Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Plaza Koti

plaza koti lehtiTilaa Plaza Koti netistä

 • Plaza Koti antaa ratkaisuja sisustuspulmiin ja näyttää moderneja sisustusideoita niin kodinlaittajalle kuin ammattilaiselle.
 • Lehden jokaisesta numerosta löydät tyylikkäitä koteja, runsaasti shoppailuvinkkejä ja uusinta muotoilua.
 • Plaza koti on oikea lehtivalinta kaikille sisustamisesta kiinnostuneille sekä remontti ja rakennusprojektia suunnittelevalle henkilölle.
 • Lehtitilaus sisältää myös digilehdet vuodesta 2015 lähtien.
 • Lehdestä saat parhaat sisustusvinkit keittiöön, makuuhuneeseen, olohuoneeseen & kylpyhuoneeseen.
 • Jokainen lehti sisältää paljon shoppailuideoita kodin eri huoneisiin.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 

Tilaa Plaza Koti lehti netistä itselle tai lahjaksi ja säästä 24% lehtitilauksessa!

tilaa plaza koti lehti

Plaza Koti on ihastuttava ja moderni kansainvälisen tason sisustuslehti, joka innostaa sisustamaan ja tarjoilee parhaat vinkit ja ohjeet kodin eri huoneiden laittamiseen. Upeiden ja ihanien inspiraatioiden lisäksi se esittelee kauniit uutuudet, joissa yhdistyvät muotoilu ja tyyli. Lehti koostaa myös designoppaita kiinnostavimpiin kaupunkikohteisiin ja kiertää maailmaa tutustuen ruokamaailman uusimpiin trendeihin.

Plaza Koti lehti on nyt tilattavissa verkosta palvelumme kautta edulliseen tutustumistarjoushintaan. Katso ajankohtainen Plaza Koti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti erikoishintaan netistä. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten hyödynnä alennus myös lahjatilauksessa. Tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten tilaa lehti jo tänään itselle tai lahjaksi!

Miksi Plaza Koti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% halvemmalla normaalihintaan verrattuna ja saat usein myös itse valita lehteä tilatessa, tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai suoraan työpaikan osoitteeseen toimitettuna. Lisäksi saat tilaamasi lehden aina ilmestymispäivänä valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: remonttilehdet, harrastelehdet, rakennuslehdet.

Plaza Koti on upea kansainvälisen tason sisustuslehti

Plaza Koti on upea ja ajankohtainen sisustuslehti, joka antaa ratkaisuja sisustuspulmiin sekä esittelee moderneja sisustusideoita niin kodinlaittajalle kuin ammattilaiselle. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Fokus Media Finland Oy.

Plaza Koti esittelee laajasti eri huoneistojen sisustusideoita, oli uudistuksen kohde sitten keittiö, makuuhuone, kylpyhuone tai olohuone, niin löydät lehdestä varmasti upeimmat sisustusvinkit. Lisäksi lehdestä löydät myös sisustusideoita puutarhaan, parvekkeelle, patioille ja pihalle.

Plaza Koti lehden upeat kuvat ja mielenkiintoiset artikkelit innostavat lukijoita kokeilemaan erilaisia sisustusideoita omaan kotiin. Jokaisessa lehdessä pääset kurkistamaan 3-5 upeaan kotiin. Kotien esittelyssä pureudutaan ajankohtaiseen sisustukseen ja kerrotaan tulevista sisustus ja remonttitapahtumista.

Jokaisessa numerossa on myös mahdollisuus osallistua jännittäviin arvontoihin, joissa palkintoina on astiastoja, kodin tekstiilejä ja pienlaitteita. Tilaa Plaza Koti lehti nyt edullisesti ja saat uusimmat ja houkuttelevimmat sisustusideat kotiisi!

Lehden tiedot tiivistettynä

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2006
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 50 000
 • Mieslukijoita: 49%
 • Naislukijoita: 51%
 • Lukuminuutit: 39 min
 • Lukijoiden ikä: 30–65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Nora Tamminen

Plaza Koti tarjous on voimassa nyt myös lahjatilauksissa

Plazan Koti on todella suosittu lahja. Lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa lahjansaajalle pitkäksi aikaa. Lehti sopii erityisesti kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle. Lehti on mukava ja haluttu lahja, koska siitä riittää iloa pidemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjoina on yleensä koruja, laukkuja ja erilaisia kodin sisustustarvikkeita. Tilaajalahjojen arvo vaihtelee noin 30 euron – 80 euron välillä, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua laskun maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaa lehti nyt edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!

Miksi Plaza Koti lehti kannattaa tilata?

 • Saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehti tarjoaa apua ja ratkaisuja erilaisiin sisustuspulmiin.
 • Plaza koti antaa moderneja sisustusideoita niin kodinlaittajalle kuin ammattilaisellekkin.
 • Lehden upeat kuvat ja ajankohtaiset jutut innostavat kokeilemaan uusia sisustusideoita kotiin.
 • Jokaisessa numerossa pääset kurkistamaan erilaisiin koteihin ja saat parhaat shoppailuvinkit.
 • Kaikki lehden tilaajat pääsevät lukemaan suositut digilehdet vuodesta 2015 lähtien.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajaedut

Plaza Koti lehden tilaajana saat myös kaupan päälle mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon lehteä tilatessa. Tilaajaedut voivat vaihdella kestotilauksissa ja määräaikaisissa tilauksissa todella paljon. Yleensä kaikissa kestotilauksissa saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja muutaman kuukauden mittaisissa määräaikaisissa tilauksissa saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi. Plaza Koti lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Suosittelemme tilaamaan lehden edullisena kestotilauksena, koska silloin saat käyttöösi kaikki tilaajaedut ja jos lehti järjestää esimerkiksi vuosiarvonnan, niin olet arvonnassa automaattisesti mukana lehden kestotilaajana. Lehtien kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Miten Plaza lehden lehtitilaus tapahtuu?

Sivultamme löydät aina Plaza lehden uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat, mutta Plaza lehden lehtitilaukset tehdään kuitenkin suoraan lehden kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Plaza lehden kustantajan sivulle, josta löytyy ajankohtainen lehtitarjous. Kustantajan sivulla voit valita itsellesi sopivan lehtitarjouksen ja mieleisen tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Miten tilaan Plaza Koti lehden lahjaksi?

Plaza lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Klikkaa kohdasta ”tilaa lehti tästä”, niin siirryt suoraan Plaza lehden kustantajan sivulle ja valitse tilauslomakkeesta lehden lahjatilaus. Tämän jälkeen voit täyttää erikseen lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehtitilaus automaattisesti?

Kaikki kestotilaukset pitää irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus peruuttaa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua, eikä lehtitilausta tarvitse irtisanoa.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten saan irtisanottua Plaza Koti lehden lehtitilauksen?

Plaza Koti lehden peruuttaminen onnistuu helposti puhelimitse numerosta 020 7354 130. (Arkipäivisin klo 8-17) Osoitteessa  www.fokusmedia.fi/asiakaspalvelu voit kysyä tilauksestasi tai muuttaa osoitetietojasi.

Voiko lehtitilauksen tehdä ulkomaille?

Lehtitilaus on mahdollista tehdä myös ulkomaille, mutta silloin hintaan lisätään postimaksu. Postimaksun suuruus vaihtelee sen mukaan, mihin maahan lehtitilaus tehdään. Postimaksu EU:n sisällä on noin 16,50€ ja EU:n ulkopuolella noin 33,00€.

Voiko lehtitilauksen tehdä sähköpostilla?

Lehteä ei voi tilata sähköpostitse. Voit tilata lehden täyttämällä lehden tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.

 

Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 020 7354 130

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Plaza Koti lehden ilmestymispäivät ja teemat 2017

 
NumeroAineistoLehti ilmestyyLehden teema
112.1.20172.2.2017Trendit 2017. Pintamateriaalit & talopaketit.
221.2.201716.3.2017Keittiöt, makuuhuoneet & tekstiilit.
33.4.201727.4.2017Olohuone, piha ja puutarha.
422.5.201715.6.2017Asuntomessut 2017. Kylpyhuone, sauna, kesäkattaus.
51.8.201724.8.2017Olohuone, makuuhuone & Habitare 2017
65.9.201728.9.2017Tekstiilit, matot, valaistus & tulisijat
710.10.20172.11.2017Kylpyhuone / kotispa & säilytys
813.11.20175.12.2017 Keittiö, kodinkoneet, juhlakattaus & viihde-elektroniikka
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)