Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Oma Aika


Tilaa Oma Aika netistä

 • Oma Aika lehti on monipuolinen ja viihdyttävä aikuisille suunnattu aikakauslehti.
 • Se tarjoaa lukijoilleen huippuetuja, mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, tietoa taloudesta, perheestä, parisuhteesta, ystävyydestä, suvusta sekä työyhteisöistä.
 • Asiantuntijoiden kirjoitukset talouden ja omaisuuden hoidosta, perheen lakiasioista sekä eläkkeistä tarjoavat hyötytietoa.
 • Joka numerossa uutuutena nyt myös herkullisia ruokaohjeita aikuistalouteen.
 • Lehden tavoitteena on tarjota lukijoille aina hyödyllistä, ajankohtaista ja kiinnostavaa luettavaa joka numerossa.
 • Oma Aika ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Oma Aika lehti lyhyesti

Oma Aika on mukava lukupaketti aikuisempaan makuun. Sen tavoite on palvella lukijoitaan mahdollisimman hyvin ja parantaa heidän elämänlaatuaan ajankohtaisella ja monipuolisella sisällöllään. Lehti pitää kansiensa välissä runsaasti kiinnostavia ja merkityksellisiä artikkeleita ihmissuhteista, parisuhteista, perheestä, ystävyydestä, suvusta ja työyhteisöistä. Syväluotaavat henkilöhaastattelut avaavat näitä aihealueita täysin uusista näkökulmista.


Oma Aika lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Oma Aika on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan internetistä suoraan kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso edullisin Oma Aika tarjous ja tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.


Oma Aika lehden tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Oma Aika tarjous sisältää lähes aina monta arvokasta tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu tietystin myös lahjatilaukseen, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty mm: Nanson Pouta-kassi, Roosa helminauha yms.


Miksi Oma Aika lehti kannattaa tilata verkosta?

Palvelumme kautta voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi muutamassa minuutissa jopa yli 50% normaalihintaa halvemmalla ja saat valita kivan tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat aina juuri painetun lehden valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja. Tilaajana olet nyt myös mukana kustantajan suurarvonnassa, jossa yksi lukija voittaa 10 000€.


Oma Aika lehti on suunnattu Suomalaisille +50-vuotiaille miehille ja naisille

Oma Aika ilmestyi Suomen lehtimarkkinoille vuonna 2013. Lehden suosio kasvoi melko nopeasti niin, että tänä päivänä se on ehdottomasti yksi suosituimmista aikuisille suunnatuista aikakauslehdistä. +50-vuotiaiden oma aikakaus- ja hyötylehti ilmestyy tällä hetkellä 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy.

Oma Aika lehden tilaajista suurin osa on +50-vuotiaita työelämässä mukana olevia miehiä ja naisia, jotka panostavat myös vapaa-aikaan ja innostuvat helposti uudesta. Tilastoista huomaa, että niin miehet kuin naiset ovat ottaneet muutaman vuoden vanhan uutuuslehden omakseen, sillä molempia on lehden lukijoina lähes yhtä paljon.

Oma Aika lehdelle on kunnia-asia tarjota lukijoille hyötytietoa selkeästi. Sen tavoitteena on parantaa tilaajien elämänlaatua lehden tärkeällä, ajankohtaisella ja mielenkiintoisella sisällöllä. Lehti tarjoaa lukijoilleen muun muassa huippuetuja, ajatuksia herättäviä henkilöhaastatteluja, tietoa talous- ja lakiasioista, koskettavia tarinoita perheestä, suvusta, parisuhteesta, ystävyydestä ja työyhteisöistä. Se yhdistää tärkeän tiedon ainutlaatuiseksi lukupaketiksi.

Oma Aika tarjoilee myös asiantuntijoiden mielenkiintoisia kirjoituksia omaisuuden ja talouden hoidosta, perheitten lakiasioista sekä eläkkeistä. Uutuutena nyt myös herkulliset ruokaohjeet aikuistalouteen, jotka tarjoavat runsaasti inspiraatiota. Lisäksi joka numerossa esitellään upeita matkajuttuja kaukomailta ja lähikohteista, joita seuraamalla saat tärkeää tietoa eri kohteista ja pääset mahtaville nojatuolimatkoille toinen toistaan parempaan matkakohteeseen.


Oma Aika lehti tiivistettynä:

 • Aloitusvuosi: 2013
 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 67 000
 • Mieslukijoita: 49 %
 • Naislukijoita: 51 %
 • Lukuminuutit: 74 min
 • Lukijoiden ikä: 45 – 65 vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Anna-Liisa Hämäläinen

Lunasta Oma Aika lehden tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden netistä myös lahjaksi? Oma Aika sopii sisällöltään erityisesti +50-vuotiaille miehille ja naisille, jotka panostavat myös vapaa-aikaan ja matkailuun.

