Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hemmets Journal

hemmets journalHemmets Journal

 • Hemmets Journal on suosittu ruotsinkielinen viikkolehti, joka tarjoilee uutta raikasta luettavaa joka viikko.
 • Ruotsin toiseksi ostetuin perhelehti sisältää runsaasti koskettavia kuin viihdyttäviäkin artikkeleita.
 • Joka numerossa samaistuttavia kertomuksi tavallisten ihmisten elämästä ja julkkisten inspiroivia tarinoita.
 • Se on myös erittäin hyödyllinen aikakauslehti, sillä se tarjoaa paljon hyödyllisiä vinkkejä / ohjeita elämän eri osa-alueilta.
 • Lehti antaa parhaat vinkit mm: kotiin, puutarhaan, sisustukseen, ruoanlaittoon, leipomiseen, muotiin sekä kauneudenhoitoon liittyen.
 • Ruotsin johtava viikkolehti pitää kansien välissä tietenkin myös paljon erilaisia sudokuja ja ristikoita.
 • Egmont Publishing kustantama lehti ilmestyy 52 kertaa viikossa.

 

Tilaa Ruotsin johtava viikkolehti nyt tarjoushintaan määräaikaistilauksena

hemmets journal

Hemmets Journal on monia muita ruotsissa ilmestyviä aikakauslehtiä sisällöltään huomattavasti monipuolisempi, joten ei ole ihme, että sitä on tituleerattu ruotsin johtavaksi viikkolehdeksi ja toiseksi ostetuimmaksi perhelehdeksi. Se tarjoaa nimittäin samassa paketissa paljon eri aiheisia artikkeleita mm julkkisuuden henkilöistä, tavallisista ihmisistä, muodista, kauneudenhoidosta, sisustamisesta, kodista, puutarhasta, ruoanlaitosta ja leipomisesta.

Hemmets Journal lehden uusin numero on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan. Vaihtoehtoisesti voit tilata lehden sivustomme kautta tarjoushintaan säännöllisesti kotiovelle toimitettuna ilmaisella postituksella. Katso ajankohtainen Hemmets Journal tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samalla lahjaksi.

Hemmets Journal on tilattavissa palvelumme kautta etuhintaan 13, 26, 52 ja 104 numeron mittaisella tilausjaksolla. Kaikki lehtitarjoukset ovat määräaikaistilauksia, joten lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti valitsemasi tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös kestotilauksena, joka tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Hemmets Journal sitten kannattaa tilata internetistä? Suosittelemme tekemään lehtitilauksen verkossa, koska silloin saat takuulla lehden halvimpaan hintaan ja aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa postilaatikkoon toimitettuna ilmaisella toimituksella. Mikäli ostat lehdet lehtipisteestä irtonumerona, tulee lehdet huomattavasti nettitilausta kalliimmaksi, joten voit säästää useita kymppejä tekemällä lehtitilauksen netissä.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Hemmets Journal on ehdottomasti ruotsin suosituin viikko- ja perhelehti

Hemmets Journal on Egmont Publishing julkaisema ruotsinkielinen perhe- ja viikkolehti, joka tarjoilee jokaisessa julkaisussa kiinnostavia artikkeleita ja hyötytietoa. Sen laadukkaissa reportaaseissa tapaat uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja pääset lukemaan tunnettujen ihmisten tarinoita elävästä elämästä. Jokainen numero tempaisee mukaansa heti ensimmäisistä lauseista lähtien tarjoten hauskaa, viihdyttävää, liikuttavaa ja mukavaa luettavaa jokaiselle!

Hemmets Journal on vapaasti suomennettuna Kodin Lehti, joka kuvaa julkaisua erittäin osuvasti. Se sisältää jokaisessa numerossa kiinnostavaa asiaa kodista, sisustamisesta, puutarhasta, muodista, kauneudenhoidosta, leipomisesta ja ruoanlaitosta. Joka viikko ilmestyvä lehti tarjoaa siis runsaasti monipuolista sisältöä, joka sopii koko perheelle! Joka numerossa on myös paljon ristikoita ja sudokuja, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä!

Hemmets Journal on siis aikakauslehti, joka käsittelee jokaisessa numerossa kattavasti monia eri elämänalueta. Jokaisen lehden sisältö on tietenkin erilainen, mutta siinä esiintyvät joka viikko mm: asiantuntijapalstat, joihin tilaajat voivat halutessaan lähettää kysymyksiä saadakseen vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää esimerkiksi psykologille ja lääkärille, jotka vastaavat mielellään lukijoiden kysymyksiin.

Hemmets Journal -lehdessä on aina kiinnostavia henkilöesittelyjä, joita seuraamalla voit tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja lukea heidän tarinoita. Lehti esittelee niin tavallisia ihmisiä kuin julkisesti tunnettuja henkilöitä ja jakaa heidän toinen toistaa mielenkiintoisempia elämäntarinoita. Jokaisen lehden välissä on erillinen ruokaosio, joka sisältää suuren valikoiman maukkaita ruokareseptejä ja ohjeita sekä uusia ideoita ruoanlaittoon.

Hemmets Journal tiivistettynä:

 • Julkaisija: Egmont Publishing ab
 • Aloitusvuosi: 1921
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ilmestyminen: 52 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 500 000
 • Mieslukijoita: 23 %
 • Naislukijoita: 77 %
 • Lukijoiden ikä: 45 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,50 €/kpl
 • Päätoimittaja: Janne Walles
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.8 (1 votes)