Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

tuning tarjousTilaa Tuning lehti netistä

 • Tuning lehti pyrkii olemaan suurin, viihdyttävin, seksikkäin, äänekkäin, nopein, räväkin ja paras tuningalan lehti.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Tuning lehdestä löydät upeimmat autot, kuumimmat kissat, parhaat messufiilikset sekä erilaiset tapahtumat.
 • Tee-se-itse jutut, testit ja projektipäiväkirjat auttavat oman auton rakentelussa.
 • Lehti tarjoaa mielenkiintoista ja kiinnostavaa asiaa erilaisista autoista sekä autoharrastajista.
 • Lehden jutuissa vieraillaan messuilla, erilaisissa tapahtumissa sekä kokoontumisajoissa.
 • Lehti tarjoaa parhaat palat ulkomaan uutuuksista sekä messufiiliksistä.
 • Tilaa Tuning lehti nyt edullisesti itselle tai lahjaksi!

 

 

Katso Tuning lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

tilaa tuning lehti

(Lehtitarjous ei ole enää voimassa)

Tuning-lehti on tuningkulttuuriin ja autoihin perehtynyt aikakauslehti, joka esittelee Suomen hienoimmat autot, parhaat helmet ympäri maailmaa, kertoo alan tapahtumista ja esittelee tietystin myös kuumimmat tytöt. Lisäksi jokaisessa numerosta löytyy ammattilaisten laatima Tee se itse -osio, testejä, projektipäiväkirja sekä tarvikeuutuuksien esittelyt, joista jokainen lukija löytää takuuvarmasti vinkkejä oman auton rakenteluun.

Katso ajankohtainen Tuning tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan netistä. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit säästää jopa yli 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna. Tutustumistarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Tuning lehden tutustumistarjous sisältää yleensä vaihtuvan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Miksi Tuning-lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voi itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna ja saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja normaalin postin mukana. Lisäksi saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla, jolloin voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: ajoneuvolehdet, tekniikkalehdet, harrastelehdet.

Tuning-lehti tarjoaa viihdyttävää ja kiinnostavaa asiaa autoista ja autoharrastajista

Tuning lehti on jokaisen autoharrastajan ja autoista kiinnostuneiden oma lehti! Lehdestä saat tietoa eri automerkkien kokoontumisajoista, tietoa messutapahtumista sekä parhaat palat tapahtumista.

Tee-se-itse osiosta ja projektipäiväkirjasta saat hyödyllistä tietoa oman auton rakentamiseen. Tuning lehden lukija pääsee fiilistelemään parhaita paloja myös ulkomaan messuista ja tapahtumista.

Tuning lehti pyrkii oman kuvauksensa mukaan olemaan suurin, viihdyttävin, seksikkäin, äänekkäin, nopein, räväkin ja paras tuningalan lehti. Omistitpa minkä merkkisen auton tahansa, niin Tuning lehti on täynnä mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa erilaisista autoista ja autoharrastajista.

Tuning lehdestä pääset näkemään esimerkiksi kohua herättäneen neloskorisen Toyota Supra Turbo 93 ja poikkeuksellisen hyvin varustellun VW Golf R32 07 sekä äärimatalaksi tontitettu VW kupla 1300 70. Mukana myös vierailu Essen Motorshow´ssa, jossa nähtiin kalustoa vanhoista kilpureista konseptiautoihin ja upeimpiin tuningluomuksiin. Tilaa lehti nyt ja tiedät mistä puhutaan!

Suosittelemme tutustumaan myös ajoneuvolehdet, tekniikkalehdet ja harrastelehdet osion lehtitarjouksiin ja tilaajalahjoihin. Kaikkien aikakauslehtien uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät nopeiten etusivultamme.

Tuning lehden tiedot

 • Julkaisija: Viipalemediat Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 55 000
 • Mieslukijoita: 80%
 • Naislukijoita: 20%
 • Lukuminuutit: 75 min
 • Lukijoiden ikä: 18 – 35 vuotta
 • Päätoimittaja: Tomi Eronen

Tilaa Tuning lehti lahjaksi

Tiesithän, että voit tilata Tuning lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Lehteä tilatessa tarvitsee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Tuning lehti on täynnä mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa kaikenlaisista autoista ja siksi lehti on myös suosittu lahja kaikille autoharrastajille ja autoista kiinnostuneille henkilöille.