Lehti tilataan usein mm: isänpäivä-, äitienpäivä-, joulu- tai ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Aikakauslehti on aina mieluinen lahja, sillä siitä riittää iloa huomattavasti pidempään kuin perinteisestä kukkakimpusta. Lahjatilaus tehdään yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla.

Oma Aika sisältää paljon mielenkiintoista, ajankohtaista ja etenkin hyötytietoa, joten lehti luetaanki lähes jokaisessa taloudessa useamman kerran läpi kannesta kanteen ja sen jälkeen säästetään, eikä heitetä lehteä heti pois.

Tilasitpa lehden sitten itselle tai lahjaksi kaverille, saat valita kaupan päälle mukavan tilaajalahjan. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten voit pitää tilaajalahjan itselle tai antaa sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman kaupan päälle. Oma Aika lehden tilaajalahja toimitetaan muiden aikakauslehtien tapaan vasta noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Tilaajalahja toimitetaan tilaajalle koosta riippuen suoraan kotiin tai postipakettina, joka tulee noutaa postista.

Oma Aika on yhtä helppo tilata lahjaksi kuin itsellekkin. Lahjatilaus tehdään samalta sivulta kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilauksessa täytyy vain valita tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täyttää vastaanottajan tiedot.


Miksi Oma Aika lehti kannattaa tilata?

 • Oma Aika tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Oma Aika lehden tilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa arvotaan huikeat 35.000 euroa ja 5000 euroa matkarahaa.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat myös suositun ristikkolehden kaupan päälle.
 • Kaikki Oma Aika lehden tilaajat saavat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä.
 • Lehdestä saat tärkeää ja hyödyllistä tietoa omaisuuden ja talouden hoidosta, perheitten lakiasioista sekä eläkkeistä.
 • Oma Aika tarjoaa lukijoilleen huippuetuja, mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, tietoa talouden hoidosta, koskettavia tarinoita perheestä, suvusta, parisuhteesta, ystävyydestä ja työyhteisöistä.

Oma Aika lehden tilaajaedut

Oma Aika lehden tilaajana voit saada lehtitilauksen yhteydessä mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Jos haluat saada kaikki tilaajaedut kaupan päälle, niin silloin lehtitilaus tulee tehdä kestotilauksena. Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, niin lehden kestotilaajana pääset arvontaan mukaan automaattisesti.

Lyhyet määräaikaset lehtitilaukset sisältävät usein vain tilaajalahjan. Lehden voimassa olevat tilaajaedut pääset näkemään lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Useimpien lehtien kestotilaukset ovat huomattavasti edullisenpia kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset.

Usein kuitenkin lehtien tilaajat pitävät kestotilauksia huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka lehtien kestotilaukset ovat yleensä edullisenpia vaihtoehtoja kuin vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset ja kestotilauksien mukana tulee lisäksi paljon tilaajaetuja.

Kestotilaukset eivät kuitenkaan ole mitenkään huononpia vaihtoehtoja, sillä esimerkiksi kestotilauksien peruutukset on nykyään todella helppo tehdä netissä tai halutessaan soittamalla lehden asiakaspalveluun.

Lehtien lahjatilauksissa suositellaan lähes aina lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, jolloin lehtitilaus päättyy automaattisestin, eikä lahjansaajan tarvitse itse perua lehtitilausta.

Lahjansaajan on kuitenkin halutessaan helppo jatkaa määräaikaista lehtitilausta tai sitten tilata vaihteeksi jokin toinen aikakauslehti.


Miten Oma Aika lehti tilataan netistä?

Sivustollemme päivitetään aina lehden uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat, mutta lehden tilaukset tehdään kuitenkin aina suoraan lehden kustantajan sivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Suuresta valikoimasta voit valita mieleisen tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa on kaikki tilauksesi tiedot.


Voiko Oma Aika lehden tilata lahjaksi?

Voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan myös lahjaksi.

Lahjatilaus tehdään samalla verkkosivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous.

Kustantajan sivulla voit valita tilaustyypiksi lahjatilauksen ja täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muistathan, että lahjatilauksissa lehtitarjouksen tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.


Voinko tilata Oma Aika lehden sähköpostitse?

Lehteä ei voi tilata sähköpostitse.

Lehden voit tilata ainostaan täyttämällä kustantajan sivulla olevan tilauslomakkeen.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kaikki kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisena. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu osoitteessa www.oma.aller.fi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi


Kirjoita oma arvostelu Oma Aika lehdestä

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Oma Aika lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo