Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maailman Historia

maailman historia lehtiMaailman Historia lehti

 • Maailman Historia on aikakauslehti, joka kertoo parhaat tarinat maailman historiasta.
 • Lehden pääaiheisiin kuuluvat historian uutiset, tarinat, tietovisat, kysymykset & vastaukset, faktalaatikot ja ainutkertaiset kartat.
 • Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Maailman Historia lehti sisältää historiatietoutta antiikista 1900-luvulle saakka.
 • Lehti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita historian tramaattisista tapahtumista, sodista ja uusimmista tutkimustuloksista.
 • Lehti on ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2011.
 • Maailman Historia lehteä julkaisee Bonnier Publications Oy.

 


 (Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Maailman Historia lyhyesti

Maailman Historia on varmasti Suomen viihdyttävin historia lehti, joka ilmestyy tänä vuonna 12 kertaa vuodessa. Se tarjoaa jokaisessa painoksessa jännittäviä artikkeleita, joissa kerrotaan historian tapahtumista aina 1900-luvulle saakka. Historiaa käsittelevien kiinnostavien artikkelien lisäksi se sisältää lukijan kysymys palstan, jossa alan asiantuntijat vastaavat lukijoita askarruttaviin kysymyksiin sekä uutisia historiasta ja suosittuja kirjavinkkejä.


Maailman Historia tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Maailman Historia lehti on nyt tilattavissa edulliseen tarjoushintaan sivustomme kautta, jolloin voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna. Katso ajankohtainen Maailman Historia tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa tietystin myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden etuhintaan itselle, lahjaksi ystävälle tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna. Lehti on saatavilla myös lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Maailman Historia tarjous sisältää myös tilaajalahjan

Maailman Historia lehden lehtitarjous sisältää usein myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka tilaaja saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta se toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle, ei lehden vastaanottajalle. Tilaajalahja toimitetaan postimaksutta suoraan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen tai lähimpään postiin.


Miksi Maailman Historia lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa ilman erillisiä postikuluja lehden ilmestymispäivänä. Lisäksi saat lehden varmasti parhaaseen hintaan tekemällä tilauksen verkossa ja saat itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi kaverille, työpaikalle toimitettuna, määräaikais- vai kestotilauksena. Lisäksi saat valita arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi kaupan päälle!


Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: tiedelehdet, yhteiskunnalliset lehdet, historialehdet.


Maailman Historia tarjoaa jännittävää luettavaa maailman historiasta

Oletko kiinnostunut maailman historian tapahtumista? Haluaisitko lukea ensimmäisten joukossa historian uutiset ja uusimmat tutkimustulokset? Vai haluaisitko mielummin lukea tarinoita sodista? Jos vastasit kyllä, niin silloin Maailman Historia on juuri oikea lehti sinulle!

Maailman Historia on todella suosittu aikakauslehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti sisältää upeita kuvia ja mielenkiintoisia artikkeleita maailman historian tapahtumista. Maailman Historia lehden sisältöön kuuluvat historian uutiset, lukijoiden kysymykset ja vastaukset, vanhat ainutlaatuiset kartat, tietovisat, tarinoita sodista, faktalaatikot ja paljon muuta. Lehdessä on myös todella suosittu palsta, jossa julkaistaan lukijoiden lähettämiä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Maailman Historia lehti sisältää kaiken antiikista 1900-luvulle, kuten merkkitapahtumia, keksintöjä ja ihmisiä, jotka ovat olleet merkittävässä roolissa maailmanhistoriassa. Kokonaisuudessaan lehti on suuri, viihdyttävä, mielenkiintoinen ja jännittävä aikakauslehti, joka sisältää paljon opettavaista sisältöä maailman historiasta.

Osa lehden artikkeleista julkaistaan myös lehden suositulla nettisivulla, mutta ei läheskään kaikkia. Suosittelemme tutustumaan Maailman Historia lehteen paremmin tilaamalla lehden edullisesti netistä, jolloin saat myös tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.


Tilaa Maailman historia lehti lahjaksi

Maailman Historia lehti on mainio lahjalehti kaikille historiasta kiinnostuneille henkilöille.

Voit tilata lehden  esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai joululahjaksi.

Lehden lahjatilaus sisältää myös voimassa olevan tilaajalahjan, joka toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.

Lehti kannattaa tilata niin itselle kuin lahjaksikin netistä, koska verkossa lehtitarjoukset ovat aina huomattavasti halvempia.


Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Bonnier Publications Oy
 • Aloitusvuosi: 2011
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 68 %
 • Naislukijoita: 32 %
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7,90 €/kpl
 • Päätoimittaja: Åke Steinwall

Bonnier Publications Oy yhteystiedot

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna:  9.00-16.00


[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Maailman Historia arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true]
Lehtitarjouksia.com
Logo