Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kalle Anka & Co

kalle anka & coKalle Anka & Co tarjous

 • Aku Ankan ruotsinkielinen versio Kalle Anka & Co on Ruotsin suosituin sarjakuvalehti.
 • Sarjakuvalehden suosio perustuu taidokkaaseen kuvitukseen, hauskoihin tarinoihin sekä rikkaaseen kielenkäyttöön.
 • Se on aikakauslehti, joka opettaa lapsia lukemaan ja innostaa lukemaan myös muita kirjoja ja lehtiä.
 • Sarjakuvalehti sisältää 60 sivua lukemista ja hauskaa puuhaa, kuten sarjakuvaseikkailuja, kilpailuja, ristikoita sekä tilaajalahjan.
 • Kalle Anka ilmestyy perjantaisin, yhteensä 52 kertaa vuodessa.
 • Ruotsinkielinen julkaisu sopii mainiosti kaikille sarjakuvalehtien ystäville, kuten lapsille, aikuisille ja vanhuksille.
 • Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1948.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Publishing AB.

 

 

Tilaa Ruotsin suurin sarjakuvalehti nyt 39% edullisemmin netistä

kalle anka & co

Kalle Anka & Co on Aku Ankka lehden Ruotsinkielinen versio, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1948 lähtien. Tänä päivänä julkaisu tunnetaan ympäri maailmaa Ruotsin suosituimpana sarjakuvalehtenä, joka sopii sisällöltään kaikille vauvasta vaariin. Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa, eli joka perjantai tarjoten runsaat 60 sivua viihdyttäviä Ankan ja hänen ystäviensä seikkailuja, hauskoja kilpailuja, ristikoita ja paljon muuta.

Kalle Anka & Co on myynnissä irtonumerona hyvin varustelluissa lehtipisteissä ja tilattavissa noin 39% edullisemmin netistä. Katso ajankohtainen Kalle Anka tarjous ja upeat tilaajalahjat katso tarjous napista. Sarjakuvalehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa: suuri laukku, laadukkaat kuulokkeet ja sarjakuvakirja. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan lahjaksi ystävälle.

Kalle Anka & Co on tilattavissa internetistä nyt 13, 26 ja 52 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaistilauksena, joista kaikki lehtitarjoukset sisältävät arvokkaan tilaajalahjan. Tekemällä lehtitilauksen tänään, voit säästää lähes -40% lehtitilauksessa ja saat tilaajalahjan ilmaiseksi kaupan päälle. Lehtitarjoukset vaihtuvat noin kuukauden välein, joten lehti voi toisinaan olla tilattavissa myös edullisena kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen.

Miksi Kalle Anka & Co sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen nyt jopa -39% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja kaupan päälle saat valita arvokkaan tilaajalahjan. Nettitilauksen voit tehdä silloin kuin se sinulle itselle parhaiten sopii omalla pöytätietokoneella, kannettavalla, puhelimella tai vaikka tabletilla. Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten tilaa omasi jo tänään!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Kalle Anka & Co sarjakuvalehden hauskat tarinat kannustavat lapsia lukemaan

Kalle Anka & Co on suomen suosituimman sarjakuvalehden Aku Ankan ruotsalainen versio, joka ilmestyy viikottain eli yhteensä 52 kertaa vuodessa. Se on ylivoimaisesti Ruotsin suosituin ja suurin sarjakuvalehti yli 800 000 lukijallaan. Supersuosittu viikkolehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo uskomattomat 70 vuotta, sillä sen ensimmäinen numero tuli uunista ulos vuonna 1948. Lehden julkaisijana toimii Egmont Publishing AB.

Kalle Anka & Co suosio perustuu varmasti suomenkielisen Aku Ankka sarjakuvalehden tapaan riemukkaisiin akkatarinoihin, rikkaaseen / oivaltavaan kieleen ja taidokkaaseen kuvitukseen. Monipuolinen, rikas ja oivaltava kieli auttaa lapsia lukemaan oppimisessa ja kannustaa lapsia lukemaan myös muita kirjoja ja lehtiä. Sarjakuvalehden tarinat sopivat iästä riippumatta kaikille sarjakuvien ystäville, kuten lapsille, aikuisille ja vanhemmille ihmisille.

Kalle Anka & Co sarjakuvalehti pitää kansien välissä yhteensä 60 sivua luettavaa ja viihdyttävää puuhaa. Lukijat pääsevät jokaisessa numerossa Kalle Ankan ja hänen ystäviensä mukaan jännittäviin ja hauskoihin seikkailuihin Ankkalinnaan ja sen lähialueille. Sarjiksien lisäksi lehti sisältää runsaasti erilaisia kilpailuja, joissa on hyvät palkinnot ja Deckergåtan-sarjan mysteerejä, joita on mukava ratkoa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Kalle Anka & Co on loistava lehtivalinta kaikille lapsille, jotka osaavat jo itse lukea tai vasta harjoittelevat lukemista. Sarjakuvalehti tarjoaa lapsille hauskaa uutta luettavaaja puuhaa joka perjantai ja mikä parasta, se innostaa lapsia lukemaan myös muita kirjoja ja lehtiä. Sarjakuvalehti kehittää varmasti lukutaitoa ja monipuolisen ja rikkaan kielen ansiosta myös lasten sanavarasto karttuu. Hauskasta sarjakuvalehdestä on siis hyötyä koko elämän ajaksi!

Kalle Anka & Co on loistava aikakauslehti, sillä se sopii kaikille vauvasta vaariin, kuten lapsille, lapsenmielisille aikuisille ja kaikille heille, jotka haluavat oppia Ruotsia. Sarjakuvalehden tarinat ovat yleensä melko lyhyitä ja yksi lehti pitääkin sisällään useita hauskoja tarinoita, joten yhden tarinan lukemiseen ei mene liikaa aikaa, eikä lukemiseen myöskään sen takia kyllästy. Katso lehtitarjous ja tilaa omasi ja säästä jopa 40% lehtitilauksessa!

Kalle Anka & Co tiedot tiivistettynä:

 • Julkaisija: Egmont Publishing AB
 • Maa: Ruotsi
 • Kieli: Ruotsi
 • Ilmestymistiheys: 52 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 800 000
 • Mieslukijoita: 60 %
 • Naislukijoita: 40 %
 • Lukijoiden ikä: 5 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6.20 €/kpl
 • Päätoimittaja: Jonas Lidheimer
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo