Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ristikko-Mestari

ristikko-mestari lehtiRistikko-Mestari lehti

 • Ristikko-Mestari tarjoilee monipuolisesti haastavia ja helppoja tehtäviä tasapuolisesti kaikille ratkojille.
 • Ristikkolehti sisältää niin helppoja kuin haastaviakin palkintotehtäviä.
 • Jokainen numero sisältää yhteensä 36 sivua monipuolista aivojumppaa niin aloitteleville ratkojille kuin mestareillekkin.
 • Harrastelehti tarjoaa monipuolisia tehtäviä, kuten kuvaristikoita, sijoitustehtäviä, tavuristikoita, piilosanoja & kryptoja.
 • Kaikki tehtävät ovat tuoreita ja ennen julkaisemattomia, joissa on suuret rahapalkinnot.
 • Mestarillista ristikkolehteä julkaisee Kolmiokirja Oy ja se ilmestyy joka toinen kuukausi, eli kuusi kertaa vuodessa.

 

 

(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset

Ristikko-Mestari sisälti vielä muutama vuosi sitten ainoastaan melko vaikeita tehtäviä, joiden vaikeustasoksi oli arvioitu 4 vaikeustasoasteikolla 1=helpoin / 7=vaikein, mutta tänä päivänä lehden tehtävien vaikeustaso vaihtelee aina helposta haastavampiin, joten yksi ja sama lehti sopii mainiosti kaikille monipuolisten tehtävien ystäville.

Ristikko-Mestari on irtonumeromyynnissä kautta maan useissa lehtipisteissä irtonumerohintaan ja tilattavissa sivustomme kautta suoraan kotiovelle toimitettuna nyt jopa 24% normaalihintaa edullisemmin. Tarkista vielä ajankohtaiset lehtitarjoukset katso tarjous napista ja tee lehtitilaus huomattavasti huokeampaan hintaan verkosta.

Ristikko-Mestari on tilattavissa yleisesti vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. 12 kk tilausjakso sisältää 6 numeroa ja 6  kk tilausjakso 3 numeroa. Määräaikaistilaus on nimensä mukaisesti määräaikainen, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on taas jatkuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Miksi Ristikko-Mestari sitten kannattaa tilata internetistä? Saat lehden huomattavasti edullisemmin, kun teet lehtitilauksen netissä ja hyödynnät ajankohtaiset lehtitarjoukset. Samalla saat itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, 12 kk vai 6 kk tilausjaksona, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikan osoitteeseen. Lisäksi saat aina tuoreen lehden ensimmäisten joukossa ja vielä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Ristikko-Mestari tarjoaa tasapuolisesti helppoja ja vaativia palkintotehtäviä

Ristikko-Mestari on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä pulmalehti, jonka julkaisijana toimii useiden harraste- ja ristikkolehtien kokenut kustantaja Kolmiokirja Oy. Ristikkolehti sisälti vielä pari vuotta sitten ainoastaan haastavia tehtäviä, joiden vaikeustaso oli 4 vaikeustasoasteikossa 1=helpoin / 7=vaikein. Uudistuksen myötä se tarjoaa tänä päivänä tasapuolisesti monipuolisia tehtäviä, jotka ovat luokiteltu helpoiksi ja hieman haastavammiksi.

Ristikko-Mestari on siis monipuolisia ja erilaisia palkintotehtäviä sisältävä ristikkolehti, joka sopii yhtä hyvin niin aloitteleville ratkojille kuin ristikoiden todellisille mestareille. Aloittelijat voivat aloittaa tehtävien ratkomisen vakeustasoltaan helpoista tehtävistä ja siirtyä haastavampiin tehtäviin myöhemmin ja ristikkotehtävien mestarit voivat aloittaa tehtävien ratkominen suoraan haastavista tehtävistä.

Ristikko-mestari tarjoaa jokaisessa numerossa jopa 36 sivua monipuolisia tehtäviä, joihin kuuluvat muun muassa tavuristikoita, piilosanoja, sanahakuja, kryptoja, kuvaristikoita, sijoitustehtäviä ja paljon muita ristikoita sekä ratkojien toivomia erikoistehtäviä. Se on siis todella tuhti ratkontapaketti, joka sisältää tasapuolisesti erilaisia tehtäviä, joten samoihin tehtäviin ei ainakaan kyllästy tässä julkaisussa!

Ristikko-Mestarin kaikki tehtävät ovat uusia ja ennen jukaisemattomia, joten tilaajana pääset ratkomaan aina varmasti tuoreita tehtäviä. Lisäksi kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista tilaajat voivat voittaa eri suuruisia rahapalkintoja. Pienet ja vaikeustasoltaan helpot tehtävät sisältävät pienempiä palkintoja ja hieman haastavammat ja kooltaan suuremmat tehtävät sisältävät suurempia palkintoja. Pienellä aivojumpalla ja hauskoja tehtäviä tehdessä voit siis voittaa samalla jopa satoja euroja, joka tuo mukavasti jännitystä tehtävien ratkomiseen.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Ristikko-Mestari
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 2,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370