Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Terve.fi

terve.fiTilaa Terve.fi lehti netistä

 • Terve.fi on uusi kotimainen terveyttä ja hyvinvointia käsittelevä aikakauslehti.
 • Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee A-lehdet Oy.
 • Jokainen numero sisältää vähintään 100 sivua tietoa yhdestä terveysaiheesta.
 • Lehti sisältää lääkärikirjaliitteen, jossa on tiivistetysti yleisimmät aiheeseen liittyvät sairaudet, niiden syyt, oireet ja hoito.
 • Lehti tarjoaa uusimman tutkimustiedon, vertailutietoa hoidoista ja asiantuntijoiden vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.
 • Kohderyhmä on ihminen, joka haluaa ennaltaehkäistä sairauksia, löytää uutta tietoa ja saada tukea oman tai läheisensä sairauden hoitoon.

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Terve.fi lyhyesti

Terve.fi on uusi luotettava ja täysin kotimainen aikakauslehti, josta ilmestyy kaksi uutta numeroa vuodessa. Jokaisessa numerossa perehdytään kokonaisvaltaisesti yhteen ainoaan terveysaiheeseen, kuten ihoon, silmiin tai vatsaan. Tuhti lukupaketti sisältää aina vähintään 100 sivua tietoa kustakin terveysaiheesta, joiden tieto perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen, joten sen luotettavuudesta ei tarvitse olla milloinkaan huolissaan.


Terve.fi lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Uusi laadukas ja luotettava terveyslehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso uusin Terve.fi lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden myös lahjaksi. Lehden uusin numero on saatavilla irtonumerona, mutta meiltä vain nettitilauksena.


Tilaa Terve.fi lehti määräaikais- tai kestotilauksena

Uusi kotimainen terveyden ja hyvinvoinnin opas on yleisesti tilattavissa netistä lyhyenä määräaikaistilauksena ja edullisena kestotilauksena. Määräaikaistilaus on tilausvaihtoehto, jossa lehti tilataan esimerkiksi muutamaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus tunnetaan hieman määräaikaistilausta edullisempana vaihtoehtona, mutta silloin lehtitilaus täytyy erikseen irtisanoa ilmoittamalla asiasta kustantajalle.


Miksi Terve.fi lehti kannattaa tilata netistä?

Netistä voit tilata lehden tarjoushintaan silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii omalle tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tilausta tehdessä voit valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle, määräaikaisesti, kestotilauksena, kotiin vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Saat lehtitilauksen jokaisen numeron ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna aina ilmaisella toimituksella. Katso uudet lehtitarjoukset ja tilaa omasi jo tänään!


Terve.fi lehti on uusi opas terveyteen ja hyvinvointiin

Terve.fi lehti on uusi täysin kotimainen ja laadukas terveyteen sekä hyvinvointiin perehtynyt aikakauslehti. A-lehdet Oy:n julkaisema terveyslehti ilmestyy tällä hetkellä vain kaksi kertaa vuodessa, mutta joka numerossa julkaistaan aina vähintään 100 sivua tietoa yhdestä terveysaiheesta. Lisäksi jokaisessa numerossa on kattava lääkärikirjaliite, johon on tiivistetysti kerätty yleisimmät aiheeseen liittyvät sairaudet, niiden syyt, oireet ja hoito.

Terve.fi lehdessä julkaistut artikkelit ovat huippujournalistien ja lääketieteen asiantuntijoiden laatimia. Lukijan ei tarvitse milloinkaan olla huolissaan siitä, pitääkö artikkelien tieto varmasti paikkansa, sillä kaikki lehdessä julkaistu tieto perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen. Sen päätavoitteena on, että kaikilla ihmisillä, iästä tai sukupuolesta riippumatta, olisi mahdollisuus saada tietoa terveyttä koskien ja siten mahdollisuus parantaa elämänlaatuaan.

Terve.fi lehti on suunnattu miehille ja naisille, jotka haluavat uutta tuoretta ja tietystin oikeaa tietoa sairauksista, niiden ennaltaehkäisystä sekä saada tukea oman tai läheisensä sairauden hoitoon. Se kannustaa lukijaa hoitamaan terveyttään ja olemaan valppaana mahdollisten sairauksien varalta. Siitä löydät aina uusimman tutkimustiedon, vertailutietoa hoidoista ja asiantuntijoiden vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Terve.fi lehdessä käsitellään laajasti eri aiheita, jotka kattavat elämän kaikki vaiheet aina vauvaiästä vanhuuteen asti. Lehden lukijana saat runsaasti mielenkiintoisia lukuhetkiä ja myös aivan uutta tietoa muun muassa vanhemmuudesta, perheestä ja ihmissuhteita käsittelevistä aiheista. Lisäksi saat hyödyllisiä neuvoja ja muuta tietoa hyvinvointiin, ravintoon, liikuntaan, painonhallintaan ja kauneudenhoitoon liittyen.


Terve.fi lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 2 numero / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita 50 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 90 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Ulla Veirto

Viisi syytä tilata Terve.fi lehti

1.) Saat lehtitilauksen nyt uskomattomaan tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi ystävälle!

2.) Tilaajana osallistut kustantajan järjestämään vuosiarvontaan, jonka päävoitto on huikea 30 000 euroa.

3.) Tilauksen jatkuessa olet mukana kustantajan kuukausiarvonnassa, jonka palkintona on 1000 euroa.

4.) Tilauksesi jatkuessa kerrytät tilauksestasi myös K-Plussa pisteitä.

5.) Lehdet toimitetaan aina säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen ja vielä postikuluitta.


Miten Terve.fi lehti tilataan?

Lehtitilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Alla olevia ohjeita seuraamalla saat tilattua lehden edulliseen tarjoushintaan netistä.

 • Uusin lehtitarjous löytyy klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”.
 • Siirryt automaattisesti lehtitukun verkkokauppaan, jossa on uusimmat lehtitarjoukset.
 • Valitse sopivan mittainen tarjousjakso, kestotilaus, määräaikaistilaus ja valitse ”tilaa” tai ”tilaa lahjaksi”
 • Seuraavaksi voit täyttää lehden tilauslomakkeen.
 • Lahjatilauksessa tulee täyttää lehtitilauksen vastaanottajan ja maksajan tiedot erikseen.
 • Tarkista täyttämäsi tiedot vielä huolellisesti ja lähetä lehtitilaus.
 • Tilausvahvistuksen saat muutaman minuutin kuluttua ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Lehtitilauksen lasku toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen noin kuukauden kuluttua.

Kirjoita kommentti ja arvostele Terve.fi lehti

 

Terve.fi lehden arvostelut

 

5,0 rating
huhtikuu 5, 2019

Terve.fi on ehdottomasti mielenkiintoisin terveyslehti. Paljon hyötytietoa ja mielenkiintoista luettavaa.

Sanni

Lehtitarjouksia.com

Hei Sanni!
Kiitos palautteestasi.