Tuning lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain innokkaalle autoharrastajalle. Lehti on todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää sivustomme lehtitarjoukset.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lehtitilaus sisältää lähes aina vaihtuvia tilaajalahjoja. Tilaajalahjoja on usein kaksi tai kolme erilaista, joista lehden tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 15 euroa – 40 euroa. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin tulee muistaa että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja lähetetään kuitenkin sinulle viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaajalahjan saa usein hieman nopeammin, jos maksaa lehtitilauksen kortilla.

Miksi Tuning lehti kannattaa tilata?

 • Tuning lehti tarjoaa tärkeää tietoa automerkkien kokoontumisajoista, tietoa messutapahtumista sekä parhaat palat tapahtumista.
 • Lehden tilaajana pääset fiilistelemään parhaita paloja myös ulkomaan messuista ja tapahtumista.
 • Omistitpa minkä auton tahansa, niin lehti on täynnä mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa erilaisista autoista ja autoharrastajista.
 • Tuning lehti kertoo lukijoilleen kaiken sen, mitä sinun tulee tietää autoista, autojen rakentamisesta ja tapahtumista.
 • Pysyt mukana autoharrastuksessa ja tiedät aina mistä juuri nyt puhutaan.

Miksi Tuning lehti kannattaa tilata netistä?

 • Tilaamalla Tuning lehden sivustomme kautta, saat lehden aina edulliseen tarjoushintaan.
 • Edullisen hinnan lisäksi saat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan.
 • Voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Saat rauhassa tutustua lehtitarjoukseen ja voit itse täyttää tilauslomakkeen.
 • Voit tilata lehden helposti joko itselle tai lahjaksi kaverille.
 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, olet mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa / tapahtumissa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Tuning lehti tilataan?

Kaikki Tuning lehden lehtitilaukset tehdään suoraan lehden kustantajan sivulta. Siirryt automaattisesti Tuning lehden kustantajan sivulle, kun klikkaat kohdasta ”Tilaa lehti tästä”. Kustantajan sivulla on kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita itsellesi sopivan lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko Tuning lehden tilata lahjaksi?

Tuning lehden lehtitarjous on voimassa aina myös lehden lahjatilauksissa. Lehden lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus ja lahjatilaus tehdään myös suoraan kustantajan sivulta. Valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lehden lahjatilaus, niin saat täytettyä lehtitilauksen maksajan ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot erikseen. Saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko lehden tilata puhelimitse?

Sivustomme kautta lehtitilausta ei voi tehdä puhelimitse. Voit tilata Tuning lehden tarjoushintaan täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla klikkaamalla kohdasta tilaa lehti tästä. Samalla saat kaupan päälle tilaajalahjan, jos lehtitarjous sisältää tilaajalahjan.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Tuning lehden lehtitilaukset maksetaan laskulla, joka toimitetaan tilaajalle normaalin postin mukana. Lehtitilauksen yhteydessä voit valita laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä. Jos valitset laskun kahdessa erässä, niin laskut toimitetaan peräkkäisinä kuukausina.

 

Miten Tuning lehti irtisanotaan?

Tuning lehden peruutukset ja osoitteenmuutokset tulee tehdä suoraan lehden kustantajalle puhelimitse.

Puhelinnumero: 03-2251 948

Sähköpostiosoite: tilaajapalvelu@tuning.fi

avoinna: ma-pe 8.30-16.00

 

Viipalemediat Oy Yhteystiedot

Postiosoite: PL 350, 65101 Vaasa

Käyntiosoite: Tiilitehtaankatu 49, 65100 Vaasa

Puhelinnumero: 06-2810 100

Fax: 06-2810 112

Tuning lehden ilmestymispäivät 2017

LehtiAineisto pvmIlmestyyMessut 
126.1212.1
26.223.2
320.36.4TCS/ACS, Hot Rod & Rock, Classic Motor Show
424.411.5
55.622.6Forssan Pick Nick
631.717.8
711.928.9Jenkkiautonäyttely
86.1123.11
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)