Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Pekan Uudet Ristikot

Pekan Uudet Ristikot

 • Pekan Uudet Ristikot on 52-sivuinen ristikkolehti.
 • Suosittu ristikkolehti sisältää paljon palkintotehtäviä, joista voi voittaa jopa 300 euroa.
 • Pekan Uudet Ristikot lehden laadukkaiden tehtävien takana on huippulaatija Pekka Joutsi.
 • Lehti sisältää paljon erilaisia kilpailuja, joista voi voittaa jopa 500 euroa.
 • Lehden tehtävät ovat korkealuokkaisia ja hyvää oivalluskykyä vaativia, joiden vaikeustaso on keskivaikeita.
 • Pekan Uudet Ristikot ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se kuuluu Kolmiokirja Oy:n suureen ristikkolehti valikoimaan.
 • Ristikkolehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena sekä saatavilla lehtipisteistä irtonumerohintaan 2,95 € / kpl.

 

 

Tilaa monipuolisia tehtäviä sisältävä ristikkolehti nyt 30% edullisemmin netistä

Pekan Uudet Ristikot tarjoaa kuusi kertaa vuodessa runsaasti erilaisia ristikkotehtäviä, joiden vaikeustaso on keskivaikea. Se sisältää laadukkaiden tehtävien lisäksi suositun palkintotehtäväosion, jonka voi leikata irti ja postittaa, jolloin osallistuu eri suuruisten rahapalkintojen arvontaan. Jokaisen ristikkolehden pääpalkintona on huikeat 300 euroa. Lisäksi jokainen lehti pitää sisällään erilaisia kilpailuja, joista voi voittaa jopa 500 euroa.

Pekan Uudet Ristikot on nyt tilattavissa sivustomme kautta jopa 30% edullisemmin. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja hyödynnä edullisin lehtitarjous nopeasti, sillä tarjoukset vaihtuvat noin kerran kuukaudessa. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää alennukset myös lahjatilauksessa.

Pekan Uudet Ristikot on tilattavissa verkosta vuoden (6 numeroa) tai puolen vuoden (3 numeroa) määräaikais- tai kestotilauksena, jolloin tilaaja saa lehdet kotiovelle toimitettuna ilman postikuluja. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu lehden kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Pekan Uudet Ristikot lehti on tilattavissa myös lahjaksi automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena ja vaihtoehtoisesti hieman edullisempaan hintaan kestotilauksena. Lahjatilaus suositellaan tekemään mielummin määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa perua tilausta ajoissa, vaan lehden ilmestyminen päättyy tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Pekan Uudet Ristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen verkossa, saat lehtitilauksen noin 30% irtonumerohintaa edullisemmin ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen numeron ensimmäisten joukossa valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna lehden ilmestymispäivänä ja vieläpä ilman toimituskuluja!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Pekan Uudet Ristikot tarjoaa oivaltamisen iloa ja ratkomisen riemua

Pekan Uudet Ristikot on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, jonka julkaisijana toimii ristikkolehtiin erikoistunut Kolmiokirja Oy, jolla on noin 45 vuoden kokemus ristikkolehtien kustantamisesta. Se tarjoaa jokaisessa numerossa jopa 52-sivua monipuolisia ja laadukkaita vaikeustasoltaan keskivaikeita tehtäviä, joiden takana on joukko alan parhaita laatijoita sekä suosittu ristikkolehtien laatija Pekka Joutsi.

Pekan Uudet Ristikot lehti sopii niin kokeneille kuin aloitteleville ratkojille. Lehden keskivaikeat tehtävät vaativat hieman helppoja tehtäviä enemmän oivalluskykyä mutta ne ei ole kuitenkaan liian vaikeita aloittelijoille. Ristikkolehden suosittu palkintotehtäväosio tempaa mukaansa paljon innokkaita ratkojia, jotka haluat voittaa suuria rahapalkintoja. Jokainen lehti sisältää runsaasti tehtäviä, joista voi voittaa pieniä voittoja sekä tietystin yhden suuren tehtävän, jonka pääpalkintona on 300 euroa. Lisäjännitystä tuovat lehden erilaiset kilpailut, kuten Kevät-kisa, jossa on 500 euron palkinto.

Pekan Uudet Ristikot lehti on tilattavissa internetistä aina yhtä edulliseen tarjoushintaan määräaikais- ja kestotilauksena sekä saatavilla lehtipisteistä ympäri Suomen irtonumerohintaan 2,95 € / kpl.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 21 – 60 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 2,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370