Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

OMjooga

omjoogaOMjooga lyhyesti:

 • OMjooga on Kolmiokirja Oy:n piristävä lehtiuutuus, joko ilmestyi Suomen lehtimarkkinoille vuonna 2017.
 • Se tarjoaa monipuolista sisältöä raikkaassa ja selkeässä ulkoasussa, josta löytyy runsaasti uusia palikoita omaan hyvinvointiin.
 • Jokainen numero sisältää erilaisia joogasarjoja helpoista haastavampiin, joten se sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin vuosia joogaa harrastaneille.
 • Lehti auttaa löytämään sisäisen rauhan kiireisen ja tressaavan arjen keskellä.
 • Se esittelee lukijoilleen erilaiset joogatyylit, kuten mm: saunajoogan ja musiikkijoogan.
 • Lehdessä keskitytään myös selkärangan hyvinvointiin ja kerrotaan miten voit päästä eroon selkäkivuista.

 

(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset

Mitä OMjooga lehti tarjoaa lukijoilleen?

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Kolmiokirja Oy:n julkaisema aikakauslehti tarjoaa vastapainoa arjen stressille. Se on noussut nopeasti monien suosikki lehdeksi, sillä viime vuosien aikana niin kuntoilijat kuin vähemmän liikuntaa harrastavat henkilöt ovat innostuneet joogasta ja sen tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Se auttaa löytämään sisäisen rauhan, esittelee erilaiset joogatyylit ja kertoo miten pääset eroon selkäkivuista yms.

OMjooga on tilattavissa netistä ja saatavilla irtonumerona lehtipisteistä

Lehti on tilattavissa nyt palvelumme kautta edulliseen tarjoushintaan kätevänä määräaikaistilauksena, joka sisältää kuusi numeroa. Määräaikaistilaus tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lehtitilausta tarvitse peruuttaa erikseen. Katso halvin OMjooga tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden myös lahjaksi. Lehti on saatavilla myös lehtipisteistä hintaan 4.90€/kpl.

Miksi OMjooga sitten kannattaa tilata verkosta?

Nettitilaus on ylivoimaisesti suosituin ja varmasti myös vaivattomin tapa hankkia lehti. Nettitilauksessa kuluu aikaa vain muutama minuutti ja tilauksen voi tehdä kotoa käsin omalla tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai vaikka kannettavalla. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehtitilauksen nyt jopa 25% normaalihintaa edullisemmin, jolloin saat myös aina uunituoreen lehden ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja.

OMjooga on suomenkielinen vuodesta 2017 ilmestynyt piristävä uutuuslehti

OMjooga on oululaisen Kolmiokirjan kustantama kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä joogaa käsittelevä harrastelehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi 11.7.2017. Se on loistava lehtiuutuus kaikille heille, jotka ovat innostuneet joogasta ja haluavat omaa aikaa hektisen arjen keskellä sekä keskittyä ainoastaan omaan kehoon löytääkseen sisäisen rauhan. Lehti sopii joogaa vuosia harrastaneille kuin vasta joogasta innostuneille henkilöille.

Lehti esittelee lukijoilleen erilaiset joogatyylit, kuten esimerkiksi suositut sauna- ja musiikkijoogan sekä syväluotaa joogan aihepiiriä useasta eri näkökulmasta. Monipuolisessa julkaisussa on otettu huomioon niin joogaa vuosia harrastaneet henkilöt kuin vasta alkajat, sillä jokaisessa numerossa tutustutaan erilaisiin joogasarjoihin aina helpoista haastavampiin. Selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla voit kehittää niin notkeutta kuin voimaakin.

OMjooga lehden ohjeita ja harjoituksia pidemmän aikaa tehtyäsi tulet takuulla huomaamaan positiivisia muutoksia kehossasi. Voit huomata olevasi jo lyhyen ajan kuluttua huomattavasti notkeampi, voivasi sisäisesti paremmin tai päästä eroon rasittavista selkävaivoista. Lehti sisältää erillisen osion, jossa keskitytään ainoastaan selkärangan hyvinvointiin ja ohjeistetaan lukijoita siinä, miten selkäkivuista voi päästä eroon rentouttavan joogan avulla.

OMjooga matkaextra tutustuttaa lukijat parhaisiin joogakohteisiin, kuten Kreetaan, Pärnuun, Lanaprahaan ja Baliin. Runsaat artikkelit kertovat kaiken tietämisen arvoisen näistä kohteista ja auttavat joogamatkailijaa ottamaan reissusta kaiken irti. Lehti vie toisinaan lukijat myös nojatuolimatkoille Ibizan rannalle öiseen joogajuhlaan upeiden valojen saattelemana, sillä jooga soveltuu mainiosti niin rentoutumiseen kuin toisinaan myös riehaantumiseenkin.

OMjooga lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 2017
 • Kieli: Suomi
 • Maa: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Lukijoiden ikä: –
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)