Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Bilsport Classic

bilsport-classicBilsport Classic Ruotsi

 • Bilsport Classic on ruotsinkielinen aikakauslehti, joka kertoo faktatietoa jenkkiautoista, autonäyttelyistä ja harrastajista.
 • Autolehti on suunnattu etupäässä kaikille heille, jotka rakastavat vanhoja amerikanrautoja, kokoontumisajoja, nostalgiaa ja rock’n’rollia.
 • Lehden sivuilla pääset lukemaan ja tutustumaan todellisiin harrastajiin, jotka ovat tehneet harrastuksestaan ammatin.
 • Harrastelehti sisältää uutuustuotteiden esittelyjä, oppaita kesän tapahtumiin sekä kiinnostavia raportteja.
 • Lisäksi lehdessä on runsaasti myynnissä olevia, yli 20 vuotta vanhoja autoja ja tilaajana saat jättää oman myynti-ilmoituksesi ilmaiseksi.
 • Ajoveuvolehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Albinsson & Sjöberg.

 

 

Tilaa Bilsport Classic nyt määräaikaisesti 16% edullisemmin verkosta

bilsport-classic

Bilsport Classic on ruotsalainen autolehti, joka keskittyy suurimmaksi osaksi amerikkalaisiin autoihin, kokoontumisajoihin, autonäyttelyihin ja itse harrastajiin. Lehtimarkkinoilla julkaisu on ollut jo vuosia, sen ensimmäinen numero painettiin vuonna 1992. Lehti pitää autoharrastajat ajan tasalla siitä, mitä jenkkiautojen maailmassa tapahtuu juuri nyt ja vinkkaa parhaat autotuotteet sekä kertoo, mitä tuotteita kannattaa välttää.

Bilsport Classic on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa netistä tarjoushintaan suoraan kotiin toimitettuna postimaksutta. Katso edullisin Bilsport Classic tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Bilsport Classic on tilattavissa internetistä 6 ja 12 numeron tilausjaksolla määräaikaistilauksena joka päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset päivitetään noin kahden kuukauden välein, joten lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös vielä edullisempana kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes tilaus on irtisanottu.

Miksi Bilsport kannattaa tilata mielummin verkosta? Suurin osa tilaajista valitsee nettitilauksen edullisen hinnan, helppouden ja nopeuden takia. Lehtitilauksen voi tehdä alle minuutissa alehintaan kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tilaaja voi saada lisäksi kaupan päälle arvokkaita tilaajalahjoja. Lehden tilaaja saa aina tuoreen julkaisun ensimmäisten joukossa kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Bilsport Classic on täynnä upeita jenkkiautoja, nostalgiaa ja rock’n’rollia

Bilsport Classic on ruotsalainen ja ruotsinkielinen autolehti, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo kunnioitettavat 27 vuotta. Amerikkalaisia autoja, autonäyttelyitä, nostalgiaa ja rock’n’rollia tihkuva julkaisu ilmestyy tällä hetkellä kuukausittain, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa ja sen kustantajana toimii Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Bilsport Classic lehden seurassa pääset tutustumaan erilaisiin ihmisiin ympäri maailmaa, joille jenkkiautot eivät ole enää ainoastaan harrastus, vaan he ovat onnistuneet tekemään harrastuksestaan ammatin. Lisäksi saat runsaasti tietoa erilaisista autoista, uusista tuotteista, tarvikkeista, osista, autonäyttelyistä, kesän tapahtumista sekä pääset selaamaan lehdestä myynti-ilmoituksia, joissa myydään jenkkiautoja ja erilaisia harvinaisuuksia.

Bilsport Classic on pitää lukijat ajan tasalla siitä, mitä amerikkalaisten autojen harrastajien ja ammattilaisten maailmassa tapahtuu juuri tällä hetkellä ja kertoo tuoreimmat uutiset ensimmäisten joukossa. Lehti on myös vahvasti mukana autoharrastuksessa, sillä se rakentaa myös itse projektiautoja. Projekteja pääset seuraamaan lehden projektiosioissa, joista löytyy paljon kuvia, vinkkejä, faktatietoa jenkkiautoista sekä niiden rakentamisesta.

Bilsport on tänä päivänä ylivoimaisesti oman genrensä suosituin ja ostetuin julkaisu. Lehteä ostetaan niin irtonumeroina kuin tilataan verkosta määräaikaistilauksena suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Suurin osa lehden ostajista on noin 40 – 65 -vuotiaita miehiä. Koko lukijakunnasta naisia on noin 21 prosenttia.

Bilsport Classic tiivistettynä:

 • Kustantaja: Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ensimmäinen numero: 1992
 • Ilmestyminen: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 101 000
 • Mieslukijoita: 79 %
 • Naislukijoita: 21 %
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65 vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7,50 € / kpl
 • Päätoimittaja: Magnus Karlsson
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.85 (1 votes)