Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Rekisteriseloste

Yleiset palveluehdot

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme sivustojemme palveluita käyttävien henkilöiden henkilötietoja henkilötietolain ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja huolehdimme käyttäjän yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä.

Hyväksymällä yleiset palveluehdot annat yritykselle Tmi Tero Nukarinen luvan lähettää tarjouksia sähköpostiisi ja lisätä sähköpostiosoitteesi Tmi Tero Nukarisen asiakas / markkinointirekisteriin.

Tmi Tero Nukarinen voi käyttää asiakasrekistereitään myös sivustojen palveluiden käyttäjille suunnattuun suoramarkkinointiin.

Tmi Tero Nukarisen palvelun käyttäjällä on oikeus kieltää käyttämästä häntä itseään koskevia henkilötietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta tai vastaavaa tarkoitusta varten.

Käyttäjä voi kieltää yritystä käyttämästä hänen henkilötietoja mainontaan ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai sähköpostitse Tmi Tero Nukarisen rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Lisäksi Tmi Tero Nukarisen palveluiden käyttäjällä on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tietojen tarkastaminen on ilmaista kerran vuodessa.

Tmi Tero Nukarinen voi itse tai palvelun käyttäjän pyynnöstä poistaa, oikaista tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon.

Tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ja tiedon korjaamiseksi palvelun käyttäjän tulee ottaa yhteyttä Tmi Tero Nukarisen rekisteriasioista vastaavaan henkilöön joko sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti kirjallisesti.

Yleisten palveluehtojen lisäksi voit tutustua myös tarkemmin rekisteriselosteeseen, josta saat lisätietoja muun muassa: rekisteriasioista vastaavasta henkilöstä, henkilötietojen käsittelystä ja asiakasrekisterin tietosisällöstä.

Tmi Tero Nukarisella on oikeus säilyttää henkilötietojasi, jotka liittyvät asiakkuuteesi ja käyttää näitä henkilötietoja informoidakseen sinua uusista palveluista tai tarjouksista.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

  • Tmi Tero Nukarinen
  • 2732646-5
  • Nukarisentie 44
  • 63410 Rantatöysä

Rekisteriasioita koskevat tiedustelut:

  • Tero Nukarinen
  • Info (at) lehtitarjouksia.com

Rekisterin nimi:

  • Tmi Tero Nukarinen asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietoja käytetään rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden sekä sen osakkuusyhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden luvan- ja kiellonvaraiseen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen, tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältämät tiedot:

  • Rekisteri voi sisältää seuraavia rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja:
  • etu- ja sukunimet
  • Sukupuoli
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden sivustoilta ja kilpailuista.

Tietoja voidaan päivittää ja täydentää väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista julkisten tai yksityisten tahojen tarjoamista palveluista ja rekistereistä.

Tietojen luovutus ja siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Tmi Tero Nukarinen kerää rekisteritietoja ainoastaan omaan käyttöönsä. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Tässä tapauksessa rekisterinpitäjä huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Rekisteritietoja ei myydä eikä luovuteta muille osapuolille.

Rekisterin suojaus:

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoilla suojattuja.

Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Manuaalisesti käsiteltävät, rekisteröityjen tietoja sisältävät asiakirjat säilytetään lukituissa tiloissa siten, että asiattomilta on niihin pääsy estetty.

Rekisterinpitäjä huolehtii, että ainoastaan niillä rekisterinpitäjän työntekijöillä ja rekisterinpitäjän lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy tietoihin, joille se heidän työtehtäviensä hoitamisen vuoksi on tarpeen.

Rekisteröidyn oikeudet:

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yrityksen rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa.

Tarkastuspyyntöihin vastataan viimeistään kolmen kuukauden kuluttua pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.

Evästeet

Evästeet ovat tunnistetiedostoja, jonka palvelumme lähettää laitteelle, jolla käytät palvelua.

Käytämme palveluissamme evästeitä (cookies), joiden avulla seurataan mm: palveluiden kävijämääriä sekä tietoja kävijöiden käyttämistä selaimista ja käyttöjärjestelmästä. Kävijää ei voida tunnistaa evästeiden avulla.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia ja palvelun yleistä tasoa, sekä analysoidaksemme sivustomme käyttöä markkinointia ja laaduntarkkailua varten.

Evästeiden avulla pyrimme tekemään palveluistamme parempia siten, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin kunkin käyttäjän yksilöllisiä tarpeita.

Voit halutessasi torjua evästeet muokkaamalla verkkoselaimesi asetuksia.

Mikäli käyttäjä torjuu evästeet kokonaan tai osittain, saattaa palvelu lakata toimimasta kokonaan.

Käytämme sivustollamme kävijäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc.

Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimella Yhdysvalloissa.

Google käyttää kerättyä tietoa koostaakseen sivustomme käytöstä raportteja, joita käytetään kävijämäärän seuraamiseen ja sivuston parantamista varten.

Jatkamalla palvelumme käyttöä hyväksyt Googlen tiedonkeruun edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Käyttäessään palvelua vierailija hyväksyy sen laatimat käyttöehdot. Lisätietoja sivuston www.lehtitarjouksia.com toiminnasta voit lukea täältä: Käyttöehdot