Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

HerkkuLeivonta

herkkuleivonta lehtiTilaa HerkkuLeivonta netistä

 • HerkkuLeivonta lehti on uusi kotimainen leivonnaisten aikakauslehti.
 • Lehti on pullollaan herkullisia, helposti valmistettavia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin.
 • HerkkuLeivonta vinkkaa jokaiseen juhlakauteen tai vuodenaikaan sopivan reseptin.
 • HerkkuLeivonnan neuvontapalsta ja leivontakoulu tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä, opastaa vaihe vaiheelta sekä käy läpi leivontatarvikkeita.
 • Lehti sisältää myös gluteenittomat, proteiinipitoiset leivonnaiset.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Kolmiokirja Oy.
 • Katso edullisin HerkkuLeivonta tarjous alta ja tilaa jokaisen kotileipurin leivontalehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

 


Tilaa HerkkuLeivonta lehti nyt kamppanjahintaan itselle tai lahjaksi!

lehtitarjoukset


HerkkuLeivonta lehti lyhyesti:

HerkkuLeivonta lehti on jokaisen kotileipurin lehtivalinta! Se on täysin kotimainen uutuuslehti, joka tarjoaa runsaiden leivontaohjeiden lisäksi leivontakoulussa ja neuvontapalstalla osioissa hyödyllisiä ohjeita sekä vinkkejä vaihe vaiheelta leipomiseen, leipomistarvikkeista yms. Jokaisessa numerossa on selkeitä ohjeita jokaiselle jauhopeukalolle, suussa sulavia herkkuja, makeita reseptejä sekä innostavia ideoita niin arkeen kuin juhlaankin.


HerkkuLeivonta lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Jokaisen kotileipurin suosikki Herkkuleivonta lehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta kampanjahintaan suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna postikuluitta. Katso paras HerkkuLeivonta lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteestä.


HerkkuLeivonta lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena

Lehtitilauksen voit tehdä netissä lyhyenä määräaikaistilauksena tai edullisena kestotilauksena. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, sillä lehden ilmestyminen päättyy tarjousjakson viimeiseen numeroon automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehden ilmestyminen päätttyy vasta sitten kun lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Lasku maksamatta jättäminen ei ikinä päätä lehtitilausta.


Miksi tilata HerkkuLeivonta lehti netistä?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen varmasti parhaaseen hintaan ja saat aina tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja. Lisäksi saat lehtitilauksen netistä huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Tilausta tehdessä voit valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle, määräaikaistilauksena vai jatkuvana kestotilauksena.


Katso myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Naistenlehdet, Ruokalehdet, Harrastelehdet.


HerkkuLeivonta lehti on kaikkien jauhopeukaloiden lehtivalinta

Tykkäätkö sinä valmistaa suussasulavia leivonnaisia? Onko leipominen ja uusien leivonnaisten valmistaminen sinulle mukava ja rentouttava harrastus? Oletko aina innokas leipomaan, kun ystäväsi järjestää juhlia? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin HerkkuLeivonta lehti on kuin tehty sinulle!

Eikö laktoosi tai gluteeni sovikkaan sinulle? Vai haluatko mielummin valmistaa hieman kevyempiä herkkuja? Ei hätää, HerkkuLeivonta lehti on ottanut huomioon myös erikoisruokavaliota noudattavat henkilöt, joten lehdestä löytyy paljon ohjeita sokerittomiin, gluteenittomiin ja proteiinipitoisiin herkkuihin.

HerkkuLeivonta lehti on kaikille kotileipureille ja jauhopeukaloille suunnattu leivontalehti, joka on pullollaan suussa sulavien herkkujen ohjeita. HerkkuLeivonta lehti ei välttämättä ole kaikille tuttu lehti, sillä se on vielä melko uusi leivontalehtien rintamalla, mutta se on kuitenkin otettu hyvin vastaan. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

HerkkuLeivonta lehden selkeiden, kuvallisten ohjeiden ja vinkkien avulla kuka vain onnistuu valmistamaan herkullisia leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Lehti antaa ideoita ja vinkkaa parhaat reseptit jokaisen juhlakauteen, jolloin aikaa jää reilusti muuhunki, kun ei tarvitse miettiä mitä valmistaisi ja etsiä ohjeita. Lehden resepteissä otetaan hienosti huomioon eri vuodenaikoina saatavilla olevat raaka-aineet, kuten esimerkiksi omenat syksyllä.

HerkkuLeivonta lehti on siitä mukava leivontalehti, että se sopii erinomaisesti niin kokeneille leipureille kuin vasta-alkajille, sillä jokaisessa ohjeessa kerrotaan selkeästi, mitä seuraavaksi tulee tehdä. Lehti vinkkaa uusimmat trendit ja tarjoaa helposti ymmärrettäviä selkeitä ohjeita perinteisiin leivonnaisiin. Onnistuneet leivonnaiset innostavat jatkamaan harrastusta ja kokeilemaan vielä hieman vaikeampia reseptejä.

Kokeneet leipurit muokkaavat usein lehden resepteistä hieman erilaisia ja kokeilevat uutta, mutta tätä emme suosittele vasta-alkajille, sillä leivonnainen ei silloin aina onnistu. Lehden neuvontapalsta tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja asiantuntevia artikkeleita, joissa kerrotaan leivontatarvikkeista. Neuvontapalsta löytyy jokaisesta numerosta, joten siitä voi hakea nopeasti apua leipomiseen liittyen ja lukea uusimmat vinkit.

HerkkuLeivonta lehti sisältää myös Leivontakoulu-osion, jossa käydään läpi leivontavälineitä, annetaan vinkkejä ja ideoita leipomiseen ja opetetaan vaihe vaiheelta kakun kortistelua.

Kokonaisuudessaan HerkkuLeivonta lehti on todella tuhti hyötylehti, joka on täynnä upeita kuvia ja reseptejä herkullisista leivonnaisista. Lukijat saavat usein lehden kuvista inspiraatiota myös kattaukseen. Jos alkaa tuntumaan siltä, että pelkkä lehti ei riitä, niin siinä tapauksessa suosittelemme lisäksi tutustumaan lehden verkkosivuihin, jossa on tarjolla myös paljon erilaisten leivonnaisten reseptejä.


HerkkuLeivonta lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 2014
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 60 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Heidi Niskala

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370

Kommentoi ja arvostele HerkkuLeivonta lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

HerkkuLeivonta lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo