Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Meidän Koira

meidän koira lehtiTilaa Meidän Koira netistä

 • Meidän Koira on monipuolinen ja hyödyllinen perhelehti, joka on suunnattu koiranomistajille & koiraihmisille.
 • Koiralehti antaa jokaisessa numerossa tärkeitä vinkkejä koiran terveyteen, hyvinvointiin ja ravintoon liittyen.
 • Meidän Koira lehden aiheita ovat: uuden perheenjäsenen ottaminen kotiin, koiran & ihmisen ystävyys, kotikoiran hoitaminen, sairaudet, rakenne, vanheneminen, koulutus, koiranäyttelyt, harrastaminen ja koira ihmisen apuna.
 • Meidän Koira kuuluu Karprint Oy:n lehtivalikoimaan, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Jokaisessa numerossa otetaan yksi koirarotu tarkempaan tutkiskeluun, johon perehdytään ajan kanssa.
 • Lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena.

 

 

(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset

Meidän koira on erinomainen hyöty- ja viihdelehti, joka sisältää paljon asiantuntevaa tietoa koirista ja koiraroduista. Karprint Oy:n julkaisema eläinlehti on ilmestynyt jo yli seitsemän vuotta ja edelleen sen suosio on kasvussa.

Suosittu harrastelehti on nyt tilattavissa palvelustamme etuhintaan. Katso viikon lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tehdä tilauksen itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Meidän Koira lehti on tilattavissa palvelustamme vuoden tilausjaksolla automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti hieman edullisempana kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa. Vuoden mittainen tilausjakso sisältää kuusi lehteä, jotka toimitetaan tilaajalle ilman postikuluja.

Lahjatilauksessa voi valita määräaikais- tai kestotilauksen. Määräaikainen lahjatilaus on helpoin tapa tilata lehti lahjaksi, sillä silloin lehti ilmestyy vuoden ja päättyy automaattisesti. Lahjatilauksen voi tehdä myös kestotilauksena, mutta silloin lahjansaajan tulee irtisanoa tilaus, kun ei enää halua lehden ilmestyvän. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa vuoden tilausjakso uusiutuu automaattisesti kunnes lehtitilaus on irtisanottu.

Miksi Meidän Koira lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Netissä voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai työpaikalle toimitettuna ja saat lehden varmasti halvemmalla kuin ostamalla lehdet erikseen irtonumerona lehtipisteestä. Tilaamalla lehden netistä, saat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja normaalin postin mukana.

Meidän Koira on asiantunteva hyötylehti, joka kertoo ihmisen parhaasta ystävästä

Meidän Koira on kotimainen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä koiralehti, joka kuuluu Karprint Oy:n suureen lehtivalikoimaan. Asiantunteva viihdelehti on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo vuodesta 2011 lähtien. Se on aikakausilehti, joka sopii erinomaisesti koko perheen luettavaksi. Runsaan lukupaketin jokainen julkaisu pitää sisällään hyödyllistä tietoa koirista, koiraroduista, koirien hoitamisesta ja kasvatuksesta.

Meidän Koira on suunnattu koiranomistajille, koiraihmisille ja muuten vain eläimistä ja koirista pitäville henkilöille. Lehti on erinomainen valinta myös silloin, jos olet suunnitellut koiran hankintaa tai jos olet jo vuosia omistanut koiran, mutta haluat kuitenkin tutustua perusteellisesti myös muihin koirarotuihin. Jos koira on lähellä sydäntäsi, niin tulet takuuvarmasti ihastumaan lehteen ja löytämään siitä paljon kiinnostavaa ja opettavaista sisältöä.

Meidän Koira kertoo kattavasti kaiken sen, mitä koiranomistajan ja omasta koirasta vasta haaveilevan tulee tietää. Se antaa hyödyllisiä vinkkejä koiran terveyteen, ravintoon kuin yleiseen hyvinvointiinkin liittyen. Lehden pääaiheita ovat: ihmisen ja koiran kumppanuus, koiran hankkiminen, kotikoiran hoitaminen, koiran rakenne, koiran vanheneminen, koiran yleiset sairaudet, koiran koulutus, koiran harrastukset, koira ihmisen apuna ja koiranäyttelyt.

Meidän Koira esittelee jokaisessa lehdessä myös erilaisia koirarotuja, joihin perehtymällä tilaajat saavat paljon hyödyllistä tietoa eri roduista ja varmasti myös sellaista tietoa, mikä auttaa oikeanlaisen koiran hankkimisessa. Jokaiseen numeroon on muun muassa valittu yksi koirarotu, jonka ominaisuuksiin perehdytään ajan kanssa. Lisäksi jokaiseen numeroon on koottu koiranomistajien ja koiraperheiden kiinnostavimmat ja koskettavimmat tarinat.

Meidän Koira on ollut jo vuosia saatavilla lehtipisteistä ja R-kioskeista irtonumerona sekä tänä päivänä myös tilattavissa edullisesti internetistä määräaikais- tai kestotilauksena kotiin tai työpaikalle kannettuna vuoden tilausjaksolla.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Meidän Koira
 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2011
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 18 000
 • Mieslukijoita: 47 %
 • Naislukijoita: 53 %
 • Lukijoiden ikä: 25 – 50 vuotta
 • Päätoimittaja: Eero Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelinnumero: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

Y-tunnus: 0202999-0