Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Julia

juliaTilaa Julia lehti netistä

 • Julia on supersuosittu Ruotsin suurin tyttöjen lehti, joka ilmestyy kuukausittain, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa.
 • Ruotsinkielinen aikakauslehti on suunnattu etupäässä 9-14 -vuotiaille lukijoille.
 • Monesti uudistuneen julkaisun nykyaikainen sisältö on monipuolinen kattaus idoleita, musiikkia, kavereita, perhettä, suhteita, meikkejä, ostosvinkkejä ja muotia.
 • Julia on iloinen, värikäs ja positiivinen nuortenlehti, joka ei sisällä väkivaltaa, kehonmuokkausta tai seksiä.
 • Sen tarkoituksena on antaa lukijoilleen positiivista elämänasennetta ja itseluottamusta.
 • Jokaisessa numerossa julkaistaan lukijoiden omia kirjoituksia / kokemuksia niin iloisista kuin surullisistakin asioista.
 • Lehden kustantajana toimii Egmont Publishing AB.

 

Tilaa ruotsin suosituin tyttöjen lehti nyt 20% edullisemmin netistä

julia

Julia on ruotsinkielinen nuortenlehti, jonka ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2000. Sisällöltään positiivinen, raikas ja aina yhtä iloinen aikakauslehti nousi nopeasti Ruotsin suurimmaksi ja suosituimmaksi 9-14-vuotiaiden tyttöjen lehdeksi. Tänä päivänä lehti ilmestyy kerran kuukaudessa tarjoten kaikkea sitä, mistä tytöt ovat kiinnostuneita, kuten musiikki, kauneus, idolit, muoti, eläimet, käsityöt, reseptit, kaverit, shoppailuvinkit yms.

Julia-lehti on saatavilla irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan internetistä säännöllisesti postilaatikkoon toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso edullisin Julia tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat tietystin voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden noin 20% edullisimmin lahjaksi ystävälle.

Julia on tilattavissa verkosta 6 ja 12 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaisesti, joka tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lehtitilausta tarvitse peruuttaa erikseen, sillä lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset päivitetään parin kuukauden välein, joten lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös kestotilauksena, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Miksi Julia-lehti sitten kannattaa tilata netistä? Lehti kannattaa tilata mielummin netistä kuin ostaa irtonumerona lehtipisteestä, jos haluaa lehden säännöllisesti ja edullisimpaan hintaan. Lehtitilauksessa lehdet tulevat huomattavasti irtonumerohintaan halvemmaksi ja kaikki lehdet toimitetaan tilaajalle ilman postikuluja. Netissä lehtitilauksen voi tehdä tarjoushintaan silloin kuin se itselle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Julia on ylivoimaisesti Ruotsin suurin nuorille tytöille suunnattu aikakauslehti

Julia on ruotsinkielinen kuukausittain ilmestyvä lifestyle-lehti, joka on suunnattu 9-14-vuotiaille tytöille. Vuodesta 2000 ilmestynyttä lehteä julkaisee Egmont Publishing AB. Se on positiivinen, värikäs, raikas ja iloinen lehti täynnä niitä aiheita joita nuoret tytöt rakastavat, kuten idolit, musiikki, kauneus, muoti, eläimet, käsityöt, reseptit yms. Lehden sisältö on suunniteltu nuorille tytöille sopivaksi, joten siihen luottavat myös lasten vanhemmat.

Julia on aikakauslehti, joka antaa lukijoilleen jokaisessa numerossa itseluottamusta ja positiivista elämänasennetta. Lehden postiivisesta asenteesta kertoo lehden motto, joka on ”du duger som du är” eli vapaasti suomennettuna ”Olet riittävän hyvä sellaisena kuin olet”. Lehden sisältö tuotetaan ja suunnitellaan aina tarkasti kohderyhmää ajatellen, joten lehti ei sisällä milloinkaan seksiä, kehonmuokkausta, väkivaltaa, syrjintää tai rasismia.

Julia lehti on oikeastaan kuin suuri foorumi, jossa lukijat voivat keskustella niin iloisista kuin surullisistakin asioista ikäistensä kanssa. Lukijat voivat osallistua lehden valmistamiseen kirja- ja musiikki-arvostelujen, nolojen tarinoiden, kirjekavereiden, lukijakirjeiden ja monilla muilla tavoilla. Erilaiset palstat, joihin lukijat voivat kirjoittaa ja ottaa kantaa eri asioihin ovatkin varmasti lehden mielenkiintoisinta sisältöä useiden lukijoiden mielestä.

Julia lehden kuvissa esiintyvinä malleina käytetään aina lehden lukijoita, jotka näyttävät juuri siltä miltä tavalliset nuoret tytöt näyttävät. Lehden tekijät ovat alan ammattilaisia, jotka tekevät joka kuukausi kaikkensa tarjotakseen lukijoille mieleistä, hauskaa tekemistä ja lukemista mm: julkkiksista, rakkaudesta, pojista, muodista, itsetunnosta, koulusta, bestiksistä, yleisöosastokirjeillä, resepteillä, käsitöillä yms.

Julian jokainen julkaisu pitää sisällään yhteensä 68 sivua kiinnostavaa ja positiivista elämänasennetta hehkuvaa luettavaa ja puuhaa. Vuoden tilausjakso sisältää usein myös pieniä yllätyksiä lehden tilaajalle, eli jonkun numeron mukana saattaa tulla pieni yllätyslahja. Yllätyslahjat ovat suunnattu tietenkin lehden kohderyhmää ajatellen, eli noin 9-14-vuotiaille tytöille. Tutustu lehteen ja tilaa lehti nyt erikoistarjoushintaan verkosta itselle tai lahjaksi!

Julia lehden tiedot lyhyesti:

 • Julkaisija: Egmont Publishing AB
 • Maa: Ruotsi
 • Kieli: Ruotsi
 • Aloitusvuosi: 2000
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 50 000
 • Levikki: 23 000
 • Mieslukijoita: 3 %
 • Naislukijoita: 97 %
 • Lukijoiden ikä: 9 – 14 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7.10 €/kpl
 • Päätoimittaja: Anna Eklund
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)