Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kalle Ankas Pocket

kalle ankas pocketKalle Ankas Pocket

 • Kalle Ankas Pocket on ruotsinkielinen käteen sopivan kokoinen taskukirja, joka on vastine Aku Ankan suomenkieliselle taskukirjalle.
 • Taskukirja sisältää tavallisesti 256 sivua luettavaa ja vuoden aikana ilmestyy kaksi 512-sivuista tuplanumeroa.
 • Kirjan sarjakuvaseikkailut ovat hieman pidempiä kuin monille tutun Kalle Anka & Co viikkolehdessä.
 • Taskukirja on pienestä koosta huolimatta paljon enemmän kuin perinteinen sarjakuvalehti, siitä ei sarjakuvat lopu puolessa tunnissa.
 • Näppärä taskukirjamuoto sopii pienen koonsa ansiosta loistavasti mukaan matkoille, autoon, retkelle yms.
 • Taskukirjan ilmestyminen on vuosien aikana vakiintunut 13 numeroon vuodessa.

 

Tilaa näppärän kokoinen ruotsinkielinen taskukirja nyt 7% edullisemmin netistä

kalle ankas pocket

Kalle Ankas Pocket on ruotsalainen versio suomalaisesta Aku Ankka taskukirjasta. Se on kooltaan pieni kokoinen Disney-sarjakuvakirjasarja, jonka ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1968. Taskukirja pitää kansien välissä yhteensä 256 sivua hauskoja huumorilla höystettyjä seikkailuja. Lisäksi taskukirjasta ilmestyy vuoden aikana kaksi tuplanumeroa, jotka sisältävät huikeat 512 sivua silkkaa sarjakuvaa. Lue lisää ja tilaa omasi jo tänään!

Kalle Ankas Pocket taskukirja on irtonumeromyynnissä useissa lehtipisteissä kautta maan 9,80 euroa/numero hintaan ja tilattavissa Suomeen netistä ilmaisella postituksella. Katso edullisin Kalle Ankas Pocket tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa.

Kalle Ankas Pocket taskukirja on tilattavissa internetistä suomeen toimitettuna tarjoushintaan puolen vuoden (7 numeroa) tai koko vuoden (13 numeroa) tilausjaksolla automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Taskukirja voi olla toisinaan tilattavissa myös edullisena kestotilauksena, joka tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle. Molemmat lehtitarjoukset sisältävät kivan tilaajalahjan, joka toimitetaan tilaajalle ilmaiseksi!

Miksi Kalle Ankas Pocket taskukirja sitten kannattaa tilata netistä? Tänä päivänä lehtitilauksen tekeminen on varmasti helpoin ja halvin tapa hankkia lehti, silloin tilaaja saa myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lehtitilauksen lehdet tulevat huomattavasti halvemmaksi kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona lehtipisteestä. Nettitilauksessa kuluu aikaa vain minuutti, joten säästät paljon aikaa ja rahaa!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet, ruotsinkieliset lehdet.

Kalle Ankas Pocket on ruotsalainen Disney-sarjakuvia sisältävä taskukirjasarja

Kalle Ankas Pocket on ruotsinkielinen Disney-sarjakuvakirjasarja, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1968 lähtien. Taskukirja on ollut koko ilmestymisensä ajan erittäin pidetty julkaisu, se on tänä päivänä yksi Ruotsin ostetuin kuukausittain ilmestyvä julkaisu. Vuonna 1968 ja lähivuosina taskukirja ilmestyi epäsäännöllisesti, mutta suuren suosion ansiosta ilmestymistiheys vakiintui yllättävän nopeasti 13 numeroon vuodessa.

Kalle Ankas Pocket taskukirjan tarinat ovat ruotsalaiseen sarjakuvalehteen Kalle Anka & Co verrattuna hieman pidempiä. Kirjan sarjakuvat ovat suurimmaksi osaksi italialaista alkuperää, sillä sarjakuvat ovat käännöksiä Italian Topolino-lehden sarjakuvista. Taskukirja on kooltaan pieni, mutta sisällöltään suuri lukupaketti, joka sisältää yhteensä 256 sivua luettavaa. Vuodessa julkaistaan kaksi tuplanumeroa, jotka sisältävät 512 sivua luettavaa.

Kalle Ankas Pocket on taskukirjamuotonsa ansiosta näppärän kokoinen verrattuna perinteisiin sarjakuvalehtiin. Kätevän kokoinen taskukirja on helppo kuljettaa mukana paikasta toiseen ja lainata kavereille. Taskukirja otetaankin usein mukaan ystävien luokse, ulkomaille, retkelle, kouluun, autoon, harrastuksiin yms. Yksi pieni taskukirja sisältää hauskoja sarjakuvia satoja sivuja, joten lukeminen ei lopu takuulla aivan heti kesken!

Kalle Ankas Pocket sopii sisällöltään kaikille, jotka pitävät sarjakuvista, kuten lapsille, aikuisille ja vanhemmille ihmisille. Se on loistava julkaisu niille, jotka harjoittelevat ruotsin kieltä. Lapsille se on hyödyllinen julkaisu, sillä sen ansiosta lapsien sanavarasto kasvaa ja lukemaan opettelemisesta tulee hauskaa! Taskukirjan tarinoiden monipuolinen kieli auttaa lapsia lukemaan ja tarjoaa mukavia lukuelämyksiä sekä kehittää tulkintataitoja.

Kalle Ankas Pocket tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Publishing AB
 • Aloitusvuosi: 1968
 • Maa: Ruotsi
 • Kieli: Ruotsi
 • Julkaisutiheys: 13 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 77 %
 • Naislukijoita: 23 %
 • Lukijoiden ikä: 8 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 9.80 €/kpl
 • Päätoimittaja: Annelis Dahlqvist
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.8 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo