Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Terassi

terassi lehtiTilaa Terassi lehti netistä

 • Terassi lehti on lehtipisteiden ostetuin piha ja puutarhalehti Suomessa!
 • Aikakauslehti esittelee upeita pihoja, terasseja ja parvekkeita kotimaasta ja ulkomailta.
 • Terassi lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.
 • Lehdestä löydät ohjeita nikkarointiin, vinkkejä oman pihan suunnitteluun, neuvoja kasvien valintaan ja maukkaita reseptejä pihakokeille.
 • Terassi lehden sisältö mukailee vuodenaikoja, joten lehti on aina ajankohtainen.
 • Lehden sisältöä tuottaa maan parhaat piha-asiantuntijat ja kokeneet sisustustoimittajat.
 • Terassi lehden lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Terassi lehti lyhyesti

Terassi lehti on kotimainen puutarhan, pihan ja ulkoalueiden laittamiseen keskittynyt erikoislehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Se esittelee jokaisessa numerossa upeimmat ulkotilat, pihat, terassit ja vapaa-ajan asunnot niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Lehti tarjoaa lukijoille loistavia ideoita ja vinkkejä oman pihan laittamiseen, viihtyisyyden parantamiseen, piennikkarointiin sekä herkullisia ruokaohjeita pihakokeille.


Terassi lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta edulliseen tarjoushintaan. Katso uusin Terassi lehti tarjous ja tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti etuhintaan netistä. Hyödyntämällä parhaan lehtitarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lehti on saatavilla myös lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Tutustumistarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain uusia tilauksia (lehteä ei ole tilattu talouteen viimeisen 6 kuukauden aikana)


Tilaa Terassi lehti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää usein myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilauksiin, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa pussilakanasetti, 1 numero tilauksen jatkoksi yms.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: käsityölehdet, harrastelehdet, remonttilehdet.


Terassi lehti tarjoaa pihaunelmia ympäri vuoden

Tykkäätkö sinä viettää aikaa pihalla ja puutarhassa? Onko oman pihan laittaminen sinulle mielekästä puuhaa? Jos vastasit kyllä, niin Terassi lehti on juuri oikea aikakauslehti sinulle!

Terassi lehti antaa uusia ideoita oman pihan laittamiseen, terassille, parvekkeelle ja mökille. Aina ajankohtainen ja asiantunteva piha ja puutarhalehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Se esittelee jokaisessa numerossa upeita pihoja, terasseja ja parvekkeita kotimaasta ja ulkomailta. Lehdestä löydät uusimmat trendit ja klassisen kauniit kohteet.

Aikakauslehti tarjoaa parhaat ideat ja vinkit oman pihan ja puutarhan laittamiseen ja suunnitteluun. Lisäksi löydät lehdestä neuvoja kasvien valintaan, maukkaat reseptit kesäkeittiöön sekä nikkarointiohjeita.

Terassi lehti mukailee vuoden aikoja, joten saat seurata lehdestä aina ajankohtaisia juttuja.

Keväällä lehden aiheet painottuvat kasvien valintaan, kasvien istuttamiseen ja pihan ja puutarhan kunnostukseen.

Kesällä kastellaan istutuksia, nikkaroidaan uutta ja vanhaa ja ihaillaan kaunista pihaa ja puutarhaa. Syksyllä huolletaan piha ja puutarha talvikuntoon ja varaudutaan kylmeneviin säihin.

Terassi lehti on suuri ja mielenkiintoinen lukupaketti kaikille pihalla ja puutarhassa viihtyville henkilöille. Tilaa lehti nyt edullisesti ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Terassi lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Terassi Media Oy
 • Aloitusvuosi: 2010
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 41 000 – 70 000
 • Mieslukijoita: 40 %
 • Naislukijoita: 60 %
 • Lukioiden ikä: 30 – 70 vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 9,90€
 • Päätoimittaja: Eeva Ek

Terassi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Terassi lehti innostaa koko perhettä lähtemään ulos raikkaaseen ilmaan puuhastelemaan!

Lehden lukijat panostavat ulkotiloihin ja haluavat nauttia yhdessä tekemisestä ja yhdessäolosta. Mukavaa puuhaa riittääkin koko vuoden, niin pihoilla, puutarhassa, parvekkeella ja mökillä.

Lehden kauniit kuvat ja ajankohtaiset jutut innostavat kokeilemaan uutta ja asiantuntijoiden ohjeet auttavat vaikeissa asioissa.

Terassi lehden voit tilata esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle. Lehti on mukava lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää edulliset lehtitarjoukset.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen. Tilaajalahjana on usein lahjakortti tai pihalle ja puutarhaan erilaisia työkaluja. Tilaajalahjan arvo on noin 30 euroa – 80 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat itse valita, pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaajalahja toimitetaan yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.


Miksi Terassi lehti kannattaa tilata?

 • Saat Terassi lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Terassi lehdestä pääset näkemään upeita pihoja, terasseja, parvekkeita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, joista saat varmasti poimittua hyviä ideoita omaan kotiisi.
 • Lehden tilaajana saat suositun ja aina ajankohtaisen Terassi lehden kotiin kannettuna kahdeksan kertaa vuodessa.
 • Lehti tarjoaa uusimmat trendit ja klassisen kauniit kohteet.
 • Lehden kauniit kuvat ja ajankohtaiset jutut innostavat lukijoita kokeilemaan uutta ja asiantuntijoiden ohjeet auttavat vaikeissa asioissa.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Miksi Terassi lehti kannattaa tilata netistä?

 • Tilaamalla lehden netistä, saat hyödynnettyä parhaat lehtitarjoukset.
 • Voit tehdä lehtitilauksen kestotilauksena tai määräaikaisesti.
 • Saat rauhassa tutustua lehden sisältöön ennen lehden tilaamista.
 • Voit itse päättää milloin tilaat lehden.
 • Mahdollisuus tilata lehti itselle tai lahjaksi kaverille.
 • Helpoin ja varmasti nopein tapa tilata lehti.
 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat valita tilaajalahjan kaupan päälle.

Terassi lehden tilaajaedut

Lehden tilaajille on tarjolla myös mahtavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Terassi lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on aina lopulta edullisempi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikaistilaus.

Yleensä kestotilausta pidetään jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka nykyään esimerkiksi lehtien irtisanominen on todella helppoa, kun lehden voi irtisanoa puhelimitse ja netissä.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto kuin määräaikaistilaus.

Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin lehti kannattaa ehdottomasti tilata määräaikaisena, silloin lahjansaaja ei joudu irtisanomaan itse lehtitilausta.

Jos kuitenkin olet jo tilannut lehden lahjaksi kestotilauksena, niin lahjansaaja voi itse irtisanoa lehtitilauksen päättymään lehtitilauksen viimeiseen numeroon, jolloin tilaus ei ole kestotilaus.


Terassi lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan uusille tilaajille

Kaikkien lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat välillä todella usein ja niin myös Terassi lehden.

Lehtitarjous ja tilaajalahja vaihtuu yleensä kerran kuukaudessa, mutta välillä lehtitarjous tai tilaajalahja saattaa vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää uusien tilaajien etu, koska saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.


Terassi lehden tilaajille nyt myös tilaajalahja kaupan päälle

Kaikki lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 80 euroa.


Miten Terassi lehti tilataan?

Terassi lehden uusimman lehtitarjouksen löydät aina sivultamme, mutta kaikki lehtitilaukset tehdään kuitenkin suoraan kustantajan verkkosivuilta.

Tilaa lehti netistä klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan tilaussivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous, tilaajalahjat ja tilauslomake.

Kustantajan kotisivuilla voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostitse, jossa on kaikki lehtitilauksesi tiedot. Muista tarkistaa sähköpostissa olevat tiedot tarkasti, että kaikki tiedot ovat varmasti oikein.


Voinko saada laskun sähköpostitse?

Lasku voidaan toimittaa sähköpostitse.

Merkitse lehtitilauksen yhteydessä tilauslomakkeeseen, että haluat laskun mielummin sähköpostiisi.


Miten Terassi lehden lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilaus maksetaan laskulla, joka toimitetaan joko postitse tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse.

Lehden vuosikertatilauksissa voi valita laskutuksen yhdessä tai kahdessa erässä.

Lehtitilaus laskutetaan aina ennen tilauskauden alkua.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut Terassi lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Terassi Media Oy:llä on oikeus keskeyttää lehden toimittaminen, jos laskua ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä.

Keskeytys ei kuitenkaan peruuta lehtitilausta.

Maksun viivästyessä Terassi Media Oy lähettää huomautuslaskun, johon lisätään muistutuksesta kulut 5€ ja korkolain mukainen viivästyskorko.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen voi irtisanoa kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua joko lehdessä ilmoitettuun postiosoitteeseen tai sähköpostitse asiakaspalvelu@terassimedia.fi.

Tilaus päätetään maksetun jakson loppuun.


Terassi lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Terassi Media Oy

Postiosoite: Terassi, PL 19, 02271 Espoo

Puhelinnumero: 03 4246 5337

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@terassimedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Terassi lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Terassi lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true]
Lehtitarjouksia.com
Logo