Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valitut Palat

Valitut Palat tarjous ja tilaus

 • Valitut Palat on ylivoimaisesti maailman luetuin kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti.
 • Se on pullollaan ihmisten tarinoita, uutisia meiltä ja maailmalta, lyhytfiktioita, selviytymistarinoita, artikkeleita tieteestä & teknologian läpimurroista, luonnosta, terveydestä yms.
 • Tuhti ja monipuolinen lukupaketti tarjoaa runsaasti mukavia lukuhetkiä, iloa, hyötyä ja hyvinvointia.
 • Nauru pidentää ikää osiosta löydät parhaat vitsit ja hauskimmat sattumukset.
 • Matkailuosio antaa inspiraatiota ja kertoo parhaat lomatärpit.
 • Sanavarasto-osiossa kartutat sanavarastoasi ja yleistietoa.
 • Tilaajana osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Nissan QASHQAI:n tai 30 000 euroa puhtaana käteen!

 


(Lehtitarjous päättynyt)

lehtitarjoukset


Valitut Palat tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Tilaa maailman ostetuin aikakauslehti nyt erikoishintaan netistä ja saat aina tuoreen lehden säännöllisesti postilaatikkoosi toimitettuna ja tilaajalahjan kaupan päälle. Katso uusin Valitut Palat tarjous ja tilaukseen sisältyvä tilaajalahja katso tarjous napista ja täytä tilauslomake. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Aikakauslehti on saatavilla myös lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Miksi Valitut Palat lehti kannattaa tilata netistä?

Useimmat valitsevat nettitilauksen edullisemman hinnan, arvokkaan tilaajalahjan ja tietenkin sen helppouden takia. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat tilauksen 50% normaalihintaan edullisemmin ja tilaajalahjan kaupan päälle. Voit tehdä tilauksen jopa minuutissa kotoa käsin puhelimella, tietokoneella, tabletilla tai läppärillä. Tilaajana osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Nissan QASHQAI:n tai 30 000 euroa puhtaana käteen!


Valitut Palat tarjoaa roppakaupalla iloa, hyötyä ja viihdettä koko perheelle

Valitut Palat on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Reader’s Digest -aikakauslehdestä, joka ilmestyy 49 eri maassa 20 eri kielellä. Valituissa Paloissa julkaistaan lehden omia artikkeleita sekä lyhennelmiä muissa lehdissä julkaistuista jutuista sekä kirjojen lyhennelmiä ja katkelmia. Lehdessä on myös mielenkiintoisia vakiopalstoja.

Valitut Palat on ollut ylivoimaisesti maailman myydyin aikakauslehti jo vuosikymmenten ajan. Sen ensimmäinen numero julkaistiin maailmalla jo vuonna 1922 ja Suomessa vuonna 1945. Lehti on ollut ilmestymisestään saakka erittäin suosittu julkaisu varmasti sen ajankohtaisen ja monipuolisen sisältönsä ansiosta. Lyhyesti sanottuna se tarjoaa runsaasti monipuolista sisältöä yksissä kansissa, josta löytyy aina kiinnostavaa asiaa koko perheelle.

Uudistunut ja entistäkin raikkaampi Valitut Palat lehti ilmestyy tällä hetkellä 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii CIL Publishing AS. Vuosien saatossa lehteen on lisätty paljon erilaisia osioita, kuten kiinnostavia kolumneja ja palstoja. Se tarjoaa entistä enemmän tarinoita ja tietoiskuja ympäri maailmaa. Joka numerossa mm artikkeleita tieteen ja teknologian läpimurroista, selviytymistarinoita sekä erilaisia juttuja maapallon erikoisuuksista.

Valitut Palat lehden pintaa syvemmälle porautuvissa artikkeleissa käsitellään monipuolisesti luontoa, ilmiöitä, historiaa, terveyttä, ravintoa, liikuntaa sekä aivan tavallista arkea. Kokkaamisesta innostuneet löytävät lehdestä runsaasti herkullisia mutta terveellisiä ruokareseptejä selkeiden kuvallisten ohjeiden kera ja tutkimuksista kiinnostuneille lehti tarjoilee erilaista tutkimustietoa muun muassa ruoka-aineiden terveysvaikutuksista.

Aikakauslehti ei kuitenkaan sisällä ainoastaan mielenkiintoisia artikkeleita, vaan jokainen numero tarjoaa myös roppakaupalla mukavaa puuhaa ja viihdettä, kuten sudokuja, ristikoita sekä jännittäviä tietovisoja. Sanavarasto-osiossa voit kartuttaa omaa sanavarastoasi ja yleistietoa. Nauru pidentää ikää -osio tarjoaa hauskimmat vitsit ja sattumukset. Matkailuosio saa lomakuumeesi nousemaan ja tarjoaa ajankohtaiset lomatärpit.


Valitut Palat lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: CIL Publishing AS
 • Aloitusvuosi: Suomessa 1945
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 262 000
 • Mieslukijoita: 49 %
 • Naislukijoita: 51 %
 • Lukuminuutit: 73 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+ vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 5,80 € / kpl
 • Päätoimittaja: Ilkka Virtanen

Miten Valitut Palat lehti tilataan?

Lehtitilaus tehdään lehden kustantajan verkkosivuilla.

Siirry täyttämään maksuton tilauslomake klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti kustantajan kotisivuille.

Täytä tilauslomakkeeseen vaaditut tiedot ja maksa tilaus.

Tilausvahvistuksen saat muutaman minuutin kuluttua ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen


Kerro mitä mieltä sinä olet Valitut Palat lehdestä

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Valitut Palat lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]
Lehtitarjouksia.com
Logo