Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Bilsport

bilsportTilaa Bilsport lehti netistä

 • Bilsport on varmasti Ruotsin suosituin moottoriurheilulehti, joka on suunnattu etupäässä kaikille autoharrastajille.
 • Se esittelee tyylikkäimmät autot retroista tuliteriin uutuusmalleihin, erikoisautoista aina äärirajoille viritettyihin autoihin.
 • Ajoneuvolehti kertoo joka toinen viikko ilmestyvässä numerossa kaiken sen, mitä sinun tulee tietää tuunauksesta, tarvikkeista ja moottoriurheilusta.
 • Aikakauslehti tarjoilee hyödyllisiä vinkkejä oman auton tuunaamiseen ja virittämiseen sekä esittelee kiinnostavia ihmisiä rattien takaa.
 • Lehteä julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg, joka tunnetaan Skandinavian suurimpana moottorilehtikustantajana.
 • Harrastelehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

 

Tilaa ruotsin suosituin moottoriurheilulehti nyt 15 % edullisemmin verkosta

bilsport

Bilsport on ruotsinkielinen moottoriurheilulehti, joka on ollut ruotsin lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1962 lähtien. Se on saavuttanut horjumattoman suosion historiansa aikana ja tänä päivänä se tunnetaan ruotsin suosituimpana moottoriurheilulehtenä ympäri maailmaan. Se sopii erinomaisesti kaikille heille, joille autot ovat lähellä sydäntä ja jotka tykkäävät lukea ja katsella upeita kuvia viritetyistä ja tyylikkäistä autoista sekä seurata uutuusmalleja.

Lehti on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja vaihtoehtoisesti tilattavissa internetistä noin 15 % normaalihintaa halvemmalla suoraan kotiovelle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso edullisin Bilsport tarjous ja mahdoliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden alehintaan myös lahjaksi ystävälle.

Bilsport tarjoukset vaihtuvat melko tiheästi, mutta tällä hetkellä lehti on tilattavissa verkosta 7 tai 17 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaisesti. Määräaikaistilaus on helpoin tapa tilata lehti, sillä silloin tilausta ei tarvitse irtisanoa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Miksi Bilsport lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Useimmat valitsevat nettitilauksen sen helppouden, nopeuden ja tietenkin edullisuuden takia. Lehtitilauksen voi tehdä kotoa käsin omalla puhelimella, tietokoneella tai  tabletilla silloin kuin se itselle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä! Tekemällä tilauksen muutamassa minuutissa netissä, saat aina ensimmäisten joukossa tuoreen lehden postilaatikkoon kannettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet, ruotsinkieliset lehdet.

Bilsport on ehdottomasti ruotsin suosituin moottoriurheilulehti

Bilsport on ruotsinkielinen moottoriurheilulehti, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo liki 60 vuotta. Sen julkaisijana toimii Skandinavian suurin moottorilehtikustantaja Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Äärimmäisen suositusta autolehdestä ilmestyy uusi numero tällä hetkellä yhteensä 24 kertaa vuodessa, joista kaksi on tuplanumeroita.

Bilsport autolehti on todella tuhti, monipuolinen ja ajankohtainen aikakauslehti, joten ei ole ihme, että se on noussut ruotsin suosituimmaksi autolehdeksi. Lehti pitää kansien välissä runsaasti tietoa autojen rakentelusta, moottoriurheilusta, tarvikkeista sekä erilaisista testeistä, joista lukijat saavat paljon hyötytietoa oman auton rakentamiseen. Halusitpa seurata superautoja, uutuusmalleja tai retroautoja, löydät kaikki samasta julkaisusta!

Bilsport lehden jokainen numero pitää sisällään kattavia reportaaseja mm: kokoontumisajoista, autonäyttelyistä ja messuilta, rahanarvoisia ostosvinkkejä, moottoriurheilun tuoreimmat uutiset sekä ruotsin suosituimman käytettyjen autojen markkinat. Lehden monipuolisesta tarjonnasta löytyy siis varmasti mielenkiintoista luettavaa jokaiselle!

Bilsport testaa omalla tutulla testiradallaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin ajoneuvoja ja on vahvasti mukana järjestämässä Bilsport Performance & Custom Motor Show’ta Jönköpingissä, jossa vierailee vuosittain noin 90 000 kävijää. Jos et itse pääse paikalle tapahtumiin tai autonäyttelyihin, pysyt silti perillä asioista ja voit lukea parhaat palat omasta lehdestä, jonka saat tilaajana säännöllisesti kotiin kannettuna ilman toimituskuluja!

Bilsport lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Maa: Ruotsi
 • Kilei: Ruotsi
 • Aloitusvuosi: 1962
 • Ilmestymistiheys: 24 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 122 000
 • Mieslukijoita: 85 %
 • Naislukijoita: 15 %
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7,50 € / kpl
 • Lukioiden ikä: 20 – 50 vuotta
 • Kohderyhmä: Autoharrastajat
 • Päätoimittaja: Emanuel Gylling
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo