosittuun kirjakerhoon!


Girl It tarjoaa uusille asiakkaille uskomattoman tutustumistarjouksen

Girl It kerho tarjoaa uusille tilaajille nyt huikean tutustumistarjouksen! Liittymällä kirjakerhoon tänään, saat suuren tutustumisboksin hintaan 4,90 €, jossa on lapsen iän mukaan valittu kirja, kerholehti sekä runsaasti erilaisia kerhotavaroita. Kirjakerhon tuotteet on suunniteltu noin 8 – 14-vuotiaille tytöille.


Tutustumisjakson jälkeen voit päättää haluatko jatkaa tilausta

Tutustumisjakson jälkeen voit itse päättää haluatko jatkaa boksien tilaamista. Mikäli haluat jatkaa tilaamista, etkä ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse tilauksen päättämiseksi, saat uuden boksin kuukausittain kulloinkin voimassa olevaan hintaan, joka sisältää lukutason kirjan, lehden sekä upeita tavaroita.


Girl It bokseissa yhdistyy uuden oppiminen, viihde ja lukuilo

Girl It bokseissa yhdistyy ainutlaatuisesti viihde, uuden oppiminen ja lukuilo. Joka kuukausi tilaajille toimitetaan suoraan kotiin eri teemalla varustettu boksi, joka on täynnä mukavaa puuhaa lapsille. Tilaajana voit ennakkoon vilkaista palvelun verkkosivuilta uuden boksin sisällön ja päättää haluatko, että uusi boksi toimitetaan kotiisi.


Tavoitteena tarjota mukavaa puuhaa ja innostaa lukemaan

Kirjakerhon tavoitteena on tarjota jokaiselle tilaajalle viihdyttävää puuhaa, mukavia hetkiä kiinnostavien kirjojen parissa sekä innostaa lukemaan enemmän. Tässä Girl It kirjakerho on onnistunut useiden palautteiden mukaan  erittäin hyvin, sillä kerhopaketin kirjat, lehdet ja kerhotavarat valitaan tarkasti tilaajan iän mukaan.


Lapsen iän mukaan valittu kirja takaa aina mieluista luettavaa

Lapsen iän mukaan valitut kirjat takaavat mieluisaa luettavaa ja käsittelee aiheita, joista tilaaja on kiinnostunut. Kerho tarjoaa kirjojen lisäksi paljon oheistuotteita, kuten koruja, cd:tä ja muita yllätyslahjoja. Kirjakerho on vanhempien kannalta turvallinen valinta, sillä kirjat on valittu siten, että sisältö soveltuu takuuvarmasti lapselle.


Tilaajana et sitoudu mihinkään – peruuta tilaus silloin kuin itse haluat

Girl It tilaus on kestotilaus, jonka voit peruuttaa milloin haluat vaivattomasti palvelun kotisivuilla, sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. Tilaajana et sitoudu mihinkään, vaan voit peruuttaa tilauksen milloin vain! Kestotilaajana saat upean paketin kotiin kannettuna joka kuukausi, eli yhteensä 12 boksia vuodessa.


Girl It kirjakerhon selkeät ostosäännöt:

  • Hyödynnä tutustumistarjous ja saat muhkean tutustumisboksin vain postikulujen hinnalla 4,90 euroa.
  • Voit itse päättää haluatko jatkaa tilaustasi ja saada uuden boksin seuraavana kuukautena. Jos et peruuta tilausta, saat uuden upean boksin kuukausittain hintaan 19,90 € (+ postikulut 4,90 €).
  • Tilaajana voit itse päättää, mitkä boksit haluat. Voit tutustua seuraavan kuukauden boksin sisältöön palvelun verkkosivuilla.
  • Kirjakerhossa ei ole lainkaan ostositoumuksia, joten voit lopettaa jäsenyyden milloin vain ottamalla yhteyttä  asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Bokseilla on normaali 14 päivän palautusoikeus, joten voit lähettää sen takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut sen.

Tietoa Girl It tuotteista

Kirjat – Kaikki lukevat tavallaan, eri pituisia kirjoja ja eri vauhtia. Siksi Girl It kirjakerhossa on eri ikätason mukaan valittuja kirjoja. Jokainen boksi sisältää yhden tilaajan iän mukaan valitun kirjan.

Lehti – Helppolukuinen värikäs lehti on painettu ympäristöystävälliselle paperille. Se sisältää hauskoja, fiksuja ja kiinnostavia aiheita. Jokainen lehti sisältää mm: askarteluohjeita, tähtijuttuja, reseptejä, mokia, eläinartikkeleita ja julisteita.

Tavarat – Runsaasti hyödyllisiä ja hienoja tuotteita, kuten värityskirja, rannekoru, toppi, hauska peli yms.. Joskus tilaajalle toimitetaan paketissa myös salainen yllätys! Keräilysarjassa on tarjolla riipuksia, jotka voi kiinnittää rannekoruun.

Kotisivut – Kestotilaajana lapsi ja vanhemmat saavat pääsyn palvelun verkkosivuille, jossa on paljon musiikkiviedeoita, testejä, askarteluohjeita, Lisan leivontablogi, kilpailuja ja jäsenten oma seinä, jonne voi kirjoitella mitä itse haluaa! Kirjakerhon verkkopalvelusta lapsi voi löytää myös uusia kavereita!

Mukavat kirjatestit – Jokainen boksi sisältää kirjan, jonka lopussa on koodi. Koodin voi syöttää kotisivuilla, jolloin pääset mukaan kirjavisaan. Oikeista vastauksista saat palkintoja muun muassa bonuksia.

Bonuksia – Ensimmäisestä boksista saat 200 bonusta. Jatkossa saat 100 bonusta jokaisesta uudesta boksista. Bonusten määrän voit tarkistaa laskusta tai palvelun verkkopalvelusta vanhempien nurkasta. Kerää bonuksia, joilla saat kivoja tavaroita ja bonusbokseja!

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Girl It arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true]
Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset
Lehtitarjouksia.com
Logo