Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Muscle & Fitness

Muscle & FitnessTilaa Muscle & Fitness netistä

 • Muscle & Fitness on englanninkielinen treenaamiseen ja kehonrakentamiseen keskittynyt urheilulehti.
 • Aikakauslehti motivoi, opastaa, inspiroi ja kertoo uusimmat treenausvinkit sekä voimaharjoittelusalaisuudet.
 • Jokaisessa numerossa ammattilaiset ja asiantuntijat kertovat uutta tietoa ravinnosta, harjoittelusta, välineistä ja teknologiasta.
 • Ammattilaisten neuvoja aktiivisesti noudattamalla maksimoit treenauksen ja saavutat huomattavasti nopeammin tuloksia.
 • Treenilehti on ehdoton hankinta kaikille niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti kehonrakentamisesta ja saavuttaa näkyviä tuloksia.
 • Lehti on suunnattu miehille, jotka haluavat saada parhaat vinkit ja ohjeet kehonrakentamiseen, ravintoon ja kuntoiluun.

 

 

(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset

Muscle & Fitness on erinomainen kuntoilu, kehonrakennus- ja lifestylelehti, joka ilmestyy kuukausittain, eli 12 kertaa vuodessa. Urheilulehden kohderyhmä on miehet, jotka ovat omistautuneet hankkimaan lihaksi ja ottamaan kaiken irti treenaamisesta. Se tarjoaa joka kuukausi suuren määrän hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä treenaamiseen ja ruokavalioon liittyen, joita noudattamalla lukijat saavuttavat taatusti huomattavasti nopeammin näkyviä tuloksia.

Muscle & Fitness ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomen lehtipisteistä, mutta se on tilattavissa Suomeen ilmaisella toimituksella lyhyenä määräaikaistilauksena. Katso ajankohtainen Muscle & Fitness tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti tarjouhintaan verkosta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden nyt halutessasi yhtä edulliseen tutustumishintaan lahjaksi kaverille.

Muscle & Fitness lehden lehtitarjoukset vaihtuvat muiden aikakauslehtien tapaan melko usein, mutta tällä hetkellä lehti on tilattavissa internetistä Suomeen toimitettuna vuoden tilausjaksolla määräaikaisesti, joka sisältää 12 numeroa. Määräaikaistilaus on kätevä ja varmasti vaivattomin tapa tilata lehti ulkomailta, sillä lehtitilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, sillä määräaikaistilaus loppuu automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Muscle & Fitness lehti kannattaa tilata verkosta? Lehti ei kuulu viimeisten tietojen mukaan Suomen lehtipisteiden lehtivalikoimaan, joten nettitilaus on ainakin toistaiseksi ainut tapa hankkia lehti. Nettitilaus on kuitenkin erittäin edullinen, helppo ja nopea tapa hankkia lehti, jolloin tilaaja saa aina uuden tuoreen numeron ilmoittamaansa osoitteeseen toimitettuna ilmaisella postituksella. Lue lisää ja tilaa omasi jo tänään!

Muscle & Fitness on vahvasti urheilulliseen elämäntapaan keskittynyt urheilulehti

Oletko kiinnostunut kehonrakentamisesta ja haluat saada lisää tietoa aiheesta? Vai oletko vasta aloittamassa treenaamisen ja etsit siihen liittyvää julkaisua? Halusitpa sitten kasvattaa lihaksiasi, tehostaa harjoittelua, toipua harjoituksista nopeammin tai ottaa kaiken hyödyn irti treenaamisesta, on Muscle & Fitness oikea lehti sinulle!

Muscle & Fitness on englanninkielinen kuukausittain ilmestyvä urheilulehti, joka on perustettu vuonna 1935. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1936, josta lähtien se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti. Se käsittelee laajasti urheilulliseen elämäntapaan kiinteästi liittyviä asioita, kuten treenaamista, ravintoa ja kehonrakentamista.

Muscle & Fitness urheilulehti sisältää monipuolisesti ohjeita ja vinkkejä eri tasoisille urheilijoille, kuten niille joille treenaaminen ja kehonrakentaminen on elämäntapa sekä heille, jotka ovat vasta aikeissa aloittaa treenaamisen. Harjoittelun, ruokavalion ja lisäravinteiden lisäksi lehdessä on runsaasti viihdettä ja muuta mielenkiintoista lisäsisältöä. Jokainen numero on tuhti lukupaketti asianmukaisia ja käytännöllisiä vinkkejä aktiivisille ihmisille.

Muscle & Fitness pitää sisällään paljon erilaisia treeni- ja ravinto-ohjelmia, jotka auttavat lukijoita saavuttamaan näkyviä tuloksia pelkän normaalin salilla käymisen sijaan huomattavasti nopeammin. Jokainen lehden lukija voi siis saavuttaa ohjeita noudattamalla hyvinvoivan treenatun vartalon ja tietenkin hyvän fyysisen kunnon. Joka numerossa on lisäksi tietoa lisäravinteista ja asiantuntijoiden neuvoja edistyneille urheilijoille kuin aloittelijoillekin.

Muscle & Fitness ohjeilla voit laatia helposti itsellesi oikean ruokavalion, joka on yksi tärkeimmistä asioista kehonrakentamisessa. Joka numero sisältää uusia harjoituksia ja rutiineja, joiden avulla voit viedä harjoittelun kokonaan uudelle tasolle. Voit tutustua koko kehon harjoituksiin tai vain tiettyyn lihasryhmään kohdistuviin harjoituksiin, kuten esimerkiksi käsiin, selkään, vatsalihaksiin, rintaan, jalkoihin tai olkapäihin.

Muscle & Fitness sisältää kattavan ravinto-osion, jossa on runsaasti erilaisia treenaamiseen parhaiten sopivia reseptejä, jotka ovat erinomainen lisä täydentämään raskasta harjoittelua. Joka numerossa on reseptejä muun muassa painon pudotukseen ja massan lisäämiseen. Lehti sisältää paljon tietoa markkinoilla olevista tärkeistä lisäravinteista, jotka auttavat saavuttamaan tuloksia nopeammin ja palautumaan kovista treeneistä.

 Muscle & Fitness tiivistettynä:

 • Julkaisija: American Media Inc
 • Aloitusvuosi: 1936
 • Kieli: Englanti
 • Maa: Iso-Britannia
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 81 %
 • Naislukijoita: 19 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Ei saatavilla Suomessa
 • Päätoimittaja: Shawn Perine
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)