Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

National Geographic

Tilaa National Geographic netistä

 • National Geographic lehti on Bonnier Publications Internationalin julkaisema aikakauslehti.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehti kertoo nykymaailman tilasta, tieteen kehityksestä ja historiallisista tapahtumista.
 • Lehden aiheisiin kuuluvat mm: tiede, luonto, eläimet, kulttuuri ja historia.
 • National Geographic lehti ilmestyy 27 eri maassa, 25 eri kielellä.
 • Lehti tunnetaan sen korkealuokkaisista valokuvista, artikkeleista, kartoista ja reportaaseista.
 • Lehden ensimmäinen Suomenkielinen numero ilmestyi tammikuussa 2001.
 • Lehtitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

 

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


National Geographic lyhyesti

National Geographic on vuodesta 1888 lähtien julkaistu aikakauslehti, joka on yksi maailman arvostetuin aikakauslehti. Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa upeilla valokuvilla kuvitettuja reportaaseja, jotka kertovat luonnosta, kulttuureista, ihmisistä, tutkimusmatkoista sekä historiasta ja avaruudesta. Se vie maailmanlaajuisesti 50 miljoonaa lukijaansa unohtumattomille matkoille ja innoittaa samalla pitämään huolta maapallostamme.


National Geographic tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Aikakauslehti on tilattavissa nyt tarjoushintaan palvelumme kautta suoraan kotiovelle toimitettuna postikuluitta. Katso edullisin National Geographic tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen tutustumishintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös useista lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa National Geographic ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

National Geographic lehden tarjous sisältää lähes aina myös useita vaihtuvia tilaajalahjoja, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta silloin tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tällä hetkellä saatavilla olevat tilaajalahjat näet klikkaamalla kohdasta katso tarjous, jolloin siirryt suoraan lehden tilaussivulle.


Miksi National Geographic lehti kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehdet huomattavasti irtonumerohintaan halvemmalla ja vielä arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Nettitilaajana saat aina tuoreimman lehden ensimmäisten joukossa ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja. Lisäksi voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi! Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ja säästä jopa 50% tilaamalla lehti edullisemmin netistä.


National Geographic vie lukijat huikeille ekslusiivisille nojatuolimatkoille

Bonnier Publications Internationalin julkaisema National Geographic lehti on yksi maailman tunnetuimmista aikakauslehdistä, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti julkaistiin ensimmäisen kerran Suomenkielisenä tammikuussa 2001. Lehteä julkaistaan Suomen lisäksi 26 eri maassa, 25 eri kielellä.

National Geographic lehti tunnetaan ympäri maailmaa sen korkealaatuisista kartoista, artikkeleista ja valokuvista. Se erottuu ulkonäöltään muista aikakauslehdistä sen keltareunaisesta kannesta, joka on lehden rekisteröimä tavaramerkki.

Lehti tunnetaan uskomattoman tarkoista ja hyvälaatuisista valokuvista. Tarkkojen ja korkelaatuisten valokuvien takana on joukko alan ammattilaisia. Lehdessä julkaistavat kuvat valitaan joka kerta tuhansien valokuvien joukosta ja lehteen pääseminen on aina suuri kunnia toimittajille ja valokuvaajille.

Sisällöltään National Geographic lehti on todella suuri ja monipuolinen lehti, sillä jokainen numero sisältää yli 100 sivua mielenkiintoista asiaa liittyen: tieteeseen, luontoon, ihmisiin, eläimiin, historiaan ja maantieteeseen.

National Geographic lehden voi tilata netistä edullisena kestotilauksena tai määräaikaisesti, jolloin lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Vaikka lehti on huomattavasti muita aikakauslehtiä edullisempi, niin kannattaa silti hyödyntää netin parhaat lehtitarjoukset lehteä tilatessa, koska silloin voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan ja kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan.


National Geographic lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Aloitusvuosi: Ulkomailla 1888, Suomessa 2001
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 122 000
 • Mieslukijoita: 56 %
 • Naislukijoita: 44 %
 • Lukijoiden ikä: 18 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 10,30 €/kpl
 • Päätoimittaja: Karen Kjær Gunn

Bonnier Publications Oy yhteystiedot

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna: 9.00-16.00


Kommentoi ja arvostele National Geographic lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

National Geographic arvostelut

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo